Noujaaa, wat doe jij hier!?

Wat ik me nu toch wel echt afvraag is,
Hoe komen jullie hier? Hoe zijn jullie hier terecht gekomen? Wie heeft jullie gestuurd?
Daar ben ik echt super benieuwt naar!

Dus vertel eens, hoe ben jij hier terecht gekomen?

En ik bedoel niet perse op VeraCamilla.nl, als je me kent van mijn oude blog, Makeupalicious, dan mag het natuurlijk ook. Ik ben echt onwijs benieuwt! Ook de stille lezeressen die nooit of nauwelijks een reactie achterlaten, vertel het me!

Lots Of Love,
Vera Camilla

Twitter Facebook
Categorie: Site | 9 oktober 2009 | 81 reacties

Reacties

Door Seline op 9 oktober 2009 10:23

Reactie van een stille lezeres.
Ik kwam hier doordat Evi een keer over je schreef, meisje die foto had geplaatst zonder make-up. Sindsdien kom ik steeds weer en ik vind je site steeds leuker worden. Helemaal het bericht over rode lippenstift naar school dragen, hilarisch, leuk geschreven.
Ga zo door.

[Beantwoorden]


Door lala op 9 oktober 2009 10:24

eeh ik geloof via de link in je naam van een reactie die je hebt geplaatst op Misslipgloss of Beautygloss of zo??
Je viel direct op door je opvallende originele en goudeerlijke schrijfstijl vergeleken met alle andere 100’en blogs.

[Beantwoorden]


Door Geertien op 9 oktober 2009 10:35

Ik kom hier (net zoals lala) door je reacties bij Miss Lipgloss… Ik zag je steeds vaker langskomen en was op zoek naar nieuwe sites om aan mijn dagelijks-bezoeken-lijstje toe te voegen. Ik vond makeupalicious al leuk, maar je huidige site vind ik eerlijk gezegd nog veel beter (èn mooier)!

Het enige (echt het enige) wat ik soms wel jammer vind is je grammatica, haha. Je haalt best vaak ‘als’ en ‘dan’ door elkaar. Misschien een tip om daar iets aan te doen?

[Beantwoorden]


Door Jelle op 9 oktober 2009 10:54

Je hebt me zelf de link gegeven:P Je schaamde je er voor maar je durfte het toch te laten zien he ^_^ SPIJT VAN?

[Beantwoorden]


Door Marloes op 9 oktober 2009 10:55

*meldt*
Jaaaa, hier nog zo’n stille lezeres.

Maar euhm, als ik dan moet reageren, wil je dan wel een vraag stellen waar ik het antwoord op weet? Ik heb namelijk geen idee meer hoe ik op jouw site terecht ben gekomen.

Hoogstwaarschijnlijk door een link op een andere beautyblog, want zo kwam ik altijd van de één bij ander. Het Nederlandse Beautyblogwereldje is namelijk wel héél klein en iedereen ‘kent’ elkaar. Dus daar zal ik over jouw naam/site gestruikeld zijn en dat beviel. Jouw site/manier is euhm…. ‘verfrissend’, anders en nuchter. Me likey.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 9 oktober 2009 11:08

Ik kom hier ook via 1 van je reacties op misslipgloss of beautygloss. Dan ga ik soms gewoon iedereen aanklikken die blijkbaar een link heeft toegevoegd, en ben in verschillende kliksessies (god wat klinkt dat stom) jouw blog (oud & nieuw) tegengekomen.En ik begin hem nu zo leuk te vinden dat ik hem bij mijn favorieten gezet heb :).

[Beantwoorden]


Door Nienke op 9 oktober 2009 11:12

Ik kom hier via een reactie van jou bij misslipgloss/beautygloss, en ik vind je schrijfstijl origineel en eerlijk, daarom blijf ik ook komen!
likeit!

[Beantwoorden]


Door Diana op 9 oktober 2009 11:27

Via lovetomakeup, over je foto zonder makeup. Alhoewel ik een stuk ouder ben dan jij bezoek ik je site regelmatig! Je schrijft erg leuk, vrolijk en fris, en soms moet ik om je lachen! Keep up the good work!

[Beantwoorden]


Door Tessa beautysdelight op 9 oktober 2009 11:41

Via je reacties bij glamourista en misslipgloss denk ik ;) xx

[Beantwoorden]


Door Karin op 9 oktober 2009 11:47

Bij mij is het juist omgekeerd. Heb je toevallig via de hoofdpagina van web-log gevonden… Blijven lezen en zo op andere beautysites terecht gekomen :D
En toch blijven volgen :D

[Beantwoorden]


Door Marion op 9 oktober 2009 12:12

heey
ik heb je een keer op misslipglos zien staan en toen ben ik op je site terecht gekomen en heb je tussen de favorieten gezet want ik vind dat jij wel een orginele site hebt en vaak ook andere stukjes dan andere beautysites en dat vind ik leuk, nu op je nieuwe site kom ik ook altijd en ik zet eigenlijk nooit ergens een reactie neer heel af en toe.
veel sucess verder met je site
liefs Marion

[Beantwoorden]


Door A* op 9 oktober 2009 12:17

Ik weet niet hoe ik erop kom, maar niet door beautygloss, lovetomakeup of misslipgloss iig! Wat stom, ik weet het niet meer!

[Beantwoorden]


Door Danique op 9 oktober 2009 12:51

ook door je reacties, bij Delte cephei. Geloof ik. Ik ging alle namen aanklikken die je kon aanklikken op zoek naar leuke blogs, en toen kwam ik op deze terecht, die ook dan ook erg leuk vond!

[Beantwoorden]


Door Bloem op 9 oktober 2009 13:10

Ik zat gewoon een beetje te kijken op twitter bij wat mensen die ik ken en daar zag ik reacties van jou bij staan. Ik klikte op jou account en zag dat je een website had. (toen nog makeupalicious)
Dus ik bezocht je website en vond hem superrr hip!

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 oktober 2009 13:19

Pff, volgens mij vond ik je naam gewoon mooi toen ik hem opeens heel vaak zag bij reacties op andere beautysites xD Dus ik ging kijken ^^

[Beantwoorden]


Door charlotte op 9 oktober 2009 13:20

Ik kijk hier dalijks maar hoe ik aan de site kom ik zou het niet weten…

[Beantwoorden]


Door shier op 9 oktober 2009 13:50

ik denk via een link! Maar ik weet het niet meer precies!

[Beantwoorden]


Door inge op 9 oktober 2009 13:53

Door Maris op 9 oktober 2009 14:22

Ik ben via Beautygloss hier terecht gekomen. Ik bezocht je site ongeveer een week lang en heb je sinds dien alleen maar gevolgd omdat het zo ontzettend verslavend was, haha! Ik heb alles gelezen van Makeupalicious.web-log.nl en nu lees ik alles op VeraCamilla.nl!
En ik blijf je volgen! :)

[Beantwoorden]


Door JOY op 9 oktober 2009 14:30

k heb ooit is op je naam geklikt bij de reacties van misslipgloss (A) erg onorgineel, i know!
k vond je site heel handig omdat je ook blond bent:P klinkt raar maar vaak zie k allemaal mooie looks en dat staat super maar die meide hebbe dan bruin haar en dan ben k bang dat t bij mij te word. en bij jou zie k altijd direct hoe t zal worden.
voorderest vind k t echt heeel leuk hoe je schrijft.
(stiekem bekijk ik je bewerkte plaatjes heel goed, ik doe ook dtp )

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 9 oktober 2009 14:30

Jij bent voor het ‘meisje dat zonder make-up op internet durfde’ haha! Via Evi kwam ik op je blog. Doordat je erg spontaan overkomt en over leuke dingen schrijft, heb ik je eigenlijk vrijwel direct toegevoegd aan mijn dagelijkse rondje langs beautysites!

[Beantwoorden]


Door sanne op 9 oktober 2009 14:40

ik zat op YT filmpjes over kwasten te zoeken en toen zag ik jou filmpje van je vorige account en toen stond je site bij het YT kannaal en toen kwam ik er dagelijks

[Beantwoorden]


Door michelle op 9 oktober 2009 14:46

ik ben bij jou terecht gekomen door evi
maar volgens mij al voor dat ze over jou verteld had

ik ben trouwens ook zoeen stille lezeres :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 9 oktober 2009 14:47

Ik denk ook via misslipgloss, ik ben zo iemand die alle linknamen gaan aanklikken, loool

[Beantwoorden]


Door daimy op 9 oktober 2009 15:02

ik ben op jou site gekomen omdat ik Cynthia ( misslipgloss ) het filmpje van haar blonde haar had gekeken en daarna zeg maar al die gerelateerde filmpjes en zo.
en toen zag ik het filmpje van de winnares die voor jou winactie van je nieuwe site was eeeeen toen ben ik hier gekomen. :)

leeeeeuke site meid. :)

[Beantwoorden]


Door Butterfly op 9 oktober 2009 15:18

Via misslipgloss/beautygloss.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 9 oktober 2009 15:29

Via Evi, die een artikel schreef over een meisje die zich zonder make-up op internet had gezet en waarom enz! Ik kwam toen op je site en ben er sindsdien echt dagelijks!
x

[Beantwoorden]


Door Shelley op 9 oktober 2009 15:42

Via youtube:P
Jelle had je toegevoegd als vriendje en ik zag je plaatje staan en dacht; huh, is dat nou Vera? En toen ging ik even kijken en kwam ik erachter dat je een gave site had(a)

[Beantwoorden]


Door Dajana op 9 oktober 2009 16:05

^^ Door mijn vriendin Fleur ;) (van Live With Lipstick)
En voortaan kijk ik er elke dag op. :P

xx

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 oktober 2009 16:06

Hi!

Hier ook een stille lezeres haha ^^
Ik ben zo iemand die uit verveling namen gaat aanklikken uit reacties van andere beautyblogs, zo ben ik op Makeupalicious terecht gekomen :)

x

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 9 oktober 2009 16:21

Net als een paar anderen via een link in een reactie op een artikel op beautygloss of miss lipgloss,
Maar ik kende je natuurlijk al een beetje :P
Dus daarom ging ik kijken, herkende je bijnaam toen (Veur) ;)

[Beantwoorden]


Door charlie op 9 oktober 2009 16:23

Ik kwam eerst op makeupalicious via je youtube account en toen kwam ik hier:D

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 oktober 2009 16:49

Nou daar komt ie hoor xD:
Mijn vriendin die wees me een keer op het youtube kanaal van beautygloss, ik vond het heel leuk om die filmpjes te bekijken enzo en op een keer zag ik een filmpje van jou, iig over een onderwerp wat me intereseerde en toen bleek dat je Nederlands bent (niet Belgisch jeey, ik kan dan nooit goed begrijpen wat ze precies zeggen, niet dat ik ze niet aardig vind hoor! Ik kan ze gewoon niet zo goed verstaan :O) maargoed, ik nam een abbonament op jou kanaal en toen er een filmpje kwam dat je een nieuwe site had, kon ik het niet laten om te gaan kijken (ik vond je oude site een beetje vervelend lezen ofzo:S ik weet het niet maar om de één of andere reden keek ik er nooit of bijna nooit), maar ik ging dus kijken en ik raakte geboeid door je blogs, ik ging ook artikelen van je oude blog lezen. En nu ben ik hier, een trouwe lezeres die iedere dag een paar keer kijkt of je al een nieuwe blog hebt geplaats :P (ik moet echt een leven gaan zoeken whaa xD, nejoo grapje, je site is superleuk:D!!)

Wat een verhaal hé, xx Manon ( fabulousity.web-log.nl -> ik heb een naam bedacht :D, nu nog blogs gaan posten :P)

[Beantwoorden]


Door Trui op 9 oktober 2009 17:14

hee
ik heb je site volgens mij via een reactie op een beautyblog gezien, maar ik weet eigenlijk niet echt meer. Ik kende je oude site een anderhalve week ofzo en toen kwam je al met een nieuwe!!
Maar ik vind het wel leuk dat je dagelijks post!!

xx

[Beantwoorden]


Door Annelien op 9 oktober 2009 17:17

uhmmmm, I guess linkruil ofzoiets!

[Beantwoorden]


Door kimberly op 9 oktober 2009 17:29

dooreen link

[Beantwoorden]


Door charlotte op 9 oktober 2009 17:47

Door youtube ;d

[Beantwoorden]


Door Joke op 9 oktober 2009 18:02

Ook door dat artikel van Evi!
Sindsdien volg ik je trouw elke dag ;)

[Beantwoorden]


Door lion op 9 oktober 2009 18:33

door youtube, ik zag je kanaal en je filmpjes en toen kwam ik op je site en sindsdien volg ik je iedere dag! maar ik laat niet zo vaak een comment achter.

[Beantwoorden]


Door xx.Y. op 9 oktober 2009 18:47

volgens mij ben ik bij jou site terecht gekomen door een artikel bij evi van lovetomakeup.nl!
of door een reactie op een artikel.. haha
ik weet het eigenlijk niet zo heel goed meer maar ben wel blij dat ik jou site ontdenkt heb want hij is echt superleuk!!!
ga zo door!:D
xx.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 9 oktober 2009 18:48

Toen evi een keer een artikeltje plaatste over jouw artikel zonder make-up op. Dit sprak mij zo aan, jouw artikel, dat ik je ben blijven volgen!

[Beantwoorden]


Door Justine op 9 oktober 2009 19:03

door misslipgloss!

[Beantwoorden]


Door simoontje op 9 oktober 2009 19:28

Haha, dat is eigenlijk een vaag verhaal, ik zocht een plaatje van een gosh trio met de prijs erbij en vond hem via google op jouw site, maar toen ik ff verder keek vond je ik site wel erg leuk en nu inmiddels hoort jouw site bij mijn top 3 waarin ook beautygloss en misslipgloss zitten maar ik vind jouw dingen toch wat interessanter omdat je minder of the day dingen doet

xx

[Beantwoorden]


Door Marijke op 9 oktober 2009 19:38

ik ben hier terecht gekomen door een linkje op het forum van beautygloss denk ik!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 9 oktober 2009 20:14

Volgens mij omdat je af en toe reageerde op mijn web-log en ik ging kijken hoe die van jou eruitzag. Toen heb ik je direct bij mijn favorieten gezet. :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 oktober 2009 20:16

uuuuhm ff goed nadenken.
denk dat het via beautygloss of misslipgloss was,
ik klikte weleens op links bij reacties, en toen kwam jou site eruit!
de eerste van al die 1000 beautyblogs die ik sinds toen elke dag volg!
je viel me namelijk meteen op door je leuke en eigen stijl!
ik volg jouw blog nou nog veel liever dan die van misslipgloss en beautygloss!
xxx

[Beantwoorden]


Door pluiss op 9 oktober 2009 21:42

geen idee, ik heb je vast wel bij een comment gezien ofso.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 9 oktober 2009 21:48

Uuuh, volgensmij stond een filmpje van jouw youtube account (vorige nog) bij ‘aanbevolen voor jou’. :D

[Beantwoorden]


Door Martine op 9 oktober 2009 21:51

Hmmm.. Ik post vaak reacties op blogs, en dan ga ik vaak het rijtje langs, wie er allemaal gepost heeft. Dan klik ik op linkjes en toen kwam ik dus een keertje bij jou! Eerst leek je me, eerlijk gezegd, een bitch. Maar na een tijdje kwam ik weer bij jou, heb ik je site bekeken, en besefte ik dat je hartstikke gezellig en aardig leek te zijn! En toen ben ik je dus gaan volgen! En nu kijk ik elke dag naar je veracamilla.nl site :)

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 9 oktober 2009 22:10

Wat een leuke reacties iedereen, en zo veel! Echt ontzettend leuk! :D

@Martine: Haha serieus! Hoezo dacht je dat dan? :D Vind ik wel erg grappig, nog nooit eerder gehoord!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 oktober 2009 22:14

Ik kijk vaak op beautyblogs, en ik zag toen een reactie van jou staan. Ik zag de naam Vera Camilla staan, en die naam viel me meteen al op. Ik zag dat het een link was, dus ik klikte erop. Zo ben ik dus op makeupalicious gekomen, en via makeupalicious hier op VeraCamilla.nl!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Maud op 9 oktober 2009 22:25

Lovetomakeup had ooit eens lang geleden iets geschreven over “een meisje dat zonder make-up fotos” van zichzelf op haar site had gezet. Toe ging ik even kijken, en daar was makeupaliciuous!haha
sindsdien kijk ik iedere dag!

Xxxx

[Beantwoorden]


Door Tari op 9 oktober 2009 23:34

Ik was op youtube..en type in iets van make-up stash… en toen kwam ik jouw filmpjes tegen! en toen stond ook dat je een site hadt…en nu kom ik echt dagelijks op je site^^

[Beantwoorden]


Door Olga op 10 oktober 2009 00:17

Ik weet niet meer via welke site het was, maar het was er iig 1 uit mijn dailies. Daar werd deze site als het ware aangeprezen en omdat je schrijfstijl en je introductiefilmpje me wel aanspraken, ben ik blijven hangen en sta je nu in mijn feedreader! xxxx.

[Beantwoorden]


Door sofia op 10 oktober 2009 11:12

geklikt op je naam bij de reacties van een artikel op misslipgloss.nl! Je blog sprong er uit tussen alle anderen, ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Trista op 10 oktober 2009 12:09

Via YouTube :D

[Beantwoorden]


Door joke op 10 oktober 2009 14:33

ik ben op je site terecht gekomen door een artikel op lovetomakeup

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 oktober 2009 19:23

Pfoee had je geen makkelijkere vraag kunnen stellen zeg! Hahaha.

Ik dénk dat ik gewoon ergens bij een website je bij de reacties heb zien staan en toen er op hebt geklikt ofzo? Zo deed ik aan het begin toen ik nog niet zoveel blogs volgde.

Nu volg ik er zoveel dat ik dat echt niet meer doe haha, geen tijd voor nog meer blogs xD

[Beantwoorden]


Door kersss1 op 10 oktober 2009 19:28

zag een reactie van jou bij girlscene en zag toen dat je een eigen site hebt, dus nog een beuatyblog om te volgen. leuk!

[Beantwoorden]


Door Milou op 10 oktober 2009 20:18

Via, origineel ook, reactie klikken. Geloof Misslipgloss? Toen was het Makeupalicious!

[Beantwoorden]


Door Evi (lovetomakeup) op 11 oktober 2009 13:35

Ik ben je beginnen volgen, omdat je een reactie bij mij achterliet met je linkje!

Haha wel grappig dat zoveel mensen je zijn blijven volgen sinds het make-up loze meisje!!
Het was een succes!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 oktober 2009 13:47

Via Sharon van Uniquexstyle! Had je ooit een comment geplaatst, en sindsdien volg ik je!
x

[Beantwoorden]


Door yvonne op 12 oktober 2009 19:25

via misslipgloss haha! maar dan op je oude site; vind deze eigenlijk veel leuker :$ op een of andere manier persoonlijker & leuke stukjes over dingen buiten beauty om! YOU GO GIRL :D! altijd lekker enthousiast en met een lach op je gezicht!
(nog een vraagje: heb je nu veel meer/minder lezers dan op je oude blog?)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 oktober 2009 19:28

@Evi: jazeker! Daar ben ik je nog altijd eeuwig dankbaar voor.

@Yvonne: aah dankjewel! Nou, op mijn vorige blog was het bezoekersaantal stijgende, en nu is dat nog steeds het geval. Maar ik heb toch zeker wel een paar honderd bezoekers per dag meer sinds VeraCamilla.nl online staat! :D

[Beantwoorden]


Door Sanne op 27 oktober 2009 12:34

door beautygloss.
beautygloss had een link naar teskuh.nl & daar stond een link naar jou.
– een hele leuke site (l’)

[Beantwoorden]


Door Mieke op 5 november 2009 16:47

Ik verveelde me vandaag dus ging ik via via bij twitter tweets lezen. En zag ik jou link dus toen ben ik eigenlijk de hele middag blijven plakken

[Beantwoorden]


Door Suze op 14 november 2009 22:36

ik was een beetje op youtube aan het kijken naar beautyfilmpjes,
ik kwam bij een filmpje van jou, en daar staat je site bij (:
erg leuke site !,

[Beantwoorden]


Door Leonie op 25 maart 2010 18:12

ik ging op een mega saaie zondag middag op google in typen beauty blog en toen kwam onderandere jou blog er ook uit ik vond hem mega leuk en heb hem toen bij mijn favorieten gezet..en een maandje geleden ofzo ging ik weer op je blog kijken en daar stond toen dat je je eigen site had enzo ben ik op jou mega leuk site gekomen(en ook nu sta je bij mijn favorieten of curse!!) mega lang lullie verhaal maar zo dus…(mega leuke site)

[Beantwoorden]


Door Daniek op 16 juni 2010 12:18

Hier een berichtje van een stille lezers.

Ik ben op je site gekomen via Trista der site; divadivine.nl (intussen heeft ze een andere). En sinds een paar weken kijk ik iedere dag trouw op je website.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 17 juli 2010 13:27

mijn buurmeisje zat op youtube beautyfilmpjes te kijken en toen stond er een filmpje van jou naast toen keek ze daar en stuurde de link aan mij door, toen keek ik 3kwart van je filmpjes :$ en keek je halve site door :$ xD

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 juli 2010 09:14

Via de girlz (A)

[Beantwoorden]


Door Loes op 3 augustus 2010 22:00

Via de girlz, nu kijk ik elke dag voor een nieuw artikel, en probeer ik alles gelezen te hebben(A)

[Beantwoorden]


Door Reneeee op 15 augustus 2010 20:12

gwn via youtube:D

[Beantwoorden]


Door nora op 29 augustus 2010 09:01

Ik heb net je site gevonden via bloglovin.. en het is zondag dus zit nu lekker te kijken! leuke site!

[Beantwoorden]


Door daisy op 27 oktober 2010 21:56

via de girllls

[Beantwoorden]


Door A op 7 november 2010 17:53

Via de Girlz!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 9 oktober 2011 21:16

vorig jaar gingen een vriendin en ik een beauyblog maken (waar we nu helemaal niks meer mee doen, haha). want mijn vriendin was helemaal fan van make-up en ik vond het ook wel een beetje leuk . we hebben ongeveer een half jaar aan die site gewerkt & toen ging ik make-up steeds leuker vinden. een keer zei die vriendin; ‘veracamilla.nl is echt een leuke beautyblog!’. dus toen ging ik er een keertje op kijken en verder was ik het een beetje vergeten . toen ik later een keer een nieuwe mascara nodig had , waar ik liever niet teveel geld aan uit wilde geven, keek ik weer op internet en kwam ik op jouw blog. toen dacht ik ‘o ja ! veracamilla.nl ! ‘ en sindsdien kijk ik elke dag op jouw blog ! (love)

[Beantwoorden]


Door Lisanne ♥ op 15 september 2012 18:33

Lang verhaal. Ik was alweer een hele lange tijd geleden op zoek naar één of andere ‘The Hunger Games’ haar tutorial. Toen kwam ik bij een Amerikaanse beautyguru (fiercelytascha) en ging ik zowat al haar filmpjes kijken. Na me bij nog een aantal beauty guru’s geabonneerd te hebben zag ik er opeens een Nederlandse tussen staan: Teske. In één van haar filmpjes praatte ze over jou en over Sanne, en toen ben ik je beginnen te volgen. Eerst alleen je YouTube account maar later ook je blog.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 2 juni 2013 16:03

Ah, ik volg je nu al een tijdje en ik kwam op deze blogpost terecht om het begin van je site eens te bekijken, je bent nu al zóóó beroemd, ha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Natalie op 31 januari 2014 00:57

Hoi,

Dit is best wel vreemd. Ik stuur dit nu in 2014 terwijl er alleen maar reacties van 2009 staan! Haha! Ik ben hier hekomen via andere blogs. Een vriendin van mij heeft zelf ook een beautyblog en zij vertelde mij over beautygloss. Ik vond het superleuk! Toen kwam ik op een gegeven moment uit bij cynthia, toen bij serena en teske, en toen bij jou en diana! Deze blogs check ik nu nog steeds meerdere keren per dag en ik raak niet uitgeken!

Don’t ever stop! ❤️

[Beantwoorden]


Door lisa op 18 juli 2014 01:05

haha! wat Natalie zegt. Een reactie op een post uit 2009 :p

ik zag bij youtube op de eerste pagina een filmpje van disfordazzle over make up aan brengen volgensmij. ik bleef naar haar filmpjes kijken en toen kwam ik jou tegen ! (niet op je blog op yt, haha.) ook kwam ik veel andere bloggers tegen, maar jullie 2 zijn toch echt wel de leukste :D <3

you go girl ! (love) (love)

[Beantwoorden]