NYX Doll Eye mascara

In december bestelde ik bij Cherry Culture een aantal artikelen, waaronder deze NYX mascara voor $8,00. Ik dacht dat ik de Doll Eye mascara in ‘length’ had besteld, maar ik had me vergist, en ik ontving ‘volume’. De verpakking van de mascara is simpel. Zwarte plastic met witte bedrukking, hier wil ik verder niet veel over kwijt. Een minpuntje: Ik gebruik de mascara nog maar 1,5 week en de letters slijten er nu al af.

Image Hosted by ImageShack.us

Het borsteltje heeft een vrij aparte vorm. Aan het begin en einde van het borsteltje zijn de haren lang en lopen ze bol, en in het midden zijn de haartjes korter. Verder vind ik deze mascara prima werken. Hij kleurt mijn wimpers goed zwart, geeft ze volume en zelfs ook wat lengte. Je moet wel uitkijken dat je niet teveel mascara gebruikt, want je loopt vrij snel het risico dat de mascara klonterd, en dat je wimpers aan elkaar gaan plakken. En dat is niet wat we willen!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Nog even een voor en na foto. Op de eerste foto zie je mijn compleet naakte oog, en op de tweede foto zie je mijn oog met oogschaduw in naturel tinten (NYX I dream of St. Nevis), eyeliner (essence liquid liner) en de NYX Doll Eye mascara. Zoals je ziet zit er wel meer volume in mijn wimpers, maar stunning vind ik het niet.

Zou ik hem nog een keer kopen? Nee. Begrijp mij niet verkeerd, het is een prima mascara en misschien dat ik de ‘lenght’ versie nog eens uitprobeer. Maar de Max Factor Masterpiece MAX mascara blijft mijn absolute nummer 1!

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 22 januari 2010 | 17 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door kersss1 op 22 januari 2010 14:08

het ziet er iets te sprieterig uit

[Beantwoorden]


Door Emma op 22 januari 2010 14:37

Inderdaad niet de mooiste mascara maar ik heb véél erger gezien.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 22 januari 2010 14:39

Goede review, lijkt me best fijn. Maar ik kan er niet tegen als een mascara snel klontert haha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 januari 2010 14:50

Ik blijf ook bij mijn Maxfactor mascara :) False lash effect dan.

[Beantwoorden]


Door Regina op 22 januari 2010 15:08

snel klonteren en wimpers aan elkaar blijven zitten.. ik hou het bij gosh haha. maar goede review!

[Beantwoorden]


Door Katrien op 22 januari 2010 15:16

Ik had die voor lengte, en dat was net hetzelfde, heel snel klonters. Na een maand deed ik die zelf weg, omdat hij dan continu klonterde

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 22 januari 2010 16:14

Heb je de Diorshow mascara al eens uitgeprobeerd? Die is voor mij met stipt op nr 1 binnengekomen!

[Beantwoorden]


Door lola op 22 januari 2010 16:47

Mijn favourite blijft nog steeds Max factor’s masterpiece max! lalalalove it!

[Beantwoorden]


Door Linsey op 22 januari 2010 16:54

voor mij blijft de asociale gele van maybelline het best haha ;) leuke review

[Beantwoorden]


Door Lara op 22 januari 2010 17:01

is het fout dat ik het altijd mooi vind staan van die klonten erin? :$ Best vreemd maar ik vind dat altijd heel netjes staan , ook al is het juist precies het tegenovergesteld :P

[Beantwoorden]


Door Nikki op 22 januari 2010 18:48

Hmm ziet er wel mooi uit. Denk dat ik toch voor Rimmel blijf ;)

[Beantwoorden]


Door Milou op 22 januari 2010 18:54

ik vind ’t resultaat wel mooi. hoeveel kost ie? :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 22 januari 2010 19:03

@Milou: ik heb er $8.00 voor betaald, wel lekker cheap dus :) (ok, er komen dan nog wel verzendkosten bij)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 22 januari 2010 23:31

Ik vind het er wel mooi uit zien, maar vind het ook geen ‘wauw die moet ik hebben’

[Beantwoorden]


Door Suzy op 23 januari 2010 00:52

Mwoah, mwoah…..’t is geen indrukwekkende mascara. Hij doet gewoon wat ie moet doen. Ik vind je andere mascara een mooier effect geven :)

[Beantwoorden]


Door Tine op 23 januari 2010 11:55

Ik vind hem mooi!
x

[Beantwoorden]


Door Kelly beautydream op 23 januari 2010 22:23

Ik vind hem erg mooi! maar je wimpers zijn gewoon prachtig dus daar kan het ook aan liggen. Ik kan alle mascara’s gebruiken, van die dunne sprieten van mij maak je weinig haha

[Beantwoorden]