Een weekje met Vera Camilla

Misschien vinden jullie dit een scheit idee, maar ik vond het zelf een leuk idee (thanks to Josephine) om jullie te laten weten wat ik de hele week door zoal doe! Ik ben natuurlijk heel erg beroemd (ahuh, right!) maar een heel spannend leven heb ik niet! :$

Maandag: School van kwart voor 9 tot kwart over 2. van 12 tot kwart voor 1 heb ik een tussenuur, in dat tussenuur zit ik meestal met klasgenootjes in de kantine. Na school werk ik thuis aan mijn site en ’s avonds heb ik van 8 tot 9 hockey!

Dinsdag: Dinsdags ben ik heeeerlijk vrij. Maar dat betekend niet dat ik de hele dag in bed ligt te stinken. Ik werk dinsdag heel veel aan mijn site. Filmpjes opnemen, foto’s maken en bewerken en artikelen schrijven. Natuurlijk maak ik ook huiswerk, maar ik mijn kamer (en misschien ook andere delen van het huis) schoon en ’s avonds kook ik!

Woensdag: Op woensdag heb ik weer les van kwart voor 9 tot kwart over 2. Verder doe ik niet veel op woensdag, misschien nog wat dingen voor de site, of ik spreek wat af met een vriendin.

Donderdag: Op donderdag heb ik maar anderhalf uur les! Van half 11 tot 12 uur. Echt heel vervelend, ik moet niet zo ver reizen, maar er zitten ook mensen (nou ja, 1 iemand) in mijn klas die in Duitsland wonen, dus dan is het wel een ander verhaal. Vaak ga ik donderdags nog even de stad, of doe ik nog wat boodschappen. Ik heb op donderdag bizar vroeg hockey, om half 7! dus ik kook op Donderdag ook, omdat ik zo vroeg moet eten. Van half 7 tot 8 uur heb ik hockey. Uit eindelijk is dit nog een vrij druk dagje.

Vrijdag: Vrijdag is mijn langste dag, op vrijdag heb ik les van kwart voor 9 tot 4. En onze lessen zijn vrij vermoeiend, 4 uur lang dezelfde les krijgen is niet echt leuk, geloof mij! Ook heb ik het concentratievermogen van een vis, so no, not a good combination! Op vrijdag heb ik ook nog eens de 1ste 3 uur LLB, dat is het meest achterlijke vak dat er bestaat! Het is eigenlijk Maatschappijleer, maar dan 10 niveau’s lager. Nu behandelen we bijvoorbeeld het onderwerp ‘geluk’. Hoe je gelukkig kan worden en hoe je met tegenslagen moet omgaan, zo achterlijk! Na school spreek ik nog wel eens wat af met een vriendin, maar meestal ben ik wel moe na zo’n week.

Zaterdag: Zaterdags ben ik de hele dag druk met hockey. Hockey neemt toch wel je hele dag in. Ik probeer voor af na hockey toch wel even de stad in te gaan met mama of met vriendinnen, en anders doe ik dat ’s avonds :).

Zondag: Zondag is echt mijn luier dag! Meestal bak ik muffins, brownies of dergelijke en maak ik wat in huis schoon, verder slaap ik gewoon lekker uit en doe ik verder weinig!

Zoals je ziet: NIET VEEL BOEIENDS! Haha. Ik heb verder ook geen vriendje (jongens zijn eng) dus dat neemt ook geen tijd in beslag. De laatste tijd ga ik nauwelijks nog stappen omdat ik daarna nog dagenlang moet bijkomen, en dus ook heel moe ben, en ik dan dus niets aan mijn school of mijn site kan doen, en dat vind ik echt niet chill. Ik werk niet, ik denk ook dat ik dat echt niet zou trekken. Mijn site neemt zoooveel tijd in beslag. En ik vind het niet erg, maar dat betekend wel dat ik prioriteiten moet stellen…

Hoe ziet jouw week er ongeveer uit? Waar ben jij het meest druk mee?

Lots Of Love,
Vera Camilla

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 5 oktober 2009 | 24 reacties

Reacties

Door Daniëlle op 5 oktober 2009 18:36

Leuk om hier een doorgeeflijstje van te maken.. Denk dat ik er ook een keer een artikeltje van ga maken! :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 5 oktober 2009 18:40

Haha ik vind het wel grappig om te lezen hoor, nou hier komt mijn week:
Maandag- Van 8.10 tot 15.40 naar school en daarna huiswerk maken en ’s avonds kijken naar BNTM.
Dinsdag- Van 8.10 tot 13.50 naar school en daarna huiswerk maken en ’s avonds naar dansen.
Woensdag- Van 9.00 tot 14:40 naar school en daarna huiswerk maken en ’s avonds wat aan m’n blog doen.
Donderdag- Van 8.10 tot 13:50 naar school en daarna huiswerk maken en ’s avonds het 6e zintuig kijken.
Vrijdag- Van 10.10 tot 14:40 naar school en daarna niks doen of naar m’n vader toe.
Zaterdag- Meestal wat huiswerk maken en afspreken met vriendinnen of naar de stad
Zondag- Huiswerk maken en aan m’n blog werken.

Dat is dus mijn week, haha. Vooral uit HEEL VEEL huiswerk maken en heel erg veel leren! Verder altijd elke dag wel eventjes alle blogs checken (:

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Emma op 5 oktober 2009 18:41

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Annelien op 5 oktober 2009 18:46

leuk! mag ik misschien vragen bij welke club je speelt? ik zit zelf namelijk ook op hockey :D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 5 oktober 2009 18:46

Leuk! Lief dat je mij dan ook meteen linkt :)
Ik moet altijd van 8.30 tot … naar school
Maandag: school tot 3.00, daarna altijd huiswerk, en ’s AVONDS IS DE TV de mijne :)
Dinsdag: School tot 3.00, huiswerk
Woensdag: School tot 3.50, huiswerk, dansen
Donderdag: School tot 12.50, huiswerk, en hier werk ik het meest aan de site, ’s avonds van half 8 t/m 9 uur badminton
Vrijdag: tot 3.00 naar school, huiswerk, met vriendinnen afspreken.
Zaterdag&Zondag: Werken een de site, huiswerk, met vriendinnen afspreken en soms ook nog eens badminton competitie!

x

[Beantwoorden]


Door Patricia op 5 oktober 2009 18:58

Leuk! Jij hebt weinig les lijkt wel!
Mijn week is nog saaier! En idd sport neemt vaak wel je hele zaterdag in! Bij mij is dat ook zo met voetbal! Ik ben me hele zaterdag kwijt, maar ik vind het natuurlijk superleuk om te doen! =)
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Britt op 5 oktober 2009 19:19

Leukk!! wow je hebt idd weinig les lijkt het!
nou zo ziet mijn week er ongeveer uit
Maandag: les van 9 tot kwart over 1. Daarna gewoon hw maken en aan site werken, en msn’en haha oja en bntm kijken!
Dinsdag: les van 9 tot half 1. Weer wat hw maken en aan site werken of met vriendinnen afspreken
Woensdag: les van kwart over 8 tot kwart over 3:O daarna hw maken, site werken, en internetten
Donderdag: les van 9 tot kwart over 3, nou weer hw maken, site werken en internetten en dan Expeditie robinson kijke
Vrijdag: les van kwart over 8 tot kwart over 3: weer hw maken, site werken, internetten en daarna lekker laat naar bed
Zaterdag: ga ik vaak naar de stad dus ga ik alsnog vroeg uit, maar heb ik geen moeite mee haha en dan nog beetje kamer opruimen en miss nog wat hw maken
Zondag: Luierdag! ook miss stad maar zeker niet veel doen! ook heb ik dan echt geen zin in Hw hahah

Nou dit was mijn weekje wel
zoals je ziet doe ik niet aan sport, heb er echt niks meer maar moet toch wat gaan verzinnen hahah

xxx

[Beantwoorden]


Door Jeske op 5 oktober 2009 19:23

Ik ben meestal druk met mn studie, omdat ik dus wel redelijk lang moet reizen en ook veel moet lezen.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 5 oktober 2009 20:29

Was dat over jongens sarcastisch of -vergeef me maar ik weet niet hoe ik het anders neer moet zetten- ben je zo iemand die alleen maar hard moet giegelen als je gewoon een beetje chilt met een jongen.. ?

[Beantwoorden]


Door Anouk op 5 oktober 2009 20:33

O jaloersheid hier! Doen jullie allemaal hier al een studie of zijn jullie scholen zo fantastisch lekker! Ik zit nu in vwo5 en ik heb echt bijna elke dag les tot half 4/half 5.. En dan beginnen vanaf 9uur :o O alleen op dinsdag ben ik om half 12 uit :D
Verder werk ik heel de dinsdagavond + op de zaterdag vanaf 13:00 en daarvoor nog badminton en op donderdagavond ook nog badminton ..
Kortom .. Druk, haha ik heb alleen tijd om op vrijdag naar feesten te gaan en dat is het eigenlijk wel :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla (admin) antwoordt op 5 oktober 2009 om 20:49:

@Anouk: Ja dat van jongens was sarcastisch! Haha, ik vind jongens niet eng hoor :D

[Beantwoorden]


Door ais op 5 oktober 2009 20:45

jeeutje veer wat heb jij het ‘relaxed!’ hahaha zal ik je even mijn aankomende week-agende geven?

Maandag: werken van 9:00 tot 17:00. Van 17:00 tot 18:30 snel nog wat artikelen lezen voor studie, vervolgens koken voor huisgenootje, vriendje & broertje (at voor verandering mee, ik woon op mezelf) en vanaf 20:30 quality time with boyfriend (en nog snel 1 artikel samenvatten) dit was dus vandaag.

Dinsdag: 9:00-11:00 College in Leiden. Dan van 11:00 tot 16:00 voorbereiden voor werkgroep van woensdag (zit echt veel tijd in) en ‘savonds met vriendje.

Woensdag: 10:00-15:00 werkgroepen in Leiden en ’s avonds naar Amsterdam eten bij een vriend die daar zit voor 4 maanden (hij komt uit engeland)

Donderdag: uitslapen! Om 11:00 uur naar Leiden, werkgroep voorbereiden en van 15:00 tot 17:00 werkgroep. Laat thuis dus, dan komt Vriendin eten halen we sushi en kijken we tv : ) Eind van de avond zij naar huis en misschien vriendje hier slapen.

Vrijdag: s’Ochtends werken, smiddags Uni in Leiden ‘savonds hockeytraining VETLAAT van 21:15 tot 22:30 mozes kriebel.. meestal te moe om daarna nog wat te gaan doen maar soms gaan we nog stappen (vaak heb ik dat donderdag al gedaan)

Zaterdag: Verjaardag van vriendjes Oma in verweggistan met de hele meut naar toe, s avonds stappen?

Zondag: Hockeywedstrijd, ‘smiddags’savonds verjaardag van huisgenoot’s vader die 50 wordt.

PFOE… ook een overzichtje voor mezelf maar ik word al moe als ik ernaar kijk hahahaha.

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 5 oktober 2009 20:49

Ik heb t nog niet gelezen maar het is schijt ;D haha sorry kon t niet laten :x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 oktober 2009 21:57

haha, heel veel hockey en site zie ik wel. als je er maar lol in hebt toch ;). maar ik ben wel jaloers op je weinig school hoor!
xx

[Beantwoorden]


Door Trui op 5 oktober 2009 22:30

Maandag:
school van half 9 tot 10 voor half 4 en dan pianoles om tien over half 5 tot 5 uurd) en daarna ga ik meestal eten en huiswerk maken en op de piano oefenenn
Dinsdag:
school van half 9 tot 10 voor half 2 en daarna ga ik meestal de stad/computeren (ligt eraan of ik zin heb)
en daarna huiswerk en om half 9 desperate housewives :D
Woensdag:
Half9 tot tien voor half 3 school en daarna spreek ik meestal af met vriendinnen of ik ga de stad in en daarna huiswerk
Donderdag&Vrijdag:
Heb ik de dezelfde tijd school als woensdag en daarna ga ik oefenen op de piano en naar de stad en natuurlijk huiswerk
Zaterdag&Zondag:
Met vriendinnen afspreken en op de piano oefenen en soms naar de stad (dat doe ik best wel vaak omdat ik ongeveer 2 minuten van de stad vandaan woon.

s’Maandag heb ik het echt het drukst omdat me laatste uren gym zijn en dan moet ik me weer omkleden en dan haasten naar pianoles
xx

[Beantwoorden]


Door Anouk op 5 oktober 2009 23:10

Leuk! Die neem ik van je over een keertje! (als je dat niet erg vind tenminste :) ;) )

Ik heb het alleen wel drukker zie ik haha.

[Beantwoorden]


Door A* op 6 oktober 2009 07:51

Zo! Dat zijn nog eens schooltijden! Zit je nog op de middelbare school?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 6 oktober 2009 09:07

@Annelien: Arnhem!
@Sanneke: Daar heb ik dus echt SCHEIT aan ;)
@Anouk: Dat moet je aan Josephine vragen, het was haar idee!
@A*: Neeee, ik doe MBO!

[Beantwoorden]


Door xx.Y. op 6 oktober 2009 11:41

mijn week:
maandag: school van 9.00 tot 14.50 daarna huiswerk maken of gewoon chil niks doen en ’s avond turnen van 7 tot 9.

Dinsdag: school van 8.10 tot 9.50 da 2 tussen uren warin ik naar huis ga. Meestal doe ik dan wat aan schoolwerk ofzo. dan weer naar school om 11.55 tot 14.50 daarna huiswerk of niks doen en soms ’s avonds werken.

Woensdag: school van 8.10 tot 16.30 daarna ff chil niks doen en na het eten meestal nog iets aan school werk doen en tv kijken

Donderdag: school van 8.10 tot 11.05 dan 3 tussenuren warin ik naar huis ga. Soms ga ik even de stad in soms doe ik thuis wat aan school of ga lekker niks doen. Dan nog 1 les van 14.00 tot 14.50. dan naar huis heel soms nog wat voor school doen maar meestal lekker niks en dan weer turnen van 5 tot 8 en daarna lekker tv kijken.

Vrijdag: school van 11.05 tot 15.40 ( maar na de kerst nog maar tot 13.00:D) daarna naar huis of nog even de stad in en in de avond soms werken of met vriendinnen iets leuks doen.

Zaterdag: om de week werk ik op zaterdag dus als ik moet werken vroeg op en werken van 9.00 tot 15.00 dan snel naar huis omkleden eten en weer turnen van 16.00 tot 19.00. ‘S avonds iets leuks met vriendinnen of lekker chille op de bank:D
Als ik niet hoef te werken op zaterdag ga ik de stad in met mijn mama of maak ik mijn huiswerk.
en soms heb ik een wedstrijd van turnen dus dan ben ik de hele dag in de sporthal te vinden:P

Zondag zoiezo uitslapen en dan heerlijk rustig ontbijten douche en zoo.. smiddags soms nog wat aan school doen en s’avonds dansen van kwart over 7 tot kwart voor 9.

en dan is de week alweer om:P Best wel druk heb ik het als ik het zo bekijk haha.Maar ik leef nog steeds dus het is te doen:P
xx.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 6 oktober 2009 16:04

Ik heb niet echt zin om m’n hele week op te schrijven! :) Maarja, van maandag tot vrijdag elke dag school, tijden wisselen. Uit school huiswerk maken en beetje aan site werken. Weekend is relax, naar stad gaan of lekker niks doen. ;)
Niet zo boeiend!

[Beantwoorden]


Door Simone op 6 oktober 2009 19:49

Grappig om te lezen ! Ok, mijn week:

Maandag:
Naar school, de tijden wisselen per week. Meestal begin ik rond 11:00 en ben ik 14:30 uur uit. In de avond doe ik niet zoveel, wel Benelux Next Topmodel kijken natuurlijk :P

Dinsdag:
Weer naar school toe, meestal ben ik dinsdag vroeg uit. Dan heb ik de neiging om even de stad in te gaan!

Woensdag:
Op woensdag ben ik vaak vrij en slaap ik lekker uit. In de avond heb ik een schrijfcursus van 6 tot 8, wat ik heel leuk vind.

Donderdag & Vrijdag:
Just an ordinary schoolday

Zaterdag:
Werken van 07:00 uur tot half 1. ’s Middags ga ik vaak winkelen en in de avond iets leuks met vriendinnen.

Zondag:
LUIERDAG! :D Nee, meestal is dit wel echt een family day. Ik ga vaak fotoshoots doen met mijn zussen en we gaan gezellig met de hele family Life & Cooking (oh nee, nu heet het Life 4 You) kijken.

Dat was het, boeiend he! :P

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 oktober 2009 01:11

Nou meid teneerste wil ik zeggen,
Echt een leuke site van je hoor!

Ja zoals je vroeg hoe zien andere hun week er uit. De mijne begint net als iedere natuurlijk op Maandag : s’morgens om 6uur bedje uit( heb een reistijd van anderhalf uur in de ochtend spits, en anders maar 1 uurtje)
Dan begint me les om half9 tot 16:45. Kortom hele maandag al verziekd, kom ik thuis dan nog huiswerk maken, en mischien met me schatje.
Dinsdag : Weer die klote 6uur me bed uit, School van half 9 tot 16:00. Meestal ga ik om half 4 al weg, want ik moet werken om 5 in me eigen stad. Nou dan beginnend om 5 tot uurtje of 11 soms later( ik werk in de Keuken).
Woensdag: 1ste uur vrij!, buiten de spits hoeven te reizen, dus maar 1 uurtje reis tijd, dus dan heerlijk om 7 uur a half 8 me bedje uit, les van 9:20/16:45, dan lekker naar huis, huiswerk maken, en dan met me schatje.
Dondderdag: Precies hetzelfde liedje als woensdag, maar meestal moet ik dan ook invallen omdat het dan druk is bij mijn beide banen, en anders ben ik gelukkig met me schatje.
Vrijdag: Weer die 6 uur sochtends bedje uit, half 9 tot eigen lijk 16:45 les, maar die skip ik altijd, want om 5 moet ik beginnen bij me andere baan. Dan ook tot uurtje of 10 a 11.
Nou dan ben ik altijd wel bekaf en ga ik daarna lekker vroeg slapen.
Zaterdag: Overdag kamer opruimen, huiswerk, shoppen ligt maar net aan waar ik zin in heb. Maar het gebeurd ook wel vaak dat ik dan sochtends van 10 tot 16:00 Moet werken bij het restaurant. En Dan om 17:00 werken tot 23:00 werken bij een grieks restaurant, daarna lekker douche en naar vrienden( waar me schatje dan ook is) Lekker uitgaan, of gewoon gezellig met ze alle zijn. Dan bij hem slapen, of hij bij mij.
Zondag: Naar huis, huiswerk, Familie bezoek( ligt er maar net aan waar ik zin in heb), Of heerlijk lang in me bedje blijven met me schat en dan uiteindelijk weer werken om 17:00 tot 22:00 of 23:00.

Nou ja, zo gaan mijn weken voor bij.

( Ik zit tot zo laat op school omdat ik rechten studeer, en ik werk door de weeks bij een gewoon dood normaal eetrestaurant, en in het weekend bij een grieks eetrestaurant. Ik werk bij beide in de keuken )

Misschien zal je je af vragen waarom ik zoveel werk, maar ik ben der gek op!
Ik kreeg voordat ik ging werken altijd alles van pappie en mammie( ja echt een verwend nest kan je het wel noemen!)
En nu ik werk verdien ik zo veel, dat ze niets een meer wat mogen betalen! haha, ik vind het echt gewoon heerlijk.
Alleen wel jammer dat ik geen lange nagels meer mag hebben, want die had ik vroeger wel altijd:(.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 1 juli 2010 21:16

ahaha ik vind LLB ook altijd zoo saai..
en dan lekker 2 uur achter elkaar, heerlijk!! (A)

[Beantwoorden]


Door Lisanne ♥ op 15 september 2012 18:21

Maandag: Heb ik school van half 9 tot kwart over 2. Daarna ga ik huiswerk maken, de hond uitlaten, aan mijn blog werken en dan is het alweer tijd om te slapen.
Dinsdag: Heb ik weer een fucking lange dag van half 9 tot kwart over 4. Als ik dan eenmaal thuis ben moet ik gelijk eten en na het eten ga ik aan mijn huiswerk en blog werken.
Woensdag: Heb ik van half 9 tot half 4. Weer hetzelfde liedje als elke dag.
Donderdag: Van half 9 tot kwart over 4. Verder hetzelfde.
Vrijdag: Van half 9 tot half 4 en soms ga ik dan uit school met een vriendin iets leuks doen om het te vieren. Als ik dan thuis kom maak ik huiswerk zodat ik dat niet in het weekend hoef te doen.
Zaterdag: Slaap ik lekker lang uit, ga naar mijn vader of doe iets met vriendinnen.
Zondag: Slaap ik weer lekker lang uit, breng ik folders langs, maak ik huiswerk en ga soms nog iets leuks doen met vriendinnen.

Elke dag sta ik om 6 uur op -behalve in het weekend en als ik een uur later naar school moet- en ga ik rond 10 uur naar bed.

[Beantwoorden]