A Touch Of Fashion

Met trots kan ik jullie vertellen dat er een nieuwe column op de site verschijnt! Een mode column, geschreven door Suzanne.

Eigenlijk weet ik niet goed hoe ik Suzanne moet omschrijven. Ze is een meisje met stijl, ze is het meisje die ongegeneerd en vol trots het adres van haar blog op haar Hyves pagina zette, terwijl ik haar angstig in een mail vertelde wat het adres van mijn blog was; dit mocht zij natuurlijk aan niemand vertellen!

Suzanne is zichzelf, ze draagt wat zij mooi vindt. Ze heeft een schattig Brabants accent en verschillende piercings in haar oren. Ze draagt bijna alleen maar hakken en verfde/knipte haar haar lange tijd vaker dan seizoenen veranderen. Ook is zij sinds kort Miss Musis (het Musiskwartier is een winkelgebied in Arnhem) en komt ze op een groot Billboard in Arnhem te hangen.

Toch zijn dit natuurlijk niet de redenen die maakte dat ik stond te springen om Suz een column op mijn site te geven. Haar manier van schrijven is heel erg leuk, onwijs grappig en natuurlijk haar gevoel voor mode… Daar kan ik nog een puntje aan zuigen.

Ik moet elf zijn geweest toen ik Vera leerde kennen. Net verhuisd van een gezellig Brabantse hockeyclub kwam ik tussen de Arnhemse kakkers bij Vera in het hockeyteam. Eén van de eerste dingen die Vera met een wat opmerkelijk toontje tegen mij zei was: ‘Ben jij Belgisch ofzo?’, een uitspraak waar wij nog steeds een beetje beschaamd om kunnen lachen. Sindsdien mocht ik haar wel. Vera paste –net als ik- niet tussen de kakkers en was gewoon lekker eerlijk en zichzelf. Heel wat zwetende warming ups heb ik met haar gedaan, in een tijd dat het nog meer giechelend over jongens ging dan over mascara of pumps.

Ik wat eerder dan Vera, maar we lieten allebei de kakkers voor wat ze waren en verloren elkaar een beetje uit het oog. Tot mijn modeblog! Bijna anderhalf jaar geleden was mijn blog een logisch vervolg op mijn passie voor mode. Vera reageerde regelmatig op mijn posts en ik merkte oprechte belangstelling. Een paar maanden later stuurde ze, ik moest inderdaad beloven dat ik haar zoveel mogelijk anoniem zou laten, een linkje van een beauty blog dat ze zelf was begonnen. De rest van het verhaal hoef ik jullie niet te vertellen… Vera Camilla.nl werd niets om zich voor te schamen –in tegendeel- en is ondertussen een begrip in beautyland. Onze gezamenlijke passie schepte een band, en zo gingen we bijvoorbeeld afgelopen november naar de Diesel Sneak Preview in Amsterdam. In de trein hebben we veel ervaringen gedeeld en tips uitgewisseld en we bundelen nog steeds graag de krachten. Zo ontstond het idee voor mijn rubriek op Vera Camilla.nl. Na een samenwerking met www.fashionscene.nl –waar ik blogs voor schreef- werd Vera enthousiast, terwijl ik graag nog een vervolg wilde geven aan mijn externe schrijven: A Touch Of Fashion was geboren!

Fashion en beauty gaan natuurlijk hand in hand, vandaar dat ik de komende tijd Vera’s beauty site een touch van fashion mee ga geven; iets waar ik erg veel zin in heb! Ik hoop dat jullie klaar zitten voor, coming soon, ‘Koninginnedagvondsten 2010’!

Ik hoop dat jullie net zo blij als ik zijn met de column van Suzanne. A Touch Of Fashion zal eens per twee weken op maandag verschijnen, so stay tuned! Wil je meer weten over mijn nieuwe columniste? Stel je vraag dan bij de comments!


Reacties

Door Marlou op 6 mei 2010 14:13

Wat leukk!!!
Hahh super leuk artikel

x

[Beantwoorden]


Door Yara op 6 mei 2010 14:19

Gefeliciteerd met zo’n mijlpaal! :-) Is toch bijzonder denk ik!! Heel leuk om ook te lezen.
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Allison op 6 mei 2010 14:19

echt suuuuuuper leuk meiden!

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 mei 2010 14:34

Leuk geschreven! Ben benieuwd naar de volgende colums!

[Beantwoorden]


Door Eve op 6 mei 2010 14:49

Leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door astrid op 6 mei 2010 14:52

leuk! ben benieuwd !:D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 mei 2010 14:57

Echt heel erg leuk, ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door esmay op 6 mei 2010 15:15

Leuk geschreven! Ben nu al benieuwd naar de volgende :D!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 6 mei 2010 15:20

Wat een leuke schrijfstijl! ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door paulien op 6 mei 2010 15:37

ben heel benieuwd leuk dat je wat over haar hebt verteld zo krijg je een beetje een beeld!!!

[Beantwoorden]


Door nina op 6 mei 2010 15:45

leuk! Ben benieuwd naar het eerste artikel

[Beantwoorden]


Door Elisa op 6 mei 2010 15:49

Ontzettend leuk idee!
Suzanne schrijft inderdaad op een hele leuke en grappige manier, waardoor je echt geboeid blijft lezen. Zelfs bij grote lappen tekst!

[Beantwoorden]


Door Selina op 6 mei 2010 15:57

Door Debra op 6 mei 2010 17:30

Super leuk, ze schrijft echt leuk ja! Jij ook hoor trouwens!

[Beantwoorden]


Door jopse op 6 mei 2010 17:46

suppperr leuk! kan niet wachten tot artikels van suzanne!

[Beantwoorden]


Door jopse op 6 mei 2010 17:46

ze is trouwens ook een hele mooie meid!!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 mei 2010 18:13

Leuk! Ik denk dat columns of fashion zeker een toevoegende waarde heeft!

[Beantwoorden]


Door Regina op 6 mei 2010 18:45

klinkt leeeeuk!

[Beantwoorden]


Door Lee; op 6 mei 2010 19:13

Heel leuk idee, ben benieuwd naar de colums :D

[Beantwoorden]


Door Frauke op 6 mei 2010 19:52

zooo leuk geschreven! Succes suzanne :)

[Beantwoorden]


Door M. op 6 mei 2010 20:55

Oh klinkt heel leuk, ik ben benieuwd :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 6 mei 2010 21:16

dank jullie wel voor alle lieve reacties!

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 6 mei 2010 22:50

Wat leuk!
Ben benieuwd naar de volgende stukjes :-)

[Beantwoorden]


Door Willy op 7 mei 2010 07:24

Alweer leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 7 mei 2010 08:54

Leuk! Ben benieuwd naar haar columns :)

[Beantwoorden]


Door Elisa op 7 mei 2010 11:46

Leuk, ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door lieke op 7 mei 2010 14:11

GO SUZANNEEEEE!!

[Beantwoorden]


Door Eva! op 7 mei 2010 21:13

ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 8 mei 2010 08:42

Wat leuk!
En erg leuk geschreven ook!
Ik kijk uit naar derest!^^
x

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 9 mei 2010 14:15

Super leuk! Ik ben benieuwd

[Beantwoorden]


Door wen. op 15 mei 2010 00:17

@ lieke: Je neemt me de woorden uit de mond!
Dat was precies wat ik dacht! Echt superleuk, dus Go Suz!

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 februari 2011 17:26

Leuk! ;)

[Beantwoorden]


[…] het allemaal ooit begon, mijn moderubriek op haar beautyblog? Dat kun je lezen in het introductie artikel – een stukje waar ik nog steeds een glimlach van om mijn mond krijg bij het […]