Favoriete beauty producten van juni

Zoals de titel al zegt is het weer tijd voor mijn favorieten van de maand… juni!

Twitter Facebook
Categorie: Favorieten Video | 4 juli 2010 | 45 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Laura op 4 juli 2010 11:20

Leuke spulletjes die je liet zien !

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 juli 2010 11:24

Je ziet er mooi uit! Alleen staat er dat het om de maand juli gaat, maar dat moet natuurlijk juni zijn. :)

Keep on the good working.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 4 juli 2010 11:27

Leuk filmpje ! Ook leuke producten :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 juli 2010 11:27

Oh, niet meer hahah.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 4 juli 2010 11:30

Leuk filmpje. Ik vind Love etc. zelf ook een top geurtje!

[Beantwoorden]


Door susanna op 4 juli 2010 11:30

leuk filmpje :) miss kan je die China Glaze lakje over een ander donker lakje heen doen

[Beantwoorden]


Door Iris op 4 juli 2010 11:33

Leuk filmpje en leuke producten ;)

[Beantwoorden]


Door carmenkind op 4 juli 2010 11:34

Love etc. lijkt mij echt lekker :D

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 juli 2010 11:36

@Laura: Ik had het gezien ja, even snel veranderd (A)

[Beantwoorden]


Door Lee; op 4 juli 2010 11:37

Mooie producten en ik vind je filmpjes van de favorieten altijd heel leuk om te zien ;)

[Beantwoorden]


Door Meliss op 4 juli 2010 11:49

Leuk om te zien! Vitamin E Mist was hier uitverkocht, dus binnenkort nog maar eens kijken of ze ‘m dan wel hebben. Lees vrijwel overal positieve reacties erover dus wil ik ‘m proberen! :)

[Beantwoorden]


Door Anneleen op 4 juli 2010 12:15

Ik word altijd vrolijk van je te zien praten, haha :D

[Beantwoorden]


Door Michelle op 4 juli 2010 12:15

Je ziet er heel mooi uit!

leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door esmay op 4 juli 2010 12:28

Zag hem gister al op youtube!
Leuke faves!

[Beantwoorden]


Door Lucille op 4 juli 2010 12:50

Ik vindt het Love etc. ook idd een geweldig geurtje,, ik vindt de bronzer niet echt een mooie kleur..

[Beantwoorden]


Door ro op 4 juli 2010 13:00

leuk filmpje weer :D! ik ga tog maar is kijken of ze hier ook een afrowinkel hebben hahah

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 juli 2010 13:00

Had hem zelf al gezien maar erg leuke producten. Ben zelf erg benieuwd naar de love etc.

[Beantwoorden]


Door kashmira op 4 juli 2010 13:38

leuk filmpje! mac petting pink ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 juli 2010 13:52

Leuke producten van de afgelopen maand ! :) Thanks for sharing :)

[Beantwoorden]


Door R. en A. op 4 juli 2010 14:17

Ik ga denk ik ook eens dat luchtje ruiken @ the body shop, lijkt me heerlijk! :D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 juli 2010 14:53

Ik vind die oorbellen nog steeds erg leuk! In de zomer draag ik veel meer lipproducten omdat dat er op de een of andere manier niet afsmelt :). Die bronzer is inderdaad heel mooi! Hij is inderdaad heel erg glowly! $1 dollar is inderdaad erg goedkoop, maar de verzendkosten zijn zo hoog! Oh, iedereen heeft het over de face mist! Lijkt me echt een heel fijn product! Hmm, nagels met Essie lakje? Of een adnere, inderdaad wel een mooie rode kleur :D. Die blush is inderdaad erg mooi! Hihi, poppenwangetjes! Oh, ik heb echt niks met parfum, ze ruiken allemaal hetzelfde vind ik, die ik dan heb geroken. Oh wat gemeen van die verkoopster tssss. Ik vind er eigenlijk niks bijzonder aan aan het flesje, haha. Het flesje van Miss Cherie is supermooi! Oh, ik wil ook een tinted lip conditioner, lijkt me zo fijn! Grr, die van mij zijn nu droog en velletjes door de zon, zit nu de hele tijd te smeren met lippenbalsem -.-. Ben benieuwd naar de review. Aaaaah pretty Pink is echt supermooi! Door die chunky glitters is die juist erg mooi! De lakjes van China Glaze zijn zo fijn! Ah, jammer het is geen Essie maar Trind, haha. Bij ons zeiden ze dat het vrijdag 40 graden was in de schaduw maar dat geloof ik echt niet :O. Superleuk filmpje, ik vond het leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Debra op 4 juli 2010 15:03

Leuk filmpje:) Ik word altijd vrolijk van jouw filmpjes!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 4 juli 2010 15:08

Leukk
:D:D:D

[Beantwoorden]


Door Tina op 4 juli 2010 15:11

‘k heb die Face Mist nu ook ^^ hij’s echt heerlijk verkoelend in die warmte, en m’n makeup ziet er er voor zover ik op heb (wat bronzer & highlighter, mascara en eyeliner) niet meer zo poederig uit :) alles heel natuurlijk. alleen kan ik maar niet echt wennen aan de geur van ’t goedje :’p maar dat ligt weer aan mij natuurlijk (a) weet iemand trouwens ook of de GOSH Bronzing Shimmer Powder al in de schappen ligt? staat op de website van GOSH onder Looks -> Spring ’10 -> Special Eye Shadow.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 juli 2010 15:37

Leuk filmpje, maar had een vraagje;
weet je toevallig nog hoe duur die mac tinted lip conditioner was?

[Beantwoorden]


Door nono op 4 juli 2010 15:48

Ik heb ook een bronzer van elf waar ik dol op ben. al is het meer een highlighter. De vitamine e mist is elke keer uitverkocht. Vraag me af of ze weten dat door de bloggers er meer vraag naar is:D.

[Beantwoorden]


Door Tina op 4 juli 2010 16:08

‘k heb die Face Mist nu ook ^^ hij’s echt heerlijk verkoelend in die warmte, en m’n makeup ziet er, voor zover ik op heb (wat bronzer, highlighter, mascara en eyeliner), niet meer zo poederig uit :) alleen kan ik maar niet echt wennen aan de geur van ’t goedje :’p maar dat ligt weer aan mij natuurlijk (a) weet iemand trouwens ook of de GOSH Bronzing Shimmer Powder al in de schappen ligt? staat op de website van GOSH onder Looks -> Spring ’10 -> Special Eye Shadow.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 juli 2010 16:22

@Marielle: 17 a 19 euro?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 juli 2010 16:34

@Tina: volgens mij is dat een andere collectie, deze lag iig niet in NL in de winkels met uitzondering van een paar items.

[Beantwoorden]


Door rachel op 4 juli 2010 17:11

Hee meis super leuk! !(L) Ik ben verslaafd aan je site!! (K)

xxx

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 juli 2010 17:15

@rachel: stop eens met spammen! ik heb de link uit je comment gehaald, als we geïnteresseerd zijn in je site klikken we wel op je naam. Niet meer spammen!

[Beantwoorden]


Door lauraa op 4 juli 2010 20:07

WAUW je ziet er zó mooi uit! dat moest eruit! haha

[Beantwoorden]


Door Cari op 4 juli 2010 21:06

Wat heb je je ogen toch supermooi opgemaakt! Echt de perfecte kleurencombinatie voor je blauwe ogen. Het zijn toch die 3 kleuren van MAC?

[Beantwoorden]


Door Cari op 4 juli 2010 21:08

Ahhh, laat maar, ik zie net je vorige artikel ;-)

[Beantwoorden]


Door Elisa op 4 juli 2010 21:13

Leuke spulletjes, maar eigenlijk wel ‘dom’ dat je er niks op zei, dat ze 40 euro rekende..

[Beantwoorden]


Door Irene op 4 juli 2010 21:59

Vera, van welk merk is je stippling brush?

[Beantwoorden]


Door Danique op 4 juli 2010 22:01

Hee, heb je al wat kwasten van Sigma?
Want die stippling brush lijkt op 1 van Sigma!

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 4 juli 2010 22:12

Super leuk filmpje! Ik hou van die ‘mijn favorieten’ filmpjes!

[Beantwoorden]


Door Simone op 5 juli 2010 05:18

Leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 5 juli 2010 10:08

Leuk filmpje en leuke producten :D

[Beantwoorden]


Door E op 5 juli 2010 15:20

Die brush is volgens mij van elf!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 5 juli 2010 15:27

@Elisa: ik had het thuis pas door! :O anders had ik het natuurlijk gelijk gezegd.

@Irene: Sigma

@Danique: Yup, dat is de Sigma stippling kwast!

@E: nee, sigma.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 6 juli 2010 10:38

was laatst ook een keer bijna opgelicht bij tbs! bij aankoop van iets kreeg ik een bodylotion voor 5eu. en ze was eerst vergeten mijn kortingskaart erbij aan te slaan voor de korting en de bodylotion had ze ook volledig erbij gedaan of iets. weet niet meer precies. toen had ik gepind en had ik zoiets van, he wacht eens, dit klopt niet. heel gedoe allemaal en uiteindelijk kreeg ik echt nog 6 of 8 euro terug. sowieso probeer ik altijd goed op te letten of de kassa-dozen altijd de korting en shit goed aanslaan. vaak gebeurt het dat ze handmatig korting eraf moeten halen en als je daar niks van zegt gebeurt het ook niet!

[Beantwoorden]


Door sharon op 6 juli 2010 21:16

Heb de elf bronzer gelijk besteld, je was zó mooi opgemaakt namelijk. Hij leek echt heel mooi. :)

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 11 juli 2010 07:26

Supergaaf filmpje!
Die elf bronzer lijkt me erg mooi!
Ook helemaal niet duur ;)
Die vitamine E mist hebben veel meiden!
Volgens mij is ‘ie dan errug goed! :)
En omg!
Die MAC blush is gewoon zooooooooo verschrikklijk mooi!
Ik wil ook een MAC blush, maar dan wel een licht kleurtje!
Raad jij een minerale of een gewone aan?
Het luchtje lijkt me ook erg lekker!
Mooie verpakking ook ;)
Haha,die MAC tlc heeft echt iedereen gewoon!
Ikke ook!
‘ie is echt zo moooi!<3
x

[Beantwoorden]