Bourjois Rouge Edition Velvet

Bourjois_rouge_edition_velvet01

De matte lipproducten volgen elkaar laatste maanden in rap tempo op. Ik heb al tal van vloeibare lipsticks geprobeerd, maar aan die van Bourjois was ik nog niet toegekomen. Vandaag waag ik me dan eindelijk aan de Bourjois Rouge Edition Velvet. Vloeibare lipkleuren met een fluwelen effect.

Bourjois_rouge_edition_velvet02

Bourjois_rouge_edition_velvet03

De Bourjois Rouge Edition Velvet is vormgegeven zoals de meeste vloeibare lipkleuren. Een transparante huls en met de dop in de kleur van de vloeistof. Ook hebben de kleuren een zachte sponsapplicator, zoals je die meestal ook ziet.

Bourjois Rouge Edition Velvet 01 Personne Ne Rouge! € 14,50
Bourjois Rouge Edition Velvet 08 So Hap’Pink € 14,50
Bourjois Rouge Edition Velvet 11 Grand Cru € 14,50
Bourjois Rouge Edition Velvet 12 Beau Brun € 14,50

Bourjois_rouge_edition_velvet04

Bourjois_rouge_edition_velvet05

01 Personne Ne Rouge! – 08 So Hap’Pink – 11 Grand Cru – 12 Beau Brun

Bourjois_rouge_edition_velvet06

Bourjois_rouge_edition_velvet07

01 Personne Ne Rouge!

Bah, deze kleur verdeelt helemaal niet mooi! Ik heb allemaal kale plekken op mijn lippen. Nee, dit is drie keer niks.

Bourjois_rouge_edition_velvet08

Bourjois_rouge_edition_velvet09

08 So Hap’Pink

Zo zie ik het graag! Een intense diepe rood, die egaal dekt, mooi mat is en zacht aanvoelt. Prachtige kleur!

Bourjois_rouge_edition_velvet10

Bourjois_rouge_edition_velvet11

11 Grand Cru

Deze rozetint bevalt me ook wel. Hij is niet heel licht- of juist heel barbieroze. Ik vind de kleur best bijzonder!

Bourjois_rouge_edition_velvet12

Bourjois_rouge_edition_velvet13

12 Beau Brun

De laatste kleur vind ik ook mooi. Hij zit tussen bruin en rood in, het is een roestige kleur. Ik vind hem prachtig, vooral in combinatie met de matte finish.

Bourjois_rouge_edition_velvet14

So Hap’Pink en Beau Brun vind ik echt heel mooi. Bovendien zijn ze perfect mat, bedekken ze volledig en blijven ze lang zitten (zo’n 4 uur!). Wel drogen ze mijn lippen uit en dekken ze wat tekenend (ik zie velletjes…). Ik kan ze niet teveel en te vaak dragen en ik moet tussendoor genoeg met lip balsem smeren.

Ook vind ik het een nadeel dat Personne Ne Rouge! het zo slecht doet. Ik heb dit vaker gezien bij vloeibare matte lipkleuren en dat maakt het aanschaffen van zo’n lipproduct toch een beetje tricky. Maar de tinten die mooi zijn, zijn ook echt mooi. Zorg dat je de goede eruit pikt.

Bourjois Rouge Edition Velvet koop je bij Etos en Ici Paris Xl, of shop je hier online.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 5 december 2015 | 53 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Eline op 5 december 2015 06:04

Ik heb er hier ook eentje van liggen, en ik gebruik ze eigenlijk te weinig! Ik wil wel heel graag Beau Brun nu aan mijn stash toevoegen ;)

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 december 2015 06:20

Ik vind So Hap’Pink en Beau Brun het mooiste. De eerste vind ik niet mooi, sowieso hou ik niet van lipproducten die niet goed verdelen. Ik zou zelf niet zo snel één van de matte lipproducten kopen omdat ze zo goed de velletjes ed. benadrukken. Jammer! Op zich wat leuke kleuren enzo, maar het wordt hem niet voor mij :-)!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 5 december 2015 06:25

Ik heb zoveel goede dingen gehoord over deze liquid lipsticks van Bourjois. Ze zouden de beste formule van alle betaalbare lipsticks moeten hebben. Niet dus… Erg jammer dat ze zo uitdrogend zijn en dat niet alle kleuren kwalitatief oké zijn. :(

[Beantwoorden]


Door Akosua op 5 december 2015 06:26

Ik hoor telkens hele positieve verhalen erover, maar wanneer ik ze swatch zijn ze nooit mooi egaal. Dus dan laat ik ze maar liggen. Maar kennelijk pakken sommige kleuren op de lippen toch wat beter uit.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 5 december 2015 07:04

Wauw, wat een leukies zeg! Ik moet eerlijk zeggen dat ik Bourjois als make-upmerk een beetje uit het oog verloren heb, maar deze lipproducten vind ik dan wel weer heel tof. Behalve die eerste dan, wat een bummer. Je zal maar net, op de gok, die gekocht hebben… :)

[Beantwoorden]


Door femke op 5 december 2015 07:27

wat zien ze er super leuk uit, maar best jammer van de Personne Ne Rouge! Zelf zou ik denk ik ook gaan voor de SO HAP’PINK omdat ik ook meer ben voor de iets diepere / donkerdere kleuren

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 5 december 2015 07:27

Oh balen, wat een tegenvaller die eerste. Gelukkig zijn die andere drie wel mooi! Ik vind vooral Beau Brun en Grand Cru prachtig, allebei bijzondere kleurtjes. Toch zou ik deze laten liggen, omdat ik al vrij droge lippen van mijzelf heb. Helaas!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 5 december 2015 07:35

Tot nu toe ben ik nog niet bekend met liquid lipstick producten, maar het lijkt mij echt een fijn producten. Ik vind het resultaat van de varianten die je laat zien ook heel mooi. Jammer dat de eerste lipstick niet heel goed pakt op je lippen, maar de rest maakt het gelukkig goed. Vooral de kleur Beau Brun vind ik heel mooi bij je staan Vera! <3

[Beantwoorden]


Door Eva op 5 december 2015 08:07

Oh deze zijn mooi zeg! Ik heb al een aantal vloeibare matte lipsticks maar deze kende ik nog niet. Nummer 8 vind ik erg mooi! Goed dat je erbij vermeld dat je lippen er droog van kunnen worden.
Liefs,
Eva

[Beantwoorden]


Door Rahma op 5 december 2015 08:57

Ik vind ze heel mooi! Wel echt jammer dat ze je lippen uitdrogen!

[Beantwoorden]


Door Syl op 5 december 2015 09:27

Ik heb een aantal van deze velvet Bourjois lipglisses uit een eerdere collectie. Daar heb ik ook een nude-kleur, een koraal-kleur en een dieprode framboos-kleur. De namen weet ik niet uit mijn hoofd.
Ik heb bij deze lipglosses helemaal geen uitdrogend gevoel. Is de formule soms veranderd?

[Beantwoorden]


Door Esmee op 5 december 2015 09:42

Liquid lipsticks komen steeds meer naar voren. I like it. Jammer dat de eerste kleur niet zo goed verdeeld. De tweede kleur doet me gelijk aan je signature rode lippen denken, mijn favoriet. De laatste kleur vind ik je ook te gek staan!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Paola op 5 december 2015 09:47

Jammer dat ze uitdrogend zijn! Ik vind de kleuren wel heel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 5 december 2015 09:53

Ik vind de finish echt heel gaaf. HAP’PINK is mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 december 2015 10:05

Ik heb hier zelf de kleur Hot Pepper van die ik vooral vorig jaar zomer veel gedragen heb op vakantie. Deze dekt als een malle, maar laatst ontdekte ik dat het product niet meer helemaal hetzelfde werkte: ik denk wat gesepareerd in de verpakking, even schudden en hij deed het weer. Van de kleuren die je hier laat zien, lijkt me Grand Cru het mooist om zelf nog erbij te kopen. Probeer trouwens ook een de Aqua edition hier van: die zijn heel glossy en geven bij het slijten een hele mooi stain.

[Beantwoorden]


Door anna op 5 december 2015 10:06

Oeh, wauw! De matte finish vind ik heel mooi. Wel jammer dat de kleuren zo dicht bij elkaar liggen, vind ik! Bourjois was vroeger mijn favoriete merk :-)

[Beantwoorden]


Door xGraciously op 5 december 2015 10:17

Wat jammer dat Personne Ne Rouge het zo slecht doet! Verder vind ik het prachtige kleurtjes, wel vind ik ze allemaal wat op elkaar lijken. Xx

[Beantwoorden]


Door Tina op 5 december 2015 10:26

Grand Cru en Beau Brun zijn echt mooie, niet zo doorsnee kleurtjes! Alleen lijkt de formule inderdaad wat tricky op de lippen, ik ga ze dus maar links laten liggen met m’n ‘moeilijke’ lippen

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 5 december 2015 10:35

Behalve Personne Ne Rouge! zien de kleurtjes er heel mooi uit! x

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 december 2015 11:20

Ikzelf heb beau brun en nog een, ik vind ze geweldig en zweer erbij! De fijnste lipsticks die ik ooit heb gehad.

[Beantwoorden]


Door Sylvia Rianne op 5 december 2015 11:37

Wauw wat een mooie kleuren! Jammer van die eerste kleur.

[Beantwoorden]


Door BeautyLife op 5 december 2015 11:42

Alle kleuren staan je echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door layla op 5 december 2015 11:43

Wat een mooie glossjes! (love)

[Beantwoorden]


Door Lou op 5 december 2015 11:44

Jaa jeetje, ik zou graag wat van die mooie kleuren willen proberen… maar heb net besloten om voortaan dierproefvrije producten te gaan gebruiken. (Heb afschuwelijke foto’s van mishandelde konijntjes gezien). Het is een druppel op de gloeiende plaat, maar zo’n leuk lipkleurtje van Bourjois gaat dus aan mij voorbij. Hoera voor Catrice en Essence hihi ;)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 5 december 2015 11:46

Ah grappig, ik draag vandaag net Frambourjoise uit deze lijn :-D

[Beantwoorden]


Door Melissa op 5 december 2015 11:55

Jammer dat deze producten je lippen wat droog maken! Ik heb daar echt een hekel aan, voelt totaal niet fijn. Had gister nog lipstick op die ook nogal droog was. Was blij toen ik eenmaal met lippenbalsem kon smeren. ;) De kleurtjes vind ik wel heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 5 december 2015 12:14

Hoi Vera,
Ik wil even zeggen dat ik je blog en YouTube-kanaal geweldig vind. Ik plaats normaal nooit reacties maar ik vind dat je moet weten dat je een grote inspiratiebron voor me bent. Ga zo door, ik ben een trouwe fan van je. ^^)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 5 december 2015 12:18

Wat apart dat die kleuren zo verschillen in textuur! Zo zonde. Inderdaad dus eerst even proberen voordat je een kleurtje kiest. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 5 december 2015 12:18

Wow, jammer dat er één bij was die het niet goed deed. Ik gebruik ze echt al vanaf ze zijn uitgekomen een twee jaar geleden denk ik. En ik vind ze super goed!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 5 december 2015 12:37

Jammer van de eerste kleur. Ik vind ze verder heel erg leuk en mooi!

[Beantwoorden]


Door Margot op 5 december 2015 12:59

Dit is niet mijn type product denk ik, al zijn de kleuren wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 5 december 2015 14:03

Oeh, jammer van die eerste! De rest is namelijk heel erg mooi. Het is dat mijn make-uplade al uitpuilt van lipkleuren, terwijl ik eigenlijk alleen nude lipsticks gebruik :’)

Ik kan het trouwens niet vaak genoeg zeggen: je haar. JE HAAR. Zó mooi. Ik zit er zelf aan te denken er ook maar de schaar in te zetten, maar ik durf niet…

Liefs ♥

[Beantwoorden]


Door Yolan op 5 december 2015 14:21

Dat is vreemd, ik zou gezworen hebben dat Grand Cru een hele donkere rood was, toen ik deze uitprobeerde. Ik vond ze anders ook niet echt geweldig en nu ik onlangs ben overgestapt op enkel dierproefvrije merken, laat ik deze helemaal aan me voorbijgaan :)

[Beantwoorden]

Annemarie antwoordt op 7 december 2015 om 15:56:

Grand Cru is ook heel donker rood! Volgens mij zijn ze door elkaar gehaald en is de tweede Grand Cru :)

[Beantwoorden]

Yolan antwoordt op 7 december 2015 om 16:32:

Dat zou best wel eens kunnen! ;-)

[Beantwoorden]


Door maxine op 5 december 2015 14:23

Wat een pareltjes! Ze zijn prachtig en staan je ook heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Xuan op 5 december 2015 14:31

Ik heb al een tijdje eentje in mijn stash zitten en ik vind em so mooi! maar bij mij is de nadeel dat het te chemisch ruikt.. en dat vind ik altijd tegenvallen bij vloeibare matte lipsticks (dat heb ik namelijk ook bij de LAsplash lipsticks) :no:

[Beantwoorden]


Door Linde op 5 december 2015 14:40

Leuke review Vera! een aantal van deze kleurtjes kende ik nog niet, fijn om ze langs te zien komen. Ze staan je ook allemaal erg mooi!
Ik denk alleen dat je nummer 8 So Hap’pink en nummer 11 Grand Cru door elkaar hebt gehaald!
Van alle liquid lipsticks die ik heb is Nude-ist uit deze lijn van Bourjois denk ik wel mijn favoriet!
Persoonlijk vind ik die ook helemaal niet uitdrogend op mijn lippen ookal heb ik wel dagelijks last van droge lippen.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 5 december 2015 14:49

Ik ben een kleine fan van het merk Bourjois. Met name de kwaliteit van de oogschaduws vind ik ontzettend goed. Ik heb een aantal lipsticks van dit merk die ik top vind, maar er zit aan allen een ietwat vreemd luchtje. Had jij dat ook bij deze lipproducten? Beau Brun vind ik een prachtige tint! Jammer dat hier en daar de kwaliteit ietwat te wensen overlaat.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 december 2015 15:59

Vind vooral 08 SO HAP’PINK heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 5 december 2015 16:40

Oei neen, die eerste is echt niks zeg. De andere zijn kwalitatief een stuk beter maar toch zijn het niet mijn kleuren. Jammer

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoriapourtoi op 5 december 2015 16:47

Vera, ik wilde even laten weten dat ik je productfoto’s elke keer mooier vindt worden. Je zou haast gaan denken dat ze uit een magazine komen, zo goed vind ik ze!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 5 december 2015 20:01

Ziet er leuk uit, Beau Brun staat je erg goed!
x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 december 2015 20:14

De laatste is echt heel mooi! Vooral met het matte effect. Wel jammer dat ze uitdrogend zijn maar met goed smeren is het zo weer opgelost.

[Beantwoorden]


Door Jolien op 5 december 2015 21:05

Beau Brun vind ik echt een heel mooie kleur! :)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 5 december 2015 23:10

Oh, jammer dat ze toch niet helemaal goed zijn!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 december 2015 23:28

Mooie kleurtjes. Ik ben de laatste tijd alleen helemaal niet meer zo van dit soort producten. Veel te veel gedoe met aanbrengen.

[Beantwoorden]


Door Nadia | Lacqr.nl op 6 december 2015 10:31

Hap’Pink en Beau Brun zien er top uit, maar vind de kleuren niet heel vernieuwend. En dat mis ik wel een beetje bij veel merken die liquid lipsticks uitbrengen.

[Beantwoorden]


Door Ine op 6 december 2015 15:06

Hallo

Waar kan je deze verkrijgen?

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 december 2015 15:12

ik heb een beetje een haat liefde verhouding met zulke producten XD

[Beantwoorden]


Door Eleonora op 6 december 2015 23:06

Het ziet er echt super mooi uit!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 8 december 2015 10:42

so hap pink is mijn favoriet op je lippen

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 10 februari 2016 20:24

Oh mooie kleuren. Ik heb zelf ook een Bourjois exemplaar en ik ben er dol op. Ze blijven zo goed zitten.

[Beantwoorden]