Shoplog!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een shoplog voor jullie opnam, maar vandaag is het weer zo ver. Een shoplog met leuke spulletjes voor mijn kamer en met beauty producten van o.a H&M, MAC en The Body Shop!Met wat voor spulletjes leuk jij graag je kamer op?
Ikzelf vind het heel belangrijk dat ik veel foto’s van vrienden en familie in mn kamer heb. Ik heb dus ook overal fotolijstjes staan!

Twitter Facebook
Categorie: Shoplogs/hauls | 20 juni 2010 | 61 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Anna op 20 juni 2010 11:39

Is het niet gewoon Times Square die 2é schilderijtje? :P

[Beantwoorden]


Door Elien op 20 juni 2010 11:42

Leuke shoplog! Welke winkel was dat waar ze Sleek en China Glaze enzo hebben?

Ben benieuwd naar de review van je blush!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 20 juni 2010 11:43

leuke shoplog!
Ik vind filmpjes van jou altijd leuk om te kijken en je hebt ook ech een fijne stem om naar te luisteren :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 20 juni 2010 11:44

Leuke shoplog! Dat paletteding van de Xenos lijkt me heel handig en ik heb die doosjes ook! :)

[Beantwoorden]


Door Lee; op 20 juni 2010 11:44

Heel leuk weer! :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 juni 2010 11:44

Leuke shoplog! Schilderijtjes zijn super:D

[Beantwoorden]


Door teddy op 20 juni 2010 11:44

Leuk shoplogje Vera! Die spray van TBS heb ik ook :-D die is echt super fijn! En dat houdertje van de Xenos moet ik ook maar eens halen!

[Beantwoorden]


Door Anna op 20 juni 2010 11:50

Oeeh leuke dingen, bij de xenos hebben ze idd altijd leuke dingen! Ben benieuwd naar je volgende shoplog :D

[Beantwoorden]


Door Esther op 20 juni 2010 11:50

Ohh ik wil die schilderijtjes van New York ook! Snel naar de Xenos dus ;) Het filmpje is weer leuk, precies zoals we van je gewend zijn.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 20 juni 2010 11:51

@Elien: PAK. die zit alleen in Arnhem en Nijmegen.

@Claudia: aww, thanks!

@Anna: Omg ja, ook vet leuk servies enzo!

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 20 juni 2010 12:01

Ik was gister bij pak geweest, maar dat Konad setje wat jij vorige week had gekocht hadden ze niet ;O Wel konad nagellakjes enzo, maar die stamp set hadden ze niet. Alleen neppe ^^ Was wel jammer :(

[Beantwoorden]


Door Debra op 20 juni 2010 12:06

die schilderijtjes zijn zo leuk! En de blush is ook echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 20 juni 2010 12:09

leuke dingetjes hoor!

[Beantwoorden]


Door Regina op 20 juni 2010 12:13

heel leuk filmpje! xenos is idd een leuke winkel voor je kamer enzo (; leuke aankoopjes!

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 juni 2010 12:19

“Mam…. mama?” Haha xD

Superleuke spulletjes heb je gekocht! Die foto’s/schilderijtjes vind ik echt coel! Aah en ik moet ook echt even een keer naar een afroshop, zulke leuke spulletjes daar allemaal zo te zien! En je MAC-blush is prachtig!

[Beantwoorden]


Door esmay op 20 juni 2010 12:21

leuke dingetjes gekocht weer!
die MAC blush is echt gorgeous!
Ben benieuwd naar de Amsterdam-shoplog!

[Beantwoorden]


Door esmee op 20 juni 2010 12:21

die nail tip remover is als je acrylnagels hebt met zo’n witte tip/randje, daarmee kan je die verwijderen.
xx

[Beantwoorden]


Door Lilly op 20 juni 2010 12:26

Hé, we hebben hetzelfde bed, haha! ;) Maar leuke shoplog! Die schilderijtjes/fotootjes vind ik ook super leuk, ik had alleen niet voor die zwarte lijstjes gekozen maar ja. ;) Ben benieuwd wat je in Amsterdam gaat kopen! :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 20 juni 2010 12:37

haha, echt supertoevallig! die rozendoosjes heb ik ook laatst gekocht! :D

[Beantwoorden]


Door Dewy op 20 juni 2010 12:52

Ik vind jou shoplogs altijd heel leuk!
Have fun in amsterdam!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 20 juni 2010 12:54

Hihi “thiiijsss, thijs!” en dan hoor je op de achtergrond echt zo “ja???”. hihi! Leuk zo’n broertje!

verder leuke dingen geshopt :) Ik ga zeker even bij de H&M kijken naar nagellakjes voor €1 ;)

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 20 juni 2010 13:02

Oeh, welke afroshop was dat waar ze al die leuke merken hebben? Leuk filmpje verder!

[Beantwoorden]


Door ro op 20 juni 2010 13:05

heel veel plezier woensdag :)!
&leuk filmpje weer, haha.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 20 juni 2010 13:18

Toen in ik de H&M in alphen a/d rijn was, stond er nergens make up. Verkopen ze wel in alle H&M filialen make up?
PS: leuke shoplog =D.
X’

[Beantwoorden]


Door kirsten op 20 juni 2010 13:21

dat mesje is zó slecht, echt waar. ik deed dat ook altijd, maar nee het is echt mega slecht. je snijd die haartjes af.. dat is echt niet goed maarja, je moet het lekker zelf weten :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 20 juni 2010 13:28

Dollymix heb ik ook, heerlijke blush :)

[Beantwoorden]


Door Li-Li op 20 juni 2010 14:00

ik was een keer in een afroshop maar er ik vond helemaal niks xD ik zag heel veen nep haar en pruikenn…

[Beantwoorden]


Door Elisa op 20 juni 2010 14:07

Heel erg leuk filmpje, ik ben benieuwd naar je reviews!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 20 juni 2010 14:08

Leuk filmpje en leuke spulletjes :D Bij de Xenos hebben ze altijd leuke dingen voor je kamer vind ik!

[Beantwoorden]


Door laurien op 20 juni 2010 14:09

dat nagellakremover ding is voor als je je nagels hebt gelakt om dan alleen dat witte randje op je nagels nagellakvrij te maken.
denk ik….

[Beantwoorden]


Door laurien op 20 juni 2010 14:11

oh ja,en bij onze h&m hebben ze volgens mij ook geen make-up?!
echt heel raar maar verder leuke shoplog.
ik wil meer! *love*

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 juni 2010 14:24

Leuke dingetjes, die doosjes van Xenos zijn echt superr leuk!! Ga ik morgen of overmorgen ook voor kijken.

[Beantwoorden]


Door Jopske op 20 juni 2010 14:51

Super leuk filmpje! I love shoplogs hihi, je makeup is ook super hot! Kan je daar een tutorial over doen? En ik heb nog een request :P : Zou je een keertje een haar routine filmpje kunnen doen? Je haar ziet er altijd zo mooi, glas, glanzend en pluisloos uit namelijk!!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 juni 2010 15:00

Oh, slim om er tijdschriften tussen te doen! Mijn bakken waar ik nagellak in deed kwamen. Die doosjes zijn zooo cute! Ooh, dat is echt heel gaaf! Ik doe eigenlijk helemaal niks qua inrichting van mijn kamer, jammer , maar ik wil het wel erg graag. Mag mijn kamer pas over 2 jaar veranderen -.- Nooo, dat ze bij jullie H&M nog nagellakjes hadden, die waren er bij ons echt niet meer! Alleen die roze, maar die vond ik niet zo speciaal, ik had volgens mij al zo’n kleur. Ik had wel andere dingen gekocht, de trio’s zijn ook wel aanraders :) Oooh, die blush is echt heel mooi! Noooo, sleek :O Ik wil een afro winkel *huilt* weeeeh! Ik denk dat het gewoon zo eentje is net als alle anderen, dus wel voor geknoeide randjes :) Oh wat is dat mesje handig zeg! Dat lakje is inderdaad erg gaaf, lekker pinky! Hopla, kwam daar even een harde en lange EN uit, haha :P Aah wat leuk dat je met je moeder naar Amsterdam gaat, alvast gefeliciteerd :) De Xenos is inderdaad erg handig, ik denk dat ik even wat wijzigingen in mijn kamer ga doen. Gaat wel een beetje moeilijk, heb een véééél te kleine kamer vind ik zelf. Echt een heel leuk filmpje en ben benieuwd naar je volgende shoplog :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 juni 2010 15:32

aargh ik wil echt naar die afrowinkel:D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 juni 2010 15:34

en ik wil ook weer naar amsterdam :D! have fun ;)!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 juni 2010 15:40

Leuuuuk! Ik moet toch maar eens langs die afrowinkel :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 juni 2010 16:17

nail tip remover lijkt me een spulletje om je nep-nagels mee af te halen!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 20 juni 2010 19:24

Oeh leuke dingen heb je gekocht. De afrowinkel ken ik niet maar klinkt als de perfecte winkel voor mij (like: fel gekleurde oogschaduw ♥). De xenos heeft inderdaad vaak leuke dingen, kom er ook graag! ^^

[Beantwoorden]


Door Mandy M op 20 juni 2010 20:01

Weet jij misschien of je makkelijk met de auto bij de afrowinkel in Arnhem komt? Of is er dichtbij een parkeerplaats? Want ben er nog nooit geweest en ik zou er graag heen willen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 20 juni 2010 20:50

Ik vind jou toch zo’n vrolijk meisje altijd! Echt, ik word altijd blij van je artikelen en filmpjes! Ga zo door! ;D

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 20 juni 2010 21:06

@Elsemieke: Wat raar, ik zag er zaterdag 100 verschillende konad sets!

@Kimberly: nee, ze verkopen niet in alle filialen van H&M Make-up…

@Mandy M: ja is best makkelijk met de auto bereikbaar, t zit in de buurt van t kerkplein!

@Lisa: Thanks! :D

[Beantwoorden]


Door Tessa BD op 21 juni 2010 10:31

dat mesje voor de wenkbrauwen moet je dan ook wel blijven gebruiken want je krijgt er uiteraard stoppeltjes van als het bijgroeit, daar had ik eerst niet aan gedacht XD

[Beantwoorden]


Door Elien op 21 juni 2010 12:42

Je zou eens een buffervijl moeten proberen (als je dat al niet doet…) voor je nagellak er langer op te houden. Mijn lakjes gaan er ook altijd enorm snel af, maar als ik eerst een buffer gebruik, blijven ze mooi tot 5 dagen!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 21 juni 2010 13:42

die tip remover is om tips (nepnagels) te verwijderen ;) Voor die randjes, ga eens naar de kruidvat voor een essence stiftdingetje met nagellakremover er in. Zit meestal in een roze of oranje verpakking. Werkt heel fijn! :) Je hebt ze ook van herome/hema etc.

[Beantwoorden]


Door Meliss op 21 juni 2010 17:30

Shoplogs kijken vindt ik altijd wel leuk, kan ook voor inspiratie zorgen of goede tips. :) Toevallig heb ik die doosjes van de Xenos ook gekocht, maar dan in het wit. Ik heb in de ene haarspeldjes en elastiekjes, in een andere sieraden en in nog een andere nagellakjes. Ik heb ze gekocht om een paar laatjes overzichtelijk in te delen. Binnenkort ga ik weer fotolijstjes inslaan, mijn kamer staat er al bijna vol mee maar ik vind ze zo leuk, haha. Alvast veel plezier in Amsterdam. Ik ga binnenkort ook maar weer eens, spulletjes inslaan bij Lush (is een verslaving van mij, haha). Wil ook eens naar MAC en Make-Up store. Die blush is erg leuk, ben benieuwd hoe die staat!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 21 juni 2010 19:48

Nice stuff! vooral die MAC blush!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door sanne op 21 juni 2010 19:59

Haha, leuke bakjes! K heb ze ook! Ik heb er ook mn sieraden in. De grootste voor kettingen, middelste armbanden en horloges en kleinste oorbellen en ringen! :) En dat mesje, ik heb laatst zo’n electrische gekregen van iemand. Zó verdomde handig!
Was vandaag bij de pak in Nijmegen, hadden ze ook konad en china glaze en stargazer! Ik dacht echt huh! Bij ons hebben ze die helemaal niet! :( Weer een vinding rijker dus! :) Leuke shoplog btw, vaker doen. Je brengt me ook vaak op ideeën!

[Beantwoorden]


Door lilly op 22 juni 2010 17:02

Heey,
Bij ons zit er oom een pak. Maar hebben ze bij pak ook die klei maskers?

[Beantwoorden]


Door Manon op 22 juni 2010 18:06

Wat heb je nou voor vaderdag gekocht?
Ben wel benieuwd namelijk! ;)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 22 juni 2010 18:14

@lilly: heb er naar gezocht, maar helaas niet…

@manon: een beker met I (L) Papa en daar heb ik chocolade M&M’s en nougat in gedaan.

[Beantwoorden]


Door xYxBx op 22 juni 2010 18:53

Hoi Vera,

Een nailtip remover is volgens mij een remover voor je gel/acryl/solarnagels. Een ‘tip’ wordt namelijk gebruikt bij het zetten van nagels, mijn zusje doet dat namelijk.

Leuk filmpje! :D

xx

[Beantwoorden]


Door Li-Li op 22 juni 2010 21:31

welke afro winkel ben je geweest in dh? ik ben bij die pruiken ding in chinatown gegaan maar ik zag neit echt wat ik zag ook geen nagelak..

[Beantwoorden]


Door Ilse op 22 juni 2010 23:20

Ik ga donderdag waarschijnlijk naar Arnhem (speciaal voor afrowinkel haha). Zit de pak aan de weverstraat en heet het pak drogisterij? Is dat vlak bij het centrum? Ben heel benieuwd! En hoe duur waren de china glaze lakjes?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 23 juni 2010 07:48

@Ilse: Ja, in de weverstraat! Er hangt een groot oranje boord met PAK en dan inderdaad iets van Drogisterij eronder. http://www.pakvoordeel.nl/ dat is de site.

De China Glaze lakjes waren 5.95 per stuk.

[Beantwoorden]


Door Givenchy op 23 juni 2010 13:31

IK HOUUUU VAN JOU SHOPLOGS! Shoplogs van jou zijn ALTIJD welkom! Have fun next week!

[Beantwoorden]


Door Roos op 23 juni 2010 15:00

Als ik jou was zou ik je wenkbrauwen echt niet scheren..! Ze groeien dan heel dik en hard terug! Beste is om te epileren met de haargroei mee.

[Beantwoorden]


Door sabine op 5 juli 2010 09:44

Wat praat jij irritant!! die paarse nagellak was wel leuk xD…

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 5 juli 2010 11:24

@sabine: Wat typ jij irritant!!

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 oktober 2010 09:50

omgomg, verkopen ze serieus/. china glaze bij deafro winkel? zo vet. ik meot daar nu echt heen! ;$

[Beantwoorden]


Door Demi op 21 februari 2012 15:14

Geen sorry zeggen voor het feit dat je moe bent! Dat hebben we allemaal wel eens! OMG Ik MOET naar die afrowinkel!

[Beantwoorden]