De allerlaatste… | Likes/dislikes december ’17

Het is zo ver… De dag is aangebroken dat ik je de állerlaatste Likes/dislikes van 2017 laat zien. Er viel niet veel te reviewen deze maand, dus er komen vooral producten aan bod die ik al langere tijd gebruik en die ik heel fijn vind, maar die ik je nog niet had laten zien. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Anders Video | 21 december 2017 | 11 reacties

Reacties

Door femketje op 21 december 2017 07:33

oh wauw die ofra highlighter is wel echt gorgeous :D

[Beantwoorden]


Door Loes op 21 december 2017 07:55

Leuke video, bizar dat het alweer de laatste is van het jaar.. En ik stoor me er niet aan dat er weinig dislikes bij zitten hoor, soms heb je gewoon veel fijne producten ontdekt, alleen maar positief toch?

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 22 december 2017 om 11:49:

Precies dat.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 december 2017 08:49

Ik vind het ook niet storend dat je geen dislikes hebt, zo gaat dat nou eenmaal :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 21 december 2017 08:55

Leuke video weer :) Zoooo raar dat 2017 er alweer bijna op zit! Ik begrijp trouwens helemaal wat je bedoelt met het viezige effect dat een highlighter kan geven haha. Ik heb dit ook eens gehad. Dus ik denk dat viezig de juiste woordkeuze is :P

[Beantwoorden]


Door Britt op 21 december 2017 17:05

Het is zo gek om te bedenken dat we bijna in 2018 zitten, wat is het hard gegaan maar daarbij heb ik ook ontzettend genoten van al je Likes/Dislikes-videos (maar natuurlijk ook al je andere videos hoor!). Al die likes, juist een fijne positieve afsluiter!

[Beantwoorden]


Door Susan op 22 december 2017 10:02

Ah zo leuk weer Vera <3

[Beantwoorden]


Door Syl op 22 december 2017 10:15

Die glitter eyeliner is mooi! Ik heb hem toevallig gisteren in de winkel geswatched. Maar een eyeliner due ik waarschijnlijk maar 2 keer per jaar zal gebruiken… dan vind ik ruim 20 euro wel veel geld.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 23 december 2017 21:56

Die kwast van The Body Shop lijkt me inderdaad heel erg fijn voor highlighter! Leuke video weer Vera!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 28 december 2017 19:39

Ze blijven leuk, die Likes/Dislikes video’s van je ;) En als er een keertje geen dislikes tussen zitten, alleen maar goed toch?!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 1 januari 2018 21:16

Die highlighter van Ofra is intens he! Ik snap je dat je er wat moeite mee hebt/had om hem goed te gebruiken, heb ik ook nog een beetje,maar hij is zo mooi! Ik heb hem alleen in de trio gekocht destijds, had liever de glazed donut solo gehad want de donkerste kleur uit de trio heb ik nog nooit gebruikt..

[Beantwoorden]