Essence Forget it! 3 in 1 concealer

Een must have op beauty gebied is voor mij without a doubt: Concealer. Ik ben gek op concealer! Rode plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon met een beetje concealer. Helemaal fijn zijn concealer palettes in verschillende kleuren. Roze voor je wallen, groen voor rode plekjes en een huidtint voor andere onzuiverheden. Budget merk essence heeft ook zo’n paletje met verschillende kleurtjes, die ik voor jullie testte.

Image Hosted by ImageShack.us
Dit is de Forget it! 3 in 1 concealer van essence. De concealer komt in een klein rond, compact doosje.


Het is een creamy concealer, wat heel fijn werkt. Hygiënisch is de verpakking niet echt, aangezien je er steeds met je vingers in moet. Maar eigenlijk breng ik altijd concealer met mn vingers aan, dat vind ik het fijnst werken.

Image Hosted by ImageShack.us
Geswatcht, er komt best veel kleur van de concealers af. Het kan beter, maar ik heb de concealer een paar keer gebruikt en had niet het idee dat ik veel meer product als normaal moest gebruiken. Nadat ik de roze tint op mijn wallen heb aangebracht en de groene tint op rode vlekjes, breng ik daar altijd graag nog een laagje huidskleurige concealer overheen aan, voor een nóg egaler effect. De kleur die hier inzit is veel te donker voor me, maar met de zomer in zicht komt ie hopelijk nog van pas (;

Er zit maar 3.5 gram in het potje, erg lang zal je er dus niet mee doen. Zo’n concealer is ideaal voor in de zomer, zeker wanneer je liever geen foundation draagt maar toch last hebt van onzuiverheden.

[edit] er wordt me veel gevraagd of ik dit palette of het Allround Concealer palette van Catricice zou aanraden. Dan ga ik toch voor de laatste, dat palette bevat meer kleurtjes en dekt ook beter. [/edit]

Essence Forget it! 3 in 1 concealer kost €2.49 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.


Reacties

Door Teddy op 8 juni 2010 14:11

Achjoh voor 2.50 is het leuk voor in je strandmake-up tasje of voor gewoon in je tas.

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 juni 2010 14:11

Hmm… denk dat je dan beter die van Catrice kunt halen, als je voor weinig geld een concealer zoekt :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 juni 2010 14:12

Het ziet er wel leuk uit, maar ik vind die van Catrice zo te horen denk ik fijner!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 8 juni 2010 14:13

Leuke prijs, maar ik vind die van de Hema fijner :D

[Beantwoorden]


Door esmay op 8 juni 2010 14:14

Het ziet er leuk uit, maar ben toch nog trouw aan mijn catrice palletje! (Y)

[Beantwoorden]


Door Amber op 8 juni 2010 14:17

Niet duur, maar die ene is ook echt veel te donker (zelfs in de zomer :P) dus kan dan beter een andere aanschaffen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 juni 2010 14:21

ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Leontien op 8 juni 2010 14:37

Ik heb deze wel eens gekocht maar hij beviel me niet zo goed, toen had ik die van Catrice gehaald, much better :)

[Beantwoorden]


Door Johanna op 8 juni 2010 14:43

Mnah, ik keek net nog een filmpje met de producten die ze fijn vond en welke niet. Deze vond ze niet fijn, dusjaa.. ;D

[Beantwoorden]


Door Nienke op 8 juni 2010 14:53

Welke i fijner, deze of die van catrice? ik heb namenlijk nog een nieuwe nodig (;

[Beantwoorden]


Door Josephine op 8 juni 2010 15:08

Lijkt me fijn!

[Beantwoorden]


Door As op 8 juni 2010 15:38

Heb hetzelfde als Leontien. Deze van Essence dekt voor geen meter in tegenstelling tot het paletje van Catrice, waar ook nog een goede huidskleur tussenzit.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 8 juni 2010 15:40

De bruine kleur is te donker voor mij, ik heb die van catrice .

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 juni 2010 15:51

ik heb dus laatst van die groene concealer van de hema geprobeerd.. maar nee, ik vind het eigenlijk niets

[Beantwoorden]


Door Li-Li op 8 juni 2010 16:20

Die heb ik een keer gezien ;p
maar hoe ziet een concealer kwast eruit want ik kan het nergens vinden..

[Beantwoorden]

silke antwoordt op 5 augustus 2013 om 05:00:

Het is eigenlijk een soort platte kwast, en als je tussen de kwasten van de kruitvat gaat kijken zit ie ertussen… Ik vind die kwast voor 3 euro best we goed!! Succesx

[Beantwoorden]


Door Sharon op 8 juni 2010 16:24

Vind deze zelf niet zo fijn, liever die van Catrice! Maar da’s natuurlijk mijn mening, kan natuurlijk ook dat hij voor jou wel goed werkt! :)

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 8 juni 2010 17:00

Ik heb het concealer palette van Zoeva die is echt super fijn en handig, maar deze lijkt me ook wel handig gewoon voor in je tas ofzo :D

[Beantwoorden]


Door Amy op 8 juni 2010 17:23

Ik reageer eigenlijk nooit maar ik heb je site nu een paar keer bezocht en ik vind het echt een superleuke site. Ik heb deze concealer ook en ik dacht ook dat ik er niet lang mee zou doen…Ik heb de concealer nu al een half jaar en gebruik m dagelijks en zelfs bij de groene kleur is “de bodem” nog niet te zien. Je zal er waarschijnlijk lang mee doen!

Xx

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 juni 2010 18:06

@Teddy: Precies, heb hem ook in mn toilettas zitten nu :)

@Nienke: catrice! sowieso.

@Amy: leuk dat je reageert, vaker doen :D

[Beantwoorden]


Door Shandy op 8 juni 2010 18:26

Ik reageer eigenlijk nooit maar ik heb je site nu een paar keer bezocht en ik vind het echt een superleuke site. Ik heb deze concealer ook en ik dacht ook dat ik er niet lang mee zou doen…Ik heb de concealer nu al een half jaar en gebruik m dagelijks en zelfs bij de groene kleur is “de bodem” nog niet te zien. Je zal er waarschijnlijk lang mee doen!
+1

[Beantwoorden]


Door nicole op 8 juni 2010 18:28

ik heb die versie van Catrice, jij toch ook? vind je deze fijner werken?

[Beantwoorden]


Door marjolein op 8 juni 2010 20:19

Ik vind deze concealer echt vreselijk!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 9 juni 2010 06:21

Leuk!
Maar ik gebruik geen concealer ;)
x

[Beantwoorden]


Door celine op 9 juni 2010 10:07

hmm ben niet overtuigd :)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 9 juni 2010 16:37

ok, de volgende keer ga ik die van catrice kopen. ik heb nu essence, maar ik denk dan dat catrice beter werkt, en er zijn meer kleuren!

[Beantwoorden]


Door Beautynista op 9 juni 2010 17:00

Dat is goedkoop! Maar ik vraag me af idd of het ook echt dekkend is.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 9 juni 2010 19:36

Ik heb hem ook, vind hem zelf wel fijn eigenlijk :)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 10 juni 2010 11:55

had eigenlijk al verwacht dat die van catrice beter zou zijn. :P heb ik ook al eerder gelezen wanneer deze twee vergeleken worden.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 10 juni 2010 14:50

Klinkt best oke :)

[Beantwoorden]