NYX Super Cliquey Matte Lipstick

Lipstick die je niet uit de huls draait, maar klikt: ik had het nog niet eerder gezien totdat ik de NYX Super Cliquey Matte Lipsticks in handen kreeg. Deze lipsticks in penvorm klik je uit de verpakking en hebben een handige druppelvorm, wat precies aanbrengen een eitje moet maken.

De lipsticks komen in slanke hulzen die je zomaar zou kunnen verwarren met concealerpennen. De verpakking en het systeem zijn precies hetzelfde, alleen zit er geen kwastje aan het uiteinde: maar een romige en matte kleur lipstick! Super slim en leuk bedacht.

NYX Super Clique Matte Lipstick is in 12 kleuren verkrijgbaar, die ik je hier álle 12 laat zien. Ga er maar even goed voor zitten.

NYX Super Cliquey Matte Lipstick € 9,40

Je klikt de lipstick uit de huls en hoewel aangeraden wordt maar een klein beetje lipstick aan te brengen, moet ik toch wel een flink aantal keer klikken om een beginnetje met de lipstick te kunnen maken. Ach, je klikt zo in ieder geval niet te veel of te vaak, want eenmaal uit de huls kan de lipstick niet meer teruggeklikt worden.

01 On The DL – 02 Oh So Pretty – 03 OBVS – 04 Conform – 05 Serpent – 06 Chain Reaction
07 Snarky – 08 In The Red – 09 Risktaker – 010 Ruthless – 011 Empowered – 012 Dangerous

01 On The DL

We beginnen met een oranje nudekleur. Ik vind deze verrassend! Hij is ondanks dat de kleur oranje is, niet super fel en dat vind ik eigenlijk wel mooi.

02 Oh So Pretty

Oh So Pretty doet zijn naam eer aan. Ik ben dol op dit soort felle roze tinten.

03 OBVS

Ook mooi en bijzonder, obviously!

04 Conform

Is het Nutella? Nee, het is Conform.

05 Serpent

Het zusje van Candy Yum Yum, zo lekker fel!

06 Chain Reaction

Ook te gek, deze lila tint met de naam Chain Reaction.

07 Snarky

Dit is echt helemaal mijn ding: oogverblindend rood.

08 In The Red

En nog een mooie rode tint! Iets koeler, chiquer en minder fel.

09 Risktaker

Nog een slagje donkerder…

010 Ruthless

Helaas dekt Ruthless niet gelijkmatig, want de donkerpaarse kleur vind ik erg gaaf.

011 Empowered

Is het bruin, of toch rood? Erg chic vind ik Empowered, een kleur die ik niet vaak zie.

012 Dangerous

Is het Diva? Nee, het is Dangerous. Mooie kleur, maar de dekking is slordig.

De lipsticks voelen ontzettend zacht en vol aan en hebben super veel pigment. De donkere kleuren als Ruthless en Dangerous hebben helaas wat moeite met egaal en volledig dekken, maar de overige tinten zitten perfect. De lipsticks blijven houden goed, zo’n drie tot vier uur gaan ze mee.

De druppelvorm van de lipstick vind ik slim bedacht, maar ik merk dat ik het in gebruik toch best lastig vind. De punt slijt het snelst, terwijl ik die juist het meest nodig heb. Het is echt even oefenen hiermee, maar ik had júist gehoopt dat deze lipsticks super makkelijk en snel in gebruik zou zijn. Toch heeft mijn lipstick er in jaren niet zo slordig opgezeten en heb ik meerdere lipsticks opnieuw moeten aanbrengen om het nog een beetje toonbaar te krijgen. Vooral mijn bovenlip en de cupidoboog en die is dan ook vaak wat slordig en ribbelig.

Ik vind het super leuk bedacht, maar overtuigd ben ik helaas niet. Wat vind jij?

NYX Super Cliquey Matte Lipstick is te koop in de NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 20 september 2017 | 33 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Tricia McCoy op 20 september 2017 07:01

Jammer dat de druppelvorm tegenvalt! Wel vind ik de pigmentatie van de lippenstiften erg indrukwekkend!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2017 om 09:39:

Ik ook, absoluut!

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 20 september 2017 07:21

Jammer dat de vorm een beetje tegenvalt . De pigmentatie vind ik wel erg mooi. En nummer 3 staat je heel goed!

[Beantwoorden]


Door Liset op 20 september 2017 08:24

Het begon zo goed! De kleuren spreken me aan (vooral Empowered), de sticks zien er ontzettend leuk uit, maar ja…als het aanbrengen dan vervolgens niet zo makkelijk gaat. Jammer! Toch zou ik hem stiekem wel eens willen proberen. Ik vind de kleuren namelijk zo leuk!

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 september 2017 08:24

woahhh ik vind er zeker wel mooie kleuren tussen zitten :D

[Beantwoorden]


Door Laura J op 20 september 2017 08:38

Jammer dat ze niet zo makkelijk in gebruik zijn, want Nyx heeft wel altijd originele kleurtjes vind ik.
Laatst zag ik bij Kruidvat ook nieuwe varianten van de NYC Get It All lipsticks, dit keer matte. Heb er 1 geprobeerd (Pick the Rose) en vond ‘m best goed! Niet super gepigmenteerd, maar fijne substantie. En er zijn best veel kleuren, dus misschien leuk om te testen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2017 om 09:40:

Oh fijn, dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 20 september 2017 08:51

Jammer dat de vorm niet handig in gebruik is. De kleuren daarentegen vind ik wel erg gaaf, vooral “Snarky”.

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 september 2017 09:34

Wauw, wat een mooie diversiteit aan kleuren!

[Beantwoorden]


Door Loes op 20 september 2017 09:35

Ik vind de kleuren echt prachtig! Vooral ‘oh so pretty’ is mijn favoriet, heel mooi. Jammer wel dat de vorm niet zo handig in gebruik is, dat leek me nou net zo interessant..

[Beantwoorden]


Door Kelly op 20 september 2017 09:51

Conform is mijn favoriet! Ik snap inderdaad dat je de vorm niet zo prettig vind, ik heb ook niet zo’n grote voorkeur voor dit soort vormen. Maar verder; they look gorgeous :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 20 september 2017 10:28

Oh wauw, deze hele collectie is geweldig vind ik. Wel jammer dat als je het eenmaal eruit heb geklikt, het niet meer terug kan. Echt iets voor mij om die halve lipstick eruit te klikken namelijk…

[Beantwoorden]


Door Beatriz op 20 september 2017 10:43

Lovely Colors, I want to buy the number 3 and 11.
Kisses.

[Beantwoorden]


Door Saar op 20 september 2017 11:01

Ziet er heel goed uit! Jammer dat de applicatie niet zo fijn gaat.x

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 20 september 2017 11:28

Ik heb deze ook van NYX ontvangen maar ik moet ze nog uitproberen omdat ik zoveeeel van hun binnen kreeg! Als ik de swatches zo bij jou zie zitten op de lippen vind ik wel dat de randjes nogal rommeling zijn. Wel zien je lippen er heel egaal en smooth uit en dat is vooral belangrijk voor mij bij het dragen van een lipstick!

[Beantwoorden]


Door Amy op 20 september 2017 11:51

Wat zitten er veel mooie kleuren bij! Vooral OBVS en EMPOWERED vind ik heel gaaf. Alleen jammer dat aanbrengen niet makkelijk gaat. Nu ben ik helemaal geen pro, dus denk ik dat ik me hier beter niet aan kan wagen.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 20 september 2017 12:27

WAAROM staan al die kleuren jou zo ontzettend goed? Volgens mij kan jij echt alles hebben. Vind vooral de oranje kleur heel verrassend..

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 20 september 2017 12:55

Mooie kleuren zijn het, wel jammer dat de druppelvorm niet zo goed werkt. Ik heb eigenlijk altijd moeite om de lipstick op mijn cupidoboog mooi aan te brengen, dus ik denk niet dat dit iets voor mij is.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 20 september 2017 16:05

Wat een mooie kleuren allemaal en de dekking is ook mooi :) ik vind de rode tinten het mooiste.

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 september 2017 16:47

sommige kleuren vind ik wel erg mooi eruitzien

[Beantwoorden]


Door Mjay op 20 september 2017 17:29

Dit hadden zo’n leuke lipsticks kunnen zijn! Maar ik vind het jammer dat ze niet zo mooi aanbrengen… Van de kleuren ben ik ook niet helemaal omver geblazen hoewel Empowered wel erg mooi is bij jou!

[Beantwoorden]


Door Eef op 20 september 2017 21:01

De kleur 9 en 12 zijn niet zo de rest staat mooi

[Beantwoorden]


Door Bianca op 20 september 2017 21:06

Ik vind de kleuren wel onwijs gaaf, er zijn wel een paar kleuren die ik zeker ga proberen x

[Beantwoorden]


Door Jacoline op 20 september 2017 21:56

Ik vind Empowered en ook Obviously fantastisch mooi. Ken je een andere lipstick die zo’n soort kleur heeft?

[Beantwoorden]


Door tess op 20 september 2017 22:45

mooie kleuren! en wat ziet je huid er goed uit. ik las uit een eerder review dat je die roller gebruikt, ik vroeg me af of je ook nog ahava producten gebruikt die je een paar maanden geleden positief reviewde?

[Beantwoorden]


Door Ester op 20 september 2017 23:07

Mooie kleurtjes zitten erbij! Ben zelf de laatste tijd sowieso echt helemaal van de matte lipsticks, vind het veel mooier dan glanzende.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 21 september 2017 10:36

Er zitten hele leuke kleuren tussen, jammer dat het aanbrengen niet optimaal is. Vooral Empowered vind ik geweldig, grote kans dat ik die toch even van dichterbij ga bekijken :)

[Beantwoorden]


Door Simone op 21 september 2017 12:28

Ze zien er heel mooi uit! Jammer dat je niet overtuigd bent, ik ben meestal gek op de NYX lipproducten. Ik vind de 03 OBVS kleur wel heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Britt op 21 september 2017 17:00

Ik vind ze wel heel veelbelovend, ik ga er snel één proberen in de hoop dat ik redelijk overweg kan met de vorm, want de kleuren vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door AnnaHayli op 21 september 2017 23:09

Jammer dat het aanbrengen niet zo super gaat, maar misschien is het een idee om een kwastje te gebruiken voor degenen die de formule helemaal geweldig vinden?

[Beantwoorden]


Door Ivon op 24 september 2017 10:10

Hele gave kleuren, vooral nummer 01 en 10 zou ik graag willen.
Maar erg jammer dat de dekking niet goed is inderdaad.. zó goedkoop zijn ze per stuk nou ook weer niet..

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 24 september 2017 14:34

Oehh, ik wil nummer 02, 03, 05 en 09 wel proberen! Wel jammer dat ze niet erg dekkend zijn. Voor die prijs koop ik toch liever een wat betere lipstick.

[Beantwoorden]


Door anna op 29 september 2017 16:25

De kleuren zijn echt prachtig, wauw! Jammer dat het aanbrengen niet zo makkelijk ging. Dat vind ik toch altijd wel belangrijk.

[Beantwoorden]