Goedkope en fijne drogisterij make-up

Vandaag laat ik jullie een heleboel fijne budget producten zien, die uit winkels in Nederland (en soms ook België) komen. Enjoy!

Twitter Facebook
Categorie: Video | 7 juli 2010 | 92 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Linh op 7 juli 2010 13:14

handig en leuk filmpje !

[Beantwoorden]


Door Prinses Prikbordje op 7 juli 2010 13:24

Ik vind jouw filmpjes zo leuk. De manier waarop jij “schitterend” zegt! Moet ik elke keer om lachen.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 7 juli 2010 13:38

Leuk filmpje, ik vind het echt zo gezellig om naar jou te luisteren!

[Beantwoorden]


Door Lianneke op 7 juli 2010 13:40

Wat een leuk filmpje heb je gemaakt! Echt handig voor meiden die wat minder te besteden hebben! Goed bezig hoor!

[Beantwoorden]


Door Jenieke op 7 juli 2010 13:40

Handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 7 juli 2010 13:42

Leuk/handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Simone op 7 juli 2010 13:45

Leuk filmpje!
Je ooglook is echt supermooi!!

[Beantwoorden]


Door sanneke op 7 juli 2010 13:47

leuk filmpje,, ik heb een ding,,
die oogschaduw die shimmer lichtroze met dat ingebouwde kwastje je zei dat die er niet meer was bij cantrice,, maar de hema heeft ze nu ook voor 4 euro

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 juli 2010 13:48

@sanneke: klopt idd, had zoiets gezien bij Hema. maar weet niet of die fijn/goed zijn, daarom heb ik ze niet in het filmpje besproken. Misschien dat ik ze nog eens koop en review!

[Beantwoorden]


Door Ro0z op 7 juli 2010 13:58

echt super handig filmpje! morgen meteen ff naar de winkel

[Beantwoorden]


Door Lee; op 7 juli 2010 13:58

Leuk en handig filmpje, je make-up is trouwens erg mooi :D

[Beantwoorden]


Door nina op 7 juli 2010 14:04

super leuk en handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 7 juli 2010 14:05

Leuk !! En handig om te kijken ! Je hebt zulk mooi haar !

[Beantwoorden]


Door MvrtjKelly op 7 juli 2010 14:22

Heel handig filmpje, niet alleen voor meiden die minder te besteden hebben, want iedereen wil wel eens lekker goedkoop uit zijn toch? Je make-up in het filmpje is echt heel mooi! Vooral je wenkbrauwen zijn mooi aangezet. Dat valt niet mee om mooi te doen voor blondines! (spreekt uit ervaring ;))

[Beantwoorden]


Door Teddy op 7 juli 2010 14:23

Heel handig filmpje Vera! Heb je meteen alle vragen beantwoord.

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 juli 2010 14:34

Vera je ogen knallen er echt uit! Kun je daar eens een filmpje over maken zodat er precies te zien is hoe je deze look maakt?

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 juli 2010 14:44

Wat is jouw kamer altijd netjes trouwens, toen ik nog thuiswoonde was mijn kamer altijd 1 grote bende :D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 juli 2010 14:46

Leuk en handig filmpje! Ik heb echt haat aan de jongerenpas want je kunt niet online bestellen! Ik kan dus alleen bestellen als mijn ouders thuis zijn en dan moeten ze het ook nog goed vinden:P.

Ik moest echt lachen toen je zei: Sommige Kruidvatten zijn een beetje gierig.:P Die van mij ook hoor, er was een keertje een aanbiedingsbak met nagelschaartjes en zo maar voor de rest heb ik er nooit een gezien:P

[Beantwoorden]


Door A.lice op 7 juli 2010 14:49

haha
de wet’n wild stand in de di van gent is al behoorlijk geplunderd sinds macha vermelde dat je dat merk in belgië kon vinden. helaas is het schap redelijk leeg in gent en wordt er niets meer bijgevuld :s

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 juli 2010 14:49

Oh en (dit is mijn laatste comment, ik beloof het:D:D) ik ben echt jaloers op je haar, prachtige kleur, mooi dik, niet te steil. Echt helemaal geweldig!

[Beantwoorden]


Door A.lice op 7 juli 2010 14:50

btw, bedankt! ik heb ook die twee eye brightening pencils gekocht en ben er super content van.

[Beantwoorden]


Door Alma op 7 juli 2010 14:53

Gosh heeft ook een oogschaduwbasis, naast hun oogschaduw-sticks. Die is wel erg fijn, maar hij heeft wel een soort parelmoer kleur. Die is rond de 7 euro geloof ik, ik vind hem erg fijn!

Ik wil zeker nog de potloden van de hema proberen..

[Beantwoorden]


Door kashmira op 7 juli 2010 14:56

Wat een geweldig filmpje! Echt heel erg lief dat je dit doet voor de meiden die wat minder te besteden hebben! Toppie!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 juli 2010 14:59

Handige tips allemaal :) Mooie oogschaduw heb je op trouwens ! :) Thanks for sharing this article :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 7 juli 2010 15:00

Echt super bedankt, hier had ik nou echt wat aan :).

[Beantwoorden]


Door Soesja op 7 juli 2010 15:01

Haha erg leuk filmpje! Wel lang, maar jouw filmpjes zijn altijd leuk om naar te kijken =)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 juli 2010 15:07

@Lisa: bij mij gooien ze oude make-up in die bak voor dezelfde prijs als toen het nog in het assortiment zat. belachelijk!

@Soesja: Heeeeel lang ja, maar had zoveel te vertellen! haha :P

[Beantwoorden]


Door Marge op 7 juli 2010 15:35

wat straal je met deze makeup look! leuk filmpje hoe langer hoe beter lekker ff afleiding tijdens mn werk haha ;)

[Beantwoorden]


Door R. en A. op 7 juli 2010 15:36

handig! & het bewijs dat je aan al je lezeressen denkt (aaa)

[Beantwoorden]


Door laura op 7 juli 2010 15:52

bij mij is het zo dat de kruidvat make-up in een kortingsbak doet van een LE en dan gewoon nog voor dezelde prijs, echt stom, doe dan gewoon wat minder!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 7 juli 2010 16:06

Ook handig voor studenten dit. :) O.a. het pincet en de brightening pencils van de Hema heb ik ook en die zijn inderdaad super. Het pincet kost trouwens maar €1,50! Alleen was het geloof ik wel LE, want ze stonden in zo’n rek bovenop de rest van de make-up.. dat is dan wel weer jammer.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 7 juli 2010 16:06

Ontzettend leuk en handig filmpje!
Je make-up zit hier ook erg mooi!

Alleen 1 dingetje over die kanariegele hema nagellak, gebruik hem NOOIT zonder basecoat! Ik heb dat namelijk 1 keer gedaan en ze zijn nu (2 maanden later) nog geel! Ik krijg het niet weg, en moet het er gewoon uit laten groeien!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 7 juli 2010 16:07

met ze bedoel ik dus mn nagels:P

[Beantwoorden]


Door Larissa op 7 juli 2010 16:11

Handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 7 juli 2010 16:20

Fijn filmpje.
Zit er bij de etos oogschaduwbasis niet zo’n plastic kapje (die er voor zorgt dat er niet teveel op het kwastje komt, net als bij de lipgloss) op die je er (met wat moeite) vanaf kan halen? Dat kan bij de hema oogschaduwbasis en bij de lipgloss wel.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 juli 2010 16:34

@Tineke: oh echt? shit! hoop t niet :O

@Michelle: basecoat gebruiken!

@Marieke: nope, geen plastic kapje..

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 juli 2010 16:37

Echt super handig!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 7 juli 2010 17:16

Super handig :D

[Beantwoorden]


Door Karin op 7 juli 2010 17:18

De minerale foundation van Coastal Scents is wel heel erg goed en geeft haast nog een betere dekking dan bijvoorbeeld de Studio Sculpt van MAC!! Bij Coastal Scents kun je heel mooi “samples” bestelling voor 2 dollar. Je krijg een goed gevuld potje waar je tig keer mee kan doen, omdat de dekking zo goed is. Ze hebben veel kleuren en ik gebruik deze gedurende de zomermaanden. Fantastisch product en geschikt voor gevoelige huidjes. Mijn huid reageert altijd vrij snel op een product als het het niet fijn vindt… Ik heb van de Silk Cover Mineral Foundation nog nooit een enkele reactie gehad. Ze hebben veel kleuren om uit te kiezen, dus je kleur zal er vast bij zitten. Je kunt ook 2 kleuren mengen, dat gaat makkelijk met poeder.

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 juli 2010 17:20

Echt een heel goed en handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door joel op 7 juli 2010 17:33

nice :D
ik heb ook nog een vraagje: Als je je wenkbrauwen wil doen met wenkbrauwgel, maar je kleurt ze ook bij met een potloodje, in welke volgorde moet je dit dan doen? Het is misschien een hele domme vraag, maar ik kom er niet uit haha ;p

[Beantwoorden]


Door Dewy op 7 juli 2010 17:37

De pincet is geen LE, ik werk bij de hema.
Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Alicia op 7 juli 2010 17:38

haha heb hem helemaal afgekeken !! :D

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 juli 2010 17:50

@joel: eerst wenkbrauw poeder of potlood en daarna de gel!

[Beantwoorden]


Door Mirjam de Wit op 7 juli 2010 18:07

Leuk filmpje!!
Gebruik je topcoat over je nagellak? Misschien helpt het tegen je chippen.

Liefs Mirjam.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 7 juli 2010 18:10

Inderdaad, ik heb vandaag ook weer een GOSH nagellak in Peachy voor €1 (er stond €3,25 op maargoed, ze sloeg hem aan voor 1euro, en was er heel zeker van) uit de kortingsbakken van de kruidvat gevist. Dat is dus echt een toptip. Ik heb net mijn nagels gelakt, en echt: kwaliteit is super, en kleur is prachtig.

[Beantwoorden]


Door sharon op 7 juli 2010 18:16

Ik heb echt veel zelfde geurtjes als jij, echt grappig :P

En ik merk dat ik best vaak dingetjes koop of opzoek als jij er super enthousiast over bent! Mooie spulletjes erbij :D

[Beantwoorden]


Door sharon op 7 juli 2010 18:18

Oja en vet stom, in Groningen in de Kruidvat deden ze eerst Gosh vet laag afgeprijsd en nu is het echt bijna net zo duur als normaal :S

[Beantwoorden]


Door leonie op 7 juli 2010 18:58

echt een heel leuk filmpje!!!
ik ben zo`n iemand die echt nopes te besteden heeft,in mijn stach vind je alleen maar goedkope merken..
en bij onze kruidvat hebben ze nooit zo`n bak dat vind ik zoooo jammer..;-(
XXXX

[Beantwoorden]


Door androgynes op 7 juli 2010 19:04

hier in belgië hebben ze inderdaad di maar die vind je echt supermoeilijk (ik heb er na een jaar nog geen een gevonden in Limburg haha)

[Beantwoorden]


Door Leontien op 7 juli 2010 19:27

Superhandig en leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door D. op 7 juli 2010 19:38

Leuk filmpje!
Je ziet er trouwens heel goed uit, vooral je haar zit hier erg mooi!

[Beantwoorden]


Door aniek op 7 juli 2010 20:20

heel handig!
wat een leuk truitje trouwens! waar van als ik vragen mag? hahahaxxx

[Beantwoorden]


Door Dees op 7 juli 2010 20:28

Kom net terug van m’n werk, en dan ben ik altijd zo moe.. En dan even naar jouw filmpje kijken.. en dat maakt me dan helemaal vrolijk! Gewoon omdat je zo heerlijk straalt, en vrolijk bent! Complimenten daarvoor!

Ik heb zelf opzich genoeg te besteden, maar ik vind het altijd een beetje zonde om dure make-up te kopen ^^’. Dus ik vind dit een super handig filmpje! Heb zeker wat dingen gezien die ik morgen eventjes ga halen =D

[Beantwoorden]


Door tamara op 7 juli 2010 20:32

die kortingsbakken bij de kruidvat zijn zeker erg fijn. heb zo een keer een oogschaduw van Gosh een mono voor een euro en een nagellakje van Gosh voor maar een kwartje gehaald.

ben wat ouder maar heb alleen goedkopere make up. heb helaas niet zo veel te besteden. en ben dol op de sale. vind het leuk om veel te kopen voor weinig.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 7 juli 2010 20:48

Handig filmpje zeg! Het is niet persé dat ik niet zoveel te besteden heb, maar toch ga ik liever voor budgetproducten zodat ik er ook nog andere dingen mee kan doen :) Ik ga misschien wel even kijken voor die Hema eyepencil dingen, lijken me heel fijn! Je komt trouwens heel enthousiast over in je filmpje, superleuk om naar te kijken! :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 7 juli 2010 21:13

Bij de kijkshop hebben ze ook wel eens duurdere merken parfums voor weinig geld. Misschien ook handig om eens te kijken ;)

[Beantwoorden]


Door Tessel op 7 juli 2010 21:13

Leuk filmpje. Je komt altijd zo spontaan over!!

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 juli 2010 21:27

Als je een keer in Den Haag komt, ga naar de Kruidvat want hier hebben ze de Gosh lipgloss nog wel (ik weet niet of het ook nog in andere steden wordt verkocht:S maar dan weet je dat iig).

Xx.

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 juli 2010 21:32

Ik hoop niet dat je straks ineens 17 comments hebt van mij maar m’n Internet draait weer een beetje door, elke keer als ik een reactie wil plaatsen schiet het beeld omhoog en gaat ie terug naar de vorige pagina :s.
Maar…als je een keer in Den Haag komt, hier hebben ze de Gosh lipgloss nog wel (misschien ook nog in andere steden maar dat weet ik niet…).

Xx.

p.s. Leuk filmpje

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 juli 2010 21:37

@Dees: ah, wauw. wat een compliment, dankjewel :D

@Amy: haha, mn comment-systeem zag je reactie als spam, vandaar! heb een 1 reactie terug gezet dus hij zit er weer. Ik kom nooit in Den Haag, maar toch bedankt voor de tip ;)

[Beantwoorden]


Door Emma op 7 juli 2010 21:47

Heel leuk filmpje! Je lacht zo leuk:D

[Beantwoorden]


Door meliss op 7 juli 2010 21:50

ik vind die Jill Sander Sun echt naar poep ruiken xd (sorry om het zo te zeggen)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 7 juli 2010 21:53

superhandig! ik zat echt de hele tijd naar je oogschaduw te staren haha, echt supermooi!
en.. ik heb nog een iets :D
ik heb namelijk een site gevonden waar je sommige (nederlandse) make-up merken een stuk goedkoper kan krijgen dan in de winkels! (bijv. Chanel, Maybelline, Bourjois)

ik zou zeker even kijken! :D

http://www.cosmobrands.nl/

[Beantwoorden]


Door Sharony op 8 juli 2010 06:38

Leuk zo’n filmpje!

[Beantwoorden]


Door Katrien op 8 juli 2010 08:50

leuk filmpje, handig! :D
misschien is het ook eens leuk van fijne duurdere merken te laten zien. dat als er meiden zijn die toch wat meer te besteden hebben ook weten welke ze best kiezen. of zoiets als cadeautje kunnen vragen ofzo :D of zijn alle duurdere merken (bijna) altijd zeer goed? geen idee..

[Beantwoorden]


Door YAVYAV op 8 juli 2010 09:16

ik vind je wel heel erg beautygloss.nl na doen mascha doet het veel beter en op een leukere manier!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 juli 2010 09:33

Door Marleen op 8 juli 2010 09:37

heel leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Regina op 8 juli 2010 10:20

leuk en handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 juli 2010 10:51

Qua oogschaduw: Etos baked eyeshadows zijn supergepigmenteerd! :D Ook een aanrader dus :) En ik vind de vloeibare eyeliner van catrice ook heel fijn! Handig filmpje! Ik wil nu die oogschaduwbasis van de etos wel eens proberen. Ik zal ook proberen die verpakking met wat geweld dan te slopen.. xD Met wat moeite wil dat vast lukken.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 8 juli 2010 12:06

Supeeer leuk filmpje ! En ook erg handig :)

[Beantwoorden]


Door Anke op 8 juli 2010 13:37

Ik ben ook niet zo’n fan van de Essence oogschaduw, maar Catrice heeft ook quatro’s en die zijn véél beter! Een beetje korrelig, maar als je het kwastje eventjes ergens op tikt en oogschaduwbasis gebruikt, zijn ze geweldig!
Leuk filmpje trouwens. I LOVE YOUR SITE!

[Beantwoorden]


Door eline op 8 juli 2010 15:10

aaaah! wil je een keer een filmpje over deze oog-look maken, hij is zóo mooi! (L)

en essence & catrice oogschaduws zijn de enige die ik heb, en krijg best vaak complimentjes erover, dus het valt wel mee met hoe weinig pigment er in zit (A).

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 juli 2010 15:14

Jill sander is nu 17,95 bij DA 30 ml ik heb hem ook egt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door astrid op 8 juli 2010 16:26

echt een leuke filmpje… Maar wat ik je echt wil zeggen is dat je straalt met deze makeup look

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 juli 2010 17:59

Super leuk filmpje ! Ik ga ook even die concealer kopen van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 8 juli 2010 18:33

superleuk filmpje en die oceanus ruikt zo lekker!

[Beantwoorden]


Door stefanie op 9 juli 2010 09:09

doordat YAVYAV het over mascha had ben ik ook eeen keer naar haar filmpje gaan kijken en ik moet zeggen dat het veel leuker is om naar jou te luisteren, je vertelt het altijd lekker vrolijk en als ik een beetje een piep dag heb gehad kijk ik altijd f jouw filmpje en doe ik je na. daarna voel ik me altijd stukke beter, en bij mascha had ik dat niet. Dus mijn complimenten

en misschien is het leuk om de volgende keer een filmpje te maken over een echte zomer look waarmee je bijvoorbeeld ook mee kan zwemmen
(waterproof dus)
XjeS

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 9 juli 2010 11:01

[…] Goedkope en fijne drogisterij make-up […]


Door louise op 9 juli 2010 13:41

als je die etos oogschaduwbasis nou in een mok met heet water doet dan? want dan word het warm en zacht en gaat het weer in het ‘midden’ zitten, zegmaar. ahaha. michelle phan heeft daar een keer een filmpje over gemaakt maar dan met lipgloss.

handig filmpje trouwens!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 9 juli 2010 23:28

echt superleuk fimpje! echt waar ik kijk altijd met veel plezier naar je filmpjes, om de inhoud maar ook vooral om de manier waarop je het doet, heel leuk

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 10 juli 2010 08:03

Wat een geweldig filmpje alweer!
Echt, hoe je straalt, het maakt me meteen happy :D
En die look is ook echt prachtig!
x

[Beantwoorden]


Door Roos op 10 juli 2010 12:19

heee,
wat een leuk filmpje!
maar ik heb een vraagje,
ik heb die kwast van essence ook maar kan ik de gewoon schaan maken mat afwasmiddel en olijfoli?

xxxxx

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 juli 2010 19:35

Echt een heel handig filmpje, hier heb ik echt heel veel aan! wajooow, inderdaad veel, helleeu 18 minuten?! haha. Dat palette heb ik ook, helaas zijn alle kleuren te donker voor mij, maar die groene is wel erg handig! Essence :O. koel. Haha “ja, en dan heb je een dekking”. Ah, arme nagellak :(. Jouw ooglook is trouwens echt heel mooi! Oeh ja, ik heb veel over de blushes van de Hema gehoord! Lijken me echt hele mooie blushes, het is maar dat ik geen blush draag, haha. Ik weet dat je kwasten belangrijk vind, oh ik weet nog toen ik op mijn oude blog zei dat ik geen kwasten gebruik jouw reactie echt zo was: WAT?! SCHAF NU KWASTEN AAN. En toen had je er een filmpje over gemaakt, haha *goede tijden*. Ah, mij lijken die wet n wild trio’s zo fijn! Ja, wij hebben een gierige kruidvat! Alleen maar dingen van Essence en Catrice, maar dan met de normale prijs, of gewoon ook van GOSH voor de normale prijs. Eyeliners, ik gok essence. En toen kwam die daar! Ik had ze gezien, maar ze waren bij ons allemaal al gebruikt, echt zo stom! Anders had ik er wel eentje gekocht. “Dit was het zo’n beetje”. Je bent op de helft van het filmpje,b en benieuwd wat er allemaal komt, haha. Die heb ik ook (ik heb het over de pincet), hij is inderdaad erg fijn, en roze is inderdaad koeeeeel! Aah, dat is bij de Hema oogschaduwbasis ook, rot verpakking. Hmm, inderdaad overpotten! Ah, ik wil echt naar Amerika! Okay, die mascara moet ik onthouden. Oh, ik vind de allround mascara echt niet fijn, maar het ligt aan mijn wimpers. Hij ziet er inderdaad zo uit, maar dan in het rood/blauw. Ik vind vaseline juist heel fijn! Ook wel fijn voor je wimpers, dat doe ik, hihi. NEE NIET WAAR VERA ZE ZIJN NIET UIT HET ASSORTIMENT! Ik heb de blauwe, zo fijn zijn ze! Oeh, labello, ik heb er echt niks van, misschien een keer proberen. Ik vind waterige lipglosses juist heel fijn, maar ze blijven helaas niet lang zitten. Huh, hoezo past bij jou?! Je hebt toch gen slechthumeur. Oeps, toen had ik het filmpje op een silly face gezet (13:58). Ja, jade :P, die is echt heel mooi! Ik vind de catrice lakjes wel tegenvallen, misschien omdat ze zo gehypt zijn geweest, ik vind het normale lakjes, niet echt fijn. WAAT 4 EURO?! Wow, elkker cheap! Ik was al bij de sale gaan kijken, maar er was niet veel keus, niks meegenomen :(. ECHTECHTECHT :P. Supersupersuperleuk en handig filmpje! Hier hebben wij (jongere meiden) echt wel wat aan!

[Beantwoorden]


Door xYxBx op 10 juli 2010 21:28

Hey!

Ik had ook die oogschaduwbasis van de Etos. Mijn vriend heeft ‘m opengezaagd en nu doe ik er echt superlang mee.

Misschien dus even een handige pa, oom, buurman of vriend met je mooi opgemaakte oogjes lief aankijken en dan heb je wat hoor! ;)

[Beantwoorden]


Door Mariss op 31 juli 2010 18:33

Echt superhandig jouw filmpjes, heb al inkope gedaan!;)

[Beantwoorden]


Door Kim op 6 augustus 2010 13:33

harstikke handig filmpje!
en inderdaad, bij de action hebben ze parfums,deo’s, showelgel’s,shampoo’s, echt super veel, voor weinig geld. er zijn zelfs parfums bij de action voor maar 1,95. dat is toch bijzonder? haha.

dikke kus
kim.

[Beantwoorden]


Door Ichelle op 22 november 2010 20:21

Bij yves rocher hebben ze ook meestal wel goedkope make-up en is best wel goed.

[Beantwoorden]


Door Fien op 3 december 2010 13:22

SUPER HANDIG!!!!!!!1

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 10 december 2010 19:03

Super handig en leuk filmpje! Ik wist niet dat er bij de sales van de bodyshop de parfums en bodybutters enz allemaal zo goedkoop worden! Handige tip, ik hoop dat er weer snel sale is bij de bodyshop, want ik wil graag een keer zo’n parfum proberen. Sun van Jill Sander heb ik trouwens voor Sinterklaas gekregen. Hij was idd maar iets van 10 euro bij de Kruidvat toen. Echt ongelofelijk goedkoop voor zo’n super lekker geurtje, ik heb ‘m trouwens nu ook op. I love it!
Hihi, het pincet van de Hema heb ik ook, die heb ik hier zelfs liggen! Net zoals de Liquid Eyeliner van Essence! Die heb ik net vandaag gekocht, echt toevallig! :D
Maar echt een super leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Seher op 11 maart 2011 20:58

eindelijk iemand die een 13 jarig meisje begrijpt

[Beantwoorden]