Door de kwasten kan je het bos niet meer zien. Deel 2

Vandaag behandel ik het tweede, en laatste deel over kwasten. Deze keer over kwasten die je online kunt vinden. Want het is gewoon een feit, online vind je véél meer, en is alles véél goedkoper! Dus voor diegene die online mogen bestellen, doe dat vooral!

E.l.f Ik ben echt groots fan van E.l.f of voluit: Eyes Lips Face. Dit merk is onwijs cheap en de kwasten van e.l.f vind ik onwijs fijn. E.l.f heeft een gewone lijn, waar elk item slechts $1 kost, en ook een Studio Line waar je $3 per item betaald. Dat is zo ongelooflijk cheap! Ik ben echt wég van de e.l.f kwasten. Ik raad je echter niet aan om te bestellen bij de Amerikaanse webshop, omdat je geloof ik veel verzendkosten moet betalen. Ook zou ik als ik jou was niet bestellen bij de UK of de BE webshop, want daar liggen de prijzen weer hoger (t is nog steeds niet veel, but okay) Als ik jou was, zou ik bestellen bij Makeup Masala. Hier heb ik ook mijn e.l.f kwasten vandaan. Je betaald nooit meer als $6 verzendkosten en als je meer als $40 uitgeeft betaal je zelfs geen verzendkosten! Je kan betalen met paypal en Makeup Masala verkoopt ook de o-zo fijne Ecotools ($12 voor 5 kwasten) Helaas is niet altijd alles op voorraad, maar voor dat geld kan je best 2 keer bestellen ;). Let wel op: Op YT vind je veel meiden die de kwasten van e.l.f reviewen. Maar kijk liever niet filmpjes die ouder als 1 jaar zijn, want vroeger waren de e.l.f kwasten een stuk slechter, en waren er dus ook een hoop slechte reviews. Ik raad de reviews van xteeener aan

Coastal Scents. Mijn eerste kwasten heb ik bij Coastal Scents gekocht. Coastal Scents was eerst een enorme hype door de goedkope en goede kwasten en de welkbekende 88 palettes. Inmiddels is die hype wel een beetje voorbij en ben ik over lang niet al mijn coastal scents kwasten nog zo tevreden. (De italian badger kwasten vind ik over het algemeen erg slecht) toch heeft CS zeker fijne kwasten voor ieder budget. Je kunt ook hele kwastensets kopen voor ongeveer $25 (exclusief verzendkosten). Ik zou zeggen, neem eens een kijkje!


Sigma
. De Sigma kwasten schijnen echt ge-wel-dig te zijn. Vele beautyblog’s hebben er al over geschreven, en youtube staat vol met filmpjes over de Sigma brushes. Voor een professionele 12-delige Sigma kwastenset zonder rol betaal je $69 en met rol kost zo’n set $89. Je hebt ook travelkits (kleine kwastjes voor op reis) en kwastensets met alleen kwasten voor je ogen of gezicht.

Zoeva.
Zoeva is een duitse webshop die ook mooie oogschaduw palettes en kwasten verkoopt. Het is een soort Duitse Coastal Scents, alleen is het assortiment aan kwasten kleiner en zijn de kwasten ook wat duurder. De kwasten van Zoeva schijnen kwalitatief heel goed te zijn, en omdat de producten uit Duitsland komen, heb je alles lekker snel in huis!

Ebay
Op Ebay vind je werkelijk alles. Sta je op het punt een kwast of een ander (beauty)product te kopen? Check dan even op ebay of je het niet nog goedkoper kan scoren. Hier vind je ook grote kwastensets voor $30. Of ze kwalitatief goed zijn, daar zijn de meningen nogal over verdeeld. De kwasten zijn bijna altijd van dierenhaar, en je kan checken of de verkoper betrouwbaar is bij de feedback. Wees natuurlijk wel altijd voorzichtig met fake producten, want die zijn er ook heel veel op Ebay!

En natuurlijk vind je heel veel op Google en YouTube. Ik zou niet weten wat ik zonder deze twee moest! Google daarom altijd voordat je een product koopt, zo vind je veel reviews!

Nou, dit was deel 2. En ik duik weer even lekker mijn bed in!

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Olga op 30 oktober 2009 16:51

Ik schaam me echt hoor :P ik gebruik voor mijn kwastmomentjes gewoon 1 kwastje uit een oud doosje oogschaduw of een wattenstaafje. Maar ik ben ook een beetje een ‘noob’ op het gebied van mooi opmaken en ik ben al lang gelukkig als mijn glimmende hoofd een beetje mat is (;

[Beantwoorden]


Door Danique op 30 oktober 2009 17:05

Ik wacht nog op mn ELF kwasten.
Maar heeft CS hoge verzendkosten? Ik wil door zo’n palette kopen, alleen ik kan niet vinden wat de verzendkosten zijn, staat er heel onduidelijk..

[Beantwoorden]


Door Josephine op 30 oktober 2009 17:07

Handig! Helaas mag ik niet online bestellen…
x

[Beantwoorden]


Door Sharon op 30 oktober 2009 17:14

Ik mis de Everyday Minerals kwasten! Haha, leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Anna op 30 oktober 2009 17:56

Een vriendin van me heeft dus ook bij ELF besteld, zoveel dat we geen verzendkosten hebben, en we gaan nu ook een keer op makeupmasala bestellen omdat je daar maar voor 40 dollar hoeft, met zn 2en kom je daar al snel aan!

[Beantwoorden]


Door Wianda op 30 oktober 2009 18:33

Maak me maar jaloers met je ELF kwasten :'(:'(:'( Hahaha. Mooi stukje Veer!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 30 oktober 2009 19:00

Hoe heet het filmpje waarin je je spullen uitpakt dan? xD

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 30 oktober 2009 20:36

Ik vind de elf blending brush echt heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door snoeshi op 31 oktober 2009 10:29

Ik zelf heb laatst een kwasten-set gekocht via eBay en de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Het meest tevreden ben ik nog wel met mijn kwasten van The Body Shop. Leuk artikel en nog leukere site!!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 31 oktober 2009 16:21

Leuk filmpje! Mag ik vragen hoe het liedje van de intro heet?

[Beantwoorden]


Door Milou op 31 oktober 2009 19:01

Leuk filmpje en lekker veel informatie om te verwerken, want qua kwasten e.d. ben ik echt een noobie. :P

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 23 april 2010 18:50

hallo, ik vroeg me af wat jou reviews zijn over de andere makeup producten van elf. aangezien ze nu een nederlandse website hebben. en verzendkosten lager zijn

[Beantwoorden]


Door Lieve op 23 augustus 2010 21:01

maar je kan het toch ook gewoon bij de site van elf zelf bestellen?
echt zo goedkoop allemaal die producten! :)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 21 september 2010 15:11

[…] hier voor een artikel over fijne drogisterij kwasten. En hier voor deel 2 met fijne kwasten die je online kunt bestellen. (let wel op: deze artikelen zijn al […]


Door Lenny op 21 september 2010 15:44

hoelang duurt het voordat je de elf kwasten binnen krijgt (als je het via de elf site besteld)?

[Beantwoorden]


Door Sibel op 12 maart 2011 13:16

Hee, ik heb een vraagje. Ik wil echt doodgraag kwasten van Makeup Masala bestellen, maar ik snap echt niets van de site. Het is toch gewoon een blog?

[Beantwoorden]


Door xxxxxxxxx op 5 juni 2011 14:36

haha echt een noob vraag, maar waar op de site van masala kun je de producten van elf vinden?

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 8 april 2012 22:09

make up masala bestaat niet meer ofzo :( kan niet openen :(

[Beantwoorden]