W7, NYX & Essie adventskalender party

De laatste van dit jaar, een adventskalender party! Met NYX, Essie en goedkoopste kalender die ik kon vinden, van W7. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 29 november 2018 | 4 reacties

Reacties

Door Loes op 29 november 2018 15:54

Tja, ik ben nu sinds begin oktober (dan beginnen de duitse youtubers al) de unboxings van beauty adventskalenders aan het kijken, van goed betaalbaar tot peperduur.
Ik kan maar tot 1 conclusie komen, voor mij is het niks. Gemiddeld genomen zitten er toch te veel producten in die ik niet zal gebruiken. Kleuren die niet bij me passen of die ik niet mooi vind, verzorging die niet bij mijn huidtype past, geuren die ik niet lekker vind of nutteloze prullaria als nagelvijltjes en sleutelhangers of haarelastiekjes et cetera. Als ik mezelf dan toch wil trakteren geef ik liever geld uit aan iets dat op mijn verlanglijstje staat, dan weet ik tenminste zeker dat ik er blij van wordt

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 30 november 2018 12:34

Ik heb dit jaar de adventskalender van W7 gekocht, ik ben heel erg benieuwd! Ik probeer nog niet te veel filmpjes te kijken waarin ze de inhoud ervan laten zien ;)

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 december 2018 20:53

Ik heb echt genoten van deze video! Ik lag helemaal dubbel om het stukje ‘hallo dit is Vera uit de toekomst’. Heel erg leuk!!

[Beantwoorden]


Door maaike op 11 juli 2019 15:03

Super cool, ik check ook altijd veel kalenders voor het nieuwe jaar, en ja half juli begin ik daar al mee ben misschien een beetje doorgeslagen. Ik kijk altijd via https://www.folderbode.nl/blokker/ om er als eerste bij te zijn en ja het werkt !

[Beantwoorden]