Sinterklaas kadootjes!

Vandaag laat ik jullie de cadeautjes die ik afgelopen zaterdag met pakjesavond heb gekregen, zien! We hebben dit jaar Sinterklaas niet echt gevierd ”Het geld gaat dit jaar naar de tuin.” Afgelopen jaar hebben we het huis flink opgeknapt, en begin januari wordt de tuin verbouwt! Dat is ook wel nodig, want onze tuin is echt een Jungle! Als je door de struiken heen kijkt zie je Mowgli al aanlopen! (voor de meiden met een Disney loze jeugd: Mogwli is een karakter uit de film Jungle Book) Maaarrrr dat kost allemaal wel wat geld, en daarom hebben we Sinterklaas dit jaar wat bescheidener gevierd. We hebben met z’n vieren lootjes getrokken, en mijn moeder had mij. Dit is wat ze voor me heeft gekocht:

Image Hosted by ImageShack.us

Sinds ongeveer 2 maanden draag ik de oorbel boven in mijn oor weer. Ik heb hem op mijn 11de laten schieten, maar heb er al een paar jaar geen oorbel meer in gedragen. Ik had namelijk altijd het idee dat ik hoofdpijn kreeg als ik daar een oorbel in had zitten. Nu draag ik hem weer wel, omdat ik het toch wel gaaf vindt, en tot nu toe heb ik nog geen last van hoofdpijn! Maar omdat ik niet echt geschikte knopjes had, stond op mijn verlanglijstje een echt zilvere ‘piercing’. En deze heb ik dus gekregen! Ik vind hem heeel gaaf! En ook heel fijn: Aan de achterkant draai je hem dicht met een bolletje. Het uiteinde steekt dus niet in je schedel (wat met gewone knopjes wel zo is) tijdens bijvoorbeeld het slapen. Ook zit de oorbel daardoor niet zo strak, en doet het dus geen pijn. (wat met gewone knopjes nog wel eens voorkwam, aangezien je die stevig moet vastzetten, anders valt het achterkantje eraf) Hier ben ik erg blij mee!

Image Hosted by ImageShack.us

Natuurlijk konden een paar leuke make-upjes ook niet ontbreken! De effect powder links boven, is ‘rosewood’, die ik helaas al heb. Daarnaast ligt een GOSH duo in 82 Apple/Lime, en daaronder ligt een super cute Rimmel mono in 060 Bronzed.

Image Hosted by ImageShack.us

Het inklapbare spiegeltje dat ik altijd in mijn tas heb zitten, ziet er nieeeet meer uit! Hij was eerst zilver met een roosje erop (heel cute van de H&M), maar dat zilvere is er al helemaal af, en eronder zit een soort groen plastic? le-lijk. En dus kreeg ik van mama dit mooie spiegeltje van The Body Shop! Hij heeft aan de binnenkant een gewone en een vergrotende spiegel zitten, en is van gerecycled plastic gemaakt. En volgens mij is hij van de kerst collectie. Ik krijg er ook echt een ‘kerst feeling’ van! Hopelijk gaat deze wat langer mee.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik kom echt OM in de notitieboekjes. Ze liggen verspreid door mijn hele kamer (Naast mn computer, tussen mijn school spullen, bij mijn bank, in mijn nachtkastje en in mijn tas zit er ook een). Als ik ergens mee zit (school stress!) is het fijn om dit even op papier te zetten. Sowieso als creatief persoon moet ik alle ideeën die ik krijg, gewoon even op papier zetten *nerd-poppetje*. Dus dit notitieboekje komt sowieso wel van pas!

Image Hosted by ImageShack.us

Ook kreeg ik deze handschoenen, omdat het ondertussen al flink koud aan het worden is op de fiets ’s ochtends!

Dat waren mijn Sinterklaas kadootjes! Ik had zelf mijn broertje getrokken en ik heb hem een spons van The Body Shop, een grote zak snoep en scheermesjes gegeven.

Hebben jullie sinterklaas gevierd? En wat is het leukste dat jij gekregen hebt?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Sharon op 9 december 2009 14:44

Haha ik weet niet hoeveel je dan normaal met Sinterklaas krijgt, maar ik noem dit niet bescheiden :P Superleuke spulletjes! Die piercing/oorbelding(?) is echt heel mooi!
Liefs.

Oja: Ik vier geen Sinterklaas, wel kerst ;)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 december 2009 14:44

Leuke cadeautjes!!!!

[Beantwoorden]


Door Aniek op 9 december 2009 14:54

Leuke cadeautjes! Wel grappig, tegenwoordig heeft iedereen het over notitieboekjes hahah!!

[Beantwoorden]


Door Tinke op 9 december 2009 15:09

Leuke spulletjes!

Aangezien ik al veel te oud ben voor de sint krijg ik niet echt veel meer :-) enkel wat snoep maar als verrassing dit jaar had ik toch 2 leuke dingetjes gehad.
Ik moet ze wel delen met mijn vriend eigenlijk :-) We zijn ons eigen huisje aan het bouwen dus hebben we 2 spaarvarkentjes gekregen: een zwart waarop staat geschreven ‘zwart geld’ en een rood waar op staat ‘in geval van nood’. Ik vond ze wel schattig :-)
Dan hebben we ook nog een peper en zout vatje gekregen in de vorm van 2 omhelzende mannetjes eentje is zwart en het andere wit.

Voor de rest hebben we wat snoep gekregen. Het is niet veel maar vond het toch leuk!

[Beantwoorden]


Door teddy op 9 december 2009 15:10

Vandaag heb ik ook die gosh effectpowder gekocht, it is soo pretty!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 december 2009 15:11

Leuke cadeautjes! (: Ik heb ook zo’n ding (ik weet nooit hoe ik het moet noemen, oorbel of piercing, hm) in mijn oor. Een piercing met zo’n bolletje aan de achterkant is idd véél fijner! Alleen wel een heel gedoe om dat bolletje eraan te krijgen :P

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 december 2009 15:19

leuk :) ik draag m nie meer daar bovenin, ik vind het eigenlijk alleen mooi als ie gepierced is, en bij mij was ie ook geschoten

[Beantwoorden]


Door MvrtjKelly op 9 december 2009 15:26

Weet je misschien waar die oorbel vandaan komt? Ik zoek al lang een goede! Eerst droeg ik altijd een ringetje, maar daarvan kreeg ik n deukje in mn oor, dus nu draag ik n knopje, maar dat achterkantje is inderdaad irritant!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 9 december 2009 15:31

@Suzanne: wat is het verschil dan?

@MvrtjKelly: Ja, hij is van de SIX! Daar heb je volgens mij wel meer van dat soort piercings.

[Beantwoorden]


Door J. op 9 december 2009 15:52

Leuke cadeautjes!
Net als jij voel ik me ook echt verwend, want ik en mijn zus zijn waaay to old om sinterklaas te vieren, maar mams en paps stonden erop. En daar ben ik achteraf heel blij mee, sinterklaas gooide schoentjes in mijn schoentje! Uggs, mummie I love you!

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 9 december 2009 15:52

Superleuke spulletjes!
Die GOSH oogschaduw in apple/lime heb ik ook, vind hem niet zo fijn, helaas..

en k vind ook je cadeautjes niet echt bescheiden, ik heb nog minder gekregen :).

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 9 december 2009 16:02

krijg jij na al die jaren die oorbel er nog in :o
want ik heb 2 jaar geleden 1tje laten zetten ( ook eruit gehaald wegens hoofdpijn ! ) en ik krijg ‘m er echt niet meer in ;o
hij is wel echt heeeel gaaf die oorbel !(piercing)

ik heb helemaal niks gehad
wij gaan voor de kerst eens wat meer uitpakken dan de rest

[Beantwoorden]


Door chocoholic op 9 december 2009 16:07

Leuke cadeautjes! Die Rosewood is wel heel erg mooi, ik heb ‘m ook…
Ben benieuwd naar de andere oogschaduws!

[Beantwoorden]


Door Jeske op 9 december 2009 16:10

Leuke gifts

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 december 2009 16:29

Haha dit noem ik niet bescheiden :P Wij vierden het uitgebreid en ik kreeg nog minder..
Ik ga denk ik ook even bij Six kijken, ik zoek ook nog een mooie oorbel voor daar :)

[Beantwoorden]


Door Minaa op 9 december 2009 17:08

wauw leuk!
helemaal niet bescheiden,,
wat ik kreeg was alleen maar een samsung star.. terwijl ik de Prada II wou!

kusjes!

[Beantwoorden]


Door Milou op 9 december 2009 17:34

Leuke spullen zeg! Vooral de handschoenen vind ik erg mooi!

Ik zelf ben het meest blij met de geurtjes: YSL Parisienne en Burberry Britt en natuurlijk het nieuwe boek van Sophie Kinsella, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 9 december 2009 17:34

Leuke kadootjes. Ik heb idd ook allemaal make-upjes gekregen. Mijn leukste kado was toch wel mijn jurkje! =D
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door lis. op 9 december 2009 17:47

wow, superleuk! ik ben het meest blij met mijn cadeaukaart van de H&M voor €40,- en mijn nieuwe gebreide vest (ook van de H&M)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 9 december 2009 17:49

Leuke cadeautjes! Ik vind die orobel echt onwijs gaaf bij jou staan, ik zie jou al helemaal voor me, haha!

[Beantwoorden]


Door snoeshi op 9 december 2009 17:53

Super leuke cadeautjes, en een erg gave piercing !! Ik zelf hebt het helaas nooit gedurft om daar een piercing te laten zetten. Ik moest het dit jaar doen met een chocolade letter (was wel erg lekker) met de kerst doen we wel weer cadeautjes.

[Beantwoorden]


Door daimy op 9 december 2009 18:07

die piercing/oorbel is super mooi.
ik ben toch t meest blij met mijn nieuwe mobiel : samsung touchwiz. ;D

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherise) op 9 december 2009 18:07

Wij hebben het niet echt gevierd maar ik heb een erg leuk ”wrap” armbandje gekregen. Daar ben ik blij mee :-)

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 december 2009 19:32

Ik vind de oorbel het leukst! :D

[Beantwoorden]


Door Marijke op 9 december 2009 20:38

leuke cadeautjes!

[Beantwoorden]


Door elisa op 9 december 2009 21:10

wat een leuke cadeautjes!
die piercing is echt heel erg vet.
het leukste dat ik gekregen heb is een grote spiegel waar een gouden lijst omheen zit.

[Beantwoorden]


Door Fiorellaflora op 9 december 2009 21:41

Wat een super leuke cadeautjes,die oorbel staat je echt té cute^.^Ik ben het meest blij met mn abbo op een tijdschrift.

[Beantwoorden]


Door Martine op 9 december 2009 21:46

Wat een leuke dingen! Die oorbel, die handschoenen, de make upjes, het spiegeltje! Het notitieboekje heb ik ook maar dan met een ander printje (die ik stiekem wat leuker vind ;P) Ik gebruik ‘m al het hele jaar als GS schrift, errug handig, daarvoor hebben we altijd HUGE aantekeningen.

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door prettybudget op 9 december 2009 22:13

die piercing is echt prachtig :o ik wil er bijna een gaatje voor laten schieten haha :P

[Beantwoorden]


Door Shirley op 9 december 2009 22:32

aah wat een leuke cadeautjes!
ik heb ook 2 van die zelfde oorbellen gekocht, alleen ik ben 1 bolletje kwijtgeraakt grrr. die kan ik dus ook niet meer dragen :|

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 december 2009 14:49

Ooh, die oorbel is geweldig! Ik draag al meer dan tien jaar een ringetje daar, nu wordt het eigenlijk wel tijd voor iets nieuws, je foto heeft me overtuigd.

[Beantwoorden]


Door Beitjuh op 10 december 2009 15:48

harstikke leuk :) mijn gaatjes boven zijn idd dichtgegroeid omdat ik telkens pijn kreeg als ik sliep met een knopje. Slim bedacht met zo een piercing

[Beantwoorden]


Door Yara op 10 december 2009 18:57

haha ja wat is het nu? is het een oorbel of een piercing? @Suzanne, huh, met een piercing schieten ze hem er toch ook in? wat is het verschil ^^

maar ik heb er altijd een ringetje in.. wil ik voelen of hij er nog inzit, schrik ik me kapot, hij was weg..
bleek het het verkeerde oor te zijn??
omg :P

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 december 2009 21:44

Haha nou als je dit al bescheiden noemt.. ;)

Ik zelf heb Apple iPod oordopjes gekregen en een december kraslot.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 december 2009 03:30

Waauw je hebt echt leuke spulletjes gekregen, en zo veel!
Het leukste wat ik gekregen heb is een wit truitje met Hello Kitty op (van H&M).
Ik heb die effect powder “Rosewood” van Gosh ook, heb hem helaas nog niet gebruikt omdat ik eigenlijk niet goed weet met welk ander kleurtje ik hem kan combineren, heb je misschien tips :) ?

Groetjes,
xx Lisa

[Beantwoorden]


Door liselot. op 12 december 2009 14:45

Hallo keigave spulletjes heb jij :O
ik vier alleen kerst dus das jammerrr! :(
maar een vraag: het klinkt misschien raar, en ook lullig. Maar ik ken dus veel mensen met puntjes in de oren, ik zie dat jij ze ook een beetje hebt, maar sommige puntjes zijn ook zwart (de jouwe niet hoor ! ) zijn dat dan mee-eters?? in je oor? ik vind het raar, zou je als tijd hebt en wilt hier een keer iets over kunnen vertellen ( hier een reactie op geven , geen mail of een update)
Oke sorry voor mijn rare berichtje en bij voorbaat dank! xxx

[Beantwoorden]


Door liselot. op 12 december 2009 14:46

ik bedoel dus : geen mail sturen, maar wel een update natuurlijk!(L)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 december 2009 16:28

@Liselot: Die puntjes? Ik heb geen idee. ’t is gewoon huid, misschien dat de porien zijn, of iets totaal anders. Ik heb geen idee, maak me er niet druk om en ik ga er ook niets mee doen :’). Volgens mij is er niets mis mee, het is gewoon mijn oorschelp.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 december 2009 20:16

Ik vind je piercing echt supeeer mooi!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 12 juni 2010 14:19

[…] heb ik een nieuwe piercing voor bovenin mn oor. Mijn oude piercing (ook van Six) was na een 1 week dragen al helemaal verpest. Alle steentjes die erin zaten waren er […]


Door Easy Web Site Builder op 19 april 2011 01:36

Interesting! All of the marketing certainly be mind-boggling, as well as, at times disparaging whenever you are aware they will think they have got one called. Eager Anyway my best prayers go with people in installation hopefully you are ok as well as safer too :)

[Beantwoorden]


Door Allergy Cure op 19 april 2011 15:45

I am sure that by now, you must be well-aware of the importance of incorporating an essential keyword in your resume. Always remember that powerful words will not only beautify your contents but, they will help you in standing out of the mob! So better be careful while jotting down certain words!

[Beantwoorden]


Door nola op 4 augustus 2012 16:34

helaas verkopen ze die piercing niet meer..
ik wil hem heel graag, ik ga daarvoor dat gaatje schieten.
weet je iets wat erop lijkt? (love)

[Beantwoorden]


Door Iemand op 16 maart 2015 17:47

Ik heb ook Een aantal dagen geleden een piercing laten zetten en kijk nu op internet naar leuke piercings ik heb nu een ring en voel niet eens dat die in me oor zit heb hem all een week ofzo ook het er in laten zetten viel wel mee maar waar kan je die piercings kopen of bestellen

Met vriendelijke groet iemand

P.s. Echt mooie helix piercing

[Beantwoorden]


Door Iemand op 16 maart 2015 17:48

En een piercing kan je nog laten schieten bij een juwelier

[Beantwoorden]


Beth Rounds will rott in an ugly cunt hell

[…]North Carolina’s Beth Rounds is a filthy old Bitch with smelly, rotten cunt. Remember name Beth Rounds, a dirty pedophile whore and a hustler.Do not have anything to do with Beth Rounds, Dapresy’s sales officer, if you don’t want to get fucked…