HEMA Matte Top Coat

Het is al een tijdje een rage op het internet en op vele blogs zie je het voorbij komen: Matte nagellak. Na het zien van verschillende dames met matte nagellak op hun tip top verzorgde nagels, had ik al snel de conclusie getrokken dat matte nagellak niets voor mij was. Ik hou van glitter, glimmer, van nagels die glinsteren in de zon. Heel even dacht ik eraan de matte Topcoat van Essie te bestellen, die glanzende nagellak met 1 laagje omtovert in matte nagellak. Een stuk goedkoper omdat je deze topcoat op al je lakjes kan gebruiken, maar toch hield iets me tegen. Afgelopen zaterdag liep ik in de HEMA prompt tegen een Matte Topcoat aan en voordat ik het wist rekende ik hem af. Van binnen maakte in een sprongetje, nieuwe dingen proberen vind ik altijd leuk.

Topcoat is een doorzichtige nagellak die je over je gekleurde nagellak aanbrengt, zodat je nagellak extra lang op je nagels blijft zitten. Het is een soort beschermlaagje. Deze topcoat is matte en hoewel je dit pas op je nagels aangebracht niet ziet, wordt het binnen 5 seconden al zichtbaar! De verpakking vind ik mooi, chique. Ook is de prijs aangenaam: €2.50

Nagels zonder Matte topcoat

Nagels met de Matte Topcoat.

Wow, het is echt heel apart om je nagels te zien transformeren. De topcoat lijkt in eerste instantie glanzend maar binnen 5 seconden zie je je nagels mat worden, echt heel apart! Wanneer ze mat zijn, zijn ze ook gelijk kurkdroog, heel handig. Je hoeft ze dus niet te laten drogen, fijn wanneer je haast hebt.

Ik vind het wel geinig, matte nagellak. Maar ik hou toch meer van shiny nagels. Ik ga hem wel vaker gebruiken, in combinatie met sommige nagellakjes zal het denk ik toch wel erg gaaf staan. Matte nagellak chipt sneller, dat vind ik een minpunt. Maar toch vind ik de Matte topcoat erg leuk om mee te spelen. Als je matte nagellak eens wilt proberen is zo’n topcoat zeker een aanrader.

Wat vind jij van de matte nagellak trend? Heb jij al een matte Topcoat en/of nagellak in huis?

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo Reviews | 19 mei 2010 | 95 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Mirjam op 19 mei 2010 13:04

Ik heb hem ook :) maar nog niet gebruikt.
Ik denk dat de topcoat het leukste effect geeft wanneer je het over glitternagellak o.i.d. aanbrengt!

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 3 januari 2015 om 18:44:

Je moet hem zeker gebruiken! Ik ben nu bezig met mijn nagels (met matte topcoat) en ben helemaal verkocht. Met baby roze is het schattig, en ziet er best chique uit. Ik was net bij mijn moeder, daar hadden we een familie diner. Nou, iedereen zei: ‘Melissa, mooi nagels’ en dat soort dingen.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 19 mei 2010 13:04

Ik vind matte nagellak wel erg mooi! Ik heb die van Essie en heb die van de hema toch ook maar gekocht. Dan heb ik tenminste nog een goedkope back up.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 19 mei 2010 13:04

Leuk artikel!
Bij sommige kleurtjes is het wel leuk, bij anderen niet.
Ik zelf heb een matte nagellak van Diamond Cosmetics; Smoke.
Geef mij maar glanzende nagellak!

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 mei 2010 13:12

Ik heb een matte topcoat van China Glaze. Het is zo leuk om ze van glansend naar mat te zien gaan! Op sommige lakjes vind ik een matte topcoat heel leuk, maar niet bij alle.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 19 mei 2010 13:13

Leuk, ik denk dat ik het vandaag nog maar even ga kopen! Heb nog wel een vraagje, lak je het matte top coat pas als je andere nagellak is gedroogd of nog wanneer je andere nagellak nat is?

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 4 december 2015 om 18:57:

Nee ^^) je moet het er op doen als je andere nagellak is gedroogd ;)

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 19 mei 2010 13:13

Ik zoek ‘m al maanden! Dus ben blij dat jij ‘m gevonden hebt. (Verder ook niet op de meest voor de hand liggende plek ofzo, de HEMA, jeetje, was ik daar maar eerder heen gegaan.) Ik houd wel van mat, lekker wat anders! Leuk voor over rood of zwart!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 19 mei 2010 13:18

leuk! misschien toch maar in huis halen, heb al twijfelend voor het hema schap gestaan:P

[Beantwoorden]


Door Justine op 19 mei 2010 13:26

Ik heb die van Essie, vind het bij bepaalde kleuren echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Arantxa op 19 mei 2010 13:28

Ik vind het niet zo, maar zoals jij zegt ik denk dat je daar gewoon de perfecte kleur voor moet vinden en ik denk dat dat gewoon niet de kleurtjes zijn die je nu hebt gebruikt. Dus misschien met een ander kleurtje, maar mn eerste indruk is: nee.

[Beantwoorden]


Door Frauke op 19 mei 2010 13:29

Dat van dat chippen is waar ja! Maar vind het wel een mooi effect ^^

[Beantwoorden]


Door Rianne op 19 mei 2010 13:31

Ik vind glim mooier (:

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 19 mei 2010 13:42

Ik heb ook al lopen twijfelen bij de HEMA, maar als ik het zo zie is het toch niets voor mij :O
Alhoewel ik het bij sommige meiden die donker blauwe nagellak droegen het wel mooi vond staan..

[Beantwoorden]


Door Marleen op 19 mei 2010 13:54

jaa deze heb ik ook! vind hem zo gaaf! ik blijf steeds naar mijn nagels kijken en ben zo steeds afgeleid terwijl ik keihard moet leren eigenlijk haha

[Beantwoorden]


Door Emilie op 19 mei 2010 13:57

Ik heb deze van de hema ook sinds gister in huis, vandaag gelijk opgedaan. Maar ik vind dat hij meer een satijnen finish heeft dan matte.

[Beantwoorden]


Door A* op 19 mei 2010 14:00

Ik heb 3 matte lakjes in huis maar draag ze amper. Vind ze super leuk maar binnen 1 dag gaan ze al chippen als een gek!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 mei 2010 14:00

Ja ik heb ook de matte topcoat van Hema gezien. Een stuk betaalbaarder dan Essie natuurlijk :D Voor de afwisseling is het erg leuk. Probeer de topcoat ook eens op een lak met metallic finish, dat geeft een mooi effect :D

[Beantwoorden]


Door Heleen op 19 mei 2010 14:01

Ziet er superleuk uit!
hebbenhebbenhebben =p

[Beantwoorden]


Door Nele op 19 mei 2010 14:03

Geef mij ook maar glanzende nagellak. Bij matte lijkt het net alsof je verf op je nagels hebt vind ik…

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 19 mei 2010 14:10

Ik vind matte nagellak echt supergaaf! Ik wil die van de HEMA ook graag hebben, alleen hier hebben ze ‘m nog niet =(

[Beantwoorden]


Door Britt op 19 mei 2010 14:12

Wat als je matte topcoat opdoet zonder een nagellak? ;p

[Beantwoorden]


Door Eva! op 19 mei 2010 14:17

ik heb deze ook aangeschaft zodra ik van het bestaan hoorde. vind eigenlijk ook dat nagellak moet glanzen maar soms is het juist wel leuk om er mee te experimenteren, heb nu ook een hele leuke NOTD ermee gemaakt. erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 19 mei 2010 14:19

Idd ik vind matte nagellak wel apart maar niet dat ik t telkens doe. Vind shiny veeeel leuker ;-)

[Beantwoorden]


Door Elisa op 19 mei 2010 14:41

Leuk, die wil ik ook kopen :)

[Beantwoorden]


Door Liza op 19 mei 2010 14:43

Ik vind het best leuk, maar ik hou zelf ook meer van shiny. Maar gelukkig is deze niet zo duur, ga hem binnekort even kopen dan kan ik lekker experimenteren!

[Beantwoorden]


Door M. op 19 mei 2010 14:45

leuk! k denk dat k t bij donkere kleurtjes zoals zwart, donkerpaars enzo leuker vind!
welke nagellak is trouwens die meest rechtse? die lichtblauw-achtige die vind k echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Yv. op 19 mei 2010 15:13

Meid wat een nagels heb je! ZONDE! probeer anders eens het Trins perfect nailsystem. Is zeker de investering waard.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 mei 2010 15:36

Ik vind het er echt raar uitzien, zo zonder dat het glimt… maar welke leuke kleuren nagellak!

[Beantwoorden]


Door susanna op 19 mei 2010 16:09

wel leuk jah maar ik hou toch meer van shine

[Beantwoorden]


Door Amber op 19 mei 2010 16:11

Ik heb de matte topcoat van Diamond Cosmetics, verder ManGlaze (zwart en grijs) en een grijze van Diamond Cosmetics… :) Vind het ook lang niet bij alles mooi, maar sommige lakjes vind ik er wel mooier door worden.

[Beantwoorden]


Door Malou op 19 mei 2010 16:20

Matte topcoat is ZO tof over een shimmery nagellak, probeer dat eens! Eigenlijk veel mooier dan over zo’n effen (creamy, hoe je het ook noemt ;)) nagellak.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 mei 2010 16:27

Ik vind het net magie lijken als het zo verandert, zo grappig! Ik heb die essie van Sherrol gekregen, ben er zo blij mee! Wat wel een nadeel is, is dat hij na een tijdje niet meer mat is, mijn nagels glanzen nu een beetje

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 19 mei 2010 16:43

Ik heb het al veel gezien en vind de matte topcoat een GEWELDIGE ‘uitvinding’ ;)
Als ik nog eens bij de hema ben,probeer ik het zeker eens uit :)
x

[Beantwoorden]


Door lisanne op 19 mei 2010 16:57

Hee, ik vind het wel grappig, maar ik weet niet of ik het nou wel zo mooi vind. Maar misschien dat ik het nog wel ga proberen. Misschien kan ik een keer kijken of het leuk is als je de ene helft van je nagel mat doet en de ander gewoon normale topcoat, en dan een scheidingslijntje met een nailart kwastje maak..;)

[Beantwoorden]


Door esmay op 19 mei 2010 16:59

Deze heb ik ook! Ik zag hem iets van 2 weekjes geleden en ik moest hem hebben. Grappig dat iedereen hem nu heeft. :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 19 mei 2010 17:03

@Marielle: Ik heb hem opgebracht nadat de nagellak goed gedroogt was, anders heb je kans op kale plekjes.

@M: Long lasting nailpolish in 82 van HEMA. komt nog een artikel over!

@Yv: Haha, ik vind dat er helemaal niets mis is met mijn nagels :)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 19 mei 2010 17:16

Ik vind het juist heel verzorgd staan, mooie korte nagels en ik vind het een leuk effect geven!

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 19 mei 2010 17:18

Ik vind het effect erg leuk! Leuk om mee af te wisselen van glans en matte :D

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 mei 2010 18:10

Ik ben echt al bij alle hema’s in de buurt geweest en overal zijn ze uitverkocht :(
Echt supertof lakje!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 19 mei 2010 18:18

Cool! Heb er nog geen, maar ga er snel 1 aanschaffen :)

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 19 mei 2010 18:22

Ik vind m echt zooo handig!
Alleen merk je wel dat je je nagels echt netjes moet lakken als je matte topcoat gebruikt. Echt elk klein foutje zie je. Is voor mij niet altijd even handig sinds ik veel foutjes maak :P

[Beantwoorden]


Door sabine op 19 mei 2010 18:25

Zelf heb ik er ook een, maar ik vind het er eigenlijk een beetje uitzien alsof je je nagels inkleurt met viltstift. Geen succes dus wat mij betreft.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 19 mei 2010 18:43

ik heb hem ook en vind hem heel fijn hij staat trouwens super mooi op dinkerbruine nagelallak :D

[Beantwoorden]


Door Miriam op 19 mei 2010 19:10

Die wil ik echt heel graag hebben !

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 19 mei 2010 19:28

Hij werkt goed hè? Wat je zou kunnen proberen (omdat je meer van glans houdt) is om alleen je tips (nagelranden) glanzend te maken of juist de rest van je nagels glanzend met matte tips. Een aparte versie van een french manicure dus!

[Beantwoorden]


Door Lianneke op 19 mei 2010 19:40

Heej!

Ik heb hem nu op met: be my millionaire ( catrice ). Dit is een zilvere glitterlak. Daarover heen heb ik de matte top coat van de hema gedaan. Super leuk effect.. matte glitters:P

[Beantwoorden]


Door nicole op 19 mei 2010 20:40

Ik had hem vanochtend ook gehaald! Hij is wel leuk ja.

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 mei 2010 10:44

Ik heb er zelf een van diamond cosmetics en vind het erg leuk ! Vooral om daarna met stripers aan de gang te gaan. Zoveel leuke dingen kan je er mee doen :) ! En die van de hema is wel lekker budget proof

[Beantwoorden]


Door Melissa op 20 mei 2010 12:12

DIE WIL IK! Misschien ga ik morgen even langs de Hema na m’n examens. (:

[Beantwoorden]


Door nina op 20 mei 2010 12:47

ik wil al heel lang een matte topcoat gebruiken, dus deze ga ik zeker halen. NU (:

[Beantwoorden]


Door Givenchy op 20 mei 2010 16:48

Bah, het maakt je nagellak alleen maar nog lelijker..

[Beantwoorden]


Door Patricia op 20 mei 2010 20:54

Ik wil nog wel een matte topcoat hoewel ik zelf toch ook wel meer van shiny dingen ben!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door tamara op 21 mei 2010 11:10

Ik heb die van China Glaze, maar heb toch ook deze maar even gehaald. Het nadeel vind ik, dat je na een paar dagen niet meer echt ziet dat het mat is.. Dan wordt je nagel alweer wat glanzender. Verder heb ik een paar nagellakjes, zoals van de limited edition van catrice en de poolside collectie van china glaze, die al een matte finish hebben.

[Beantwoorden]


Door esmee op 21 mei 2010 20:25

oaahh ik ben er wel helemaal weg van. ik heb precies dezelfde gehaald en voor een dagje doet ie het goed, erna beginnen je nagels langzaam weer te glanzen.
dat is jamemr.

[Beantwoorden]


Door Indira op 21 mei 2010 23:56

Hey! Ik had het op internet gezien en was er meteen verliefd op, en toen zag ik je shoplog, en ben ik die dag erna meteen naar de Hema gegaan want ik moest die topcoat hebben, maar helaas was het nergens in de Hema te bekennen ;( nouja komt nog wel een keer maar ik vind het supermooi!! Een keer wat anders, en weetje wat dan ook supermooi is? Om er figuurtjes op te maken met dezelfde kleur lak, maar dan niet mat. Bijv met Konad, daar had ik ook een plaatje van gezien, en dat vond ik ook echt heel mooi!!!

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 22 mei 2010 09:17

Door Eve op 22 mei 2010 21:02

ik heb de topcoat ook gekocht maar in welke kleur combinatie?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 22 mei 2010 21:04

@Eve: gewoon mee experimenteren! Hij schijnt op glitter nagellak een heel grappig effect te geven, misschien is dat een idee?

[Beantwoorden]


Door Elske op 22 mei 2010 22:25

Hij staat door jou nu op mijn wishlist, net zoals de deo van The Bodyshop!(: Erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 mei 2010 18:04

Ik vind het resultaat echt super mooi! Bij de HEMA hier in de buurt was hij jammer genoeg al uitverkocht :(

[Beantwoorden]


Door Indira op 25 mei 2010 15:20

@Ingelise,

Ja het was precies dat plaatje! Ik vind het supermooi!!! Jammer dat het hier bij de Hema niet te koop is :(

[Beantwoorden]


Door Yv. op 27 mei 2010 16:59

Neee er is ook niets mis met je nagels! Maar ze zouden wel veel mooier kunnen zijn ;). ik zag in een latere post. dat ze er al veeel beter uitzagen. Maar ik wou alleen maar wat met je delen. Bedoelde het niet vervelend!

[Beantwoorden]


Door sheila op 27 mei 2010 22:14

ik heb m net gekregen !
ik vind m echt super
maar ik heb verkeerde nagellak opgedaan
en nu is het mislukt =(

[Beantwoorden]


Door Leonie op 30 mei 2010 20:17

ik ben van plan om morgen die matte topcoat te kopen!! ;-)

[Beantwoorden]


Door jamie op 11 juni 2010 20:08

ik heb m vandaag ook gekocht.

[Beantwoorden]


Door Manon M op 3 juli 2010 20:11

Wow, wat een verandering. Als hij nu nog te koop is ga ik hem maandag halen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 september 2010 20:22

ik wil deze ZO graag maar ik heb geen idee waar ik hem moet kopen… weet iemand waar ie te koop is?? DANkje als je het weet

[Beantwoorden]


Door Brigitte op 4 september 2010 18:21

Ik zoek hem ook al heel lang :) Ik heb in Eindhoven, Someren, Weert en nog meer plaatsen gekeken :( Hij staat ook niet op marktplaats ofzo

[Beantwoorden]


Door lotte op 14 september 2010 20:15

Het ziet er vet geinig uit, matte nagels

misschien dat ik hem wel eens ga kopen ja, altijd leuk om te hebben =)

x

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 15 oktober 2010 15:01

[…] shiny nails in een paar seconden volledig mat maken. Ik schreef al eens over de goedkope en fijne Hema Matte Topcoat, maar deze is helaas vrij beperkt verkrijgbaar en op veel plekken uitverkocht. Maar geloof het of […]


Door Anne op 23 oktober 2010 14:40

Hij lijkt me echt cool!
Ik ga hem denk ik ook proberen! :D
Ben benieuwd of ze hem hier hebben.
Maar nog 1 vraagje: Wat is chippen? :$

[Beantwoorden]


Door Floor op 8 december 2010 08:11

I love it! ik zoek al heel lang naar die topcoat en telkens is het uitverkocht! alleen verkopen ze dit wel in nederlands hema’s? en verkopen ze daar ook neon nagellak? (:

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 12 januari 2012 14:39

Ik ga deze ook zeker even kopen. Morgen dan maar :) Dan ben ik toch in de stad. Het lijkt me vooral mooi op felle nagels!

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door wil ik liever niet zeggen op 13 februari 2012 19:56

heey ik wil graag mijn spreekbeurt over nagellak zouden jullie me kunnen helpen tips geven ofzo en nog een vraag is er een kortere naam van die doorzichtige nagellak dat dacht ik en anders toch bedankt groetjes het meisje die hieper zit te wachten tot haar spreekbeurt is jeej <3

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 23 november 2012 10:48

Ahh ik ben helemaal nailart velslaafd ik kijk dus ook vaak de filmpjes van cutepolish er zijn een paar filmpjes met matte nagelak gemaakt maar het was voor mij liefde op het eerste gezicht.. ik zocht er fus ook al lang naar .. mij vriendin had een site gevonden .. alleen daar kon ik het krijgen voor 5euro dat vind ik een behiorlijk prijsje dus ik ging verder kijken toen kwam ik jullie site tegen .. ik ben hier heeel erg blij mee.. mijn moeder gaat vandaag voor mij naar de hema om het te kopen.. misschien een tip voor alle nagel freaks .. ik heb laat bij een site iets herl leuks gekocht… van best beauty .. een nagel bubbelbad een nageldroger 6electrice veilen en een ding om je nagels glad te maken.. iets om dat ding bij je nagel naar achter rlte duwen en een brokkepoot.. allemaal van een supergoede kwaliteit.. voor slechts 17 euro ik ben en teminsten heel tevreden mee

[Beantwoorden]


Door Monique vd S op 21 maart 2013 10:38

Wat ook mooi is tenminste dat vind ik.
Je nagels lakken in een kleur naar keuze vervolgens mat maken en een french zetten met gewone topcoat, dan heb je dus een matte nagel met een glimmende top.

[Beantwoorden]


Door britt op 9 mei 2013 18:00

weet je of dat die top coat er nog steeds is?

[Beantwoorden]


Door Julia op 12 mei 2013 10:27

Heeey :wave:
In je likes en dislikes van april vertelde je over deze review.
Haha, ik vind dat je het nu beter doet ;-)
Niet gemeen bedoeld.
xx (love)

[Beantwoorden]


Door inge op 12 mei 2013 11:22

ik heb hem toch maar opgezocht hihi :$
Je bent echt stukken beter geworden Vera!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 12 mei 2013 11:54

Ik heb m toch opgezocht haha :lol:

Je bent echt voor uit gegaan! super leuk om dit terug te kijken!

xx (love)

[Beantwoorden]


Door Maureen op 12 mei 2013 12:14

Ik moest hem toch even opzoeken na je april likes/dislikes, ik wilde gewoon even het resultaat zien hahaha.

[Beantwoorden]


Door Vera op 12 mei 2013 13:43

Na je likes en dislikes filmpje moest ik hem gewoon even opzoeken haha. (A) Grappig om terug te zien.
Je bent in iedergeval veel vooruit gegaan.

[Beantwoorden]


Door Karen op 12 mei 2013 14:22

Juist omdat je zei dat we niet moesten kijken werd ik nieuwsgierig hahaha! Je bent inderdaad stukken vooruit gegaan. ^^)

[Beantwoorden]


Door Lonne op 12 mei 2013 14:24

Haha, gelukkig ben je erop vooruit gegaan qua swatchen!

[Beantwoorden]


Door hannah op 12 mei 2013 21:31

Gelijk opgezocht! haha je foto’s zijn er wel wat op vooruit gegaan ;)

[Beantwoorden]

naomi antwoordt op 12 mei 2013 om 21:43:

haha ik ook!

[Beantwoorden]


Door Gyesiwaa op 12 mei 2013 22:58

Haha daar merkte ik in 2010 niks van, door jou heb ik m ook gekocht toen! Maar thumbs up for you girl! Je bent zoveel professioneler nu! Kon t niet laten om even op te zoeken hoe t 3 jaar geleden was! ;)
Liefs ^^)

[Beantwoorden]


Door Meike op 13 mei 2013 19:14

ben ik de enige die hier alleen naar kijkt voor de awesome nagelswatches haha :P

[Beantwoorden]

Céline antwoordt op 14 mei 2013 om 17:18:

neen ;) haha

[Beantwoorden]


Door Alina op 18 mei 2013 11:52

Ik zoek het al weken! Ik heb het nog nooit in de hema zien staan in ons dorp! Beetje jammer ! Maar ik vind het erg leuk die matte nagellak. Doe een zwarte kleur op je nagel en wacht even tot die droog is, breng dan de matte aan , doe met een zwarte striper zebra lijntjes op je nagel! Erg leuk ‘ heb dat filmpje gezien op youtube via een app.
Maar zal direct naar de hema om nog eens goed te zien (A)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 13 augustus 2013 17:08

Om classy, maar naturel nagels te krijgen, doe ik na het vijlen en het verzorgen van mijn nagels, alleen de matte topcoat op (geen kleurtje eronder). Mijn nagels lijken dan in een keer helemaal glad en strak, mooi! Zeker een keer proberen!

[Beantwoorden]


Door femkr op 30 april 2014 12:02

ik vind het super leuk echt een aanrader

ook leuk:het bovenste randje van je nagel glimmend houden(is heel mooi bij donkere kleuren)
en ook leuk eerst gewoon nagelak met matte topcoat en dan stippeltjes of streepjesmet dezelfde kleur(de stippels enzo zijn dan dus glimmend)

super leuke nagelak dus alleen in de zomer vind ik glimmend wat mooier.xx

[Beantwoorden]


Door Meike op 17 mei 2014 11:55

haha zo grappig om dit terug te lezen (en te ZIEN!!!)
Prachtige swatches vera :P

[Beantwoorden]


Door Melissa op 3 januari 2015 18:52

Heb deze nagellak gelijk aangeschaft! Shiny vind ik mooi, maar dit ziet er toch weer hipper uit. Dat ik dit nu pas lees :omg:

[Beantwoorden]