NOTD: Nail art!

Het merendeel van mijn vriendinnen vind ze verschrikkelijk, maar I lóve my nail-art stickers. Gelukkig was er ook klasgenoot Aafke, die toen ik de klas binnen kwam gelijk zei dat ze mijn nagels heeel gaaf vond, en vroeg of ik het zelf had gedaan? Right. Miss ongeduld die heel netjes hartjes op d’r nagels tekent, en er vervolgens hele kleine diamantjes bij plakt. Neee, dit zijn hele handige, maar supercute nail art stickers die ik van Toma heb gekregen!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Hier heb ik de stickers opgeplakt met 2 laagjes No Chip Topcoat van Wet n Wild.

Een duidelijke naam of nummer hebben de stickers niet (ik heb nog 2 setjes liggen). MHH1019 nail art beauty products’nail art stickers is ongeveer het enige wat op de verpakking staat.

De nail art stickers komen van Makeup Masala, maar volgens mij worden ze daar niet meer verkocht.

Ik wil sowieso wel iets meer tekeningetjes etc. op mijn nagels doen! Niet échte nail art, dat vind ik te ingewikkeld en persoonlijk vaak ook een beetje ordinair, maar voor een keertje vind ik deze stickers wel leuk!

Wat vinden jullie van nail art? Maak je het zelf wel eens, laat je het doen, of vind je het 3x niets?

Helaas is de topcoat die ik er overheen droeg echt tenenkrommend slecht, dus na 2 dagen heb ik de stickers er af moeten halen omdat ze alle steentjes er zo’n beetje aflagen.

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo | 10 december 2009 | 35 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Renée op 10 december 2009 14:41

persoonlijk vind ik het niet zo mooi.
maar das natuurlijk mijn mening :)
je hebt wel hele mooie nagels!
(qua vorm enzo)

[Beantwoorden]


Door Wianda op 10 december 2009 14:44

Woehooooeeee, Vera heeft lange nagels!
Ik probeer zelf weleens wat ik elkaar te frustelen (wat nooit lukt) maar ik zou het niet laten doen ofzo. Als ik al wat aan mijn nagels zou laten doen zou het een classy french manicure zijn ofzo. Maaaar, ik vind dit ook wel mooi voor tijdens het uitgaan ofzo :)
xx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 december 2009 14:55

Moooi :).
Je krijgt lange nagels hihi!
Ik doe ht zelf af en toe maar alleen links lukt mooi.
x

[Beantwoorden]


Door Barbara op 10 december 2009 14:58

Zelf vind k het heel leuk!
Vaak doe ik het zelf.
Maar sinds kort heb ik een fake konad ding van de essence.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 december 2009 15:00

Hihi ik maak het altijd zelf! Ik vind deze echt superleuk, ik wil ook stickertjes!

[Beantwoorden]


Door Annelieke op 10 december 2009 15:00

Ik hou van nail art ;) Ik vind het zo leuk om altijd te doen en heb ook echt van alles. Rhinestones, nagellak met dunne kwastjes, stickertjes, een nailart pen en konad. Maar ik ben nu eenmaal ook nagellakverslaafde, haha. Vind jou stickertjes leuk, zou alleen zelf nog een kleurtje eronder hebben gedaan.

[Beantwoorden]


Door Rachelle op 10 december 2009 15:11

Leuk! Ik doe nail art heel vaak zelf, is altijd zo leuk om te doen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 december 2009 15:35

opzich vind ik nail art wel heel leuk, maar ik vind dit iets te druk geloof ik…

[Beantwoorden]


Door Beitjuh op 10 december 2009 15:50

deze vind ik niet echt mooi maar er zitten soms hele mooie tussen. Ik ben een ramp met nagelstuff dus zp snel zal ik het niet doen of hebben

[Beantwoorden]


Door Iris op 10 december 2009 16:03

Nice! Ik draag kunst(acryl)nagels..dus als ik nailart wil, doet die vrouw die mijn nagels ook altijd doet. Maar meestal houd ik t lekker simpel, ik raak namelijk nogal snel uitgekeken op die nailart :p

x

[Beantwoorden]


Door its me op 10 december 2009 16:39

Waarom vind je nailart ordinair dan?
En stickertjes niet.
Gewoon een vraagje:)
Ik denk zelf dat het mooier was geweest met een kleurtje eronder en dan niet als je nagels:)

groetjes

[Beantwoorden]


Door its me op 10 december 2009 16:39

als je nagels moet zijn al je nagels :P

[Beantwoorden]


Door Liza op 10 december 2009 17:15

Ik heb voor mijn verjaardag een konad set gekregen, en dat vind ik echt heel leuk om te doen :D!
Dit ziet er ook heel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Roos op 10 december 2009 17:30

Ik vind nailart helemaal niet ordinair! Soms kan het inderdaad ordi zijn, maar vaak is het gewoon supermooi en stijlvol, dat ligt er maar net aan wat je precies met je nagels

[Beantwoorden]


Door Sharon op 10 december 2009 17:49

Ik heb een 15-delige kwastenset. Vind het dus wel leuk en doe het ook regelmatig ;)

Maar ik ben het wel met je eens dat het een beetje ordinair kan zijn. Maar dat hangt er dan ook weer vanaf wat en bij wie.

Ik heb de nagels van mijn zusje gedaan toen ze een half jaar met haar vriendje had. Parelwitte achtergrond met allemaal knal rode kusjes. Was echt heel schattig, bij haar. Bij mezelf zou ik dat niet doen ;)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 10 december 2009 17:57

Ik doe zelf ook heel vaak nailart. Ga zo kerstbomen op mijn nagels lakken vanwege kerstgala morgen!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 10 december 2009 17:58

Ik vind het echt wel gaaf !
zelf maak ik het echt heel vaak
zo een beetje elke zondag
ben er nog niet zo goed in
maar krijg echt super vaak complimenten erover :) en daaaar hou ik van

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 10 december 2009 19:50

@Annelieke: Dan had ik de de nagellak+stickers er na 1 dag af moeten halen, aangezien elke nagellak (hoe goed ook) het nauwelijks een dag op mijn nagels volhoudt zonder te chippen. En dat vind ik zonde van de stickers!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 10 december 2009 20:51

Ik vind het zelf sommige dingen heel erg mooi! Sommige ook weer niet! Maar ik kan het gewoon niet zelf doen. Ik krijg het gewoon nooit zo mooi! Ik heb nog nooit van die stickers gezien anders had ik ze denk ik wel aangeschaft! Ga ze toch maar een keertje zoeken!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 december 2009 21:46

Ik vind het wel heel leuk, maar kan daar echt het geduld niet voor opbrengen.

[Beantwoorden]


Door Deb op 10 december 2009 22:57

Het ziet er heel leuk uit. Je ziet niet dat het stickertjes zijn. Jammer dat ze niet meer verkocht worden want deze zijn wel heel cute!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 11 december 2009 00:24

Haha ooh ik vind ze wel heel schattig haha..!!

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 december 2009 06:47

Meestal doe ik het zelf. Dan ben je wel een uur zoet daarmee. Maar die stickers zijn enorm handig als je geen tijd hebt! Jammer dat Toma ze niet meer verkoopt :(

[Beantwoorden]


Door Milou op 11 december 2009 10:54

Wow wat knap gedaan! Je nagels zien er fantastisch uit. Ik heb zo’n konad setje, maar dat gebruik ik niet meer. I.v.m. werk e.d. kleed ik me wat neutraler en netter. Maar afgezien daarvan vind ik het wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 11 december 2009 11:02

Leuk! Ik doe vaak konad als nailart :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 11 december 2009 16:27

Ik vind het echt leuk! Zelf doe ik wel eens bloemetjes oid (op deze manier, heel makkelijk en leuk! http://www.youtube.com/watch?v=uoobvMBA9hI) -alleen als ik er echt de tijd voor heb-, maar verder lak ik ze meestal gewoon met 1 kleur.

[Beantwoorden]


Door Vera op 11 december 2009 16:30

Oh ik zie dat de link het niet doet door het haakje, ik bedoel dus deze link:
http://www.youtube.com/watch?v=uoobvMBA9hI

[Beantwoorden]


Door chocoholic op 11 december 2009 16:31

Ik vind ze leuk! En nailart is niet per definitie ordi…het gaat om de persoon die eraan vastzit ;)

[Beantwoorden]


Door aafke op 11 december 2009 17:56

waar klasgenootjes al niet goed voor zijn (A)

[Beantwoorden]


Door melanie op 11 december 2009 23:51

ik maak zelf de nailart, maar niet op mijn vinbgernagels, maar op mijn teennagels.
mijn vingernagels zijn nooit lang, dus ziet het niet uit als je daar nailart op maakt.
en mijn teennagels zijn als sinds mijn 12de (ik ben nu 24) niet ongelakt geweest, ik Haat naakte teennagels, ik ben begonnen met gewoon 1 kleurtje lak, na 2 jaar had ik daar genoeg van, op mijn 14de ben ik begonnen met meerdere kleuren en op mijn 16de heb ik me alle spulletjes aangeschaft om nailart te maken.
1 x per week verander ik in crea bea en ga ik mijn teennagels versieren.

nailart is niet ordi

[Beantwoorden]


Door Nailart op 12 december 2009 09:02

Nailart kan de meest waanzinnige vormen aannemen. Eigenlijk van een paar lijntjes tot extreem waarmee niet meer te werken valt. Er zijn genoeg chique ontwerpen te vinden. Voor gemak kun je inderdaad de stamp`s van Konad gebruiken of de folie (foil) die jij nu hebt gebruikt.

-tekst verwijderd door Admin. Spam wordt niet gewaardeerd! Als je wilt dat mensen je site bezoeken, voer dan gewoon de link in bij het URL vakje-

[Beantwoorden]


Door Jaccotine op 12 december 2009 16:38

Ziet er heel mooi uit.
Ik heb totaal geen geduld voor nailart. Zoiets zou veel makkelijker zijn voor mij.

[Beantwoorden]


Door Iris op 16 maart 2010 21:16

I Love Nail Art!
Ik maak iedere week iets anders,,
stickers heb ik nog nooit uitgeprobeerd,,
Ik heb ook een nail art site gemaakt ;) Zou leuk zijn als je tijd hebt om eventjes te kijken =D

xxxx

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 juli 2010 08:33

Wauw, die stickers zijn erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Lola op 7 september 2010 15:28

Ik ben niet zo goed met nail art, ik heb ook vrij weinig geld om nagellak te kopen, laat staan met die dunne kwastjes! Maar af en toe maak ik zebra nagels, regelmatig bloemetjes, en als ik haast heb vaak gewoon stipjes of
-met een van mijn weinige dunne kwastjes- dunne Burberry ruitjes. Alleen niet altijd, want na 3 of 4 zwemtrainingen is het er toch weer allemaal af…Leuke stickers!!

[Beantwoorden]