I’m so tickled by this blush!

Ik heb een nieuwe favoriete blush! Zoals jullie in dit artikel konden lezen was mijn meest favoriete blush, de Maybelline Expert Wear blush in Sweetheart Rose bijna op! Dit is echt een super mooie lichtroze blush. En aangezien ik niet graag hetzelfde beauty item nog een keer koop, besloot ik daarom een blush te proberen van een ander merk! En dus kocht ik bij Makeup Masala de e.l.f Studio Line blush in Tickled Pink. Hij zag er op de site echt mooi uit, het leek me een hele lieve roze blush. Een perfecte dupe van de Maybelline blush dus!

Image Hosted by ImageShack.us

En hoewel ik nooit gedacht had dat er een andere blush was die mijn Maybelline blush kon vervangen, e.l.f did!

Image Hosted by ImageShack.us

De kleur is zooo lief roze, met mini glitters. Oh, so pretty! En nog leuker, hij is een stuk goedkoper! Voor de Maybelline blush tel je ongeveer 10 euro neer, terwijl ik bij Makeup Masala (waar hij helaas niet meer verkrijgbaar is) $3 = 2 euro betaalde! Kijk, dat is nog eens leuk.

Helaas is de e.l.f blush iets moeilijker verkrijgbaar. Hij is te vinden in de e.l.f UK online shop, waar hij een tikkeltje duurder is, of in de e.l.f BE shop, maar daar kunnen Nederlandse meiden alleen bestellen als ze meer als 30 euro uitgeven…

Anyhow, ik ben onwijs blij met mijn e.l.f blush, en ik gebruik ik hem nu bijna dagelijks! Ik breng hem het liefst met mijn essence Moonlight Collection kwast, of mijn e.l.f Studio Line Powder Brush aan (klik). Deze zijn daar perfect voor, omdat deze kwasten producten nogal ‘dekkend’ aanbrengen. Perfect, aangezien deze blush niet zo heel goed gepigmenteerd is. Hier en hier draag ik de blush.

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Josephine op 22 november 2009 16:44

Leuk! En verder weet ik eigenlijk niks te zeggen… :P

[Beantwoorden]


Door Martine op 22 november 2009 16:50

Fijn dat je een goede vervanger hebt!!

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Manon op 22 november 2009 17:40

Mooi hoor, jammer dat ze hem niet meer verkopen bij Makeup Masala! Maar als je toch niet twee keer achter elkaar hetzelfde product koopt, maakt dat eigelijk niet zo uit lijkt me :P.

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door CherryFizz op 22 november 2009 17:47

Mooie kleur zeg! Ik heb gisteren een redelijk grote (mijn eerste) bestelling geplaatst bij E.L.F. en ik ben echt super benieuwd naar de producten en kwaliteit ervan.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 22 november 2009 17:58

mooie kleur! kheb de maybelinne blush in de sale gekocht en hij is nu ook mijn favoriet! mss moet ik deze ook maar eens testen dan :-)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 22 november 2009 19:53

Moooie kleur <3 Ik ga ook maar weer eens bij ELF bestellen (:

[Beantwoorden]


Door Patricia op 22 november 2009 20:25

Mooie kleur! Ik heb nooit wat van ELF besteld maar ik ga echt een keer kijken, Hoor van meer mensen dat het een goed merk is
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Anouk op 22 november 2009 20:43

Ik heb er inderdaad al veel goeds over gehoord. Ik heb zelf blush van Maybelline en ben er erg tevreden over.

[Beantwoorden]


Door Jeske op 22 november 2009 20:49

Mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door beitjuh op 23 november 2009 06:26

heel erg schattig zo

[Beantwoorden]


Door Marleen op 23 november 2009 19:16

Mooie kleur inderdaad!

Even een kleine tip voor jou, want zie vaak dezelfde fout. Misschien vinden andere mensen het helemaal niet storend, maar je zegt heel vaak: “meer ALS..” Terwijl het is meer DAN of alles wat in de “vergrotende trap” er voor staat wordt het DAN. Dus ook beter dan of groter dan. Niet lullig bedoeld hoor, maar ik vind het heel irritant met lezen!
Verder: keep up the good work! Bekijk elke dag je site en vind dat je echt vooruit gaat :D

[Beantwoorden]


Door Milou op 24 november 2009 17:55

Ziet er goed uit die blush! Ik hoor over het merk E.L.F. ook steeds meer!

[Beantwoorden]