December TAG

december_tag00

Ik was eigenlijk van plan deze TAG zelf te bedenken, maar toen kwam ik er na wat geGoogle achter dat hij al bestond: de december TAG! Dinsdag brak deze nieuwe maand aan: de laatste van het jaar. Ik vind december een bijzondere maand, die terecht zijn eigen TAG verdient.

Schermafbeelding 2015-12-01 om 12.13.33

Wat vind je het leukste aan de maand december?

De feestelijke stemming die overal heerst. De straten zijn feestelijk verlicht, de winkels liggen vol met kadosets, in de huiskamers staat een kerstboom, op de radio hoor je kerstmuziek, de supermarkten puilen uit met chocolade kruidnoten en gourmet-sets… Hierdoor vergeet ik de kou en het grauwe weer gewoon haast een beetje. De sombere dagen zijn ineens niet meer zo somber.

my_burberry_eau_de_parfum01

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?

My Burberry. De geur vind ik heerlijk en omdat ik dit parfum vorig jaar ook rond deze tijd kreeg en toen veel gedragen heb, roept hij hele fijne herinneringen op.

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?

1. Lush Snowfairy, dé limited edition shower gel voor de Kerst
2. Lip balsem van Bobbi Brown. Met de kou krijg ik snel droge lippen, maar met deze lip balsem kan ik er weer tegenaan
3. Santa’s Lip Scrub van Lush. Lush heeft gewoon de lekkerste producten voor de feestdagen! Deze lipscrub heeft Cherry Cola smaak. Hmmmm.

december_tag01

Wat is je favoriete winterdrankje?

Hoewel Starbucks heel veel feestelijke specials heeft, bestel ik toch steeds weer de Chai Latte (zonder water en met sojamelk). Ik vind dit zoete, maar toch ook iets kruidige drankje gewoon heel lekker. Thuis maak ik graag koffie met mijn Nespresso apparaat met een cupje in de smaak vanille.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Na al die jaren is dat denk ik toch nog steeds Love Actually. De rest van het jaar kijk ik deze film niet, maar als hij met de feestdagen op TV komt zet ik hem steeds weer aan.

Kruidnoten01

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?

Ik probeer niet teveel te snoepen, maar makkelijk is het niet. Als ik bij mijn ouders ben zorgt mijn moeder er zeker met de feestdagen voor dat ze genoeg lekkers in huis heeft. Kruidnoten natuurlijk, maar ook marsepein met een laagje chocolade, chocolade kruidnoten of de Albert Heijn karamel chocoladeletter.

Wat is je ultieme kerstlook?

Veel glitter! In de vorm van glitter eyeliner of glitter oogschaduw. Kunst wimpers en een rode of donkerrode lipstick. Ik hou van feestelijke make-uplooks!

Wat is je favoriete kerstnummer?

I’ll Be There This Christmas van Gary Fomdeck. Gary Fomdeck is eigenlijk Gerard Ekdom, hij bracht dit nummer vorig jaar uit terwijl hij in het Glazen Huis zat, onder het pseudoniem Gary Fomdeck. Ik weet nog dat 3FM het een paar keer draaide en dat ik het gelijk een heel leuk kerstnummer vond. Nog leuker vond ik het toen ontdekt werd dat Gerard Ekdom eigenlijk dit nummer gezongen had. Ik vond dat zo goed gedaan!

Wat zijn je goede voornemens voor 2016?

Pfoe, daar wil ik nog even over nadenken hoor!

Dit was de ‘december TAG’! Heel erg bedankt voor het lezen. Ik hoop dat je al een beetje in de stemming voor de feestdagen bent gekomen. Als je wilt kun je de vragen natuurlijk ook overnemen voor je eigen blog.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 4 december 2015 | 53 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Yasmin op 4 december 2015 15:04

Hoi Vera,
Wat heb je toch een leuk blog en je maakt geweldige filmpjes! Ik ben een groot fan van je en je inspireert me heel erg. Ik hoop dat je nog lang doorgaat en me blijft inspireren.
Heel veel liefs,
Yasmin <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2015 om 17:45:

Dankjewel Yasmin, ik ga zeker door (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 december 2015 15:04

Hele leuke tag. Ik denk dat ik hem zelf ook ga invullen, maar dan wel pas dichter bij de feestdagen. Zeker over voornemens heb ik nog niet nagedacht aangezien het pas net december is. Food for thought!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2015 om 17:45:

Ik ook niet, maar nu ben ik wel ruim op tijd om ze te gaan bedenken… Als ik ze überhaupt wil hebben, haha.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 4 december 2015 15:08

Leuk om te lezen! Ik vind de kerstsfeer ook het leukste aan de maand december: overal lichtjes, de kerstboom, kerstcadeautjes in de winkels… En de Snow Fairy showergel mag ook hier niet ontbreken! ^^)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 4 december 2015 15:12

Wat een heerlijke tag om te lezen Vera! Ik kom er al helemaal in de feestdagen sfeer van! Ik vind Chai Latte ook het lekkerste winterdrankje, kan daar zo van genieten! Verder vind ik de donkere knusse dagen met al die gezellige lichtjes en lekkernijen gewoon zo leuk! Wat dat betreft ben ik echt dol op de maand december <3

[Beantwoorden]


Door Sara op 4 december 2015 15:16

Wat een leuke tag! Ik drink nu ook heel vaak een Chai Latte, gewoon thuis met thee van Celestial. Ik vind het ook leuk dat er weer kerstfilms voor de tv komen. Altijd fijn om die te kijken onder het genot van een kop chocolademelk, kaarsjes aan, lekker knus op de bank! Ja, ik vind de maand december wel erg leuk! (A)

[Beantwoorden]


Door Petra op 4 december 2015 15:25

Alsof ik m zelf heb ingevuld! Fijne Sinterklaas!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 4 december 2015 15:52

Wat een leuke tag met leuke foto’s. Moest vooral lachen om de eerste foto, die flamingo met z’n oliebollenlichaam, hahah!

[Beantwoorden]


Door Thari op 4 december 2015 15:54

Hi Vera!

Wat grappig, dat nummer van Gerard Ekdom! Ik had het nog nooit gehoord en heb meteen de onthulling van hem als Gary ook even bekeken. Super leuk en grappig! Zo kom je nog eens ergens achter :).

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2015 om 17:44:

Leuk he! Heb het filmpje al 100 keer bekeken, haha.

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 december 2015 16:21

Wat een leuke Tag is dit!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 4 december 2015 16:30

Haha, toevallig las ik vanmorgen ergens anders ook iets over de zogenaamde Gary Fomdeck. Leuke tag. :)

[Beantwoorden]


Door Iloontje op 4 december 2015 16:37

Wat een leuke tag! Ik denk dat ik hem binnenkort ook zelf in ga vullen!

[Beantwoorden]


Door Margot op 4 december 2015 16:55

Leuke tag, december blijft een mooie maand!

[Beantwoorden]


Door Cato op 4 december 2015 17:20

Leuke tag Vera !
//fashion&lifestyle blogger//

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 december 2015 17:22

Wat een leuke tag! Deze tag wil ik ook vullen :-)! Ik vind december de leukste dag van het maand.. Heel veel feestjes, beginnen met mijn eigen verjaardag op 1 december :-)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2015 om 17:43:

Ohhh leuk! Begin perfect van de maand lijkt me ^^) Nog gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door femke op 4 december 2015 17:32

Wat een gezellige en leuke tag ! Deze ga ik denk ik overnemen .

[Beantwoorden]


Door noa op 4 december 2015 17:42

vraagje hebben jullie al de bufferkwast van de etos gezien Zoja en is die dan goed?noa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2015 om 17:43:

Is er een bufferkwast? Wist ik nog helemaal niet! Daar ga ik naar opzoek.

[Beantwoorden]

noa antwoordt op 4 december 2015 om 21:36:

ja hij kost acht euro. ik zag hem maar ik twijfelde. ik dacht kijk eerst of Vera hem heeft getest want in jou mening geloof ik wel. :star:

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 december 2015 18:21

Deze tag is LEUK! Ik kom zo toch een beetje in de feeststemming. Ik ga hem onthouden. Misschien ga ik hem ook wel invullen op mijn eigen blog!
Liefs,
Eva

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 4 december 2015 19:14

Super leuke tag! Een tijdje geleden was ik hopeloos op zoek naar een nieuw parfum. Ik heb toen de my Burberry geprobeerd en het is een super lekker parfum op de huid. Maar toen ik hem in het flesje rook vond ik hem echt stinken… :)

[Beantwoorden]


Door kathelijne op 4 december 2015 19:16

ik vind het een super leuke tag en wil hem ook super graag gebruiken voor mijn blog! <3

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 december 2015 20:16

Je bent echt geweldig een soor idool voor mij je schrijft altijd iets leuks. Ik hoop dat je dit nog lang gaat doen. JE BENT MIJN INSPIRATIE XOXO :wave: (love)

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 4 december 2015 om 20:17:

*soort

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 december 2015 20:32

Hele leuke tag! Gary Fomdeck is ook mijn favoriet, geweldig nummer ! En een geweldige stem :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2015 om 15:25:

Jaaa! Vind Gerard’s stem sowieso geweldig :ja:

[Beantwoorden]


Door Milou op 4 december 2015 22:33

Wat zijn die servetten met de oliebollen samen super leuk!
Ik vroeg me alleen af of je niet een must-have handencreme hebt voor deze periode van het jaar? Ik zie namelijk alleen maar lipproducten.

XXX

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoriapourtoi op 4 december 2015 22:38

Wat een leuke TAG! Misschien dat ik ‘m overneem voor op mijn eigen blog.
Zelf verlang ik ook elk jaar weer naar deze periode gevuld met gezelligheid, lichtjes, veel lichtjes en tijd voor familie. Spijtig dat ik eerst nog examens heb, dat beperkt me een beetje van mijn decembervreugde…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2015 om 15:25:

Ai :-( Snap ik. Hopelijk niet te lang nog, zodat je ook in de feeststemming kunt komen.

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoriapourtoi op 4 december 2015 22:40

Wat een leuke TAG! Misschien dat ik ‘m overneem voor op mijn eigen blog.
Zelf verlang ik ook elk jaar weer naar deze periode gevuld met gezelligheid, lichtjes, veel lichtjes en tijd voor familie. Spijtig dat ik eerst nog examens heb, dat beperkt me een beetje van mijn decembervreugde…

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 4 december 2015 23:16

Oh ja! Chai latte, zo lekker! Ik heb zo’n poeder om het zelf te maken, mmm!

[Beantwoorden]


Door Florentine op 5 december 2015 01:22

Super leuke tag! En wat een geweldige foto van Amsterdam, ik houd zo van dat kerst sfeertje! Liefs <3

[Beantwoorden]


Door Paola op 5 december 2015 09:49

Leuke tag! Ik hou van december :)

[Beantwoorden]


Door anna op 5 december 2015 09:55

Wat een leuke tag! Ik ben ook dol op de gezellige sfeer in december.

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 december 2015 10:17

De december tag is leuk! Ik ga hem overnemen op mijn blog.

[Beantwoorden]


Door xGraciously op 5 december 2015 10:21

Wat een leuke tag, ik denk dat ik hem ook ga overnemen! Het leukste aan de maand december vind ik ook de feestelijke stemming die overal heerst. Xx

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 5 december 2015 10:37

Hoe leuk is het eigenlijk wel niet dat het al december is? Ik word echt al helemaal blij als ik aan de feestdagen denk =D Leuke tag! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2015 om 15:26:

Ik ook! ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 december 2015 15:57

Hele leuke tag om te lezen! :) kon hem zelf nog niet volgens mij… Snow Fairy wil ik eigenlijk nog steeds, misschien binnenkort eens langs de Lush op Amsterdam Centraal!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 5 december 2015 18:12

Wat een leuke tag! Deze neem ik misschien wel over!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 december 2015 19:14

Echt zo een leuke tag dit. Ik ben dol op de december maand. Leuke foto’s erbij ook!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 5 december 2015 21:39

Wat een leuke tag! Ik moet ook nodig een lippenbalsem vinden, want mijn lippen drogen ook snel uit. Cherry-colasmaak lijkt mij alleen niet lekker.

[Beantwoorden]


Door december tag | FEMKE VALO op 8 december 2015 06:42

[…] zag deze tag voorbij komen bij Vera van VeraCamilla, en het leek me heel leuk om deze ook een keer te doen. December is een heerlijke maand dus waarom […]


Door December Tag - Nina Manuhutu op 10 december 2015 16:14

[…] mee blèren en mijn lievelingsfilms onder het stof vandaan halen. Via Vera Camilla ontdekte ik de December Tag. Een fijn lijstje waarin jij jouw “lievelings” voor december kunt opnemen! Lees je […]


Door Irina op 10 december 2015 19:59

Heel erg leuke TAG! Ik denk dat ik hem ook ga invullen binnenkort ^^

[Beantwoorden]


Door The december tag! – what Elsee op 20 december 2015 19:48

[…] en daarom wou ik deze tag graag doen. Ik wist niet dat deze tag bestond maar toen zag ik m bij veracamilla. hier komen de […]


Door Tag | De December Tag! | Life of Stacy op 23 december 2015 06:09

[…] December tag zag ik voor het eerst bij Vera Camilla voorbij komen. Deze tag vond ik zo leuk en ook weer eens wat anders dan de Kerst tags, dat ik […]


Door The December tag | jenblogt op 3 januari 2016 13:38

[…] 11, 2015januari 3, 2016 Posted in tag. Ik kwam deze leuke tag een tijdje geleden tegen op Vera Camilla, en ik wilde hem graag ook zelf invullen. December is toch wel een speciale maand. Veel leuke […]


Door Dennis op 27 juli 2019 13:46

Super leuke tag zeg! hoe kom je bij deze inspiratie :)

[Beantwoorden]


Door Spiel op 4 september 2019 14:21

Vera bedankt voor je blog en ga alsjeblieft lekker zo door!

[Beantwoorden]