Filmpje: Nieuwe Hema kwasten!

Vandaag een kort filmpje van ongeveer 4 minuten over de nieuwe Hema kwasten!


Tel alsjeblieft niet het aantal keren dat ik ‘ja’ zeg :’).

Even voor de duidelijkheid: Je moet de kwasten met de zwarte handvatten hebben, de blush en poederkwasten zijn afraders en de kwasten kosten 2 a 3 euro per stuk. De meesten kwasten zijn van dierenhaar, met uitzondering van de foundation, blush en poederkwast.

Als er nog vragen zijn hoor ik het graag!


Reacties

Door Josephine op 22 oktober 2009 14:43

Jaaa weer een filmpje! Tof! Weet je, ik hoor je eigenlijk maar 2x ja zeggen die vallen alleen maar op omdat er lange stiltes zijn. De rest valt niet op!
Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 22 oktober 2009 15:02

Wat leuk, weer eens een filmpje! Zo vaak zeg je nou ook weer geen ja!

[Beantwoorden]


Door Manon op 22 oktober 2009 15:17

Leuk hoor, weer een filmpje :D. Hema kwasten, yeahhh xD

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door iris op 22 oktober 2009 15:47

hihi ik vind jouw filmpjes altijd zo leuk!

[Beantwoorden]


Door ais op 22 oktober 2009 16:50

haha ik zat al op de helft en ik dacht … ‘wanneer komt dat ‘ja’ dan..? Maaaar ik heb het gehoord ;) hahaha’

iiik dacht ook VERA ZT NIET ZO MET JE HANDEN AAN DIE KWAST! maargoed.. je hebt schone handen.. oke.. toch krijg ik de kriebels als ik het zie in filmpjes haha dan zie ik van meiden dat ze een kwast pakken.. er naar kijken.. en dan denk ik ‘nee nee nee nee niet doen nee nee..’ en jahoor woeiii zo met hun handen door de kwast iiie. Ik weet niet, heb er gewoon iets geks tegen ontwikkeld :’ )

Leuk filmpje trouwens! Vergeet ik in al mijn getyp bijna te zeggen x x

[Beantwoorden]


Door Julie op 22 oktober 2009 16:50

Ik heb ook 1 hemakwast , die voor oogschaduw. En ik vind hem eigenlijk wel redelijk goed.
In vergelijking mt die oude sloebertjes!
Heel zacht enzo!
Ja ik ben er wel fan van!
( Ofja, van die 1ne toch die ik heb :) )

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 22 oktober 2009 16:53

Ik heb de concealerkwast, de foundationkwast en de blushkwast.
Alle 3 geweldig!
Zelfs de blushkwast vind ik goed werken. Misschien geen dierenhaar, maar vind m wel echt goed.

Dus meningen verschillen ;)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 22 oktober 2009 17:06

Ben het helemaal met je eens: die blush en poederkwasten zagen er niet echt fijn uit en ook heel hard.. Ik vind trouwens dat je helemaal niet veel “ja” zegt, heb er zelfs een beetje op gelet, maar het viel heel erg mee ;) Mijn fountionbrush heeft ook 1 of 2 haartjes die opzij staan, maar dat vind ik opzich niet zo’n ramp. Leuk filmpje trouwens (:
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 22 oktober 2009 17:15

Ik heb die kwast gister gekregen en hij is zo zacht en fijn! Ik heb verder ook nog de blendingbrush, die viel wel wat groter uit maar hij is echt fijn!

[Beantwoorden]


Door sanne op 22 oktober 2009 18:08

je had er een x over dat je die foundation kwasten zo slegt schoon kreeg. dat had ik dus ook maar goen ontdekte ik dat je met een glas/mok daar een beetje warmlauw water in doet en een beetje shampoo en dan de kwast op de bodem drukken en draaien dat ik hem zo wel schoon kreeg (:

[Beantwoorden]


Door Denise op 22 oktober 2009 18:37

Hoor er redelijk positieve verhalen over… Ga zo toch even een kijkje nemen :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 22 oktober 2009 19:17

leuk filmpje hoor. ik heb zelf de oogschaduw kwast en die bevalt me wel.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 22 oktober 2009 20:00

@sanne: Zo was ik mijn kwasten heel vaak, maar mijn concealerkwast van CS krijg ik er niet mee schoon!

@ais: Ik moest ook aan jou denken toen ik dat zei! haha :D Ik wist dat je daar niet tegen kan, dus vandaar! Maar heb de kwasten alweer gewassen hoor, hopelijk stelt dat je gerust! ;)

[Beantwoorden]


Door Rosa op 22 oktober 2009 20:39

Die kwasten van de Hema zijn zóo fijn!!! en voor een spótprijsje! Ik word er helemaal happy van :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 oktober 2009 13:38

owww, nou heb ik dus geteld hoe vaak je ‘ja’ zei -.-‘ (als iemand dan zegt van let hier maar niet op, dan heb ik de magische gave om er zonder het echt door te hebben er heel erg op te gaan letten -.-). Maar je zei het iets van 13 keer volgens mij, maar maakt niet zo veel uit toch? Iedereen heeft stopwoordjes right?

[Beantwoorden]


Door JOY op 23 oktober 2009 18:36

ik heb ook de fan brush.
hy is idd super zacht. wel een beetje slordig, maar voor dat geld hou ik me mond er verder over :p
k heb ook nog een oogschaduwkwastje, een kleintje. ook erg fijn. vooral om een highlighter in je binnenste ooghoek mee aan te brengen.

poederkwasten zijn nog steeds crap ja. snap niet dat ze alles verbeteren behalve dat.

[Beantwoorden]


Door Jill op 3 mei 2010 09:34

@manon. ik heb er ook opgelet! haha, ik telde ook 13x.

enne, ik heb de oogshaduw en de blendingbrush superzacht! de oogshaduwbrush is redelijk netjes. maar bij de blending steken er allemaal haartjes uit enzo.
maarach, voor die 2,95 hou ik me mond!
;)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 18 juni 2010 13:02

[…] plaatsen waar je in NL kwasten kunt kopen zijn o.a hema, etos en douglas. Die laatste twee zijn lekker goedkoop maar alle 3 verkopen ze geen fijne kwasten. […]


Door Martine op 13 augustus 2010 14:23

Ik telde volgens mij 15 Ja’s XD

Ik heb zelf de foundation kwast, ik vind hem wel fijn.
maar als ik hem gewassen heb blijven alle haartjes aan elkaar plakken (kan het niet beter uitleggen) is er nog een trucje om dat weg te krijgen zodat ze gewoon weer allemaal los zitten??

Xx Martine

[Beantwoorden]


Door Bo op 29 september 2010 15:41

Heej,
Ik heb een hema kwast van de vroegere collectie. Ik had hem jaren niet goed gebruikt en niet gewassen en nu zijn de haren wel zacht. Maar ze zitten uit elkaar net als de waaier, en het lijkt op een waaier maar dan dik. Die gebruik ik nu om blush mee aan te brengen =P.

[Beantwoorden]