GLISS KUR Shea Cashmere

Image Hosted by ImageShack.us

Een tijdje terug ontving ik een shampoo en conditioner van het merk GLISS KUR. Ik heb geen ervaring met GLISS KUR, what so ever. Dus ik was erg benieuwd! De verpakking vond  ik er in ieder geval al erg mooi uitzien. Chique met parelmoer accenten op de stickers.

Ik ontving de Shea Cashmere shampoo en condtioner die (heel verassend) shea en cashmere bevatten. Deze shampoo en condtioner beloven je ”100% soepelheid voor haar als cashmere”. En wie wilt dat nou niet?

Ikzelf ben in het bezit van lang blond en vooral droog haar. Vooral in de winter is het erg droog, geen gezicht. Ik was dus erg benieuwd naar de shampoo en condtioner. Zouden deze mijn haar net zo zacht maken als kasjmier?

Image Hosted by ImageShack.us

Als eerst de shampoo: Deze geeft je zoals de verpakking zegt: ”Intensief voedende verzorging zonder te verzwaren”. De shampoo is vrij dun en schuimt goed. Hij heeft geen bijzondere geur, je ruikt hem nauwelijks.

Wat mij ook opviel is dat de shampoo nauwelijks mijn hoofdhuid irriteerd! Mijn hoofd gaat al snel erg jeuken van shampoo, waardoor ik de afgelopen tijd shampoo’s van merken als Dermolin heb gebruikt. Shampoo zonder geur of kleur stoffen. Ik had geen jeukerige hoofdhuid meer, maar ook haar als touw… Deze shampoo maakt mijn haar glad, zacht en glanzend en verzwaart het niet. Verder wil ik er niet veel over kwijt: Ik vind hem erg fijn!

Image Hosted by ImageShack.us

Persoonlijk ben ik een groot fan van conditioner. Ik kan niet zonder! Vooral in de winter heeft mijn haar echt conditioner nodig. Shampoo maakt je haar snel erg droog, maar conditioner maakt het juist heerlijk zacht! Deze conditioner belooft ”Gevoed haar & perfecte doorkambaarheid”.

Wat me als eerste opviel aan de conditioner, is dat ik hem vrij dun vond. En dat is voor mijn haar meestal geen goed teken: The ticker, the better. Ik was erg bang dat de conditoner te mild of te slap zou zijn, en dat hij mijn haar erg droog zou maken. Ik vind hem niet super goed werken, hij maakt mijn haar vooral in de puntjes toch wel droog. Maar in combinatie met mijn John Frieda Frizz Ease serum, werkt hij al een stuk beter.

Conclusie: Ik vind beide producten goed. Ik ben enthousiaster over de shampoo als over de conditioner, maar ik blijf ze allebei gebruiken. Zou ik ze nog een keer kopen? Ja. Ook de conditioner zou ik nog een keer kopen, maar dan gebruik ik er wel andere producten zoals mijn John Frieda Frizz Ease haar serum bij, zodat mijn haar wat zachter is. Maar dit doe ik bij mijn gebruikelijke conditioner ook.

Gliss Kur is verkijgbaar bij de drogisterij. De shampoo kost 4.79 en voor de conditioner betaal je 4.99.


Reacties

Door Mariska op 25 januari 2010 14:06

Die lijkt me wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 januari 2010 14:23

Fijne review! Ga ik denk ik zelf ook wel een keer proberen met mijn droge haar.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 25 januari 2010 14:45

Goede review! Ik heb zelf een ontklitspray van Gliss Kur en die werkt echt heel fijn/goed!
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 25 januari 2010 14:50

Klinkt goed! Heb ze nog niet in de winkels gezien. Zeker in de winterperiode is mijn haar ook ontzettend droog en pluizig, als ik ze tegenkom ga ik ze zeker uitproberen!

[Beantwoorden]


Door kersss1 op 25 januari 2010 14:57

ik heb zelf ook tientallen shampoo’s geprobeerd door erge jeuk op mn hoofdhuid, dermolin was voor mij zelfs nog niet goed genoeg maar ik heb nu tints of nature en dat werkt tot nu toe goed!

[Beantwoorden]


Door Linsey op 25 januari 2010 15:46

Oeeh! leuk :) zelf heb ik de ontklitspray die is echt fijn.

[Beantwoorden]


Door nathalie op 25 januari 2010 15:50

Ik heb net als jij heel lang, droog stro-haar. Ik heb van gliss-kur als de silk producten gebruikt. Zit in roze flesjes. Ik vond ook de conditioner niet schitterend. Nuja, de meeste conditioners zijn niet voedend genoeg om mijn haar zacht te maken. Maar van gliss kur bestaan er ook maskers. Zitten zo in kleine potjes. De maskers zijn dikker en veel voedender dan de conditioners en werken wel nog goed. Ik heb die voor lang haar (geel potje) en die voor droog/beschadigd haar (wit potje) al gebruikt en de witte is mijn favoriet! Misschien ook een tip voor jouw mooie haar :)

[Beantwoorden]


Door Lilly op 25 januari 2010 16:29

Lijkt me ook wel fijn! Mooie verpakking idd. :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 januari 2010 16:50

Erg goede review! Goed en precies beschreven :D

[Beantwoorden]


Door Regina op 25 januari 2010 17:18

goede review, gebruik hem ook weleens, maar meestal andrelon xd

[Beantwoorden]


Door Josephine op 25 januari 2010 17:36

Klinkt goed!
Ik had er een tester van, en die vond ik ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 25 januari 2010 17:45

Hou van de GLISS KURR lijn ;)

[Beantwoorden]


Door Yasemin op 25 januari 2010 18:39

Lekker dat alles zo positief is ;D
x

[Beantwoorden]


Door wendy op 25 januari 2010 18:54

goede review! klinkt goed.. toch maar is kopen als mijn andere shampoo’s op zijn ;) trouwens.. krijg jij geen puistjes van de ss foundation? wil hem ook kopen maar hij is op gelbasis en ze zeggen dat je dan sneller puistjes krijgt..

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 25 januari 2010 19:03

@nathalie thanks for the tip!

@wendy: dat zou ik je helaas niet kunnen vertellen omdat ik van nature al een erg onzuivere huid heb…

[Beantwoorden]


Door channah op 25 januari 2010 19:40

Goed review! :)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 25 januari 2010 20:39

Goed review! Ik heb ook nog nooit dit merk gebruikt! De verpakking ziet er in ieder geval top uit!
XX,,Patricia

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 25 januari 2010 20:57

Klinkt erg goed
ze zijn mij nog niet opgevallen in de winkel dus ik denk dat ik morgen even ga kijken & ruiken enzo =p haha
hoop dat het bij mij ook goed werkt

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 25 januari 2010 21:25

Klinkt zeker erg goed! Wel jammer dat er niet zoveel geur aan zit haha daar hou ik erg van ^.^

[Beantwoorden]


Door Lilly op 26 januari 2010 17:52

Hee, ik weet niet precies waar ik dit kan ‘melden’, maar ik doe het maar even hier, want bloglovin’ zegt dat je een artikel had over barbie, maar ik zie hem helemaal niet? Ligt dat aan mijn computer?

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 januari 2010 18:00

bedankt voor je lieve berichtje :) super mooie nieuwe foto!

[Beantwoorden]


Door Letstalkabout op 26 januari 2010 18:06

Klinkt goed!
Ik denk dat als mijn shampoo op is, deze ga halen (:

[Beantwoorden]


Door Letstalkabout op 26 januari 2010 18:06

Oh, ik zag trouwens dat je rechts in de kolom een nieuwe foto hebt?! (misschien al een tijdje, maarja)
Leuke foto!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 26 januari 2010 19:07

Lijkt me heerlijk spul! Goed gereviewd, maar ik vind sowieso je reviews altijd wel goed, lekker uitgebreid, daar hebben we ook echt wat aan!

[Beantwoorden]


Door jill op 27 januari 2010 13:50

hey vera,
heb je die ene post van gister met als kop “”Barbie” gewist??
Why?

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 januari 2010 15:22

@ Jill
Ja dat vroeg ik me ook net af….

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 27 januari 2010 15:27

@ Jill & Lisa, dat vroeg ik mij ook af haha de eerste regels die ik wel kon lezen maakte het wel heel verleidelijk om door te lezen hihi

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 27 januari 2010 15:30

@Jill @Lisa @Tamarah: Dat artikel heb ik eraf gehaald omdat het mijn boodschap totaal verkeerd overbracht. Ik had het artikel teveel afgeraffeld aan het einde. Ik ga het herschrijven en hij komt nog online!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 27 januari 2010 15:43

@ Vera; hihi oke ben benieuwd! :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 januari 2010 15:50

@ Vera Camilla, ooh oke vandaar! Ja ik ben het met je eens dat het einde een beetje cru was. Maar ik snapte wel wat je bedoelde ;)

[Beantwoorden]


Door laetitia op 27 januari 2010 21:37

Klinkt fijn!
Ik gebruik herbal essences ;)
xx

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 11 juni 2010 13:01

[…] wilt het niet, haar zo zacht als kasjmier. Ikzelf ben al een tijdje fan van de Shea Cashmere shampoo en conditioner van Gliss Kur en toen ik afgelopen week een ander product uit de Shea Cashmere lijn ontdekte, moest […]