Advertorial: Have a Very Good trip met Renault


Maak nu een leuk filmpje waarin jij ons overtuigd dat jij met 7 andere teams van 14 juni tot 9 juli kris kras door Europa mag karren in een Renault Cabrio, die jij na de reis uiteraard mag houden! Wat moet je doen? Maak samen met iemand anders (bijvoorbeeld een vriend of een vriendin) een filmpje van max. 1 minuut waarin jij ons overtuigd dat jullie moeten winnen. Verzin een leuke teamnaam en schrijf je in! Diegene met de meeste stemmen wint en inschrijven kan tot vrijdag a.s, 14 mei.

Een inzending die ik persoonlijk erg leuk vond:

Ikzelf heb het stuur van een auto nog niet eens aangeraakt, dus ik kan helaas niet meedoen. Maar als ik jou was zou ik een gokje wagen, het is een leuke opdracht en wie weet sleep jij die Renault Megane Cabrio wel in de wacht…

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 10 mei 2010 | 6 reacties

Reacties

Door anne op 10 mei 2010 21:35

echt een leuke wedstrijd :P dat filmpje van mascha is ook leuk

[Beantwoorden]


Door Frauke op 11 mei 2010 06:10

Nou ik mag nog lang niet autorijden haha :P

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 11 mei 2010 06:56

@ FRAUKE the same here ;)
x

[Beantwoorden]


Door Anne op 11 mei 2010 13:07

hahaha deze is echt leuk
ik vond die van mascha ook heel leuk ja!
en rotterdam en tilburg, leuke steden ik kom zelf uit Tilburg en mijn vriend uit rotterdam haha :P

[Beantwoorden]


Door Allison op 11 mei 2010 15:25

Allemaal op Mascha van beautygloss stemmen!
Ik zou denk ik niet mee gedaan hebben en ik mag het ook nog niet met mijn 16 jaar haha

[Beantwoorden]


Door Patricia op 11 mei 2010 15:41

Ooohh ik mag nog geen autorijden dus deze wedstrijd sla ik over!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]