Gosh Amazing Length ’n Build Mascara Waterproof

Al een tijdje gebruik ik een mascara waar ik best tevreden over ben. Ik ben echt een onwijze fan van Max Factor’s Master Piece MAX mascara, maar ik wil steeds nieuwe make-up producten testen, dat geldt ook voor mascara. De mascara die ik momenteel gebruikt is de Gosh Amazing Length’n Build Mascara in Waterproof.

Ik heb de mascara in waterproof, wat fijn is voor in de zomer. Je mascara zal niet uitlopen wanneer je gezweet hebt of lekker een duik in het zwembad hebt genomen *hmmm.. de gedachte alleen al* Maar waarom ik waterproof mascara zo haat, is omdat het je wimpers kapot maakt. Het is heel lastig om van je wimpers af te krijgen, waardoor je snel je wimpers eruit trekt.

Het borsteltje van de mascara is niet zoals de meeste mascara’s die ‘3000 x zo veel volume, torenhoge wimpers en het effect van valse wimpers beloven’. Het is een vrij basic borsteltje, niet dik, vrij groot en met vrij weinig haartjes.

Image Hosted by ImageShack.us
Ondanks dat er af en toe een klein klontertje op mijn wimpers zit – typisch een kwaaltje van een waterproof mascara – ben ik erg tevreden. Mijn wimpers zijn vol en lang. Ik heb ook de normale versie in het donker bruin gekocht, dit vind ik persoonlijk mooier bij blondines.

Een tip: Haal waterproof mascara van je wimpers af met olijfolie en water. Ik haal altijd mijn make-up op deze manier eraf, maar het werkt beter dan de meeste make-up reinigers op waterproof make-up. Doe een beetje olijfolie op een watje, doordrenk deze met water en je krijgt álle make-up van je gezicht af. Het is goedkoop, werkt goed en is voor meiden die allergisch zijn of een hele gevoelige huid hebben ook een super methode.

Gosh Length’n Build Mascara in Waterproof kost €8.49 wat ik niet veel geld vind voor een mascara (zeker niet in vergelijking tot Masterpiece MAX, die kost zo’n 15 euro) en is verkrijgbaar bij Kruidvat.


Reacties

Door Laura op 3 juni 2010 13:13

Bedankt voor de tip! Ik haal nu mijn oog make-up er af met olijfolie en water, maar wil dit ook wel eens proberen! Wat voor azijn gebruik jij? Appelazijn of iets anders?

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 juni 2010 13:16

Wauw, hij is mooi! Zeker goed voor de zomer :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 juni 2010 13:21

Heel mooi! Ik vind Gosh altijd zo’n twijfelachtig merk, dus koop het eigenlijk nooit, heel stom eigenlijk…

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 juni 2010 13:26

ze zijn echt mooi! Ziet er idd een goede mascara uit!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 juni 2010 13:49

Ziet er goed uit , ik heb ook een paar gosh mascara’s en daar ben ik ook tevreden mee.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 3 juni 2010 13:50

Wauw wat een mooie foto, en het resultaat is wonderbaarlijk goed!

[Beantwoorden]


Door strietje op 3 juni 2010 13:52

Bestaat er ook een niet-waterproof variant?

[Beantwoorden]


Door Marleen op 3 juni 2010 14:18

vaak ben ik niet zo onder de indruk van mascara reviews, maar ik moet zeggen dat deze mascara – in ieder geval op jou wimpers – wél impressive is! erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 3 juni 2010 14:39

Ziet er goed uit! Ik gebruik echt nooit waterproof mascara’s ;p

[Beantwoorden]


Door Sharon op 3 juni 2010 15:07

Ik hou niet zo van Gosh mascara’s ;p

[Beantwoorden]


Door Lee; op 3 juni 2010 15:33

Ik vind hem er heel mooi uitzien op je wimpers!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 3 juni 2010 16:39

Ziet er mooi uit!
x

[Beantwoorden]


Door xMarteee op 3 juni 2010 16:43

Is hij ook echt waterproof? Heb je er al mee gezwommen ofzoiets?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 juni 2010 16:51

@Laura: het was een foutje! heb t snel veranderd, GEEN azijn op je ogen gebruiken hoor!!!!! :O

@strietje: Yup, in de tekst staat ook dat ik de normale versie heb gekocht. Daarmee doelde ik op de mascara die niet waterproof is ;)

@xMarteee: Heb er mee gedouchet, hij bleef goed zitten als je niet in je ogen gaat wrijven o.i.d :)

[Beantwoorden]


Door Johanna op 3 juni 2010 17:05

Ik vind hem er erg mooi uitzien<3
x

[Beantwoorden]


Door linda op 3 juni 2010 17:07

ik vind hem mooi staan bij jou! hb nog nooit een gosh mascara geprobeerd, maar heb er nog wel een liggen.hoop dat die bij mij hetzelfde effect heeft.

[Beantwoorden]


Door SuQin op 3 juni 2010 17:11

en is die dan ook echt waterproof? (:

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 juni 2010 17:36

Ik heb deze mascara ook een tijdje gebruikt en ik vind hem erg fijn. Ik heb btw altijd waterproof mascara op en heb gelukkig geen last van ”afbrokkelende” wimpers.
Je zou in plaats van olijfolie, babyolie kunnen gebruiken om je make up er goed af te kunnen halen, ook goedkoop en het ruikt nog lekkerder ook!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 juni 2010 17:52

@VeraCamilla Oh, oke haha! Ik had er ook nog nooit van gehoord :P Wel voor je gezicht…

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 juni 2010 17:57

@Laura: Klopt, ik gebruik appel cider azijn ook wel eens op mijn gezicht tegen puistjes!

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 3 juni 2010 18:13

Dit vind ik ook een fijne mascara ^^

[Beantwoorden]


Door esmay op 3 juni 2010 18:28

Ziet er wel goed uit hoor!
En dat kleine klontje.. Haha, daar moeten we dan maar niet over beginnen, haha!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 juni 2010 18:42

@esmay: dat klontje is een doorn in mijn oog! haha, maarja zoals ik zei: zoiets heb je snel met waterproof mascaras :P

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 juni 2010 19:14

Ik heb net dezelfde mascara van Gosh in gebruik (maar dan niet de waterproof versie) en ik ben er eigenlijk niet zo enthousiast over. Hij geeft inderdaad wel meer lengte en volume aan je wimpers, maar als ik hem enkele uurtjes op heb begint hij af te brokkelen! :( Ik weet natuurlijk niet of dit voor iedereen geldt, want ik ben nogal veeleisend als het op mascara aankomt :)

Groetjes,

Lisa x

[Beantwoorden]


Door Regina op 3 juni 2010 19:18

oeh die wil ik!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 3 juni 2010 20:07

Ziet er goed uit! Ik heb nu waterproof van Miss Sporty maar die vind ik neit perfect!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Ellen op 3 juni 2010 20:12

ik gebruik iets van lanchome voor oogmake-up remover. Heb je ook van het merk clarins en kun je gewoon bij da of o’chelle halen. 125 ml. is 20€ dacht ik. Maar het werkt echt super goed! eventjes tegen je wimpers aanhouden en je hebt al bijna alles er af.
Gebruik erg graag waterproof mascara, als ik bijvoorbeeld moet gapen krijg ik traanogen en ik wil dan niet onder de mascara zitten:P

[Beantwoorden]


Door D. op 3 juni 2010 21:20

Ik heb ook 2 van deze mascaras gratis bij de kruidvat actie en ben er niet zo tevreden over. Maar ze doen het opzich wel goed maar niet een verbluffend resultaat.

[Beantwoorden]


Door Dominique op 3 juni 2010 21:32

wauw mooi effect!
oja als ik je mag verbeteren, het is ‘beter dan de meeste make-upreinigers’ ;)

[Beantwoorden]


Door Eva! op 3 juni 2010 22:20

mooi effect! nog nooit een gosh mascara geeprobert! toch meer eesn doen!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 4 juni 2010 13:54

Hij is toch best mooi! Maar volgens mij heb jij ook redelijk lange wimpers van jezelf toch? Fijn prijsje ook :)

[Beantwoorden]


Door anne op 4 juni 2010 14:58

Het valt mij op dat je vaak een spelfout maakt, je zegt namelijk ‘als’ in plaats van ‘dan’. Ik citeer: “Wat ik persoonlijk mooier en leuker vind als zo’n mini flesje.” In dit artikel heb je de fout niet gemaakt, maar ik zou er als ik jou was maar op letten, als je wilt dat mensen je site serieus nemen.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 4 juni 2010 14:59

Ik heb de andere dus niet waterproof, die is ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Daniella op 4 juni 2010 15:20

Ik moest eerst ook altijd zowat aan mijn wimpers trekken om mijn waterproof mascara eraf te halen, maar ik heb nu een nieuwe oogmake-up remover gekocht.
Een soort olie waarbij je moet schudden en die werkt echt goed ;D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 juni 2010 15:59

Ik heb deze mascara volgens mij ook nog ergens liggen, maar nog niet gebruikt. Ben normaal geen fan van Gosh mascara’s, maar ik ga deze binnenkort proberen.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 juni 2010 17:33

@anne: ik snap wat je bedoelt, maar ik doe het echt niet expres. Ik zou de fouten verbeteren als ik ze zou zien, maar ik zie ze niet! Ik doe mijn best ze niet te maken, en tja… als je het toch vervelend vindt lees dan mn artikels niet ;)

[Beantwoorden]


Door Aurely op 4 juni 2010 22:40

Oh ik vind het lelijk. Net spinnenpootjes!

[Beantwoorden]


Door Aurely op 4 juni 2010 22:42

En je reageert nogal fel op de reactie van Anne. Ze zegt toch niet dat ze het ‘vervelend’ vindt, maar het is gewoon niet erg professioneel. 8-)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 5 juni 2010 08:04

@Aurely: Spinnenpootje? :O waar dan, er zit maar 1 mini klontertje in :P

[Beantwoorden]


Door anne op 5 juni 2010 11:21

Aurely heeft gelijk, het is gewoon niet zo professioneel. Ik vind je site wel leuk hoor enzo, Het was gewoon een tip.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 5 juni 2010 11:40

@anne: ik zeg alleen maar dat ik heus de fout niet expres maak, ik zie het gewoon niet. hoezo reageer ik dan fel? dat is dan eerder jouw interpretatie. Maakt ook niet uit verder, im just sayin ik doe t niet expres, leek me ook wel logisch ;)

[Beantwoorden]


Door anne op 5 juni 2010 19:06

Dat je het niet ziet is raar, als/dan is eerste klas-stof. Maar ja, laten we maar stoppen met deze discussie he.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 5 juni 2010 19:27

@anne: en het doel ervan dat te zeggen is…? mij duidelijk maken dat ik dom ben?

[Beantwoorden]


Door anne op 6 juni 2010 10:24

Hmm- zo kan je het ook interpreteren ja.

[Beantwoorden]


Door Aurely op 6 juni 2010 19:42

Door Angela op 12 juni 2010 10:07

Deze heb ik ook! Het is idd echt prut om dit van je wimpers af te halen, want ten eerste wil het er never nooit af (tenzij je gaat schrobben), en ten tweede trek je idd al je wimpers er af. Eens proberen met olijfolie. Deze is trouwens echt geweldig voor in de zomer bij het zwemmen, ik gebruik ‘m alleen daarvoor en het zit er altijd nog steeds perfect op!

[Beantwoorden]