Get to know me a lil’ bit better!

Zoals ik eerder al vertelde kunnen jullie mij vragen stellen in alle soorten en maten op Formspring. Omdat sommige vragen op Formspring erg vaak voorbij komen, wil ik er even dieper op ingaan. So you get to know me a lil’ bit better!

Ben je al bezig met het halen van je rijbewijs?
Nee, ik heb er simpel weg geen geld voor en ik heb er ook geen behoefte aan. Ik weet dat de meerderheid van de jongeren staat te springen om op hun 18de hun rijbewijs te halen, maar dit geldt niet voor mij. Ik heb er gewoon geen behoefte aan! Misschien over een tijdje wel, maar dat zie ik dan weer wel.

Heb je een vriend?

Deze vraag is zo vaak gesteld en het antwoord is simpel: nee. Soms is het gewoon niet zo.

Ben je verliefd?

Ook niet!

Waarom ben je nog niet uit huis?

Moet dat dan? :P Ik droom wel over mijn eigen plekje, een leuk appartement in het centrum van Arnhem. Maar ik zit prima op mijn plek hier. Mijn kamer is onwijs groot en van mijn ouders heb ik ook niet veel last, ze laten me heel erg vrij en dat is heerlijk. Wanneer ik merk dat ik toch naar een eigen plek verlang, of omdat ik in een andere stad ga studeren ga ik wellicht uit huis. Maar voor de komende 2 jaar zit ik nog wel even goed op mijn plek!

Heb je een bijbaantje?

Buiten dat ik geld verdien met mijn site, werk ik nu ook 3 dagen per week op mijn stage plek. Toen ze me een baantje voor in de vakantie aanboden, kon ik natuurlijk geen nee zeggen! Wanneer school weer begint denk ik dat ik in een kleding of schoenenwinkel wil werken. Hoewel ik natuurlijk dol ben op make-up, denk ik er niet aan om tussen die –no offence– tuttenbellen in de Ici Paris of Douglas te gaan staan. Brr!

Wat is je lievelings film?
Romeo + Juliet

Waar ga je naartoe deze zomer?

Dit is echt 101 keer gevraagd, ik heb het 100 keer fout gezegd en één keer goed: ik ga naar Italië. Op de een of andere manier dacht ik dat ik naar Spanje ging, maar ik ga naar Italië :$. Samen met mijn ouders, broertje en vrienden die daar een huis hebben!

Waar kan ik je ’s nachts wakker voor maken?

Voor een nachtje heerlijk stappen met al mijn vrienden en vriendinnen! Echt waar, wanneer ik ga stappen met hun heb ik echt de tijd van mijn leven. Afgelopen donderdag ben ik sinds tijden weer is uit geweest en ik ben er nog steeds van aan het nagenieten, i love to party! Helaas waren veel vrienden er niet bij omdat ze de volgende dag weer naar school moesten. Maar wanneer ze mij midden in de nacht bellen voor een leuk feestje, kan ik geen nee zeggen.

Zo, nu weten jullie weer wat meer van mij. Binnenkort ook een persoonlijke update, om te vertellen over mijn nieuwe studie en nog wat andere nieuwtjes.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 29 juni 2010 | 31 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Milou (Cherize) op 29 juni 2010 13:12

“Hoewel ik natuurlijk dol ben op make-up, denk ik er niet aan om tussen die -no offence- tuttenbellen in de Ici Paris of Douglas te gaan staan. Brr!”

Ik snap precies wat je daarmee bedoelt al zie ik het bij sommige locaties van douglas wel zitten om bij een mac counter te staan :O
Maar er zijn ook veel tutjes ja (A)

Grappig dat je zei dat je naar spanje ging, heb ik ook eens gehad maar dan vergiste ik me tussen de wadden eilanden en toen we vertrokken en bij de boot stonden had ik echt zo iets van Hhhuuuu?:S Maar werd toch een leuke vakantie :P

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 juni 2010 13:21

Superleuk om zo weer wat meer over je te weten te komen :), ik dacht trouwens dat iedereen zijn rijbewijs wil halen als hij/zij 18 is, maar jij hebt me het tegendeel bewezen :P
En je hebt helemaal gelijk over die mensen bij de Douglas en de Ici Paris!!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 29 juni 2010 13:30

Ja dat heb ik nou ook bij de Ici Paris en de Douglas! Ik zou daar best willen werken, maar door die arrogante vrouwen, dichtgeplamuurde vrouwen, ga ik er nooit solliciteren:)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 29 juni 2010 13:44

Leuk om te lezen :) Dat van de Ici Paris is zoo waar!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 29 juni 2010 13:56

Door Lee; op 29 juni 2010 14:04

Leuk om wat te lezen, maar soms zie ik je antwoorden al op Formspring :D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 29 juni 2010 14:17

Leuk om dat zo te lezen!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 29 juni 2010 14:23

Leuk om te lezen :D Leuke vragen!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 29 juni 2010 15:31

Leuk! Ik volg je Formspring ook! :)

[Beantwoorden]


Door Sharony op 29 juni 2010 15:50

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Debra op 29 juni 2010 16:00

Dit soort posts vind ik echt leuk! Ik vind het ook leuk dat je binnenkort iets over je studie en zo gaat vertellen:)

[Beantwoorden]


Door nina op 29 juni 2010 16:54

haha, die laatste, daar ben ik het helemaal mee eens!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 29 juni 2010 17:03

Haha ik herken het met de rijbewijs wel. Dat had ik ook (stiekem ook omdat ik het niet durfde). Ben op mijn 19e (was toen bijna 20) toch maar begonnen, omdat de bussen te vaak aan het staken waren en ik daardoor ontzettend afhankelijk werd van anderen en mijn ouders. Ik denk nu nog heel vaak, waarom was ik niet begonnen toen ik 18 was? Echt waar, het geeft je enorm veel vrijheid. (maar als je geen geld er voor *over-*hebt, is dat natuurlijk een goede reden ;))

[Beantwoorden]


Door nicole op 29 juni 2010 17:15

Leuke vragen. Ik vond het ook niks om te beginnen met mijn rijbewijs, maar ben toch op mijn 19e begonnen en nu vind ik het hartstikke fijn dat ik kan gaan en staan waar ik wil en hoelaat ik wil, aangezien het openbaar vervoer bij mij niet zo heel goed geregeld is.
En bij de ici paris werken is heel leuk hoor! En ik ben echt geen “tuttebel” :P

[Beantwoorden]


Door Josephine op 29 juni 2010 17:30

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 juni 2010 17:48

ik hoef ook niet zo nodig mijn rijbewijs… maar ik weet niet; zou je niet de bodyshop proberen ofzo? het is zonde als je je kennis niet gebruikt vind ik. en ik denk dat er ook echt wel leuke winkels zijn waar je met deze terecht kunt.

[Beantwoorden]


Door Givenchy op 29 juni 2010 19:04

Ik vind jouw antwoorden altijd zo leuk om te lezen! Heb ook al een paar keer wat vraagjes gesteld, haha. :-P

[Beantwoorden]


Door Elisa, *.:thesweetbutterfly:.* op 29 juni 2010 19:23

Door Laine op 29 juni 2010 20:46

Hee leuk mn vraag over het wakker maken staat erbij hihi!

[Beantwoorden]


Door Alicia op 29 juni 2010 21:27

Leukk om te lezen!! :D je schrijft echt leuk! hihi XX

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 29 juni 2010 23:59

Ouwe celeb. Leuk meid, dit succes is je van harte gegund! :)

[Beantwoorden]


Door Elien op 30 juni 2010 06:30

De mensen die bij een parfumerie werken, zien er misschien enorm tuttig uit, maar je moet ze echt kennen voor daar een oordeel over te vellen… Ik heb lang gewerkt bij Ici Paris en het zijn gewone meisjes/vrouwen hoor. Alleen ja… die eerste indruk moet ik ja nageven, die is niet altijd geweldig.

[Beantwoorden]


Door R. en A. op 30 juni 2010 08:34

Haha leuk artikel dit!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 30 juni 2010 08:41

Leukleuk!
x

[Beantwoorden]


Door Sanne op 30 juni 2010 12:30

Leuk om te lezen. Ik herken het wel van geen behoefte aan een rijbewijs halen. Zelf ben ik 24 en ik voel de behoefte ook nog niet ik vind auto rijden stiekem ook heel eng..:)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 juni 2010 12:53

Heel leuk om te lezen zoals andere ook al zeggen. Ik herken me ook in veel dingen, ben zelf 23, heb nog geen rijbewijs (geen geld en geen baan, dusja dan wordt het al lastig) en ook nog thuiswonend met ouders die mij gewoon vrij laten. Erg leuk om te lezen dat ik niet ‘de enigste’ ben :P

[Beantwoorden]


Door Lilly op 30 juni 2010 16:08

Haha, ik had ze allemaal al gelezen, maar blijft leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 30 juni 2010 17:07

Net zoals Nicole heb ik ook wel een beetje herkenning hier! Heb ook geen vriend, en ben weer thuis gaan wonen na het afronden van mijn studie, en word af en toe wel es een beetje moe van die vragen :p Soms IS het idd gewoon niet zo. Alsof je per se op elk moment van je leven een vriend moet hebben, en alsof je geacht wordt om maar zo snel mogelijk het huis uit te gaan. Ben nog op zoek naar een vaste baan, heb flink de ruimte thuis en word ook gewoon vrij gelaten. Wel een rijbewijs gelukkig, maar we wonen dan ook een beetje in de bush-bush, en bussen stoppen hier niet es, dus dan is het gewoon een noodzaak.
Wat betreft dat rijbewijs halen trouwens: als je niet van plan bent om direct daarmee te gaan rijden, dan is het ook beter om dat gewoon uit te stellen totdat je van plan bent om wel regelmatig te gaan rijden. Punt is dat eenmaal je het rijbewijs hebt, en vervolgens een jaar niet rijdt, dan ben je toch dat ‘gevoel’ voor rijden weer kwijt. Als je dan eenmaal gaat rijden zo in je eentje moet je daar weer terug in komen, en dan heb je geen begeleider naast je die je op weg helpt of ingrijpt… Dat is ook iets om rekening mee te houden. Bovendien is het toch wel een flinke hap geld, en als je t toch niet nodig hebt dan zou ik dat gewoon idd niet doen.
Leuk om te lezen trouwens die persoonlijke dingen, moet je vaker doen! :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 juni 2010 18:48

@Chrissie: my thoughts exactly. Wanneer ik merk of voorspel dat ik een auto ‘nodig’ begin te hebben, zal ik ervoor gaan sparen en lessen voor gaan nemen. Maar is werkelijk NOOIT een moment dat ik denk: had ik nu maar een auto. Ik doe alles met de fiets, bus of trein en dat gaat prima!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 1 juli 2010 20:36

Leuk om te lezen Vera! Ik bekijk eerlijk gezegd geen formsprings dus voor mij is het erg leuk om nu eens wat persoonlijks te lezen van je! :)

Oh en hee; als jij zonder auto, vriend of eigen appartementje op dit moment gewoon lekker gelukkig bent is dat het belangrijkste! Is het vandaag trouwens nog gelukt waar je gisteren over tweette? Het was een belangrijke dag dacht ik? :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 juli 2010 13:02

Leuk om te lezen! :)

[Beantwoorden]