Haar als kasjmier?

Wie wilt het niet, haar zo zacht als kasjmier. Ikzelf ben al een tijdje fan van de Shea Cashmere shampoo en conditioner van Gliss Kur en toen ik afgelopen week een ander product uit de Shea Cashmere lijn ontdekte, moest ik deze meenemen.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik kocht Direct Repair en is de verpakking niet lovely? Natuurlijk blijft het een plastic fles, maar toch vind ik de parelmoerig paarsige details heel mooi – Op de foto komen deze minder goed over -. Zeker voor een drogisterij merk! De Direct Repair belooft droog en futloos haar weer glanzend te maken en… natuurlijk zo zacht als kasjmier.

Het is een product wat je op je pas gewassen, handdoekdroge haar doet. Je hoeft het dus niet uit te spoelen, wat ik ideaal vind. Smeer dit in je haar, laat het drogen en je haar zal zachter zijn.

Image Hosted by ImageShack.us
Direct Repair heeft een vrij dikke, zachte textuur en ruikt net als de shampoo en conditioner heerlijk. De geur is niet echt te omschrijven, maar deed mij gelijk al aan fris, net gewassen haar denken met een beetje Shea geur erin (wat ik heerlijk vind).

En werkt het? Ja! Mijn haar werd de eerste keer een beetje poofy, maar het maakt mijn haar zeker soepeler en zachter. Persoonlijk gebruik ik het ook graag op droog haar. Ik heb veel en dik haar dus ik kan dat best hebben en het werkt misschien zelfs beter! Ook de shampoo en conditioner van dit merk zijn zeker aan te raden.

Shea Cashmere Direct Repair kost ongeveer €6.30 en is verkrijgbaar bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 11 juni 2010 | 28 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door esmay op 11 juni 2010 13:10

Ziet er goed uit! :)

[Beantwoorden]


Door Amber op 11 juni 2010 13:11

Dat ziet er fijn uit! Kende het helemaal niet, moet ik ook maar eens proberen. :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 11 juni 2010 13:27

klinkt goed

[Beantwoorden]


Door LiefdeVoorBeauty op 11 juni 2010 13:33

Het klinkt goed. Het was laatst in de aanbieding voor een probeerprijsje van 3 euro geloof ik. Nu heb ik spijt dat ik ’t niet heb meegenomen. Juist nu ik moet gaan bezuinigen schrijf jij erover.. :P Stommie!

Doe je mee met mijn winactie?

[Beantwoorden]


Door Lee; op 11 juni 2010 13:34

Hee, hier heb ik een staaltje van gekregen! Toch binnenkort maar eens uitproberen ;)

[Beantwoorden]


Door Miriam op 11 juni 2010 13:47

Klinkt goed!:D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 juni 2010 13:50

Ah dit klinkt echt perfect. :D Ik heb hier gister nog een testertje van gekregen dus die ga ik zeker eens proberen.

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 11 juni 2010 13:53

Ik kreeg laatst een proefje van deze bij de kruidvat. Vind m ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Milou op 11 juni 2010 14:26

Het ziet er leuk uit :P Ik had gehoopt dat je een foto van voor en na er bij zou doen :P dan kon je het verschil pas echt goed zien :) Maar dit klinkt wel goed spul misschien ga ik het ook maar eens gebruiken ik heb ook vaak problemen met haar (A)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 11 juni 2010 14:38

Lijkt me fijn! Maar wel een beetje duur.

[Beantwoorden]


Door teddy op 11 juni 2010 14:53

Klinkt goed maar mijn haar wordt zo vettig van Gliss Kur

[Beantwoorden]


Door Ilse op 11 juni 2010 15:16

die anti-klit sprays zijn ook heel goed!

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 juni 2010 15:59

Ik hou er nooit zo van als je dingen niet uit hoeft te spoelen :P Ik weet niet.. mijn haar wordt dan altijd zo zwaar en snel vet. Oók als er op staat dat ‘dit product dat absoluut niet doet’ …

[Beantwoorden]


Door linda op 11 juni 2010 16:01

klinkt goed! ik vind producten van gliss kur sowieso altijd wel goed.

[Beantwoorden]


Door Britt op 11 juni 2010 16:15

handoekdroge haha!
maar leuk artikel, ik denk dat ik het ook ga kopen!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 11 juni 2010 16:37

Klinkt goed! Ik gebruik eigenlijk nooit echt haarproducten (hooguit wat haarlak voor mijn pony) maar misschien ga ik deze wel kopen

[Beantwoorden]


Door Amanda op 11 juni 2010 17:20

Klinkt erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Suzy op 11 juni 2010 17:22

Ook ik heb hier een tester van gekregen bij de Kruidvat :D Maar net als Laura ben ik bang dat het m’n haar dan verzwaart en vet maakt, dus ik heb het nog niet uitgeprobeerd. Voelt het meer als een serum of als een leave in conditioner? …moet je eigenlijk wel conditioner gebruiken als je dit spul gebruikt?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 11 juni 2010 18:02

@Milou: ja snap ik, maar t is niet echt heel duidelijk op foto’s. Ik voel t vooral! En nja, je ziet t ook… alleen niet goed op foto’s helaas.

@Denise: Ik gebruik ook eigenlijk geen haarproducten, maar vind zoiets toch altijd fijn.

@Suzy: Ligt aan je haartype! ik heb droog haar dus gebruik conditioner én dit. Werkt voor mij perfect. Als je niet zulk droog haar hebt, zou je conditioner kunnen skoppen. Meestal is t even uitproberen..

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 juni 2010 18:33

Oeeeeeh fijn!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 juni 2010 20:31

Wat klinkt dat lekker! Nu ben ik erg benieuwd, wellicht probeer ik het ook eens!

[Beantwoorden]


Door Lisha op 11 juni 2010 21:15

Klinkt goed! Heel interessant, zeker voor die prijs. Eens checken als ik in de Kruidvat ben – of anders de volgende keer dat ik in NL ben als ze het hier niet hebben. (Zou namelijk typisch zijn, haha)

[Beantwoorden]


Door laura op 11 juni 2010 21:50

heb vandaag een proefpakketje gekregen bij het kruidvat! iedereen zegt altijd dat ik zachte babyhaartjes heb haha dus ik weet niet of dit verschil maakt. ik gebruik gewoon goedkope kruidvat shampoo & conditioner. en wat echt HEEL fijn is:
de cremeVOEDING van trekpleister. 1.80 ofzo kost dat. heb je echt een grooote fles. hoef je ook maar beetje in je natte haar te doen en niet uitspoelen.
maakt je haar HEEL zacht en doorkambaar. en je doet er wel een jaar mee ofzo!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 12 juni 2010 08:23

Die lijn ken ik eigenlijk helemaal niet! ik zal er eens een keertje naar kijken, want ik ben nog steeds op zoek naar een fijne shampoo en conditioner…. :(

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 12 juni 2010 11:43

Klinkt goed! Ik denk alleen dat mijn haar er heel vet van zou worden.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 14 juni 2010 11:10

Klinkt heel erg fijn! Ben nu wel benieuwd! En voor die prijs valt het best wel mee!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Marleen op 20 juni 2010 09:50

klinkt goed, al zou ik ook bang zijn dat mijn haar er vet van zou worden. :P

[Beantwoorden]


Door Britt op 29 september 2010 17:40

Ik zag het op je site staan en was al op zoek naar nieuwe shampoo dus kocht hem maar heb hem nog niet gebruikt! :(

[Beantwoorden]