My first MAC!

Het was een mooie regenachtige donderdag, en ik had al een beetje het gevoel dat dit een bijzondere donderdag zou worden, dat ik geschiedenis zou gaan schrijven en dat er een revolutie plaats zou vinden…

Toen ik thuis kwam van mijn work-out (lees: de terugweg van school naar mijn huis) en met trillende handen en rode konen de brievenbus opende, wist ik dat ik gelijk had. Daar lag een enigszins bolle envelop waar met een meisjes handschrift mijn naam en adres op stond. Mijn eerste MAC artikelen waren gearriveerd!

Dankzij de liefdevolle Britt (ooit gedacht dat een meisje van 13 mij mijn eerste MAC producten zou geven?) ben ik de trotse eigenaresse van 3 schitterende pigments samples: Fuschia, Bell Bottom Blue en Your Ladyship. Een voor een zijn de samples ontzettend mooi, en ik ben er supersuper blij mee! Mijn eerste 3 MAC items, die ik dankzij de gulle Britt, ook nog eens voor NIETS heb gekregen.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Fuschia – Dit is zoals de naam als zegt, een fuschia roze kleur. Hij is ontzettend mooi en goed gepigmenteerd. 100 keer mooier als op de bovenstaande foto’s.

Bell Bottom Blue – Een mooie donkerblauwe pigment met glitters die ook heel goed gepigmenteerd is. Love it!

Your Ladyship – Dit vind ik de mooiste pigment. Dit is zó’n mooie kleur, ik was er spontaan verliefd op. Ik kan de kleur niet echt omschrijven, het is een beetje een lichtgeel, met hele mooie glitters, echt ontzettend mooi. Ik weet zeker dat ik deze heel vaak ga gebruiken.

Alle potjes zaten hartstikke vol en waren goed verpakt. Britt had Your Lady Ship zelfs in een echt MAC sample potje gedaan. So sweet :D
Ik ben onwijs blij met mijn eerste MAC spulletjes!

Wat was jouw eerste MAC product? En als je nog geen MAC hebt, wat zou je graag als eerste van MAC in je stash hebben?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Denise JustPink op 13 november 2009 12:15

Moooi!! Vooral die fuschia *kwijl* en wat ontzettend lief dat je ze hebt gekregen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 november 2009 12:34

Eerlijk gezegt wil ik niets ebben van MAC, het is dan wel goede kwaliteit, maar ik koop voor dat geld dan toch liever wat van The Body Shop. Dan weet ik tenminste helemal zeker dat het natuulijk is en dat er geen testdieren onder hebben geleden.

Ik kan de kleurtjes nu niet zien, maar als ik straks achter mijn eigen computer zit, zl ik nog wel even comenten wat ik van de kleurtjes vind ;).

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door Esther op 13 november 2009 13:00

Leuk zo’n gulle britt <3
Mijn eerste mac producten waren een blush, lipstick, en slimstick.

Ik heb zelf ook een stuk of 8 mac pigments samples :D superfijn
ik wil fullsize producten 8D en ik denk dat die er deze week wel aankomt.

[Beantwoorden]


Door Esther op 13 november 2009 13:00

euh, fullsize pigments*
alle andere mac spullen die ik heb zijn gewoon fullsize :’)

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 13 november 2009 13:02

waaauw! ik heb alleen een lipglass :).

[Beantwoorden]


Door michelle op 13 november 2009 13:12

@ manon mac is echt dierproefvrij!

ik heb nog niets van mac
maar eind van de maand komt daat verandering in, ik wil een dazzleglass en een blush

[Beantwoorden]


Door Yente op 13 november 2009 13:34

ik heb de duo fibre brush 187 en de blending brush van MAC (gekocht in IJsland) ook heb ik daar de Studie Fix Fluid gekocht. Ik heb in totaal dus 3 producten van MAC.
Verder koop ik alleen maar dingen van Essence. =P

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 november 2009 13:37

haha, toch aan de mac? :P

[Beantwoorden]


Door Kelly kelicious op 13 november 2009 14:09

Mijn eerste mac product was een blush in :style en een studio finish concealer in nc20. Na deze aankoopjes was ik verkocht en ben ik maar blijven kopen. Het is zo’n mooi en kwalitatief merk! love it!

[Beantwoorden]


Door celeste op 13 november 2009 14:38

aah, wat lief :D
het zijn echt heel mooie kleurtjes!
mijn eerste mac product was een oogschaduw quattro van de colourcraft collectie :D

[Beantwoorden]


Door Sharon op 13 november 2009 15:03

Wat lief van d’r! Als ik ooit iets van MAC koop denk ik dat het een foundation ofzoiets is. Die lijkt me heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Sandrine op 13 november 2009 15:07

Mijn fluidline!
Ik weet nog dat ik even moest slikken toen ie werd afgerekend =$
want het lag wel een beetje boven mijn buget..
maar wat is ie het waard ! (L)

[Beantwoorden]


Door Dees op 13 november 2009 15:09

Hmm.. Altijd geldverspilling gevonden :’) En toch wil ik deze al heel lang de MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder hebben. (wat een titel eigenlijk..)

[Beantwoorden]


Door daimy op 13 november 2009 15:15

mijn aller eerste mac product was de Select SPF 15 foundation ( iemand van MAC raadde me die aan ), de 187 duo fibre brush, en een fullsize pigment.
ik hou echt van mac, ik heb er inmiddels meerdere producten van en ik kan niet meer zonder!

[Beantwoorden]


Door Martine op 13 november 2009 15:18

Wauw, mooi zeg! Ik zou zulk soort pigments ook graag willen, maar no money :P

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Esther op 13 november 2009 15:28

Ik heb ongeveer 10 mac pigment samples, en nu wil ik een fullsize. Het probleem is dat mijn portemonnee het niet toelaat, jammer genoeg. Ik vind ze zelf wel erg fijn werken!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 13 november 2009 15:34

Mijn eerste product was een oogschaduw in Arena, nu heb ik ongeveer 8 items en wil dat zeker uitbreiden!~

[Beantwoorden]


Door Milou op 13 november 2009 15:40

Een concealer van MAC en die was echt fantastisch, als ik weer in A’dam ben ga ik proberen weer langs de Mac counter te gaan :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 november 2009 15:41

Mijn eerste en totnu toe enige MAC product is een Plushglass in de kleur Ample Pink. Ik er er redelijk tevreden van en wil in de toekomst zieken nog dingen testen :) Spijtig van de prijzen juist

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 november 2009 15:41

Okeeej, waar waren mijn gedachten toen ik ‘ zieken’ schreef? Dat moest dus ‘zeker’ zijn

[Beantwoorden]


Door beitjuh op 13 november 2009 16:05

lmao ik heb geeen idee meer :) het zal wel een oogschaduw zijn geweest ofzo wel heel lief van britt

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 13 november 2009 16:12

WOUW ! de kleuren zijn echt heel erg mooi joh :O
mijn eerste mac producten waren er een paar, een blotting powder, een lipglass & een bronzer.. HELE mooie dingen (:
alleen vind ik het best duur..

[Beantwoorden]


Door marjolein op 13 november 2009 16:18

Wauw, wat een mooie kleurtjes! Ehm, ik wil zoveel dingen van MAC hebben eigenlijk. Ik heb een aantal pigments gehad maar die zijn op. Verder zou ik een goede foundation en blush willen.

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 november 2009 16:26

Wat een mooie kleuren zeg! :) Mijn eerste -en ook enigste- mac product is een plushglass in nice buzz (hier een foto van google: http://beautyindulgence.co.uk/media/catalog/product/cache/1/small_image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/f/i/file_10_4.jpg) :D

[Beantwoorden]


Door Danique op 13 november 2009 16:39

Ik wil nu echt heeeeel graag en lipstick of gloss van MAC..
Ik heb 2 MAC pigments, en ach, ben er wel blij mee, maar doe er niks mee.

[Beantwoorden]


Door linsey op 13 november 2009 17:18

ik heb nog neit zo lang geleden de mac studio finish concealer gekocht!
ben er heel blij mee =)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 13 november 2009 17:24

Wat lief van Britt! Mooie kleurtjes, ik wil ook MAC!

[Beantwoorden]


Door chocoholic op 13 november 2009 17:41

heey,
Mijn eerste MAC produckt was blitz glitz een fluidliner.

xx

[Beantwoorden]


Door Tessa BD op 13 november 2009 18:06

mijn eerste fullsize was de fluidline :) nooit spijt van gehad

[Beantwoorden]


Door A* op 13 november 2009 18:37

Ik heb een paar lipsticks van Mac en vind ze best wel crappy voor zon dure lipstick. Drogen je lippen uit en smaken smerig.

[Beantwoorden]


Door Citra op 13 november 2009 19:21

Zo lief van Britt!

n ze zijn mooi:D

[Beantwoorden]


Door Julie op 13 november 2009 20:54

Hmm; ik heb nix van mac. Mag niet online bestellen en de dichtbijzijnde mac winkel is massas ver van me huis zkr 1.30 – 2 uur rijden dusja.
Maar nu mis ik nog geen Mac.
Ben blij met de dingen die ik nu gebruik. :)

[Beantwoorden]


Door Trui op 14 november 2009 00:19

Echt lief van haar!
ik heb als eerste van mac pigments samples gekocht maar m’n allereerste product die ik echt in een winkel heb gekocht was een oogschaduw

xx

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 november 2009 08:08

Ik heb niets van MAC, en eerlijk gezegd weet ik ook niet wat ik zou kopen! Ik heb me nooit zo verdiept in MAC eigenlijk.

[Beantwoorden]


Door Pleun op 14 november 2009 10:04

Oeeh ik wil ook zoo graag dingen van MAC !! Het liefste wil ik een lipgloss en oogschaduw, daarna een foundation en fluidliner. Maar mijn portomonnee staat het niet toe.. :(

[Beantwoorden]


Door Soesja op 14 november 2009 11:51

Ik heb twee dingen van MAC, tegelijk gekocht dus ik heb niet echt een eerste ding. Dat zijn de Pro Longlash mascara en de Hello Kitty On The Prowl nagellak, ooh wat was ik blij toen ik dat gekocht had (:

[Beantwoorden]


Door Sharony op 14 november 2009 13:16

Ik wil heel graag producten van MAC maar eerst nog ff sparen :P

[Beantwoorden]


Door Kim op 14 november 2009 17:29

Ik vind de kleurtjes niet zo geweldig =’] Die blauwe is wel leuk. Wel lief dat je ze hebt gekregen ^^ Ik hoef zelf niks van mac =’] Ik vind het echt belachelijk duur en bovendien kan ik er niet tegen dat sommige mensen goedkopere merken helemaal de grond in boren en alleen maar mac aanprijzen. Zie het als een soort van protest xD Nouja, ik weet nu onderhand wel wat goedkoop en net zo goed is =] Daar ga ik echt geen bakken met geld aan uitgeven.

[Beantwoorden]


Door Larissa op 14 november 2009 17:56

Mooii!

Mijn eerste MAC product was een dazzleglass (in de kleur Like Venus)

[Beantwoorden]


Door Dorien op 14 november 2009 20:59

haha
wat toevallig
ik ben vandaag vr de eerste keer naar MAC geweest en heb dus ook mijn eerste aankoopjes gedaan

-studio sculpt concealer
-paint pot in bare study
-all that glitters eyeshadow
-sable eyeshadow
– de 242 brush

:]
kben er egt suupéér blij mee
en het zijn eigenlijk ook mijn eerste oogschaduwtjes dus joepiiee

[Beantwoorden]


Door Roos op 14 november 2009 21:56

mijn eerste mac product was een dazzleglass, hij was prachtig! maar ik was hem kwijtgeraakt voor ik hem ook maar 1 keertje op heb kunnen doen, in het hotel laten liggen waarschijnlijk…. ergens in san fransisco! (dag 20 dollar….)
en nu heb ik een fullsize pigment: rose

[Beantwoorden]


Door Hanne op 15 november 2009 12:15

@Kim : ben ik hier nu de enige die vind dat MAC best meevalt prijs-kwaliteit bekeken? Ok, het is een investering… Maar ’n mascara van l’oreal kost toch evenveel?
‘Nouja, ik weet nu onderhand wel wat goedkoop en net zo goed is’ zeg je, maar je hebt niks van MAC. Waarmee kan je nu vergelijken? Ik heb idd ook oogschaduws waarvan ik denk ‘hmm, die zijn eigenlijk even goed als oogschaduws van MAC’, maar veel prijsverschil zit daar dan toch niet op.
Ik gebruik ook vaak budgetmerken hoor, daar niet van, maar het irriteert me soms hoe mensen duurdere merken de grond in boren ;) Als je iets duurs koopt, ben je of rijk, of smijt je met geld. Vind ik ’n beetje jammer.
Deze comment is niet aanvallend bedoeld ofzo, ik vond gewoon dat ik eventjes moest laten weten wat ik ervan vond :p

On topic:Mooie pigments ^^ Dat blauw is prachtig, maar wel moeilijk te gebruiken denk ik…
Roze en geel/wit is dan draagbaarder, naar mijn mening ;)

[Beantwoorden]


Door lisa op 15 november 2009 13:34

heeel lief van britt! ik ga met haar swappen en krijg dan ook wat mac samples er bij het is echt een schat!
zelf heb ik een hele lijst met dingen die ik wil kopen maar er komt pas 25 november een mac in den haag :(

[Beantwoorden]


Door Marieke! op 15 november 2009 14:26

Oh die lichtgele tint is mooi!
hele fijne kleur om te combineren :D
En dat je het gratis kreeg, WOW !

[Beantwoorden]


Door Lievelil op 15 november 2009 16:42

Ik heb mijn eerste mac oogschaduw gekocht op vrijdag.Een gebakken ik had m op mn hand getest en hij was prachtig maar de volgende dag deed ik m op en hij was net zo mooi als mijn 3 euro (goedkopere oogschaduws) dus ik was n klein beetje teleurgesteld maaaar de volgende dag deed ik m met oogschaduw basis en toen was die heel erg mooi dus ik vind wel dat mac oogschaduws echt met een basis moeten worden gebruikt :)

[Beantwoorden]


Door Soraya op 15 november 2009 16:43

ik heb mijn eerste mac spulletjes uit de bijenkorf in rotterdam, ik had toen twee kleuren oogschaduw; twinkie en een andere waarvan ik de naam even kwijt ben een goudoranje, een foundation (niet zo heel erg fan van) en een hele mooie poeder. Ik vind het fijne oogschaduws.. maar ben meer fan van mijn too faced oogschaduws eigenlijk

[Beantwoorden]


Door MvrtjKelly op 15 november 2009 20:14

Ik heb een fluidline van MAC, dat is mijn eerste en tot nu toe enige product. Als ik wat meer van mijn stash heb weggewerkt, ga ik zeker voor wat oogschaduws kijken van MAC en de dazzleglasses zijn ook zo mooi!

[Beantwoorden]


Door kashmira op 16 november 2009 10:02

een tinted lip conditioner in fushia fiz en een baked blush in dainty and i loooooooove it!!!!

[Beantwoorden]


Door kashmira op 16 november 2009 10:14

een tinted lip conditioner in fushia fix en een baked blush in dainty and i loooooooove it!!!!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 20 november 2009 18:18

Een lipglass in Dreamy <3

[Beantwoorden]


Door Selina op 7 november 2010 16:19

Een oogschaduw in woodwinked:)

[Beantwoorden]


Door mac eyeshadow tips op 13 april 2011 08:15

Every woman enjoys cosmetics, you may be a newbie, any cosmetics professional or just screening the actual oceans, everyone could use 5 fantastic make-up ideas to add to their particular information. Allow me to share to you a few of my very own right here:

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 5 februari 2012 12:00

[…] Urban Decay Primer Potion Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder MAC Pigment Your Ladyship – review Make Up Store Eyedust Dreamlike – review Gosh Effect Powder Pineapple Scaredy Cat Loose […]