The Body Shop: Cassis Rose Eau De Toilette

In Maastricht kocht ik het geurtje Cassis Rose van TBS. Voor maar 4 euro was dit schatje van mij. Want ja, ik was op slag verliefd! Het flesje alleen al, vind ik heel mooi. Simpel, but i love it. Het is een klein flesje, er zit 30 ML in, maar dat vind ik helemaal niet erg. Het formaat, het roze gekleurde glas en de tekst op de fles, allemaal factoren waarom ik dit geurtje niet kon laten liggen! (en natuurlijk is de geur ook belangrijk *wink*)

Image Hosted by ImageShack.us

De parfum ruikt heerlijk fruit, zoetig en natuurlijk naar rozen. Hij ruikt best sterk, maar vervaagt vrij snel, waardoor er een lekker zoet rozengeurtje blijft hangen. De parfum komt uit 2006, waar hij toentertijd met de slogan ”flirtatous fragrance” werd uitgebracht.

Ingrediënten van de parfum zijn:
Topnoot (dit is wat je als eerste ruikt): framboos en zwarte bes
Hartnoot (dit ruik je na de topnoot): Rozen (hé, verrassend!), fresia en violet
Basisnoot (dit ruik je ongeveer 30 minuten na de hartnoot): musk, sandalhout en cedarhout.

Ik vind het een érg lekker geurtje. Perfect voor in de zomer, of juist voor in de winter om dat zomergevoel te krijgen. Het is niet echt een sexy geurtje, ik vind het eerder een warmere geur (god, wat blijft het moeilijk geur te omschrijven) het geeft me een vertrouwd gevoel. De geur vervliegt wel snel, maar dat verschilt per huid, als ik het geurtje s ochtends opdoe, moet ik hem ’s middags nog een keer opspuiten, want na een paar uur is de geur bijna volledig vervolgen. Als je dit geurtje ziet liggen, neem hem mee! Hij is die 4 euro dubbel & dwars waard. Ik ben in ieder geval verliefd!

Image Hosted by ImageShack.us

Helaas ben ik er achter gekomen dat ik ongelooflijke hoofdpijn krijg van parfum. Ik had er heeel lang geen last meer van, maar ik merkte dat ik meer hoofdpijn had sinds ik Diesel Fuel For Life gebruikte. En na dit geurtje weet ik het zeker, perfume gives me a headache. Ook toen ik door The Body Shop liep, kreeg ik hoofdpijn door alle geuren in die winkel. Hmmm, allergie?

Er is zoveel sale bij TBS, ik werd helemaal gek. Allemaal lekkere body lotions, boy butters, zeepjes, items uit de kerstcollectie, mooie make-upjes voor erg weinig geld…

Hebben jullie al je slag geslagen bij The Body Shop, en wat fijne items voor minder op de kop getikt?

Ikzelf heb ook nog wat mini’s van de Shea lijn, en Nutneg & Vanilla lip balsem gekocht. Allemaal erg fijne producten, waar ook nog reviews van zullen volgen.


Reacties

Door Kelly beautydream op 4 januari 2010 14:52

Ik ga binnekort naar de stad en dan ga ik zeker een kijkje nemen bij de TBS. Ik ben sowieso gek van die winkel en sale dat is natuurlijk helemaal leuk!
Oeh ik ben benieuwd naar je andere reviews van de mini tbs producten (en dan vooral de Shea lijn!) ^^

[Beantwoorden]


Door channah op 4 januari 2010 14:59

I loooove de bodyshop!
Alleen van de kwasten ben ik niet zo’n fan, vind het vergelijkbaar met de Hema kwasten. (Die overigens ook niet héél slecht zijn, maar ik ben beter gewend..)

[Beantwoorden]


Door Suanne op 4 januari 2010 15:30

Hmm 30 ml is best veel hoor.. XD En jammer dat je hoofdpijn krijgt van parfum..
Ik koop eigenlijk nnooit iets bij the Bodyshop … Ik zou alleen graag die bodybutters uit willen proberen maar ik vind 15 euro nog wel veel xD. Verder heb ik eigelijk nog nooit zo rondgekeken dus moet k maar eens gaan doen ^^

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 januari 2010 15:55

die heb ik ook! hij zat in en pakket met nog meer spullen bij mij!

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 4 januari 2010 16:08

Ik heb deze in vanille! Heeeeerlijk… Misschien dat ik binnenkort nog een keer terugga om dat potje met balsem, douchegel,… enzo bij.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 januari 2010 16:08

Balen zeg dat je er hoofdpijn van krijg! Ik vind het flesje ook wel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Rosa op 4 januari 2010 16:29

Erg balen van die hoofdpijn! het kan komen door een bepaalde stof erin ofzo. In ieder geval vind ik het flesje ook heel mooi

x

[Beantwoorden]


Door elisa op 4 januari 2010 16:36

ik ga morgen na school naar TBS toe!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 4 januari 2010 17:04

Mooi flesje is t! Lijkt een beetje op Amor Amor van Cacharel, en dat is een van mijn favo geurtjes!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 4 januari 2010 17:09

Doet me erg denken aan Amor Amor.. en als die net zo ruikt issie echt heeeel lekker

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 4 januari 2010 17:25

Mijn dichtsbijzijnde TBS is ook in maastricht. Maar toen ik laatst in aken was moest een vriendin van me er persee heen, ik had er nog nooit van gehoord? (shame on me!)
Ik heb er een eyeshadow kwastje gekocht, en die is geweldig!

[Beantwoorden]


Door carmen op 4 januari 2010 17:42

Heb mijn slag ook geslagen bij TBS, heb drie kleine bodybutters gekocht!

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 januari 2010 18:27

tot wanneer is er sale? Ik wil namelijk ook nog eens goed mijn slag slaan, maar ik zou niet weten wanneer :|…

[Beantwoorden]


Door Trui op 4 januari 2010 18:36

oo ik ga zeker even kijken bij de bodyshop!

misschien ben je wel allergies voor parfum wie weet, ik hoop het in iedergeval niet!

xx

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 januari 2010 18:41

@Myrna: JE HEBT GELIJK! Ik vond hem al zo bekend voorkomen, maar ik kon het niet plaatsen. Hij lijkt inderdaad op Amor Amor!

@Manon: Die duurt nog wel even, tot eind Januari denk ik? Maar hoe sneller je erbij bent, hoe meer keus je hebt…

[Beantwoorden]


Door Ramona op 4 januari 2010 18:46

Jij bent niet de enige die hoofdpijn krijgt van deze geur hoor! Ik krijg het ook. Misschien moet je wat lichtere geuren proberen, ik kan bijvoorbeeld wel tegen de “Linen” geuren van Estée Lauder en de solid perfumes van de Lush :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 januari 2010 18:47

Na aanleiding van jouw shoplog artikel ben ik naar TBS gegaan en heb daar ook een geurtje (ik kan me de naam nu niet herinneren, maar het was een rood flesje) aan de haak geslagen voor maar 4 euro! Dus nog bedankt voor de tip, haha :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 januari 2010 18:49

Oh en voor je mogelijke parfum allergie kan je solid parfum eens proberen? Lush heeft ze bijvoorbeeld. Misschien krijg je daar geen hoofdpijn van en kan je alsnog parfum dragen! :D

[Beantwoorden]


Door Katia op 4 januari 2010 18:52

toevallig heb ik hem vandaag net vastgehad xD heb hem niet gekocht want vond de verkoospster nogal opdringerig :P heeft een averechts effect bij mij :-)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 januari 2010 19:11

@Katia: Brrrr, ik ken dat! vind ik ook verschrikkelijk.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 4 januari 2010 19:22

Jammer dat je er hoofdpijn van krijgt want het klinkt als een superlekker luchtje! =D
Ik vind het flesje ook erg leuk!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Dominique op 4 januari 2010 19:44

Ik heb vanmiddag van TBS de cocos milk body lotion gekocht.. echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 januari 2010 19:51

Als ik klaar ben met mijn tentamens ga ik echt shoppen als een malle! :P

[Beantwoorden]


Door ais op 4 januari 2010 20:15

veer heb je nooit gedacht dat het misschien iets psychisch is.. die hoofdpijn? Ja niet dat je ‘eigenlijk geen hoofdpijn voelt’ maar dat het misschien komt omdat je verwacht dat het komt, of komt het door iets anders..?

Anyhow, ik heb in mijn leven nog nooit hoofdpijn gevoeld dus i’m blessed en weet er daarom ook weinig van :)

Ik heb ook gescoord!! De nutmeg & vanilla bodybutter van de kerstlijn, deze was nog maar 7,50 en met mijn bodyshop nog eens 10% korting dus 6,75 jeeeeuj wat een koopje!! Ik wilde ‘m ook heel graag en er lag er nog maar 1 dus ik was helemaal happy hihi

[Beantwoorden]


Door ais op 4 januari 2010 20:17

*bodyshop-pas

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 januari 2010 20:48

@ais: daar heb ik ook al aan gedacht, het zou best kunnen. Ik ga erg mijn best te doen te denken dat ik er geen hoofdpijn van krijg, hopelijk helpt het (: en nog nooit hoofdpijn gehad? Dat moet heerlijk zijn… had het toen ik jong was, vooral heel veel…

En zo’n pas moet ik ook nemen, telkens koop ik hem weer niet, terwijl ik ondertussen al vrij veel van TBS heb gekocht…

[Beantwoorden]


Door Alice op 4 januari 2010 21:50

Ik wil supergraag naar Tbs maar bij ons hebben ze zo geen winkel!
Dat vind ik echt superjammer!
Dat geurtje ziet er heerlijk uit!
En vooor maar 4 euro!
Hopelijk krijg je er niet teveel hoofdpijn van!
xx

[Beantwoorden]


Door Teddy op 5 januari 2010 10:06

Ik had bij de bodyshop nog 2 dingen van de kerstcollectie gescoord! Het het ruikt lekker:)

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 5 januari 2010 17:00

Ik heb het gezien, maar niks gekocht! jouw geurtje had ik in een olie geroken, die is ook superlekker!

[Beantwoorden]


Door Milou op 6 januari 2010 10:40

Dit geurtje is echt wat voor mij, houd van rozen! En ik heb ooit voor €5,- bij The Bodyshop een oogschaduw pallet gescoord.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 9 januari 2010 14:45

Verdorie! Wilde dit geurtje vandaag gaan kopen voor mijn moeder want die is gek op rozen, hadden ze hem al niet meer :(
Het nu maroccan rose ofzo… die is ook wel aardig, maar wel 20 euro haha!

[Beantwoorden]


Door Majrolein op 10 januari 2010 13:42

Héee ik krijg ook hoofdpijn van sommige geurtjes en word er ook meteen misselijk van, heb je daar ook last van? Ik heb het vooral bij dreaming van Tommy Hilfiger.

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 27 juni 2010 09:01

[…] januari kocht ik bij TBS al dit heerlijke geurtje voor 4 euro. Ook nu weer kocht ik een luchtje voor dezelfde prijs, maar met een […]