EOTD: Soft Smokey

Het eerste Wet n Wild trio dat ik toch, is nog steeds een van mijn favoriete Wet n Wild trio’s. Het is het paletje ‘soft smokey’ van een LE lijn, die toentertijd uit was. Het is een super mooie trio met een witte, grijze en zwarte kleur. En is perfect voor een smokey eye, maar ik heb alleen wat zwart in de buitenkant van mn ‘crease’ gedaan, en het verder vrij rustig gehouden.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Zoals jullie misschien wel kunnen zien zitten er op sommige wimpers witte stukjes. Dit komt doordat ik mijn Gosh Eye Catching 2step Masacara gebruikte en die heeft een witte en een zwarte mascara. Eerst doe je er primer op (de witte mascara) en daarna kleur je je wimpers zwart met de zwarte mascara. Dit zou je wimpers verbluffend veel volume en lengte moeten geven, maar buiten het feit dat je af en toe een wit stukje op je wimpers ziet zitten, en dat je onwijs lang bezig bent, levert de mascara vrij weinig op! Ik gebruik daarom nu alleen de zwarte mascara, en laat ik de witte lekker voor wat die is.

Gebruikt:
e.l.f mineral eyeshadow base
Wet n Wild Soft Smokey
Coastal Scents gelliner in True Black
Gosh Eye Catching 2step Mascara
Milani brow kit.

Hebben jullie ervaring met mascara’s met een witte en een zwarte kant? En wat vind je er van?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Romy op 12 november 2009 10:07

nice EOTD vera :D
& ik heb die 2 step mascara van gosh ook.. vind ‘m bagger!

[Beantwoorden]


Door Linda op 12 november 2009 10:18

Mooie look :)

Ah ik had vroeger ook zo’n zwart/wit mascara van Maybelline geloof ik.. wat een rampen ding was dat.
Je zag amper verschil met/zonder die witte basis en ik was er alleen maar langer mee bezig.
Nee doe mij maar een ‘normale’ zwarte mascara :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 november 2009 10:23

Ik zie helemaal geen witte stukjes op je wimpers :S? In ieder geval, ik heb eens in de winkel zo’n wit-zwarte mascara geprobeerd (d.w.z. ik deed het op mijn hand om het uit te testen ;)), maar ik vond het toen nogal doelloos :P. En verder; prachtige EOTD!! Echt supermooi!

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door marjolein op 12 november 2009 10:24

Ik heb zo’n duomascara van Bourjois, en ik vind het een rámp. Haha. :P Ik vind je EOTD echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 12 november 2009 10:36

mooie look
en zo’n dubbele mascara lijkt me maar onhandig, zelf geen ervaring mee.

[Beantwoorden]


Door kersss1 op 12 november 2009 10:47

ik haat zwart-witte mascara’s

[Beantwoorden]


Door Josephine op 12 november 2009 11:33

Oooh dit is echt een supermooie!

[Beantwoorden]


Door roos op 12 november 2009 11:38

hahaha ik snap nooit waarom ze die base niet ook gewoon zwart maken in plaats van wit??

[Beantwoorden]


Door daimy op 12 november 2009 11:54

ik heb zelf een zwart-witte mascara van l’oreal de Double Extension Beauty Tubes of zo iets. L’oreal heeft volgens mij best veel zwart-witte mascara’s maar ik heb die met rood-witte dop. opzich is die wel fijn en zo maar ik gebruik hem doordeweeks eigenlijk niet omdat het me dan te lang duurt. er staat dat je ongevee 30 sec. moet wachten maar na 2 min. is hij pas echt goed droog. duurt mij iets te lang. in het weekend gebruik heb trouwens wel eens als ik alle tijd heb.

mooie look !

[Beantwoorden]


Door Esther op 12 november 2009 12:23

Leuke look!
Heb zelf er meerdere gehad, vroeger van maybelline, bourjois en l’ oreal.
Ik vond ze echt fijn zo’n drie vier jaar geleden. Nu vind ik het teveel werk, en heb ik het idee dat mijn wimpers er van aan elkaar plakken…

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 12 november 2009 13:19

Mooie look zeg! Zo’n wit zwarte mascara heb ik wel eens gezien maar het leek me altijd al onhandig en zoveel werk dus heb hem daarom nooit gekocht :P

[Beantwoorden]


Door sanne op 12 november 2009 13:58

mooie look!
ik heb dezelfde mascara, ook van gosh.
ik vind m verschrikkelijk!
je bent er inderdaad lang mee bezig zonder extra resultaat..
ik gebruik nu een mascara van maxfactor, die is heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Britt op 12 november 2009 14:49

Wauww super mooie look:D
Heb ook een wnw Trio! Vind ze ook super!

[Beantwoorden]


Door shanna op 12 november 2009 15:13

ik heb ook een dubbele mascare van riveel (italiaans merk) en i love it maar ik heb een ook een van loreal maar die is ***

[Beantwoorden]


Door Martine op 12 november 2009 15:27

Leuke look!

Ik had eerst zo’n dubbele mascara van de DA. Die maakte je wimpers wel onwijs mooi en lang, maar je was wel 10 minuten bezig met dat witte weg te werken en die zwart was dus al op terwijl die wit al half leeg was :P

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Sharon op 12 november 2009 16:25

Ik heb ook wel eens zo’n mascara gehad, maar je blijft het wit altijd nog wel ergens zien. Dus ik gebruik het niet. Ik heb nu een mascara met alleen zwart.

[Beantwoorden]


Door Marieke! op 12 november 2009 16:55

Aaah, nee dráma die zwart-witte mascara’s!
Kost zóveel extra tijd!

Mooie ooglook is dit :-D

Xx

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 12 november 2009 18:10

hele mooi look! :D

xx

[Beantwoorden]


Door beitjuh op 12 november 2009 18:46

die van loreal is erg fijn

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 12 november 2009 19:48

Heb er eentje van loreal, vind ‘m erg goed maar ik doe liever gelijk zwart op en klaar. ik moet namelijk altijd half 6 opstaan en dan heb ik geen zin om me helemaal perfect op te maken ;p

je look ziet er trouwens erg mooi uit, en die mascara kan je ook wel hebben ;d

[Beantwoorden]


Door Vera op 12 november 2009 19:50

Hee veer (ja ik heet ook vera xD),

ten 1ste, echt een leuke look!

Maar… Je site loop bij mij de laatste tijd echt heel erg vast en laadt mega langzaam + dat bij veel foto’s die je plaatst een kruis in het midden van het vak komt te staan, omdat de foto niet kan laden… Je startpagina kan ook erg ver door scrollen, dus waarschijnlijk staat er erg veel geheugen op de startpagina (hoofdpagina) van je site.

Echt, ik bedoel het niet verkeerd, maar vroeg me af of meerdere mensen dit hadden zodat er mísschíen iets aan gedaan kan worden. Oh en ik weet dat je al wat problemen met je foto’s had.. XD.

Naja dat wilde ik dus even zeggen want het is wel vervelend want ik wil gewoon je site kunnen blijven bezoeken!!

Ga zo vooral door met het plaatsen van leuke stukjes op je site!!! <3

Vera.

[Beantwoorden]


Door Danique op 12 november 2009 20:06

Ik vind smokey eyes altijd supermooi.
En die mascara’s.. Sja, ik heb er wel eens 1 gehad, ik vond de l’oreal versie wel fijn. Maar het is ook al lang geleden dat ik zo’n mascara heb gebruikt, toen was ik ook nog niet zo met beauty bezig.

[Beantwoorden]


Door steffi op 12 november 2009 20:27

mooie look, staat mooi met je kleur ogen. ik heb nu eentje van l’oreal met dubbele kant en die valt goed mee, maar het duurt echt zoveel langer dan met een gewone mascara hé en dat kost me soms wat teveel moeite in de ochtend :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 november 2009 22:13

Mooie look! Ik heb die 2step mascara van Gosh ook, en vind hem echt slecht!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 17 januari 2010 16:59

Oe heb je hier een filpje van?
Ik heb van bourjois de smokey eye oogschaduw gekocht.. bruin en paars/roze..

Maar weet der geen raad mee eigenlijk.
De kleurtjes waren zo mooi..xD

[Beantwoorden]


Door l op 29 januari 2010 16:07

ik heb er een van etos, maar gebruik idd ook alleen de zwarte… zo nutteloos. een van rimmel london die ik heb vind ik veel fijner, dat gaat ook 10x sneller, en daarbij is het resultaat weel beter :)

[Beantwoorden]