The Body Shop zeepjes!

Afgelopen zaterdag zette ik weer mijn schoen, en toen ik de volgende ochtend zag dat er een pakje van The Body Shop inzat, was ik heel erg blij. I love the Body Shop! Nog blijer was ik toen ik mijn pakje eenmaal had uitgepakt. Er zat een zakje in met 5 te leuke zeepjes. Kijk hoe cute ze zijn!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

5 jaar geleden toen ik ging verhuizen, kreeg ik van mijn toenmalige buurmeisje een super lekker hartvormig zeepje van The Body Shop. Een tijd lang heb ik deze in de verpakking gelaten, en heb ik er alleen maar aan geroken. Het zeepje rook zo lekker! Het is nu 5 jaar later en het zeepje nog steeds niet op. Wel is de geur er grotendeels af, dus ben ik meer dan blij met deze 5 nieuwe zeepjes!

Dat de zeepjes in de vorm van dieren zijn, vind ik typisch TBS. Ik had toen ik klein was, al veel van TBS. Zelfs een pennenbakje en een spaarpot! Hierop stonden ook allemaal dieren, mijn nagel schrobbertje was zelfs in de vorm van een olifant. Die dierenzeepjes vind ik dus echt heel erg The Body Shop, en het doet me echt aan vroeger denken.

Ieder zeepje heeft een andere geur. Ik vind het persoonlijk erg moeilijk geuren te defeniëren, maar ik ga het proberen.
De schildpad ruikt lekker zoet maar toch fris. Een beetje bloemig. De olifant ruikt naar mango, en de nijlpaard ruikt ook zoet, ik kan de geur niet goed plaatsen. Misschien is het iets van een rode vrucht? Het beertje ruikt naar kokos (brrr) en de walrus ruikt ook naar een soort fruit die ik niet kan plaatsen.

Ze ruiken allemaal heel erg lekker en ze zien er onwijs cute uit! De zeep droogt je huid te erg uit om hem onder de douche te gebruiken, maar als handzeep zijn ze prima en laten ze een lekkere geur achter!

Wat voor zeepje heb jij momenteel op je wastafel liggen?


Reacties

Door kashmira op 3 december 2009 14:34

wat schattig! maar zulke zeepjes durf ik nooit te gebruiken! hihi

[Beantwoorden]


Door Fleur op 3 december 2009 14:49

Aaaah wat schattig!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 december 2009 15:00

Aaah wat zijn die lief!Vind het beertje, of wat is het (de 4e) het schattigs!

[Beantwoorden]


Door Sarah. op 3 december 2009 15:10

Ik heb nu een zeepje van The soap story wat naar Koekjes ruikt :D. AAhh heerlijk ruikt die :D

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 december 2009 15:14

Door Denise JustPink op 3 december 2009 15:17

Wat een leuke zeepjes:D

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 december 2009 16:00

Wat lief! Maar ik gebruik zulke zeepjes eigenlijk nooit.

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 december 2009 16:15

Super lieve zeepjes!

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 december 2009 16:42

Wat lief! Die zijn zooooooo schattig! Ik kan geen liefste kiezen, haha, maar als ik er één zou moeten kiezen, kies ik de olifant! Ik kan alleen het beertje niet zien? Erg raar, maarja, maakt niet uit;).

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door Evelien op 3 december 2009 16:45

Ik vind dat die zeepjes allemaal naar vroeger ruiken, toen gebruikte ik ze nog :p
Nu gebruik ik altijd pompjes, da’s handiger, al heb ik wel nog een hoop zeepjes liggen in de vorm van lolly’s en nougat in roze en blauw, alleen gebruik ik ze niet :p Vind het gewoon niet zo handig.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 3 december 2009 17:01

Die heb ik vroeger ook gehad! Nu gebruik ik ‘Honey I Washed the Kids Soap’, ‘I Should Coco Soap’ en ‘Rock Star Soap’ uit de sweetie soap stack van Lush, die ruiken zo lekker!

[Beantwoorden]


Door margot op 3 december 2009 17:01

how cute!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 3 december 2009 17:42

Aaah, heel cute <3 Ik gebruik nu een zeepje van La Savonnerie de la Tour in de 'Rose-versie'. :)

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 3 december 2009 17:51

Ik heb ze in de winkels gezien ja! Cute! Ik gebruik zelf niks want daar kan mijn huid niet tegen. Ik gebruik gewoon handzeep & sanex of thebodyshop body wash!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 3 december 2009 18:38

haha ze zien er echt heel schattig uit =p

ik heb honey i washed the kids
iedereen die onze badkamer inkomt
vraagt zich af wat voor een heeerlijke geur ze ruiken =)
hij doet het al een half jaar erg goed bij ons..

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 december 2009 19:26

Awh de schildpad! Bij de wastafels hebben we gewone handzeep, maar onder de douch heb ik bohemian soap ofzo van Lush.

[Beantwoorden]


Door Debby op 3 december 2009 19:35

Schattige zeepjes! Ikzelf heb een zeeppompje op mijn wasbak staan van de Yves Rocher in pioenroos. Mooie roze pompje en de geur is superlekker :]

[Beantwoorden]


Door Patricia op 3 december 2009 20:06

Wat een leuke zeepjes! Cute! Ik heb een pompje met zeep en geen idee wat er precies in zit!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Fiorellaflora op 3 december 2009 20:16

Ik hou totaal niet van ‘vaste zeep’ als ik ze krijg leg ik ze altijd in mn kledingkast haha dan ruikt die lekker als ik hem open doe

[Beantwoorden]


Door Anne op 3 december 2009 21:02

Heei,
op 21 november zei je dat er binnenkort en update zou komen van je oogschaduw stash. Wanneer komt die? Ik ben namelijk heel erg benieuwd :) Verder wil ik nog ff kwijt dat je echt een heel leuke site hebt :)
xxx

[Beantwoorden]


Door Martine op 3 december 2009 21:48

Cutee!! Ik heb er een van rituals, geen idee hoe ie heet maar hij is DELICIOUS!

Kus kus Martine

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 december 2009 22:33

Ooh zo lief!
Ik heb in de badkamer een rood zeepje liggen in hartvorm dat naar rozen ruikt (komt van Kruidvat) en in de keuken staat een gewoon pompje

Xx Lisa

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 3 december 2009 23:14

Haha het zijn nog precies dezelfde als vroeger :D wat leuk!

[Beantwoorden]


Door Milou op 4 december 2009 10:55

Wauwie wat schattig! Ik heb op’t moment een hartjes zeepje uit Frankrijk op de wastafel liggen en die heb ik er nog heel veel, dus die ga ik eerst maar eens opmaken. Ik heb volgens mij ook nog een grote zeep van Blond Amsterdam :).

[Beantwoorden]


Door MvrtjKelly op 4 december 2009 11:56

Ik heb nu een stukje Honey I Washed The Kids van Lush op mijn wastafel liggen! :D

[Beantwoorden]


Door Marloes op 17 december 2009 15:26

Ik weet de geuren!
schildpad: olijf
olifant: papaya
neushoorn: aardbei
beer: kokos
gele piemel/walrus: mango
maar ik werk bij the body shop, dus beschouw dit maar als een beroepstic…

[Beantwoorden]


Door Lola op 24 augustus 2010 07:02

Ik ben helemaal Lush freak, dus momenteel ben ik verslaafd aan Honey I Washed The Kids,(ruikt naar honing en karamel)Sandstone(citroen) en Vanilla In The Mist(koffie en vanille)ik vind ze superfijn en niet uitdrogend, so im hooked…

[Beantwoorden]


Door Ambertje op 29 juli 2011 19:54

Ik heb van de body shop wild cherry

[Beantwoorden]