Everything has changed, but i’m still the same!

Ja, leuk zo’n nieuwe site! Maar wat is er nou precies veranderd?
Het is niet enorm veel, maar is toch wel wat, en gelukkig zijn het (bijna) alleen maar leuke dingen die veranderd zijn. Omdat ik natuurlijk wil dat jullie de site zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken, zal ik vertellen wat er allemaal mogelijk is!

Zoals je ziet, staan er boven 4 vierkantjes. Op alle 4 de vierkantjes kan je klikken om op een bepaalde plek in mijn site te komen! Als je op de foto van mij klikt, kom je in de ‘About me’ pagina terecht. Klik je op de foto ernaast, van de make-up, dan zie je allemaal beauty gerelateerde artikels. Klik je op de foto van de schoenen, dan zie je allemaal fashion gerelateerde artikels, en bij de foto van de ring kom je bij alle artikels in de categorie ‘other‘ terecht. Handig toch? Natuurlijk staan er nog geen artikels online (behalve deze en die van gister), dus komt deze functie nog niet echt van pas, maar binnenkort zeker wel!

Oké, moving on! Rechts in het roze gedeelte, vind je alle menu’s. Bovenaan staat de knop ‘Home’ voor als je terug wilt naar de homepage. Daar onder een zoekvakje om oude artikels te vinden, super handig!
Gevolgd door 2 standaard dingen, Recente berichten en Recente reacties. Daar weer onder kan je zien wat ik als laatste heb gezegt op twitter en kan je me volgen door op ‘Vera Camilla’ te klikken. In Archives kan je mijn artikels per maand bekijken, of door op ‘Mijn oude blog’ te klikken, artikels lezen die ik voor Makeupalicious heb geschreven. Daaronder staan nog wat handige dingen, zoals de Contact knop. Als je daar op klikt kun je een contactformulier invullen (voor als je een vraag hebt, of van de pers bent). Nog verder naar beneden staat de RSS feed, ook handig.
Ik heb er voor gekozen om de artikels die ik op mijn oude blog heb geschreven, niet over te plaatsen. Ik wil graag met een verse start beginnen ;) Ook zal ik tegenwoordig op vaste tijden posten! Waarschijnlijk om 11:00 (als ik 2 posts plaats, anders niet) en om 15:00. Maar dat kan nog veranderen!

Vergeet natuurlijk niet dat ik een nieuw YouTube kanaal heb, waar in ’t vervolg alle filmpjes op zullen verschijnen, zoals binnenkort mijn review van de E.L.F kwasten!

Oke, dat was het wel! Vragen mag altijd!

Lots Of Love,
Vera Camilla

Twitter Facebook
Categorie: Site | 30 september 2009 | 17 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Fleur op 30 september 2009 13:18

Wauw! Het is echt super mooi geworden!
x

[Beantwoorden]


Door Estelle Loraine op 30 september 2009 15:01

Waauw! Je site is echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 30 september 2009 15:14

Ik vind die vierkantjes bovenaan zo leuk & handig! (: Verder heb ik op je geabboneerd @ Youtube ;) Ben benieuwd naar het filmpje!
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Dajana op 30 september 2009 15:16

Egt mooi geworden,. & alnog gefeliciteerd ;)
Ehn idd leuke vierkantjes en layout!

x

[Beantwoorden]


Door Channah op 30 september 2009 15:24

Jeetje, vet dom! ;p
Zie het nu pas! Klinkt een beetje stom, maar heb wel eens op je site gekeken. Alleen dan niet elke dag. Dus het is helemaal aan me voorbij gegaan! Ik zal de eerst volgende ‘Ask Channah’ een andere naam geven! :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 september 2009 15:27

@Channah: Als je een bericht achterlaat, kan je dan ook de link achter je naam weglaten? (die ik nu zelf al weg heb gehaald) Als mensen je blog willen zien, klikken ze wel op je naam, dus is het niet nodig het er nog achter te zetten ;)

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 september 2009 15:51

Super origineel met die vierkantjes!!

[Beantwoorden]


Door Nandini op 30 september 2009 16:31

Zo leuk!

Hou van je lieveveracamilliaEshuis&Rasiawan!!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 30 september 2009 17:06

Echt zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 30 september 2009 17:22

Het is mooi geworden hoor!

Ik kan alleen het kopje contact nog niet vinden =)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 september 2009 17:25

@Anouk: rechts onderaan, het plaatje van de poederdoos, daar staat ‘Contact klik hier’ op, klikken maarrrr! ;)

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 30 september 2009 18:09

Waaauuuw! Mooi hoor Vera! Het ziet er wel ineens een stuk professioneler uit zeg, alles heel strak enzo! Gaaf!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 30 september 2009 18:17

Ziet er echt super uit!
Begint hier weer te kriebelen, maar ik hou me in :P
Ben ontzettend benieuwd naar al je nieuwe artikelen :D

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 30 september 2009 18:49

Ik vind alles echt super mooi gelukt
en heb zooo een zin in al die artikels !
Ik ga overmorgen naar spanje
en dan hoop ik dat het al lekker vol staat hier
because i looove it already :D

[Beantwoorden]


Door Martine op 30 september 2009 19:39

Dat met die vakjes/foto’s lijkt me erg handig!!

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Danique op 30 september 2009 22:08

oh ik vroeg me al af of je de oude artikels zou plaatsen. Niet dus, maar dat zou ik denk ik ook niet gedaan hebben. Maar wel handig dat je iig een link hebt geplaats!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 september 2009 23:33

wooh ziet er gaaf uit man! leuk met die vierkantjes :) ik ben stiekem ook wel een beetje jaloers… geef je ook inside information over hoe je dit geflikt hebt? (A)
xx

[Beantwoorden]