My new boots are made for walking!

Op mijn vorige blog schreef ik er al over, en afgelopen Zaterdag was het zover, National Glamour Day! De gehele zaterdag kreeg je 20% korting bij verschillende winkels, waar onder de Invito. Ik had al leuke laarzen gezien, en met 20% korting was het natuurlijk wel heel verleidelijk een nieuw paar aan te schaffen. Dus stond ik om 7 uur op (ik moest die dag een wedstrijd fluiten om 1 uur, wat dus betekende dat ik vroeg in de kleren moest als ik nog de stad in wilde!) en na wat rondkijken in de Bijenkorf, stond ik om half 10 voor de deur bij de Invito!

Al gauw zag ik ze staan, de laarzen die ik wilde! Heel simpel, yet classy. Mooi effen grijs leer, en een smalle hak. En dat is het hem nou juist, de smalle hak. Ik heb namelijk geen makkelijke voeten, en al helemaal geen smalle voeten. Ik heb grote voeten (maat 41, jawel) en uitgezakte voeten. In mijn sneakers draag ik steunzolen! :S Deze steunzolen draag ik niet dagelijks, maar wel een paar keer per week anders gaan mijn voeten erg veel pijn doen. Maar goed, dat houdt dus in dat die leuke laarsjes met smalle hak, of die prachtige pump mij niet past. Ik heb het geluk dat ik een paar goed zittende hakken in mijn schoenencollectie heb, maar het heeft me dan ook jaren gekost om deze hakken te vinden.

Toch wilde ik ze passen, de mooie grijze laarzen. Galant probeerde ik (terwijl de verkoopster mij met een blik aankeek van: dit gaat je nooooit lukken!) mijn voeten erin te proppen, maar als snel kwam ik tot de conclusie dat de mooie grijze laars en ik geen match made in heaven waren. Toen kwam de verkoopster aan met een weliswaar grijze laars, maar GOD, wat een sloom model! Niet classy, eerder lomp. ugh. Met tegenzin trok ik ze aan. En wat zaten ze fijn! Wat stonden ze leuk! Ze zijn misschien niet classy, maar wat zijn ze stoer!

Het was misschien geen liefde op het eerste gezicht, maar na even goed in de spiegel kijken wist ik het, deze gaan mee naar huis.

Nieuwe_grijze_laarzen_invito_veter

Dit zijn ze dan. Ik ben er ongelooflijk blij mee! Binnekort zal ik ook een Outfit Of Today ermee maken, zodat jullie kunnen zien hoe ze er in het ‘gehele plaatje’ uitzien! Ik ben gewoon geen meisje voor hakjes, ballerina’s en een schattig laarsje. Sneakers, bootschoentjes, stoere laarzen, en als ik geluk heb een leuke pump zijn meer wat voor mij. En weet je wat? Dat vind ik helemaal niet erg!

Lots Of Love,
Vera Camilla

Twitter Facebook
Categorie: Kortingen en acties Mode Shoplogs/hauls | 9 oktober 2009 | 19 reacties

Reacties

Door Emma op 9 oktober 2009 15:51

Mooi! Ik ben geen laarzenmeisje maar ik vind deze wel tof! Ik zoek ook nog steeds leuke, want een paar laarzen in je kast is toch wel handig… ik draag nu lompe sneakers onder schattige jurkjes, hihi.

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 oktober 2009 15:55

Wauuuuuuuuuuuuuuuuuw love them ! :D

[Beantwoorden]


Door Aniek op 9 oktober 2009 15:56

Ik vind ze echt super leuk!!!! :D

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 9 oktober 2009 16:23

Gaaf, echt stoere laarzen!
Moet binnenkort ook weer op zoek naar leuke laarzen.
Van mn oude is de rits stuk :S niet handig

[Beantwoorden]


Door Patricia op 9 oktober 2009 17:44

Ik vind je nieuwe laarzen echt supermooi hoor! Ze zijn ehct stoer!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Danique op 9 oktober 2009 19:33

Hoewel ik ze zelf niet zou kopen (ik ben wel een type voor hakken en schattige laarsjes) vind ik ze wel heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Olga op 9 oktober 2009 19:46

Ze zijn juist lekker stoer! dat past toch helemaal in de trend van nu? (:

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 oktober 2009 20:12

oeeh nice (l)
ik heb ook maat 41, en ook moeilijke voeten & steunzolen!
echt lastig idd om dan leuke schoenen (vooral pumps etc) te vinden!
en vooral als je steunzolen erin moeten passen. -.-‘

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 9 oktober 2009 20:16

Oehh, ik vind ze mooi! :D

[Beantwoorden]


Door Martine op 9 oktober 2009 21:49

Ik vind ze wel leuk! Ik heb ongeveer hetzelfde probleem als jij, maar ik heb maat 43 én een brede voet!! Dus ik heb nóg meer problemen! In normale schoenenzaken kan ik soms wel iets leuks vinden, maar lang niet altijd. En over schoenen met hakken gesproken.. Ik heb 3 paar hakken, alle 3 van de van Haren omdat ze daar nu 43/44 hebben. Invito, schoenenreus, manfield, sascha etc. etc. is dus gewoon niet voor mij weggelegd :( En dat terwijl ik echt van schoenen houd! Als ik ooit 1 ding plastisch chirurgisch zou mogen laten aanpassen waren dat mijn voeten. Maar ik ben tegen P.C. dus helaas ;) En volgens mijn bestaat het niet eens.

Ik vind ze trouwens heel leuk met die strikjes, en ze zien er niet lomp uit ofzo! En bij de meeste platte laarzen vind ik dat al snel ;)

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 10 oktober 2009 13:46

Gave laarzen! Grijs vind ik ook echt een leuke kleur voor laarzen!

[Beantwoorden]


Door carmen op 10 oktober 2009 18:09

Super mooie laarzen!
Zelf heb ik ook altijd problemen met laarzen, ze zijn mij altijd te breed.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 oktober 2009 19:26

Leuke laarzen! Ik had ze nog niet gezien. Grijs is echt de mode kleur voor laarzen deze winter volgens mij haha.

[Beantwoorden]


Door kersss1 op 10 oktober 2009 19:27

vind ze niet mooi, sorry

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 10 oktober 2009 19:32

@Danique: Als die schattige hakjes en laarsjes mij ook zouden passen, zou ik daar ook graag in lopen ;)

@kersss1: Is toch niet erg! Is toch prima als jij ze niet mooi vindt.

[Beantwoorden]


Door Milou op 10 oktober 2009 20:15

Oh stoer zeg! Ik vind ze echt heel erg mooi staan! :D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 oktober 2009 14:08

Deze vind ik ook hartstikke leuk!
x

[Beantwoorden]


Door Dhini op 12 oktober 2009 12:59

Mooi laarzen

[Beantwoorden]


Door Thessa op 8 juli 2010 10:56

Wat toevallig, ik heb ook maat 41, heb ook steunzolen, en ik ben ook echt een sneakermeisje!

[Beantwoorden]