Haul: Hema, The Body Shop & Essence

Ik heb weer geshopt! Vandaag laat ik jullie mijn budget proof aankoopjes van gister zien!

Heb jij al nieuwe Hema kwasten? en hoe bevallen ze je?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Anna op 18 oktober 2009 15:09

LEUK! Welke naam had die ELF bronzing? Ik heb er ook een besteld en ben ook echt benieuwwwwwd!

[Beantwoorden]


Door Jeske op 18 oktober 2009 15:09

Leuke haul, ik wil ook echt die hemakwasten testen!
Mja ik weet niet of je een klein nichtje hebt ofzo, maar met makeup die ik niet gebruik of niet goed vind (in jou geval het essence palletje) dan geef ik dat aan m’n nichtje van 10. Ze vindt makeup wel lollig om mee te spelen enzo, en zo heeft ze af en toe eens wat nieuws. Dus misschien is dat voor jou ook een idee ;)

[Beantwoorden]


Door simoontje op 18 oktober 2009 15:16

jij zegt altijd “sie”? inplaats van zie jexD

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 18 oktober 2009 15:29

Ik wil ook hema kwasten! Ik heb die van Essence ook laatst gekocht en ik vind hem echt SUPERfijn, ik weet heus wel wat pigmentatie is (ik ben 14 & ook niet gek) maar bij mij bleef hij gewoon ook de hele dag zitten. Ik heb er een filmpje over gemaakt en op mijn swatches zitten echt veel kleur en terwijl ik niet hard heb zitten wrijven ofzo.

[Beantwoorden]


Door sha op 18 oktober 2009 15:32

k heb de blending brush en de foundation kwast van de hema!
ben opzich wel tervreden cker wat prijs betreft :)

[Beantwoorden]


Door Rosa op 18 oktober 2009 15:58

Superleuke haul. En dat van die oogschaduw, ik ben dus 13 en je hebt gelijk, als je geen geld hebt en toch make-up wilt is het een goede uitkomst en ik durf ook echt niet met superfelle oogschaduw naar school dus dan is het best fijn om te hebben…

[Beantwoorden]


Door Jenifer op 18 oktober 2009 16:04

Leuke haul :D En leuk dat je het ritsjurkje gehouden hebt, hij staat je leuk!

[Beantwoorden]


Door Butterfly op 18 oktober 2009 16:08

Leuk! Ik ga ook zeker even kijken naar de kwasten van de hema.
Maarre ik had een vraagje, waar heb jij die spiegel vandaan want ik ben ook nog op zoek naar zo’n grote spiegel
X

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 oktober 2009 16:23

Leuk filmpje! Ik heb zelf de foundationkwast en eyeshadowkwast (die ik voor concealer gebruik) en ik ben er zeeeeeer tevreden over!
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 oktober 2009 16:51

Ik vind het zooooo stom dat nou juist de poederkwasten nog steeds flut zijn, ik heb juist een goede [goedkope [A]] poederkwast nodig. En ik wil niet op het internet bestellen =’]

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 oktober 2009 16:53

Hey leuk filmpje! ff over essence oogschaduw; de kwaliteit hiervan verschilt echt enorm, bv de mono’s van de creamylicious lijn zijn echt geweldig! veel pigment en superzachte textuur. Ik denk dat het gewoon een kwestie is van meerdere dingen uitproberen, soms zitten er echt pareltjes tussen!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 18 oktober 2009 17:38

LeukLeukLeuk!Ik heb zelf nog geen hema kwasten. Ik heb ook al gebruik gemaakt van de essence actie, wel 2x hihi =P
x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 oktober 2009 19:09

ja, die liquid eyeliner heb ik ook.. die is echt fijn vind ik! maar ik wist niet dat er 2+1 was :(, anders was ik ook nog wel even langs gegaan.
xx

[Beantwoorden]


Door Miriam op 18 oktober 2009 19:30

Heee!
Echt superr leuk filmpje! =D
Ik heb zelf de blending brush en de oogschaduw kwast en ik vind ze wel goed =) En ook echt superr goedkoop! gewoon maar 2,25, dat is echt niks! ;)

xx

[Beantwoorden]


Door A* op 18 oktober 2009 19:42

Leuk filmpje! Zon fan brush is eigenlijk toch helemaal niet om losse oogschaduw onder je oog weg te halen? Ik gebruik zelf soms ook essence, ben 21jr, juist omdat het niet zulke knal kleuren zijn vind ik het wel lekker dragen voor overdag.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 oktober 2009 19:57

Leuk filmpje hoor!

En ik hou juist van oogschaduw die niet zo gepigmenteerd is, ik hoef geen knalogen ;)

[Beantwoorden]


Door iris op 18 oktober 2009 22:45

Heb de blendingbrush en de eyelinerkwast, ik vind ze best fijn werken! al is de blendingbrush best groot!

[Beantwoorden]


Door Tessa beautysdelight op 19 oktober 2009 10:50

aii die eyeliner van essence vind ik echt zo slecht, hij ‘liep’ heel erg uit bij mij en mn ogen gingen gewoon branden :(

[Beantwoorden]


Door Annelies op 19 oktober 2009 13:06

Ik vind die hema kwasten nog steeds flut.
Bij onze hema hadden ze kwasten waarvan de haren helemaal uit elkaar stonden helemaal ruig. ik snap niet waarom iedereen er zo enthousiast over is?? Doe mij maar gewoon mijn zoeva kwasten

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 19 oktober 2009 14:15

Die eyeliner van essence vind ik dus totaaal niet fijn !
bij mij was die echt heel erg waterig.. dus ben benieuwd naar jou mening ! ben ook erg benieuwd naar de review over de kwasten want heb een paar nieuwe nodig maar heb het geld niet om in dure kwasten te investeren (a)

Btw. goed dat je het jurkje heb gehouden ! staat je leuk (:

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 19 oktober 2009 18:04

Whahah ik ben 22 eb ik gebruik ook veel spullen van Essence.
Ik voel me nu echt een kleuter! (not!)

Ik heb zelf losse poeder en foundation van essence, die vind ik echt super. En ik heb 2 doosjes oogschaduw (ook met 4 kleuren erin, dezelfde soort als jij laat zien) eentje met bruintinten en eentje met roze en grijs en die zijn bij mij echt wel heel goed hoor.
Goede basis eronder en je ziet het heel goed en blijft ook prima zitten.

Nu wil ik niet zeggen dat ik alleen Essence heb want ik heb ook duurdere merken zoals Gosh, Nyx en Mac. Ik ben gewoon heel open minded wat make-up merken betreft :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 19 oktober 2009 18:10

@Annelies: misschien hebben ze de nieuwe kwasten nog niet. Hier verkopen ze En de oude EN de nieuwe kwasten. Maar de ouwe zijn echt verschrikkelijk! Die hebben ook witte handles, en de nieuwe zijn zwart.

@Mirjam: Natuurlijk kun je op je 21ste (of 51ste) ook prima essence gebruiken, maar ik ga dat niet allemaal zeggen in 1 filmpje. Ik weet gewoon dat t meestal jonge meiden zijn die essence kopen, dus vandaar!

[Beantwoorden]


Door Annelies op 19 oktober 2009 18:24

Nee volgens mij zijn het echt de nieuwe ze hebben zwarte steeltjes en die fan brush en foundation brush stonden er ook bij misschien had ik gewoon pech en waren ze gewoon slecht in dit filiaal van de hema.

[Beantwoorden]


Door Danique op 19 oktober 2009 22:22

De nieuwe kwasten zagen er heel wat beter uit! Ik heb niks gekocht, omdat ik net kwasten op make-up massala besteld heb (van ELF, dankzij jou review!), maar ik vond de oogschaduw kwasten en de foundation kwast er wel goed uitzien! De Fan brush voelde op zich wel goed, maar zagen er allemaal níet uit, en de poederkwasten voelden nog steeds kut.

[Beantwoorden]


Door Milou op 20 oktober 2009 15:21

Ik heb HEMA kwasten (een kleine oogschaduwkwast en 2 grote poederkwasten) en ik ben er tevreden mee.

[Beantwoorden]


Door Annelien op 20 oktober 2009 16:54

laatst las ik dat iemand bij een essence mono, you know; met die ribbeltjes, de bovenkant er af had geschraapt en dat er toen ineenkeer super veel pigment van afkwam. als je toch niks met je palletje doet is dat het proberen waard, niet?

[Beantwoorden]


Door Justine op 20 oktober 2009 17:14

WAT BEN JE MOOI!

[Beantwoorden]


Door daimy op 20 oktober 2009 17:32

mmm, ik heb zelf een super goed kwastenset van ebay + nog best wel wat kwasten van mac
dus als ik nu die hema kwasten test gaan ze waarschijnlijk heel erg tegenvallen omdat ik goeie kwaliteit gewend ben ( hoewel ik toen ik jonger was ook goedkope kwasten had hoor ;) )

btw, als je oogschaduw weinig pigment heeft : maak je kwast een beetje nat ( niet vochtig maar echt nat, natuurlijk wel eerst even afdeppen aan een doekje. zorg er iniedergeval voor dat hij niet te nat en ook niet te droog is ) en breng dan je oogschaduw gewoon aan. echt een wereld van verschil (bij de meeste oogschaduws van mij tenminste dan. ) het werkt misschien wat minder makkelijk dan een droge kwast maar de oogschaduw krijgt veel meer pigment!

xxxx

[Beantwoorden]


Door Marlinda op 20 oktober 2009 18:12

Leuk filmpje! Ik wordt altijd zo blij van jou in je filmpjes =D.
Dat pufdingbronzer van essence ziet er nice uit!! Ga je die nog reviewen?? *hint*

[Beantwoorden]


Door its me op 21 oktober 2009 14:34

Leuk filmpje maar waarom zit je de hele tijd aan je haren? niet lullig bedoeld ofzo hoor.

liefs

[Beantwoorden]