Ik voel me niet fijn in zomerkleding | Make-update

Een nieuwe Make-update, eindelijk! Ik praat over moederdag, make-up dragen met warm weer, maar vooral ook mijn struggle als het aankomt op het kopen en dragen van zomerkleding. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 13 mei 2018 | 13 reacties

Reacties

Door Anneke op 13 mei 2018 10:59

Wat een prachtige look weer Vera..
En tevens een ‘fijne’ herkenbare video wat de struggles betreft.,

[Beantwoorden]


Door Lisaa op 13 mei 2018 11:45

Normaal reageer ik nooit, maar dit was echt herkenbaar.. Ik heb altijd moeite met mijn benen laten zien, misschien eens kijken bij & other stories? Daar hebben ze wel mooie jurkjes die ook getailleerd zijn! Bedankt voor de leuke video!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 13 mei 2018 11:50

Heel herkenbaar, de zomer moeilijk vinden. Ik ben ook enorm wit en ik verbrand alleen maar en dan is de zomer weer voorbij, haha.
Ik vind het ook enorm confronterend om mijn bovenarmen en bovenbenen te laten zien.
Ik ben zelf nu bezig met langzaam maar zeker meer rokken te dragen, vooral maxi rokken en maxi jurken zijn voor mij een uitkomst.

Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Jess op 13 mei 2018 11:51

Wat een mooie boodschap weer, yes! iedereen mag er zijn! Of je nou wit, donker, groen, paars of geel bent en maatje 32 of 48 hebt!

En die witte eyeliner is echt heeeeeel gaaf!

xx

[Beantwoorden]


Door Chantal op 13 mei 2018 15:30

Ik reageer normaal nooit maar volg je al best lang. Mijn figuur lijkt wel op dat van jou en ik herken wat je zegt. Die schakeling naar het warme weer was voor mij ook groot, een halfuur langer voor de spiegel staan en 5 outfits verder. Ik wil je wel bedanken voor dit soort video’s, je brengt het zo normaal dat ik me er niet meer voor hoef te schamen. Bedankt Vera!

[Beantwoorden]


Door Hopper op 13 mei 2018 17:09

Witte melkflessen met witte eyeliner. Lekker in het thema. Ik ben benieuwd naar de andere kleuren van die eyeliner. Het ziet er erg gaaf uit!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 13 mei 2018 20:16

Heel herkenbaar! Niet zozeer met (kort uitgesneden ) shirtjes maar wel met blote benen. Daar heeft een zwangerschap en +21 kg gek genoeg voor gezorgd dat ik het minder vervelend vond. Ik vind het nog wel eens moeilijk, maar nu loop ik gewoon met een rokje of korte broek zonder panty of legging in de zomer. Wel erg fijn! Maar idd alleen als je dit zelf wilt en ook aan toe bent..

[Beantwoorden]


Door Gewoon Nicole op 13 mei 2018 21:00

Normaal reageer ik niet, maar nu wil ik dat toch even doen. :)
Lieve Vera,

Ik denk dat je verwoord wat veel meiden wel denken, en waar veel meiden toch ook mee bezig zijn. Ik vind het verschrikkelijk knap van je dat je het bespreekbaar maakt. Hopelijk zullen mensen voor de verandering anderen niet zo veroordelen. Keep up the good job!

Gek genoeg vind ik het de laatste tijd makkelijker om mezelf te laten zien, en kleding te dragen die ik leuk vind. Gek, omdat ik afgelopen jaar 10 kg ben aangekomen. Ik heb daar heel veel moeite mee gehad, maar toen ik het eenmaal accepteerde… er ging een wereld voor mij open. En natuurlijk heb ik ook nog mijn struggles. Maar zo zie je maar weer, iedereen heeft zijn eigen onzekerheden en niemand is perfect.

PS. Die witte eyeliner is echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Milou op 13 mei 2018 21:57

Wat een goede video! Ik verblind ook altijd iedereen met mijn lichte huidskleur en krijg van die stomme opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd over witte beten etc. Door een vervelende periode vorige zomer voel ik me ook niet helemaal meer “mij” in de kleding die ik toen droeg, omdat ik die persoon niet meer ben. Ik draag nu veel meer wat ik zelf mooi vind, ookal staat de kleur me misschien wat minder of is het model niet helemaal naar mijn figuur. Want het doet er niet toe wat andere mensen vinden, als je het zelf maar mooi vind. Heel goed dat je dit bespreekbaar maakt en heel herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Neomi op 13 mei 2018 22:59

Ik graag in de zomer alleen lange rokken en jurken… Anders voel ik me doodongelukkig, haha.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 14 mei 2018 08:58

Lieve Vera,

ik wil je graag even laten weten dat ik enorm trots op je ben. Ik vind het heel goed dat je dit soort video’s maakt en ik vind je daarmee een voorbeeld. Super tof dat jij je platform ook voor dit soort onderwerpen gebruikt!
Ik ben zelf ook onzeker, over alles eigenlijk. En mijn lichaam laten zien in de zomer vind ik ook spannend. Maar beetje bij beetje gaat dit beter. Fijn om juist dan zo’n mooie video van jou te zien. Dankjewel!

Liefs,
Nienke

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 14 mei 2018 09:52

Hoi lieve Vera,

Ook ik reageer normaal nooit maar doe het nu toch! Wat een goeie video weer. Ik vind het mooi hoe jij zo heerlijk normaal en eerlijk over alles kunt praten (zo ben ik zelf ook haha!). Ik vind het heel goed dat je zo lekker met body-positivity bezig bent, maar nu ook de andere kant daarvan even aanstipt: veel mensen zijn op het moment bezig met dat je iedereen alles moet kunnen dragen ongeacht gewicht of andere dingen (ben ik het absoluut mee eens), maar jij stipt aan dat het ook prima is als je dat niet wilt. Helemaal top!
Lieve vera, blijf bij jezelf want je bent het waard. Zomerkleding kan een hel zijn om te shoppen voor iedereen, maar ik probeer altijd maar gewoon om het naar mijn hand te zetten: als je geen korte broek aan wilt in de zomer, winkel dan gewoon lekker een flowy broek van dunne stof met langere pijpen, en rock de outfit waar je je goed in voelt, want dan zie je er altijd goed uit.

Liefs!

[Beantwoorden]


Door lavieestbelle op 17 mei 2018 20:17

Lieve Vera,

Ik vind het prachtig dat je taboes altijd op een luchtige manier bespreekt. Ik ben 24 en single en veel vrienden zijn gesetteld en het contact wordt steeds minder. Zou je een keer een video kunnen maken over waar en hoe je nieuwe vriendschappen maakt als twintiger?

Liefs

[Beantwoorden]