Filmpje: Wat zit er in mijn tas?

Het is al een paar keer gevraagd, en hoewel ik zelf ‘what’s in my bag’ filmpjes erg oninteressant vind, vond ik het wel leuk er zelf een op te nemen (; Dus vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn gewone tas + make-up tasje zit!

Wat sjouwen jullie allemaal met jullie mee? Nog aparte dingen die je altijd in je tas moet hebben zitten?

Persoonlijk kan ik niet zonder mijn iPod, ik moet muziek bij me hebben. Vooral als ik naar school ga, vind ik muziek tijdens het werken of onderweg op de fiets, super fijn. Je ziet hem in het filmpje niet voorbij komen, maar ik heb een iPod Touch 16GB en ik hou van dat ding!

Twitter Facebook
Categorie: Video | 23 januari 2010 | 54 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Regina op 23 januari 2010 12:38

leuk! ik heb niet zoveel mee of bijzondere dingen. Gewoon mobiel, sleutels, etui, agenda, migrainepillen zitten er altijd in

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 januari 2010 12:54

Ik vind dat make-uptasje echt zo lief!

Ik heb altijd een notitieblokje, agenda, pen, portomonee, mobiel, lippenbalsem, iPod en flesje water bij me.

[Beantwoorden]


Door I op 23 januari 2010 12:58

Ik had ook dezelfde tas als jou!:) In het bruin ook vond m erg fijn, daarna had ik een andere invito tas een grijze ook heel fijn. Nu heb ik een onwijze grote en ik vind hem toch moooooi:) Heb hem van me ouders gekregen en zie eigenlijk nooit iemand met mijn tas lopen hihi. Vind ik toch leuker als die invito tassen waar iedereen mee loopt. Maar als gevolg neem ik wel altijd heel veel spullen mee in zo’n grote tas. Iedereen zegt ook altijd wat heb jij veel in je tas haha. Moet m toch maar eens een keer gaan uitzoeken denk ik. Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 23 januari 2010 13:05

Ik vind dit ook echt meeega oninteressant haha.
Begrijp nog steeds niet waarom dit in hemelsnaam op beautyblogs terecht is gekomen :’)

[Beantwoorden]


Door miloee op 23 januari 2010 13:07

hahaha die move van jou bij 6.14 min. echt leuk haha
toch best interessant hoor wat er in je tas zit, haha.

[Beantwoorden]


Door Simone op 23 januari 2010 13:28

Dat is wel bizar, ik heb de laatste tijd ook vaak last van migraine, misschien komt het wel door het weer haha, maar same here ik kan ook echt niet zonder mijn iPod touch, ik moet muziek horen anders word ik chagrijnig. Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 23 januari 2010 13:32

@ Yvonne; haha misschien gaat het wel om de tas dan ^.^

[Beantwoorden]


Door Glyonne op 23 januari 2010 13:41

Ik heb niet zo heel veel boeiende dingentjes in mijn tas zitten. Een make up tasje is idd erg handig! Ik heb een vraagje, wat voor een opleiding doe jij? Wat je nu allemaal hebt laten zien (wat je voor school moet make enzo)lijkt mij ook super leuk om te doen later!
Liefs,

[Beantwoorden]


Door Linsey op 23 januari 2010 13:55

Super leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 23 januari 2010 14:03

Leuk filmpje! Ik heb een witte Björn Borg tas en heb er meestal altijd standaard spullen inzitten! Ik ga ook niet de deur uit zonder mijn Ipod Touch! Constant hoor ik muziek daaruit! I <3 my Ipod!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Amanda op 23 januari 2010 14:14

Leuk filmpje! Ik heb altijd een huge tube handencreme zitten, zonder die ga ik niet naar school haha. Zo’n ub-stick is toch wel erg handig om mee te nemen, ga ik ook maar eens doen, erg handig! Zou je misschien is een filmpje willen maken van je kamer, valt me nu pas op dat je toch een erg leuke tv-hoek hebt haha.
Kus Amanda

[Beantwoorden]


Door Marleen op 23 januari 2010 14:45

Leuk filmpje! In mijn tas zit altijd: mobiel, mp3 speler, agenda, labello, handzeep (wat zelf droogt), pennen en een flesje water.

Nu je die usb stick laat zien help je me er direct aan te herinneren dat ik nog een usb stick aan moet schaffen! Thank you :P

[Beantwoorden]


Door Marleen op 23 januari 2010 14:46

Oh en mijn portomonnee ofcourse!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 23 januari 2010 15:04

@Yvonne: haha, daarom laat ik ook even zien wat er in mijn make-up tasje zit, om het weer wat beautygerelateerder te maken ;) is dat beter? enneh, ik vind mezelf niet echt n beautyblog, ik schrijf ook over andere/persoonlijke dingen :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 januari 2010 15:23

Die tas heb ik ook! love,love,love! Leuk filmpje :D

[Beantwoorden]


Door Esther op 23 januari 2010 15:33

hmm, nu ik je filmpje zie bedenk ik me dat ik echt een make up tasje in mijn tas moet doen. Ik ben zo chaotisch, smijt gewoon alles door mijn tas. Wat ik echt altijd in mijn tas heb is een borstel,deo,telefoon. maakt niet uit waar ik heen ga.

en momenteel heb ik in mijn tas:
1239291321 bonnetjes.
geld, los gebruik ook geen portommonee :’)
pennen, lipglossjes, lipbalms, deo, papieren, losse pasjes. vanalles dus.

[Beantwoorden]


Door Marieke! op 23 januari 2010 16:02

Haha leuk filmpje hoor!
Maar zoals je zelf al zei, niet zo boeiend die ‘whats in my bag’ filmpjes :P

[Beantwoorden]


Door yasmine op 23 januari 2010 16:07

haha,, wat vreemd dat je die filmpjes niet graag kijkt :p Ik ben er gek op !! het jouwe is ook heel erg amuzant :D

[Beantwoorden]


Door xx.Yvonne. op 23 januari 2010 16:49

leuk filmpje!!
ik heb dezelfde tas!!:P alleen dan in het bruin:D
heb hem altijd mee naar school, dus dan heb ik mijn school spullen erin zitten en verder nog mn telefoon, een vaseline, pepermunt, ipodje, portemonne, sleutels, usb stick en tampons en pleisters. en mn agenda natuurlijk, maar die hoort wel zo’n beetje bij mn schoolspullen:P

[Beantwoorden]


Door Simone op 23 januari 2010 16:51

Ik vind dit soort filmpjes echt superleuk om te zien altijd! Vraag me altijd bij iedereen af wat ze meesjouwen, haha!

[Beantwoorden]


Door elisa op 23 januari 2010 16:57

vind het toch wel een leuk filmpje :)
wat zit je make-up en haar daar trouwens mooi!
haha.
en wat heb je eigenlijk een grote en maar leuk kamer!
liefs,
x

[Beantwoorden]


Door Mieke op 23 januari 2010 16:57

Leuk filmpje. Ik vind altijd wel leuk om te zien wat voor tas iedereen heeft.

Ik heb een oilily tas (ik ga niet meer naar school) maar wat ik naar werk mee neem, portomonnee, deo, borsteltje, lipgloss, vaseline, adressenboekje, ibrupofen, kauwgom en keelsnoepjes.

[Beantwoorden]


Door Cindy op 23 januari 2010 17:43

Ik vind je tas zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Yara op 23 januari 2010 18:06

pfoeeee, wat een hoop beautyspullen voor mee naar school! als ik geluk heb zit mijn liploss ( same as yours ^^ ) er in,

maar voor de rest, k heb een converse tas,
standaard zit daarin,
mijn bus abo, zonder dat kom ik nergens,
laptop+oplader, usb, papieren voor school, eeh, en de gewone dingen xD
so its pretty heavy to

ps. i loooooove your bed!
xx

[Beantwoorden]


Door Hayat op 23 januari 2010 18:45

Haha, ik zat net de denken ‘wat heeft zij mooi haar’ en dan zeg je dat het niet zit :P Jouw filmpjes zijn altijd leuk!

[Beantwoorden]


Door Linsey op 23 januari 2010 20:05

Wouw je foto in de side bar! super!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 23 januari 2010 20:24

ten eerste ; whoaah ! echt een hele mooie nieuwe foto daar rechts ! Lijkt wel een hele professionele, fotoshoot foto ! super mooi :D

& dit soort filmpjes vind ik altijd wel heel leuk om te doen..
zelf heb ik echt niks boeiends
me telefoon, ipod, sleutels, deodorant, makeup & boeken. That’s it =p hahah

[Beantwoorden]


Door jasmine op 23 januari 2010 20:31

Amanda: ik heb dat ook al eens gevraagd, haar kamer ziet er zo wijs uit

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 januari 2010 22:00

Leuk filmpje en omg wat een mooie foto! Daar rechts (zoals Rebecca al zei :)

[Beantwoorden]


Door Tara op 23 januari 2010 22:04

Mooie nieuwe foto! Leuk filmpje. Ik doe vaak heel lang met 1 tas, omdat ik anders dingen vergeet mee te nemen. Ik heb trouwens wel veel tassen liggen (ongebruikt dus), haha.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 23 januari 2010 22:05

@Amanda @jasmine: het is echt heel vaak gevraagd of ik mijn kamer wil laten zien, maar ik ben er nog niet uit. vind het toch wel persoonlijk.

@linsey @rebecca @Fleur: het is ook een professionele foto! er volgt nog meer informatie over :)

[Beantwoorden]


Door Shelley op 23 januari 2010 22:08

Ah, ik hoopte al dat je zo’n filmpje zou maken(A)
Je neemt wel echt super veel make-up mee trouwens!
Oh, en je foto aan de rechterkant is super gaaf:D

[Beantwoorden]


Door Kelly beautydream op 23 januari 2010 22:22

Leuk filmpje zeg! Altijd interessant wat een ander erin stopt! haha mijn inhoud komt vrijwel overeen (behalve de technische schoolspullen natuurlijk haha). Wat een leuke makeuplook heb je op zeg!

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 januari 2010 23:33

Dan moet je niet zeggen dat jE geen beauty gericht bent en fashion en dat je ook persoonlijke dingen doet (no offence) maar je hebt voornamelijk shoplogs, tutorials en dan is je kamer opeens iets te persoonlijk? Terwijl je ook geen beauty/fashion blog bent? Hmm :P

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 24 januari 2010 01:39

ik kan t mij wel voorstellen hoor dat je je kamer iets te persoonlijk vind. kijk je make-up hoek en werkhoek okee maar voor de rest ook lekker prive houden als jij dat wilt!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 24 januari 2010 11:57

Hey! Ik ga ook een make up tasje in mijn tas doen, dat ziet er meteen minder rommelig uit!

Jij was gisteren echt melig op die chat van Teddy! hahaha :3

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 24 januari 2010 12:50

Oh ik vind dit superleuk om te zien, en ik vind dat je haar helemaal niet slecht zit ofzo. Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Anna op 24 januari 2010 13:45

Haha, ik dacht echt: ‘Meent ze dat nou?!’ toen ik las dat je zo’n tasinhoud altijd erg oninteressant vindt :P Ik vind het geweldig, maar dat kan aan mijn enorme nieuwsgierigheid liggen ;) Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 24 januari 2010 14:33

Leuk filmpje! Ik heb zelf áltijd sleutels, portemonnee, mobiel, handcreme, notitieboekje, pen, elastiekjes en een snoepje bij me :)

[Beantwoorden]


Door anna op 24 januari 2010 16:59

ik ruim me tas nooit op, en ik zat er dus nu net in te kijken, en er zit in:

bh (?) 2 flesjes water, 2 paar handschoenen, me mini laptop, een muis, calvin klein one,britney spears curious, iphone (is ook direct me ipod) sleutels, losgeld briefgeld, portomonnee, pasjes (in me porto zit op 1 of andere manier niks)
autosleutels van me broer ze auto, huissleutels van me broer ze huis, heel veel bonnetjes, bioscooptickets die dus allang al zijn verlopen, oh en er ligt chocolade in die ik niet durf aan te raken.

belachelijk eigelijk als ik het zo lees.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 24 januari 2010 17:25

Even een niet aan deze post gerelateerde opmerking^^: supermooie foto heb je rechtsboven ;) Ik herkende je bijna niet :P

[Beantwoorden]


Door Maris op 24 januari 2010 19:48

Wat een gave tas, zeg! Ik gebruik nu een rugtas… Omdat ik zoveel mappen mee moet nemen omdat daar mijn readers in zitten. En omdat ik van schoudertassen last krijg van mijn rechterschouder (daar zit een vergroeiing en daar heb ik de laatste tijd erg veel last van als ik een schoudertas draag of zelfs met stijldansen heb ik daar last van, erg vervelend).

Wat ik in mijn tas altijd heb zitten en moet hebben zitten: Portomonnee, make-up tasje, huissleutels, notitieboekje(s) en mijn schoolspullen dan. Dat is voornamelijk één grote map waar al mijn readers inzitten. Ik had ze nooit mogen losmaken van de nietjes, maar toch ben ik eigenwijs en na een jaar: zijn ze allemaal bijna kapot. xD Verder heb ik meestal een Flash, InDesign of HTML boek in mijn tas liggen. Alleen dat soort boeken lees ik graag… :P Chaotisch ben ik gelukkig niet, ik moet mijn tas altijd netjes hebben, haha.

xxx

[Beantwoorden]


Door Soraya op 24 januari 2010 20:24

wauw, ik heb die tas in gewoon bruin ipv dat slangenleer zeg maar gewoon nepleer, ofzo hihi je snapt wat ik bedoel..

in mijn tas heb ik altijd- poeder (en soms foundation), eyeliner, de lipstick die ik die dag draag, vaseline, agenda, telefoon, portemonnee en me boeken voor die schooldag (L) hihi

wist je trouwens dat je mijn startpagina ben xD?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 24 januari 2010 20:32

@Soraya: Je startpagina? wat lief :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 januari 2010 13:56

Leuk filmpje! Lijkt inderdaad altijd oninteressant wat anderen in hun tas hebben, maar eigenlijk is het toch heel leuk om te zien!
Op mijn (nog nieuwe) blog heb ik een blog geplaatsd over ’10 things I hate about you’ (de serie), en ik zou graag van jou willen weten waar jij echt een hekel aan hebt in ‘het leven’. 10 dingen :) ZOu je dat bij de reacties / op jouw blog willen neerzetten en dan weer doorgeven aan andere meiden/jongens? :D Ben erg benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Dorien op 25 januari 2010 15:59

I love jouw filmpjes haha!

Ik heb altijd zoveel rommel in mijn tas, maar heb ook elke dag wel een andere tas bij me.. best onhandig maargoed ;)

[Beantwoorden]


Door Nikki op 25 januari 2010 18:53

Hahaha.. “Trouwens, ik fiets nooit zonder makeup naar school, is maar een keer gebeurd ofzo.” heerlijk, die eerlijkheid :)

Ps, ik ben volgens mij een van de weinigen die dit wel leuk vind.. Is dat slecht? :p

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 25 januari 2010 19:01

@Nikki: volgens mij hebben echt veel meiden gereageerd dat ze het wel leuk vinden! enneh aan de views te zien zit t volgens mij wel snor ;)

[Beantwoorden]


Door laetitia op 29 januari 2010 20:34

Volgens mij ben je best wel creatief bezig ;)
Je filmpje was weer superleuk!
Echt leuke dingen in je tas!
xx

[Beantwoorden]


Door laura op 30 januari 2010 10:10

Hee,
wat heb je een ontzettend leuke site :D
& leuke kamer. tis eerste keer dat ik naar filmpje van je kijk.. je hele site eigenlijk. :P maar leuk filmpje

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 februari 2010 17:49

Leuke tas zeg! Ik weet eigenlijk niet wat ik erover moet zeggen, haha, ik vind het wel leuk om te zien!

Aaah wat een schattige toilettas! Aaaaah wat een lieve cupcake!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 maart 2010 21:51

Haha grappig dat je op rijnijssel zit, ik ga daar ook heen, je bent er waarschijnlijk al vanaf als ik er heen ga maargoed :p

Welke opleiding doe je?:$

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 22 maart 2010 22:06

@Sanne: Ik doe nu DTP (laatste jaar) en ga aankomend jaar een opleiding Multimedia Vormgeving volgen.

[Beantwoorden]


Door Lola op 1 januari 2013 10:18

Leuk filmpje

[Beantwoorden]