Mijn oogschaduwstash 1 jaar terug

In 1 jaar tijd is mijn stash enorm gegroeid. Elke maand heb ik wel nieuwe beautyartikelen gekocht. Bijna maandelijks ging het grootste deel van mijn zakgeld op aan make-up! Ik ben een echte oogschaduwfreak. Ik draag het bijna dagelijks! Ik had mijzelf misschien beter MissEyeshadow kunnen noemen, hihi. Daarom leek het mij leuk om jullie eens te laten zien hoe mijn oogschaduwstash er ongeveer 1 jaar terug uitzag, toen ik nog niet zo heel erg geinteresseerd in beauty was.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ik weet niet wat het is, maar ik vind mijn oogschaduws hier echt schattig! Die kleurtjes, de doosjes: cuteness! Links zie je een trio van de LE essence Hello Tokio lijn. Daarnaast een trio met groene/blauwe kleurtjes van een LE lijn van de Hema. Deze heb ik een aantal jaren terug van mn moeder gekregen. Daar onder ligt een quattro van Rimmel, waarmee je bruine Smoky eyes kan maken. Deze is helaas slecht gepigmenteerd en heb ik bij een proefabonnement op de CosmoGirl! gekregen. Daarnaast liggen 2 creamy eyeshadows van Rimmel, die ik gekocht heb toen ik ongeveer 12 was, waaaay back in time. verschrikkelijk spul is het. Dan zie je nog een paarse eyeshadow stick van de Etos en een bruine eyeshadowroller van Beyu (gekocht toen ik 14 was, ’t was een hap in mijn zakgeld), met daaronder nog een losse oogschaduwpoeder van 2True.

Image Hosted by ImageShack.us

Nadat ik de beautysites van Mascha en Cynthia volledig had doorspit, besloot ik de 88 matte palette te kopen bij Coastal Scents. We zijn nu 1 jaar verder, en ik heb de 88 palette echt bijzonder weinig gebruikt. Ik was veel te druk met andere leuke paletjes kopen, en ik vind zo’n grote palette eigenlijk helemaal niet fijn. Het is zo groot, het is zo veel. Ik weet dan gelijk niet meer waar ik moet beginnen, en welke kleuren ik met elkaar moet combineren. Ik koop liever gewoon een heleboel leuke trio’s van verschillende merken, als een aantal verschillende grote palettes.

Leuk om te zien, toch? Inmiddels heb ik een stuk meer oogschaduws. Binnenkort komt er een update van mijn stash, zodat jullie het zelf kunnen zien! (:

Wat is jouw favoriete make-up artikel, en hoeveel heb je er ongeveer van?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Lynet op 21 november 2009 15:03

haha leuk!
ik gebruik eigenlijk nooit oogschaduw, en mijn stash voor zover je het een stash kan noemen is dan ook kleiner als deze van jou 1 jaar terug denk ik!

[Beantwoorden]


Door Esther op 21 november 2009 15:05

leuk om te zien, je hebt er al ontzettend veel bij ( denkt aan stash/haulfilmpjes)

ik gebruik mijn 88 palette juist ontzettend veel, en veel mono’s niet.

[Beantwoorden]


Door daimy op 21 november 2009 15:20

bij verschilt het gesbruik van me 88 palette de ene maand gebruik ik hem haast elke dag, de andere maand haast niet. het licht eraan.
ik weet niet waarom maar ik vind stash foto’s en filmpjes altijd leuk om te zien. :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 november 2009 15:26

Ik vind het nog best wel vbeel eigelijk (voor iemand die nog niet zo into beauty was :P)! Mijn favoriete make-up product is ook oogschaduw, ik vind het gewoon superleuk met al die kleurtjes enzo :D! Ik heb alleen niet eens zoveel als jij 1 jaar geleden *schaam, schaam*…

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door Danique op 21 november 2009 15:29

Nou je had toen meer oogschaduw dan dat ik nu heb haha.
Maar mij lijkt juist die 88 zo fijn!
Alle kleuren bij elkaar enzo..
Maar natuurlijk ook leuk om gewoon in je stash te hebben.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 november 2009 15:33

ja, dat klopt inderdaad! heb laatst ook zo’n groot palet gekocht, maar is ook helemaal niet handig om mee te nemen en bij te werken ofzo :S

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 november 2009 15:43

hihi, zoiets is mijn stash nu (A) zonder palet natuurlijk :P

[Beantwoorden]


Door Sanne op 21 november 2009 16:23

ik heb dezelfde van Rimmel en ik ben er zooo teleurgesteld in. Ik vond de kleuren zo mooi en de combinatie leek mij perfect, maar helaas zoals jij al zei hebben ze maar weinig pgiment

[Beantwoorden]


Door Wieke op 21 november 2009 16:31

erg leuk om te zien hoe klein je begonnen bent! stash foto’s en filmpjes zijn inderdaad daimy leuk om te zien! ben benieuwd naar je stash van nu!

[Beantwoorden]


Door lisa op 21 november 2009 17:13

Toen de hello tokio LE was van essence was ik nog geen make up addict. maar heb gehoord dat die trio’s heel gepigmenteerd zijn, klopt dat? Zelf ben ik helemaal verslaafd aan lip balsems en heb er denk ik rond de 15 van ofzo xd!!

[Beantwoorden]


Door Richt op 21 november 2009 17:43

Nagellak :D Ik heb er nu iets meer dan 50..

[Beantwoorden]


Door Pleun op 21 november 2009 18:34

Aah cute inderdaad, zet anders je oogschaduwstash van nu erbij, dan kunnen we het verschil zien (:
Ooeeh ik ben echt jaloers op die 88palette, echt jammer dat je hem niet gebruikt xD

[Beantwoorden]


Door Pleun op 21 november 2009 18:36

Mijn favoriet is palettes, ik koop echt alles wat los en vast zit waar meer dan 4 oogschaduwkleuren in zitten, het liefst ook nog blush/lipproducten maar het gaat vooral om oogschaduws. Nu bedoel ik too faced/nyx palettes. xD

[Beantwoorden]


Door Patricia op 21 november 2009 19:02

Ik ben ook een beetje addicted aan oogschaduw! Als ik wat meer geld had dan zou ik alle winkels leegkopen! Ik vind gewoon bijna alle kleurtjes mooi! Ik wil ook nog een groot palet met van natural colours!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Julie op 21 november 2009 19:36

Ik ben een lipgloss addict.
Nu heb’k er zo eind de 50.
En ik had een weddenschap dat ik een week zonder lipgloss kan.
Het is nu dag 6 en ik heb al vaak op me lippen moeten bijten omdat ik er anderd opgedaan eb. Maar ik ben al 6 dagen clean! Maar kheb dat 1 x gedaan, maar twas ook de laatste x! Kan het toch niet missen :)

[Beantwoorden]


Door Martine op 21 november 2009 20:05

Wat leuk dat je zo verslaafd bent aan oogschaduw! Ik ben eigenlijk verslaafd aan alles! Maar het meeste aan nagellakjes, je zou mij gewoon Miss NailPolish kunnen noemen :P

Hier is je stash idd klein, ik denk dat je echt een stash met 5x zoveel dingen hebt nu (of meer!) Haha :P

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door snoeshi op 21 november 2009 21:16

Ik heb helaas ook te kampen met een oogschaduwverslaving :D Jeetje, uhhmmm ik denk dat ik ongeveer nu 5 grote paletten heb en heel veel kleine losse dingetjes. Ook mineralen oogschaduw vind ik helemaal geweldig.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 21 november 2009 22:26

Ik heb denk het meeste aan lipglosses en lipsticks. Al groeit mijn oogschaduw stash ineens heel snel! Ik draag het tegenwoordig ook bijna dagelijks, ik begin het nog bijna leuker te vinden dan lipgloss. (waar ik er ong. 50 van heb)

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 november 2009 23:01

Aaah wauw die 88 palette is echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door sparkles op 22 november 2009 14:02

mijn verslaving is duidelijk lippenbalsem!
of nagellak, maar daar meot je gewoon veel kleurtjes van hebben vind ik….
ik heb een stuk of 10 balsems (niet zo veel, maar ik gebruik ze echt zooo vaak!)
en ik denk 20 nagellakjes ofzo.
nog redelijk bescheiden he?!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 november 2009 16:40

Idd die van Rimmel is niet erg gepigmenteerd maar ik had eens een duo van mn moeder gekregen met kerst en dat vond ik zo lief dat ik hem toch nog vaak gebruik [a]
Ik vind vanalles leuk, maar wil niet teveel van alles hebben want ik weet toch zeker dat ik dan de helft niet meer gebruik en dat vind ik zonde :P

[Beantwoorden]


Door Anouk op 22 november 2009 21:18

Haha je bent de eerste waarvan ik lees dat je niet zo blij bent met het 88 palet!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 22 november 2009 21:25

@anouk: haha ja, i know. Het is een prima ding hoor, maar ik begruik hem gewoon niet graag (A)

[Beantwoorden]


Door Milou op 24 november 2009 17:53

Wat leuk om te zien! Ik ben ook niet zo’ n fan van dat pallete, omdat ik hem teveel kleuren vind hebben die ik toch nooit zou dragen. Mijn favo make-up artikel is mascara, oogschaduw en lipgloss (Ik kan niet kiezen!): Ik heb niet zo’n grootte stash, want ik kies meestal voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. En ik gebruik nou eenmaal niet zoveel. Mijn favo oogschaduw: YSL champagne (nr. nog wat), Mijn favo lipgloss: Esteé Lauder, Favo Mascara: Max Factor Masterpiece Maxx. :D

[Beantwoorden]


Door Roos op 30 november 2009 14:17

O ik wil zooo graag dat pallete, echt.
Ik vind het het helemaal niet erg om zo’n groot ding bij mijn make-up te hebben, vind al die kleine juist onhandig.

Pff, ik durf alleen niet om nog een keer iets uit het buitenland te bestellen, de laatste keer is er een oogschaduwpallet geknapt….

[Beantwoorden]


Door Kate-online op 12 december 2009 07:58

Bedankt voor een interessante blog

[Beantwoorden]


Door sam op 19 augustus 2010 11:50

haai
ik wil zo’n palet kopen maar veel kleuren gebruik ik niet.
maaar wat nu?

[Beantwoorden]


Door thale op 12 september 2010 10:28

Ik twijfel heel erg tussen het 88 shimmer palet of tussen metal mania.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 5 december 2010 10:27

Leuk om je stash te zien zoals die een jaar geleden was. Hij is idd heel erg gegroeid! Ik ben vooral verslaafd aan lippenbalsems en nagellak en andere nagelspulletjes kopen. :)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 4 augustus 2013 22:15

Oude reviews lezen is echt vermakelijk! :D

[Beantwoorden]