Adventskalender party | unboxing x 3

Al een beetje zin in de feestdagen? Met deze video hoop ik je al een beetje in de stemming te brengen! ik pak adventskalenders van Rituals, Makeup Revolution en Lookfantastic uit. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 4 november 2018 | 8 reacties

Reacties

Door Lisa op 4 november 2018 15:54

Omdat ik mijn geld maar 1 keer kan uitgeven vind ik het absoluut nuttig om te weten waar ik mijn centjes aan uitgeef. Dus top die unboxings. Overigens zijn de beautybloggers in Duitsland al sinds begin oktober aan het unboxen en de commentaren waren niet van de lucht, vooral Balea en Douglas kregen nogal wat negatief commentaar. Bij Douglas hadden ze er veel echte samples in zitten (dus free sample, not for sale) en daar betaal je dan voor!!!! Balea haalde met hun miniverpakkingen eigen merk niet eens het aankoopbedrag en Essence bevatte veel prullaria als sponsapplicator, nagelvijl, haarelastiekjes en zelfs een sleutelhanger (???). Goed om vooraf te weten.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 4 november 2018 20:27

Ik vind dit soort unboxing videos juist erg leuk. En als ik het van een bepaald merk niet wil weten, kijk ik die specifieke stukjes of video niet. Heel handig om te weten of het je geld waard is aangezien de meeste toch een behoorlijk prijskaartje hebben. Ook dit jaar is het weer een geweldige video geworden!

[Beantwoorden]


Door Elana op 5 november 2018 08:59

Toffe video! Ik vind het zeker handig, van tevoren zou ik (als de inhoud niet al ergens vermeld staan) toch wat huiverig zijn dat het een beetje tegenvalt… Zou zo graag eentje van The Body Shop of Rituals willen, maar ieder jaar vind ik ze toch net weer wat te duur haha

[Beantwoorden]


Door Nancy op 5 november 2018 12:28

Fijne video, zo weet je ten minste waar je aan toe bent.
Ik zou het leuk vinden om advent kalenders voor mannen te zien – met beautyproducten natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 november 2018 12:33

Ik vind het juist super fijn om te weten wat erin zit. Zeker omdat er bij zoveel merken zoveel troep in zit. Dan zou ik het al gelijk niet kopen. De kalender van Rituals spreekt mij het meeste aan!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 7 november 2018 10:55

Wat een toffe rituals kalender. Ik vind em leuker dan die van vorig jaar of jaar daarvoor toen ik deze had.
Dit jaar wil ik weer een kalender, denk dat het deze gaat worden.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 8 november 2018 19:43

Leuke video! Ik heb het Rituals gedeelte geskipt, want deze kalender had ik 2 dagen ervoor van mijn vriend cadeau gekregen. :D Dus ik houd het spannend!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 11 november 2018 15:24

Hey Vera!
Ik zag op Insta de Essie Adventkalender passeren. Enig idee waar deze te koop is? :D Bedankt!

[Beantwoorden]