MardyMakeupshop.nl – Vollaré lipstick

Afgelopen week vielen er weer een aantal producten van MardyMakeupshop bij mij op de deurmat. MardyMakeupshop is een webshop die door moeder en dochter wordt gerund en die uitsluitend budget-proof cosmetica bevat. Je bent dus verzekerd van een fijn prijskaartje, maar zijn de producten ook goed?

Image Hosted by ImageShack.us
Ik kreeg een lipstick van Vollaré in nr. 103 die voor €2,95 bij MardyMakeupshop te koop is. De lipstick komt in een matte gouden huls, met glimmende gouden details waarvan ik persoonlijk vind dat ze de lipstick wat goedkoop laten ogen.

Image Hosted by ImageShack.us
Een swatch van de lipstick op mijn hand. De lipstick heeft een best wel donkere kleur rood, een beetje bruinachtig. Wat me gelijk opviel is de sterke geur, wanneer je de dop van de lipstick afhaalt ruik je gelijk een hele sterke lipstick geur. Persoonlijk vind ik dit niet prettig, het stoort vrij erg.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
De kleur vind ik niet mooi, ik vind hem te donker en het is gewoon niet mijn ding. De eerste foto geeft de kleur het beste weer. Ook vind ik de substantie van de lipstick niet fijn, de lipstick is wat waterig en hij geeft heel erg af. De afdruk van je onderlip komt al snel op je bovenlip te staan, dit is vrij goed te zien op de eerste foto. Persoonlijk vind ik dit niet mooi en zelfs een beetje raar staan.

Het is niets voor mij, deze lipstick. Die 3 euro vind ik hem ook niet waard, voor dat geld kun je net zo goed een fijne NYX lipstick kopen.

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 2 april 2010 | 62 reacties | Tags: , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Mariska op 2 april 2010 13:04

Jammer dat de lipstick zo tegenvalt!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 2 april 2010 13:05

Die kleur vind ik echt niet mooi eigenlijk…
Maar echt goed van je dat je gewoon echt zegt wat je dr van vind!

[Beantwoorden]


Door esmay op 2 april 2010 13:15

Jammer dat ie tegenvalt! :D
De kleur vind ik zelf ook niet mooi!
Ik vind het zo fijn dat je zo eerlijk bent vera :D!

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 april 2010 13:19

Kijk, daar houden we van: eerlijkheid!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 2 april 2010 13:23

Inderdaad: dat is nu echt eerlijk. Niet kopen dus..

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 2 april 2010 13:52

Uhnm nee zo’n afdruk op je bovenlip is niet echt mooi! Je zou zo’n stempel moeten hebben met “worst product ever” want aan zo’n lipstick heb je niet veel natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Denise op 2 april 2010 14:01

Persoonlijk vind ik de kleur wel mooi,
Ieder zijn eigen mening toch??
Ik heb zelf de lipstick ook en bij mij is de geur helemaal niet erg je proeft het alleen een beetje als je het op je lippen hebt.
De afdruk komt niet op je lippen als je het gewoon goed aanbrengt, als je de lipstick meerdere keren gebruikt hebt weet je hoe je die het beste moet gebruiken!

Dat is mijn mening over dit product.
Ik vind het heel oneerlijk dat alle mensen het meteen niks vinden iedereen heeft een eigen mening dus.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 2 april 2010 14:07

@Denise: Prima toch als jij het anders ervaart? Bij mij kwam er dit resultaat en ik heb deze lipstick niet anders behandeld als mijn andere lipsticks.

[Beantwoorden]


Door Maria Andrea op 2 april 2010 14:09

Persoonlijk vind ik ook een mooie kleur. Misschien is geen kleur voor een blanke iemand? misschien meer voor iemand die getint is. Het idee van Reveuwen is een eerlijk mening geven niet afkraken jammer dat van worst product ever comment dat zou ik niet doen dat is niet professioneel, beter een is niet je ding, bevalt je niet.

[Beantwoorden]


Door Lee; op 2 april 2010 14:11

Hmm jammer! :(

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 2 april 2010 14:20

@Maria Andrea: Dat kan natuurlijk, ook een kwestie van smaak. Vind je dat ik dit product afkraak dan?

Ik vond het gewoon echt geen fijne lipstikc, simple as that.

[Beantwoorden]


Door Denise op 2 april 2010 14:27

@ Vera Camilla,
Ik vind wel dat je het afkraakt…
Je kan er beter bij zetten dat het jou mening is en dat meningen/smaken verschillen

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 2 april 2010 14:36

@Denise: Dit is mijn blog, alles wat ik schrijf is mijn mening? Ik zet er ook vaak bij dat smaak persoonlijk is, terwijl het me toch al vrij logisch lijkt. Ik denk dus dat het meer aan jou ligt dat je het vind dat ik afkraak ;).

[Beantwoorden]


Door Denise op 2 april 2010 14:44

@ Vera Camilla,
Ja dat kan dat is mijn mening;)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 2 april 2010 14:46

@Denise: en dan weet ik dus of ik jouw mening wel/niet serieus moet nemen ;)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 april 2010 14:47

Kijk, lekker duidelijke review.

Ik vind dat sommige mensen een beetje zeuren over het wel/niet afkraken van een product.

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 2 april 2010 14:50

Super review. Vind de kleur inderdaad niet zo mooi. En je bent superduidelijk in het geven van JOU mening ;)

[Beantwoorden]


Door Lore op 2 april 2010 14:53

Lekker duidelijk! Je basht het product echt niet joh, niets van aantrekken. Ik vind het net zo leuk dat je altijd je eigen mening geeft.
Trouwens, ik vind de kleur ook niet mooi hoor.

[Beantwoorden]


Door Linda op 2 april 2010 14:54

Er staat toch potverdrie VERA CAMILLA.nl. Wat verwacht je dan wiens mening het is? Ze zegt constant ‘ik vind’ en niet één keer dat het een klotelipstick IS. Dus alsjeblieft zeg, hoe moet ze het dan formuleren op haar eigen blog? “Mijn mening over deze lipstick is niet heel positief, maar misschien die van jou wel dus koop ‘m toch maar voor de zekerheid?”

[Beantwoorden]


Door aaaaaa op 2 april 2010 14:57

dr staat toch; persoonlijk, ik vind, enzo. dan zie je toch dat het haar mening is en dat het geen feit is.. ik vind het trouwens wel een mooi kleurtje op de tweede fto, maar misschien zoals Maria Andrea zegt, meer iets voor een getinte dame, leuke review!!

[Beantwoorden]


Door Jeske op 2 april 2010 14:57

Wat een gezeur over dat afkraken. Ze geeft gewoon haar mening en legt ook uit waarom ze er zo over denkt. Ze zegt toch niet “dit product is stom” zonder dat te verklaren. En ze zegt ook niet dat je ’t niet mag kopen ofzo, als jij de kleur heel mooi vindt dan doe je dat toch gewoon.
Fijne review =D

[Beantwoorden]


Door Maria Andrea op 2 april 2010 14:58

@ Vera absoluut niet je kraak het niet af, ik zeg het omdat
het werd je aanbevolen om dat te doen met een worst product ever.
dus ik gaf je als tip omdat niet te doen en professioneel te blijven.
Kwa kleur valt dat shade of lipstic iets minder donker bij me dus is een mooi kleur heb zo iets gehad maar Matte
en dat vond ik fijn.

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 2 april 2010 15:04

uhmm dat was een grapje? =P

[Beantwoorden]


Door Denise op 2 april 2010 15:06

Hmm die lipstick ziet er niet zo heel mooi uit. Die afdruk is een beetje apart inderdaad.

En voor de duidelijkheid: ik vind het wel tof dat jij gewoon je eerlijke mening geeft.

[Beantwoorden]


Door linsey op 2 april 2010 15:08

argh even serieus, iedereen moet zijn eigen mening kunnen geven, maar ga niet zeggen dat vera een product afkraakt, het slaat echt nergens op al dat gedoe de laatste tijd over producten afkraken enz.
Iedereen geeft zijn eigen mening (op zijn eigen blog).

en vera, erg duidelijk artikel, ik vind hem inderdaad ook niet erg mooi er uit zien.

[Beantwoorden]


Door Maria Andrea op 2 april 2010 15:09

@ Tamarah ik dacht dat je het echt meende, dus bij deze neem ik mijn comment terug , was dan een misunderstanding.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 2 april 2010 15:15

Blegggh, ze geeft toch gewoon haar mening, simpel. Dit betekent niet afkraken, maar eerlijke mening ZIJ VINDT dat.

Over lipstick: Wanneer je die swatch op je hand maakt is die ook niet zo mooi, ik weet niet of het aan de lipstick ligt? Denk het wel. Maar goede review, jammer dat het zo’n slechte lipstick is!

[Beantwoorden]


Door Esther op 2 april 2010 15:24

herrrrrrie in de tent!
p.s. de oogschaduws van vollare ( merk wat toch eerst bij boozyshop verkocht werd? ) zijn wel echt goed gepigmenteerd :D
deze vind ik ook niet mooi :((

[Beantwoorden]


Door Lianneke op 2 april 2010 15:26

Heej Vera!

Normaal laat ik nooit echt reacties achter.
Maar ik wil je toch laten weten dat ik je site echt graag lees. Je reviews zijn heel duidelijk en eerlijk. Als jij producten toegestuurd krijgt om te reviewen dan kan het best dat daar afentoe iets tussen zit wat niet zo goed is.
Dus haha, wilde je even laten weten dat ik het zo fijn vind dat je zo eerlijk hierover bent!

x

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 2 april 2010 15:28

@ Maria Andrea; no problemo haha niet iedereen begrijpt mijn humor -.-‘

[Beantwoorden]


Door A* op 2 april 2010 15:42

Aaah wat een gezanik weer! Ik vind hem er ook niet mooi uit zien maargoed. De huls vind ik trouwens wel best oke!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 2 april 2010 15:59

@Lianneke: Tof dat je nu toch een comment achterlaat!

Bedankt voor de support dames, fijn dat jullie het wél begrijpen! :D

[Beantwoorden]


Door kimberley op 2 april 2010 16:01

Wat een gezelligheid, ik waardeer je eerlijkheid enorm. En zoals ik het zie is dit nou ook niet echt ’n lipstick die ik zou aanschaffen..! Wel jammer was een leuk prijsje;)!

Ga zo door met reviewen, ik vind dat je het top doet ! En als andere er niet tegen kunnen moeten ze het maar niet meer lezen.

[Beantwoorden]


Door Lien op 2 april 2010 16:08

Mooie, eerlijke review Vera.

Kijk, dit snap ik dus niet… Langs de ene kant lopen mensen steeds te roepen dat de producten die bloggers toegestuurd krijgen steeds positief onthaald worden, omdat ze toch gratis zijn. Wanneer er dan een eerlijke en duidelijke review wordt gegeven over een product dat getest mocht worden, is het weer niet goed. Wat had Vera dan moeten doen? Zeggen dat dit een super product is, met als gevolg dat iedereen het koopt en achteraf komt zeggen dat de review niet klopt? Haha, sorry moest er even uit. :D

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 2 april 2010 16:17

@ Lien: AMEN :D

[Beantwoorden]


Door Jill op 2 april 2010 16:31

ik bvind het echt een lelijke lipstift!
Vera bedankt dat je zo eerlijk bent!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 2 april 2010 17:47

Vera,gewoon zo doorblijven gaan,ik vind het erg fijn als iemand zijn mening geeft,want wat als je het koopt en het bevalt je niet.

Die lipstick lijkt me ook eigenlijk maar niets.
De kleur is niet mooi,en ik ben zowieso al niet voor de lipsticks.

Liefs Laetitia

[Beantwoorden]


Door Maartje op 2 april 2010 18:18

zozo, een hele discussie hier!
Maar ik vind het ook geen mooie lipstick, maar ik denk dat het bij een getint iemand beter staat.

[Beantwoorden]


Door esmay op 2 april 2010 18:27

Nog een comment:
Linda ik vind dat je helemaal gelijk hebt, en al die anderenn! Op Vera Camilla.nl word geschreven door Vera zelf. En het is dus háár mening. Als jij de lipstick wel mooi vind, prima, maar Vera vind het niks en dan zet ze dat er bij, prima toch? dat weten (de meesten) we dat we het beter misschien niet moeten kopen, toch? Misschien vinden het anderen het wel mooi, nou dan vind je dat, maar dit is Vera’s mening, en het is háár blog, dus het is háár mening :) Misschien beetje dubbel, maar ik hoop dat jullie het begrijpen.. En anders lees je de reviews van Vera toch niet meer? :)

Ga zo door Vera :D!

[Beantwoorden]


Door kashmira op 2 april 2010 18:38

volgens mij gaat nu niemand meer iets daar bestellen. (als dat ooit gebeurt is)

[Beantwoorden]


Door daimy op 2 april 2010 18:51

@kashmira, haha!
ik heb eens een kijkje genomen op de webshop, maar ik vind hem een beetje onproffesioneel eruit zien, de header is ook erg vaag, het lijkt alsof je nog naar boven kunt scrollen maar dat is niet zo. ook het menu is een beetje raar ingedeeld, maar oke daar zouden ze aan kunnen werken.
ik vind de lipstick ook niet echt mooi.
wel goed dat je eerlijk je mening geeft.

[Beantwoorden]


Door Maria Andrea op 2 april 2010 19:05

Zo het gaat nu niet meer over de lipstick?

[Beantwoorden]


Door Maria Andrea op 2 april 2010 19:20

@ Tamarah ,goed dat je niet boos bent,misverstanden kunnen altijd plaatsvinden, het gaat hoe mensen ermee omgaan.
In helaas vind ik dat in Nederland hebben we over zeer gestresseerde volk niet iedereen, maar de meeste mensen reageren heel fel, een foutje per ongeluk bij de kassa dan hakken ze het hoofd van de Caissière eraf, Bus Chauffeurs worden en elkaar geslagen.
Docenten worden en elkaar geslagen door
ouders.

Gelukkig ben je een rustige iemand.
Dat zie je niet zo vaak Btw niks mis mee
met je humor.
Via sms/ e-mail internet kunnen mensen elkaar vaak verkeerd begrijpen een Smiley is altijd hiermee handig.

Groetjes
Andrea

[Beantwoorden]


Door Danique op 2 april 2010 20:37

Gewoon goed dat je je mening geeft, ”zeikerds” heb je altijd, moet je niet al te veel ophef over maken.

Maar eh, @Maria Andrea, jammer als jij het er niet helemaal mee eens bent, maar mensen vinden geloof ik alleen dat je moet begrijpen dat dit haar site is, waar zij haar mening geeft. Daar hoeft niet een heel stuk bij over hoe het Nederlandse volk volgens jou in elkaar zit XD Da’s totaal niet relevant.

[Beantwoorden]


Door Maria Andrea op 2 april 2010 20:51

Umm dat kan Danique maar dat stuk was gericht voor Tamarah, Toen ik zei dat ik blij was dat ze niet boos was. Dus was niet gericht voor iemand anders Ik ben eens dat haar mening is, Ik heb nergens geschreven dat niet haar mening is , of dat ze haar mening niet mag geven?????

Ik zei ook tegen haar dat misschien lag
dat het kleur te donker voor haar was
en dat ik radde haar aan om altijd netjes te blijven dat dat professioneel is. Maar ik zei Nergens dat ze onprofessioneel was is dat geen compliment?. Dus ik neem aan dat je hebt het helaas verkeerd begrijpen.
Ook zei ik in het bericht voor Tamarah
Dat ik komt vaak voor dat mensen elkaar
verkeerd begrijpen op het net.

Dus bij deze dat stuk voor de Nederlandse volk was niet aan jou gericht . Was ook een compliment voor Tamarah omdat ze Cool reageert

[Beantwoorden]


Door danique op 2 april 2010 21:17

Normaal laat ik ook nooit een comment achter, maar ik vind dit ook een superleuke site. Ik vind jou een leuk meisje en ook ik waardeer het dat je gewoon eerlijk bent. Hahah was dat genoeg ik vind in 1 comment, straks krijg ik ook nog is gezeur joh ;). Nee, ik vind dat gezeik nergens slaan want het is haar blog en ze zet er ook duidelijk bij dat het haar eigen mening is, dus niet zo zeuren.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 2 april 2010 21:22

Jammer dat hij zo tegenvalt. Ik snap niet dat mensen nu commentaar gaan geven over dat jij het afkraakt! Het is een review waarin jij je mening geeft toch?! En jouw ervaringen deelt?! Of heb ik het dan mis! Ik vind dit gewoon een goed en duidelijk review en kennelijk vind Vera dit geen goed product! Dat is toch geen probleem?
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Madelon op 2 april 2010 22:08

Ik vind het dus wel een mooi kleurtje, maar dat komt omdat ik weet dat dit soort tinten mij staan haha, ik heb dan ook een getint huidje ;). Ik zou het alleen zelf niet kopen, goed dat je verteld dat deze sterk ruikt daar hou ik niet van bij een lipstick.

En mensen, dit is de site van Vera, je komt hier om haar mening te lezen, it’s as simple as that. Keep the good work up Vera ;)

[Beantwoorden]


Door Kizzy-online op 2 april 2010 22:23

Ik denk dat de kleur meer geschikt is voor iemand met een getinte huid…Ze hadden je beter een lichter kleurtje kunnen laten uitproberen.

Goeie review!

[Beantwoorden]


Door joy op 2 april 2010 22:30

lijkt mij ook crap je hebt helemaal gelijk, wat een amateuristische webshop ook

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 3 april 2010 11:12

Ik vind de webshop persoonlijk ook helemaal niks. Ik vind dat je goed reviewd, en je bent gewoon eerlijk. Als de lipstick crap is, dan moet je dat ook gewoon zeggen. Top hoor Vera, ik vind dat je het super doet!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 3 april 2010 13:20

Inderdaad niet zo’n mooie kleur, hij lijkt me ook niet fijn. Maar supergoed dat je je eigen mening geeft, het is toch jouw blog!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 april 2010 13:33

jammer dat hij tegenvalt!
ik vind het zelf ook een lelijke kleur. maar dat is mijn mening. ik vind het alleen maar fijn dat je eerlijk bent. stel iemand vind het een mooie kleur en jij zegt dat het echt een geweldige lipstick is die de hele dag blijft zitten, en die gene besteld de lipstick. Dan word -ie toch alleen maar teleurgesteld?
iedereen ervaard een product anders, maar ik vind niet dat jij het product afkraakt, gewoon je eigen mening en dat vind ik fijn!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 april 2010 13:40

oja en normaal ben ik nogal lui in het plaatsen van comments, maar ik wil toch even zeggen dat ik je een super leuke meid vind met een hele leuke site! ik vind het knap hoe je dat allemaal regelt met je school, je persoonlijke leven en je site.
en wat zeurt iedereen zeg, inderdaad wat Linda zegt; je zegt de hele tijd ‘ik vind’ dus dan is het gewoon je eigen mening. kom op mensen jullie willen toch ook dat Vera gewoon eerlijk is?
ga zo door Vera!
xx

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 april 2010 13:56

Heel erg bedankt voor jullie hulp, ik waardeer het onwijs! Maar het ging hier maar om enkele personen die vonden dat ik afkraakte, dus laten we ons niet te druk maken en het nu gewoon laten.

Jullie zijn schatten!

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 3 april 2010 14:47

Fijn dat je eerlijk bent, maar eigenlijk niet zo leuk voor de dames die jou dit opsturen toch? Niet dat je daarom een positieve review moet schrijven over iets dat je niets vind, maar misschien een review erbij van een producten dat je wel beviel? Of wat meer positiefs over de webshop? Nu staat er alleen boven ‘..maar zijn de producten ook goed?’ Dus het antwoord daarop is nu ‘nee’? Of hoe moet ik dat zien..

[Beantwoorden]


Door azazella op 3 april 2010 14:57

mss hangt het per kleur af?
want mijn moeder had ooit een paar lipsticks van vollare en die waren wel vrij goed. Niet geweldig, maar geen afdrukjes op de bovenlip en liepen niet uit.

En normaals echt geweldig dat je je eigen mening durft te geven al is het product niet fijn!!! :)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 april 2010 18:31

@kashmira
We hebben al heel veel bestelling gehad en zelfs vandaag ook ! dat is niet echt eerlijk van jou om dat te zeggen.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 april 2010 18:33

@kashmira
Het sloeg nergens op wat je schreef in je comment.
Sorry hoor maar wij vinden dat niet leuk om te lezen.
@Joëlle
Wij zijn het eens met je.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 3 april 2010 18:49

Hmm vind hem niet zo eerlijk gezegd :)

[Beantwoorden]


Door Basilicum op 3 april 2010 22:24

Vera, goeie review!!!

Ga zo door ;)

[Beantwoorden]


Door love op 19 april 2011 08:57

The level of resistance that you fight physically in the gym and the resistance that you fight in existence can only build a strong character

[Beantwoorden]