Likes/dislikes oktober ’17

November breekt bijna aan, Sinterklaas zal weer in het land verschijnen, de kado’s komen langzaamaan te voorschijn… Maar niet voordat ik alles wat ik in de maanden oktober goed en slecht vond, met je deel. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 29 oktober 2017 | 13 reacties

Reacties

Door Eef op 29 oktober 2017 10:48

Wat weer een heerlijke video bijna allemaal mooie producten

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2017 om 10:01:

Dankjewel Eef!

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 oktober 2017 11:35

die brow marker van essence moet ik echt eens proberen :D

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 29 oktober 2017 12:10

Heel veel mooie producten zeg! Die browmarker wil ik ook eens proberen.

[Beantwoorden]


Door About Joyce op 29 oktober 2017 12:56

Oh die browmarker wil ik ook eens uittesten! :D

[Beantwoorden]


Door Michelle op 29 oktober 2017 19:21

Leuke video! Je was weer zo heerlijk enthousiast, erg leuk om te zien. Oh en heerlijk die tijd voor de feestdagen he!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2017 om 10:02:

jaaa, dat het al een beetje in de lucht hangt… :D

[Beantwoorden]


Door Lieke op 29 oktober 2017 19:52

Hele leuke video weer!

Zou je ook eens gezichtsverzorging en make-up voor de gevoelige huid willen testen?
Vanwege mijn gevoelige huid ben ik beperkt in de producten die ik kan gebruiken. Zelf gebruik ik nu veel van Neutral en wat make-up betreft heb ik pas de lijn van de etos ontdekt, maar ik ben ook wel erg benieuwd naar jou mening, en misschien ken jij nog andere merken die ik eens kan proberen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 oktober 2017 om 10:03:

Moet toegeven dat ik het ook lastig vind hoor, blijf steeds wisselen. Maar ik ga er eens over nadenken :)

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 6 november 2017 om 19:39:

Ik verdraag ook bijna niets van cosmetica. De enige foundation die ik nog verdraag is
La Roche Posay toleriane. Als gezichtsproducten gebruik ik olie en Avene Thermal water. Mijn mascara’s zijn van het Duitse biologische make-up merk Alverde. De mascara van Hema voor gevoelige ogen (een witte verpakking) verdraag ik ook prima. Mijn gezichtsreiniger en douchegel is PNS Squeaky Clean Bad & Douchegel Ongeparfumeerd (unscented). Mijn lippenbalsem is: Lavera Lippenbalsem Basis Sensitive. Ik hoop dat je hier wat mee bent! Groetjes, Marielle

[Beantwoorden]


Door Ivon op 30 oktober 2017 08:14

Okeé, hoe vaker ik je over het Huda Beauty palette hoor hebben, hoe meer ik denk dat ik hem MOET hebben! hij is zooooo mooi

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 30 oktober 2017 10:27

Hele leuke video, stiekem zeer jaloers op je Huda Beauty Palettes!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 9 november 2017 17:42

wat een prachtige producten weer zeg, en ik ben echt benieuwd naar het huda palette. En de super grote highlighter. liefs soraya

[Beantwoorden]