BECCA x Chrissy Teigen Glow Face Palette

Het BECCA x Chrissy Teigen Glow Face Palette was het enige product waar ik na mijn uitgebreide shopsessie bij Sephora, toch een beetje over twijfelde. Limited Editions trekken me doorgaans veel meer dan de reguliere collectie, maar ik had het gevoel dat ik daardoor wat te impulsief had gehandeld. Nadat ik een reactie van een kijker kreeg dat dit een van haar favoriete gezichtspaletten is, gaf me dat weer wat meer vertrouwen. En omdat het palette nog te koop is, besloot ik hem gelijk te fotograferen voor een review!

Het is een heel zomers palette en ik had geluk met de zon toen ik deze foto’s maakte, want terwijl we alweer in de herfst zitten, krijg ik zo toch weer even een heel zomers gevoel. Ik vraag me wel af waarom het palette niet uitverkocht is. Ligt het aan de kwaliteit? Ik lees veel lovende reviews, dus dat lijkt me niet. Hmmm…

BECCA is een high end merk, maar dit palette vind ik scherp geprijsd. Voor vijfenveertig euro krijg je een prachtig vormgegeven palette met vier poeders, samengesteld door Chrissy Teigen. En mocht je niet weten wie Chrissy is, eigenlijk hoef je alleen haar Twitteraccount te kennen.

BECCA x Chrissy Teigen Glow Face Palette € 45,00


Rose Gold highlighter – Hibiscus Bloom blush
Malibu Soleil bronzer – Beach Nectar highlighter

Wat een mooie tinten! Zo warm en zonnig. In elke poeder zit glans, maar in de blush en bronzer is de glans minimaal. BECCA poeders hebben vaak een wat drogere textuur, dat merk ik hier ook. Desondanks komt er veel kleur en – in het geval van de highlighters – glans vanaf.

Malibu Soleil bronzer en Hibiscus Bloom blush

Hoewel Chrissy’s huidskleur een stuk donkerder is dan die van mij, is de bronzer niet heel zwaar op mijn lichte huid. De bronzer blendt makkelijk en gaat goed samen met de roze tint blush. Hibiscus Bloom heeft een hele lieve roze kleur.

Rose Gold highlighter

Hier heb ik de Rose Gold highlighter bij de bronzer en blush aangebracht. Voor mij persoonlijk heeft deze highlighter teveel kleur en te weinig glans om hem met een blushkleur te combineren. Dat komt er vlekkerig uit te zien. Ik kan hem daarom beter als blush en highlighter in één gebruiken.

Beach Nectar highlighter

Op de andere kant van mijn gezicht heb ik Beach Nectar aangebracht bij de bronzer en blush. Deze combinatie werkt beter! Beach Nectar heeft een subtiele perziktint die vooral heel veel glanst en beter samengaat met een blush. Dit is mijn favoriet: erg mooi!

De poeders in het BECCA x Chrissy Teigen Glow Face Palette blenden prachtig samen en versmelten met mijn huid. Het palette voelt heel luxe aan, ik vind hem prachtig vormgegeven met de marmerprint en de roségouden details, en ik ben tóch heel blij dat ik hem gekocht heb. De Beach Nectar highlighter is mijn favoriet, of ik hem nou met de blush en bronzer uit dit palette gebruik, of hem combineer met andere producten uit mijn eigen stash.

En ondanks dat het een zomers palette is, vind ik de kleuren van alle poeders prima het hele jaar kunnen. Of je nou een getinte huid van jezelf of de zon hebt, of net als ik hartstikke bleek bent.

Het BECCA x Chrissy Teigen Glow Face Palette koop je online bij Sephora.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 4 oktober 2017 | 28 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Meryl op 4 oktober 2017 07:14

Wow wat een prachtig palet! Ook perfect om de zomerse glow wat langer te behouden

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 oktober 2017 om 10:26:

Als je die hebt haha, zeker!

[Beantwoorden]


Door Donna op 4 oktober 2017 07:23

Dit palette is ZO mooi. Helaas vrees ik wel iets te donker voor me, maar wauw, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 4 oktober 2017 07:25

Ik vind het een ontzettend gaaf palette! Prachtige kleuren !

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 4 oktober 2017 08:36

Wauw, wat een pareltje!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 4 oktober 2017 09:10

Ik vind het palette mooi, maar van de highlighter had ik toch iets meer verwacht. Andere highlighters leggen soms een nóg mooiere nadruk op je jukbeenderen.

[Beantwoorden]


Door Seren op 4 oktober 2017 11:06

Ik vind Beach nectar ook het mooist staan!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 4 oktober 2017 11:22

Ik word zo verschrikkelijk hebberig van je blogs, haha! Wel jammer dat de highlighter niet zo intens is als je hoopte.

[Beantwoorden]


Door Loes op 4 oktober 2017 11:24

Wauw, wat een mooi palette. Zoveel pigment en zulke mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 oktober 2017 11:33

Ik vind het zo’n prachtig palette!! Maar ik heb het écht niet nodig haha!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 4 oktober 2017 12:31

Och, ik ben wel een tikkeltje jaloers hoor. Wat een pracht exemplaar!

[Beantwoorden]


Door Marja op 4 oktober 2017 12:39

Mooie foto’s! In het Nederlands heet het gewoon een “palet” overigens ;).

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 oktober 2017 13:38

Ik vind hem ook wel heel erg mooi om te zien!

[Beantwoorden]


Door mieke | mieksmind op 4 oktober 2017 13:40

IK WIL HET. wauw wat een prachtig palette echt een pareltje vooral de buitenste swatches vind ik amazing mooi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 oktober 2017 om 10:27:

Gaaf he!

[Beantwoorden]


Door Sija op 4 oktober 2017 13:55

Love Chrissy Teigen <3 En wat een prachtig palette! Ik hou heel erg van de peachy kleuren. De roze blush is voor mij denk ik wat aan de felle kant.

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 4 oktober 2017 14:25

Wat een prachtig palette. Wel wat zomers inderdaad, maar het bevat prachtige highlighters.

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 oktober 2017 18:19

Ik vind dit echt een prachig palette. Hoewel ik hem wilde kopen, heb ik het uiteindelijk niet gedaan. Ik heb al een ander palette van Becca en daarnaast zoveel vergelijkbare kleuren. Toch vind ik het een erg mooi palette.

[Beantwoorden]


Door Carolien op 4 oktober 2017 19:45

Staat je heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 oktober 2017 21:01

Ik vind het er ontzettend mooi uitzien

[Beantwoorden]


Door Bianca op 4 oktober 2017 22:48

Ik vind het een mooi en toegankelijk palette qua kleuren maar zo zijn er wel al heel veel van, misschien daardoor dat het niet zo storm loopt hiervoor.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 5 oktober 2017 10:23

Wauw, wat een pracht palette zeg!!

[Beantwoorden]


Door Dana op 5 oktober 2017 13:27

ooooo hijs prachtig! Ik zag hem ook nog in de winkels liggen, maar uiteindelijk niet gekocht.

[Beantwoorden]


Door SoofLuuc op 5 oktober 2017 15:56

Wat een mooi palette is dit! We love it!

[Beantwoorden]


Door Anne | Beautybyadutchgirl op 6 oktober 2017 22:59

Die blush heeft echt een geweldige kleur! Ik vind het super leuk dat merken steeds creatiever zijn met de vormgeving van hun producten. Prachtig is deze!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 7 oktober 2017 15:51

Het palette is echt een pareltje om te zien! Toch vind ik de kleuren wel wat te donker voor mijzelf denk ik..alhoewel jij ook niet de donkerste bent indd haha, dus eigenlijk zou die wel moeten kunnen..
Al is het alleen maar omdat ie zo mooi op je make up tafel ligt ;D

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 10 oktober 2017 12:28

ik had het palette al voorbij zien komen op sephora. maar ik wist niet zo goed of het mij zal bevallen. maar als ik dit zo zie denk ik toch van wel. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Carla op 18 oktober 2017 16:34

Na je review gelezen te hebben heb ik het palette ook gekocht! Ben er erg blij mee.Welke lipkleur draag jij erbij?

[Beantwoorden]