High end vs low-budget make-uplook feestdagen

De laatste keer dat ik een high end vs low-budget make-uplook (met dupes!) maakte, was in februari 2017. Hoogtijd dus voor een update. Een feestelijke update! Ik maak een look voor de feestdagen met de fijnste producten: high end en low-budget. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 6 december 2018 | 4 reacties

Reacties

Door hannelore op 6 december 2018 16:35

Heel leuke en interessante video! Ik ben erg benieuwd naar de bronzer van W7, hij zit ook in mijn adventskalender ;)

[Beantwoorden]


Door gerda op 8 december 2018 11:22

weer een leuke, interessante en nuttige video ! Heb tevens een vraagje: kan je ook een keer een review maken over producten van de HEMA? Ze hebben ZO veel en het ziet er uit om hebberig van te worden….

[Beantwoorden]


Door Michelle op 8 december 2018 20:08

Weer een hele leuke, spontane video! En het verschil zie je echt bijna niet.

[Beantwoorden]


Door caitlin op 28 juni 2019 10:04

Super leuke en handige video ! Ik heb misschien nog wel een handige tip, ik kijk zelf wel vaker via https://www.folderbode.nl/lidl/ en tegen verwachtingen in vind ik hier vaak goedkope make-up of verzorgings producten,leuke tip wellicht?

[Beantwoorden]