Ik bestelde Kylie Jenner Instagram kleding bij Fashion Nova

Hoe staat de ‘instagram kleding’ (gedragen door o.a Kylie Jenner en Cardi B) in het echte leven? Op mijn lichaam? Dat wilde ik graag weten en dus plaatste ik een bestelling en paste ik op camera alle kledingstukken. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 20 mei 2018 | 21 reacties

Reacties

Door Syl op 20 mei 2018 10:26

Ik kan dat zwarte vleermuis jurkje niet vinden. Ik denk dat je de verkeerde naam erbij gezet hebt. Die wil ik ook.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 20 mei 2018 11:06

Wat een ballen heb je, Vera! Vind het echt bewonderenswaardig dat je dit allemaal zo eerlijk laat zien, ook al voel je je niet overal even fijn in. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het merk niet ken, maar er zitten inderdaad wel leuke items tussen!

[Beantwoorden]


Door Mara op 20 mei 2018 12:01

ik ga nu gelijk die video bekijken!

Ik heb een vraagje……. heb je mischien tips om meer bezoekers te krijgen op je blog en hoe je kan samenwerken met een bedrijf om producten te testen en reclame te maken??? Ps: jij bent mijn blog voorbeeld want alles ziet er altijd zo perfect uit!!

[Beantwoorden]


Door Souma op 20 mei 2018 12:16

Ik vind de melding erg mooi. Het is een Amerikaans bedrijf, betaal je extra kosten? Stel ik doe een aankoop van 100 dollar, hoeveel betaal je extra aan belasting?

[Beantwoorden]


Door Lina op 20 mei 2018 12:44

Echt top dat je dit allemaal zo eerlijk laat zien! Dat gele jurkje is echt suuuper mooi, met een naadloos onderjurkje kan het denk ik nog wel prima zonder doorschijnen?

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 mei 2018 12:50

jammer dat die cargo broek te klein was, ik vind ‘m best leuk :D en de zwarte jojo jurk vind ik wel erg mooi staan! alleen dan weer jammer dat ‘ie niet zo comfy is ^^’

[Beantwoorden]


Door MM op 20 mei 2018 18:09

Ik vind dat het zwarte jurkje met gesp je erg leuk staan :) Ook het vleermuisjurkje vond ik bijzonder. net even iets anders dan anders, als in a simple black dress. Knap dat je alles wel laat zien, desondanks dat sommige kledingstukken deels doorzichtig of erg accentuerend zijn.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 20 mei 2018 20:18

Super stoer van je dat je deze shoplog hebt gedaan! Ik vond vooral de jurkjes heel mooi staan en dan met name het zwarte jurkje met het riempje.

[Beantwoorden]


Door Gewoon Nicole op 20 mei 2018 20:26

Echt zo stoer dat je dit doet! Heel veel respect. Ik vind dat je het pakje goed kan hebben hoor, niet te negatief over jezelf. ;) Ik kende de website niet, maar ze hebben inderdaad gave dingen, vooral hele leuke jurkjes. Beetje jammer van de invoerrechten natuurlijk. ;)

[Beantwoorden]


Door Ashley op 21 mei 2018 08:34

Wauw wat ben je toch een mooie vrouw!
En die prachtige borsten en billen mogen zeker worden gezien. Die nauwsluitende jurkjes staan je mooi.
We hebben ongeveer hetzelfde figuur alleen is jou cup groter. Dus dit filmpje is erg handig daar ik nu wat vergelijkingsmateriaal heb voor deze shop ;-)
Binnenkort eens een kijkje nemen.

[Beantwoorden]


Door An op 21 mei 2018 23:53

Sorry maar vind het allemaal maar niks. Het benadrukt veel te veel je buik en billen. Niet fkattetend. Jammer dat je zoveel kilo’s ben aangekomen. Niet ideaal voor jouw gezondheid.

[Beantwoorden]

Lena antwoordt op 22 mei 2018 om 20:42:

Wetend dat Vera zich niet altijd even lekker in haar lichaam voelt vind ik deze reactie erg kort door de bocht. Ik denk dat weinig mensen onbewust zijn dat overtollig vet in zekere zin altijd risico’s met zich meebrengt en niet gezond is, maar is het echt nodig om haar hier persoonlijk over aan te spreken? Ik vind het persoonlijk een heel venijnige reactie — iemand die al problemen heeft met haar lichaam zeggen dat ze er niet uitziet… Tja, het is niet echt te verbloemen, maar ik hoop vooral dat niemand in jouw omgeving zo gemeen en kattig is.

Ik vind fysieke gezondheid belangrijk, maar mentale gezondheid eveneens. Vera ziet er zo veel vrolijker uit nu ze meer tot rust is in haar lichaam en ik kan dit alleen maar toejuichen.

[Beantwoorden]

An antwoordt op 24 mei 2018 om 15:52:

Waar heb ik gezegd dat ze er niet uit ziet? Heb alleen maar gezegd dat ik de kledij totaal niet flatterend vind voor haar. Er zijn andere kledingstukken die veel mooier staan.
En verder vind ik het gewoon jammer dat ze zoveel kilo is aangekomen ivm gezondheid.
Als je je echt goed in je vel voelt dan heb je niet de behoefte om

[Beantwoorden]

An antwoordt op 24 mei 2018 om 15:55:

Elke keer maar te benadrukken dat je goed ben zoals je bent.
Misschien harde realiteit maar zeg liever eerlijkbmijn mening. Ik zie nou eenmaal liever een sportieve rouw dan eentje met rondingen en overgewicht


Door Vanessa op 23 mei 2018 09:07

Heel stoer dat je dit doet zeg! Leuk om te zien en je ziet er prachtig uit.

[Beantwoorden]


Door Jess op 23 mei 2018 15:58

Sommige jurkjes (zoals meerdere zwarte) staan je echt heel mooi Vera! Wat leuk dat je Fashion Nova probeert! Ik zie het ook zoooo vaak langskomen maar ben altijd een beetje bang voor dat soort merkjes, nu weet ik dat ik er wel wat vandaan kan halen :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 mei 2018 21:29

Eerlijk gezegd vind ik alle kleding erg goedkoop ogen. Zeer dun materiaal dat niemand flatteert. Alsof het van de markt komt. Heeft verder niets met jou te maken, want je bent een leuke, grappige vrouw met een goed figuur. Maar dit spul? Nee….

[Beantwoorden]


Door Kris op 24 mei 2018 12:21

Ik heb ook echt het idee dat het van wish komt zulke dunne kwaliteit aan stoffen in verhouding met de prijs. Jeetje zeg! Al die isntagrammers krijgen er zeker een dikke cheque bij om dit op instagram te dragen.

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 25 mei 2018 19:05

Super dat je dit ons laat zien. Ik zou met sommige dingen niet eens een pashokje durven verlaten om het aan iemand te laten zien. Top dat je dat gewoon doet! En eerlijk is eerlijk, zo erg is het niet! (behalvie die bruine broek, haha…) Als ik jou zo zie dan zie ik dat ik ook best meer aan zou kunnen dan ik nu durf te dragen. Een jurkje met ‘curves ‘is juist mooi!
Zo dun als de dames op Instagram die het origineel showen is toch niemand. :-)

[Beantwoorden]


Door Merel op 6 oktober 2018 14:39

Ik heb zelf maat 38 bij broeken maar heb geen idee welke maat ik dan moet bestellen op fashion-nova…. iemand die dit wel weet?

Leuke video trouwens, ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Itohan Enabulele op 25 maart 2019 14:37

Moest je custom duty betalen bij je bestelling?

[Beantwoorden]