HEMA pincet

Al jaren gebruik ik een heel fijn HEMA pincet. Maar dit pincet is na heel wat jaren meerdere malen per week wenkbrauwhaartjes eruit trekken, wel aan vervanging toe. Hij was ooit mooi turquoise, maar de verf is eraf gebladderd en heeft plaats gemaakt voor vlekken roest. Niet alleen lijkt het alsof ik het pincet zo uit de sloot gevist hebt, hij rúikt ook naar roest. Zoals je leest was het dus wel een keer tijd voor een nieuwe. Nadat mijn pincet al jaren niet meer in het assortiment van HEMA zat (volgens mij was het zelfs een Limited Edition), liep ik er zaterdag opeens tegenaan. Zo blij als een kind rekende ik het knal roze pincet af met in gedachten: ‘hier kan ik weer een leuke review over schrijven’

Dit is hem dus. Hij heeft een lekker neon roze kleurtje, die ook goed aansluit op de leuke neon nagellakjes die ze nu bij HEMA verkopen. Alleen al mooi om op je wastafel te hebben liggen dus! Om de uiteindes zit een rubberen kapje die het pincet in vorm houdt en zorgt dat hij niet beschadigt.

Het pincet is (zoals vele pincetten tegenwoordig) overduidelijk een Tweezerman rip-off. Dat is niet vreemd aangezien het Tweezerman pincet volgens heel veel bladen, blogs en celebs het beste pincet ever is. Ikzelf heb nooit een echte Tweezerman uitgeprobeerd (23 euro voor een pincet? Halleluja!), maar ik weet wel dat ik mijn vorige HEMA pincet heel fijn vond werken. Veel fijner als zo’n ouderwets ding die ik vroeger had.

En.. bevalt het pincet? Ja! Of hij zo goed als een Tweezerman is durf ik niet te zeggen. Maar dat hij erg fijn werkt, wel. Makkelijk pluk je vliegensvlug je wenkbrauwen weer in vorm. En de prijs? €1.50! En dat lijkt mij toch het proberen waard, alleen al omdat hij er zo ontzettend cute uitziet (:

Twitter Facebook
Categorie: Reviews Verzorging | 18 mei 2010 | 39 reacties | Tags: , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door kirsten op 18 mei 2010 17:47

Wauw, ga hem zeker kopen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 mei 2010 17:48

Cute kleurtje! Me wanna..

[Beantwoorden]


Door Madelon op 18 mei 2010 17:49

Alleen de kleur is al gaaf! Ik heb al jaren een hele dure pincet, weet niet eens wat voor merk het is haha, maar hij werkt geweldig…

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 18 mei 2010 17:51

Leuk! ik had een dure van de douglas, echt een superfijn ding. Tot ik m per ongeluk op de grond liet vallen met de punt naar beneden :(
Heb nu een goedkope van de etos. ook een fijn dingetje

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 mei 2010 17:51

Ik heb zelf ook zo eentje die er op lijkt. Ook een Tweezerman rip-off I guessl… Toch ben ik wel benieuwd naar de échte Tweezerman ;)

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 18 mei 2010 17:51

Erg mooi kleurtje! Trouwens, zo blij als 1 kind :P ? Misschien dat je die 1 kan vervangen door ”een” :-)

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 mei 2010 17:51

Ik heb zelf ook zo eentje die er op lijkt. Ook een Tweezerman rip-off I guess… Toch ben ik wel benieuwd naar de échte Tweezerman ;)

[Beantwoorden]


Door linsey op 18 mei 2010 17:52

Lijkt me erg fijn, ik heb eigenlijk nooit zo stilgestaan bij mijn pincet haha misschien ga ik hem toch eens kopen het is te proberen voor die prijs.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 18 mei 2010 17:55

Door Felicia op 18 mei 2010 17:56

Heb ‘m ook en hij is inderdaad fijn :D!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 18 mei 2010 18:04

Oeh, die ga ik proberen voor die prijs :).

[Beantwoorden]


Door Josephine op 18 mei 2010 18:23

Oh, die ga ik eens halen!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 mei 2010 18:25

Ik weet zeker dat als je een echte tweezerman hebt gebruikt, je het geld er wel voor over hebt. Ik kan in ieder geval niet meer zonder.

[Beantwoorden]


Door Eva! op 18 mei 2010 18:29

mijne is ook aan vervanging toe, een paarse waarvan de verf ook af bladderd. weet niet eens meer waar ik hem heb gekocht, terwijl ik dat meestal wel onthoud..

[Beantwoorden]


Door Cari op 18 mei 2010 18:35

Ik ga hem kopen, mijn pincet is toevallig ook aan vervanging toe

[Beantwoorden]


Door Hanne op 18 mei 2010 18:46

Bij welke spulletjes ligt hij?

[Beantwoorden]


Door Frauke op 18 mei 2010 18:53

Amai voor die prijs kan je niet sukkelen haha xD ga hem ook halen ^^

[Beantwoorden]


Door prettybudget op 18 mei 2010 18:53

ik zag hem ook in de winkel, maar hij zag er toch niet erg fijn (als in dun) uit, ik kon het wel niet goed zien omdat het in plastic zat, is dit ook echt zo of niet? op de foto ziet hij er ook nogal dik uit

[Beantwoorden]


Door Amanda op 18 mei 2010 19:17

Oké misschien ga ik toch een poging doen om mijn wenkbrauwen te epileren. Ik heb alleen ervaring met die ouderwetse dingen en dat is echt zo’n strijd.

[Beantwoorden]


Door Regina op 18 mei 2010 19:51

die wil ik !

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 18 mei 2010 19:53

@prettybudget: ’t is gewoon een normaal pincet, misschien iets groter. Als je dat niet prettig vindt, is deze denk ik ook niet iets voor jou.

@Amanda: Oh, zo’n pincet maakt echt een wereld van verschil, geloof me maar :)

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 18 mei 2010 20:05

Hij lijkt me erg goed!
En hij ziet er zo cute uit! ^^
x

[Beantwoorden]


Door Elisa op 18 mei 2010 20:59

Handig review, ik ben echt toe aan een nieuw pincet, so Hema, here i come!
Thanks Vera Camilla!

[Beantwoorden]


Door D. op 18 mei 2010 21:02

Ik ga deze dan ook maar halen bedankt voor de review:D

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 18 mei 2010 21:16

Sounds good, ga toch maar even een kijkje nemen!

[Beantwoorden]


Door Suzy op 18 mei 2010 21:48

(Ik vraag me altijd af of die Tweezerman echt zo goed is of dat het een hype is :P)

Maar anyway, YAY voor roze!! Bij de Etos had ik laatst precies zo’n pincet gekocht, maar dan felroze met bloemetjes :D Haha maf hè, hoe je helemaal happy kan worden van een pincetje? :P

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 mei 2010 21:59

Wat is dan t verschil met zo’n ‘ouderwetse’? Die heb ik ook namelijk!
Ze hebben toch allebei zo’n breed vlak? Wat maakt zo’n tweezerman/rip-off dan beter?
Misschien moet ik m maar gewoon kopen en zelf uit vinden, maar ik ben benieuwd! :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 19 mei 2010 06:45

@Iris: moeilijk te zeggen aangezien ik @Suzy: haha ja! vind hem zo leuk :D

niet meer zo’n oud pincet heb. Hij pakt de haartjes makkelijker en beter, ligt denk ik aan de vorm van het pincet. Kijk maar eens naar zo’n pincet als bovenstaande en vergelijk die met het pincet wat je normaal gebruikt…

[Beantwoorden]


Door Marleen op 19 mei 2010 09:35

leuk dingetje. denk dat het voor mij ook eens tijd gaat worden voor een nieuw pincet. :’)

[Beantwoorden]


Door Allison op 19 mei 2010 12:07

Hij ziet er inderdaad heel leuk uit! Maar geef mij toch maar een Tweezerman

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 mei 2010 14:26

Super schattig dingetje ! Ik heb net ’n nieuwe pincet aangeschaft, maar anders zou dit zeker wat voor mij zijn geweest !

[Beantwoorden]


Door Juudith op 19 mei 2010 18:04

Schattig kleurtje.!!
Tja 23 euro voor een tweezerman is ook wel veel..

[Beantwoorden]


Door Miriam op 19 mei 2010 18:50

Want it!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 19 mei 2010 21:11

Hij ziet er inderdaaad heel erg leuk uit! En 23 euro vind ik wel heeeel erg veeel geld voor een pincet hoor!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Nadia op 21 mei 2010 15:39

grappig ik had vroegah ook de blauwe en nu al paar jaar deze roze. Laatst vroeg iemand waar ik het vandaan had, maar dat wist ik niet meer ;) nu weer wel! Ze zijn ech fijn mar worden na een tijd toch minder scherp, ik blijf ook benieuwd naar Tweezermann echt nooit meer een nieuwe kopen, altijd scherp..

[Beantwoorden]


Door Hilde op 22 mei 2010 17:23

Balen: ga ik naar de HEMA hebben ze hem niet bij ons :s.

[Beantwoorden]


Door nickita op 18 september 2010 18:22

ik heb precies zo’n pincet van LECO.
die zijn net zo duur als die tweezermann pincet. en die van de hema heb ik ook maar die van leco vindt ik 100x beter:$

[Beantwoorden]


Door AIM Cosmo International (Pvt) Ltd op 11 oktober 2010 15:06

Goede dag,

Wij zijn de toonaangevende producent en exporteur van topkwaliteit Beauty Tools, pincet, Barber Scharen, Nagelschaar, Beauty Scharen, Manicure Kits, Nageltang & Huidtang, Nail duwboten en Gift Kits. We maken gebruik van de Duitse Roestvrij voor de instrumenten. Wij bieden de beste prijzen en tijdige levering.

Bezoek onze website voor meer informatie.

http://www.aimcosmo.com

Wij bieden ook prive-etikettering.

wachten op uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

[Beantwoorden]


Door Char op 28 februari 2015 15:48

”Veel fijner als zo’n ouderwets ding die ik vroeger had.”

*dan

[Beantwoorden]