5 x Maybelline Color Sensational Lipstick

De Maybelline Color Sensational lipsticks zijn al jaren een begrip. Hoewel er veel verschillende lijnen en uitvoeringen zijn, zijn de lipsticks toch altijd herkenbaar. Ik pik de gekleurde doppen er zo uit. Vandaag review ik 5 Maybelline Color Sensational lipsticks uit verschillende lijnen.

Ik heb de klassieke lipstick, maar ook een glanzende en matte tint. Onlangs reviewde ik trouwens ook al de vier matte nude tinten, mocht je dat artikel nog niet gelezen hebben. Vandaag zijn de vrolijke, sprekende (zomerse) kleuren aan de beurt!

Maybelline Color Sensational Lipstick € 12,49

165 Pink Hurricane – 365 Plum Passion – 527 Lady Red
902 Fuchsia Flash – 965 Siren in Scarlet

165 Pink Hurricane

Ik ben best wel een beetje betoverd door de combinatie van kleur en glans in deze lipstick. Pink Hurricane heeft een oudroze kleur, is goed gepigmenteerd en glinstert heel mooi. Ik ben positief verrast.

365 Plum Passion

Plum Passion is een romige paarse tint, die aardig dichtbij MAC’s Heroine in de buurt komt (maar glanzender is). Dekt goed en zit mooi. Top!

527 Lady Red

Tomatenrood. Dit vind ik echt een hele goede, rode kleur. Niets meer aan doen.

902 Fuchsia Flash

Deze kleur en glans, vooral zo samen vind ik echt te gek! Een bubblegum-roze tint met glossy glans, echt super leuk. De kleur is lekker fel en poppy. Enige nadeel: de lipstick trekt wel in de lijntjes.

965 Siren in Scarlet

We sluiten af met deze beauty. Vond ik Lady Red al mooi, Siren in Scarlet is pas echt prachtig. Zo intens en ook nog eens compleet mat. Hij zit heel mooi en houdt super lang.

Op het eerste gezicht lijken de lipsticks misschien niet heel bijzonder. Maar toch, wat vind ik ze mooi! Goede kleuren, dekking en bijpassende finishes. Fuchsia Flash houdt het vanwege de romige textuur met 2 uur ’t minst lang vol, Plum Passion en Pink Hurricane gaan zo’n 3 uur mee en Lady Red en Siren in Scarlet makkelijk 4 uur.

De lipsticks hebben een zoete karamelgeur. Daar moet je van houden, maar persoonlijk vind ik het heerlijk. Het is de kers op de taart die deze leuke lipsticks afmaakt.

Maybelline is te koop bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 31 mei 2017 | 26 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Femke op 31 mei 2017 06:19

Ik heb ook een aantal lipsticks uit de lijnen en vind ze echt heel fijn. Vooral de eerste en laatste kleur vind ik heel gaaf. Bij de eerste vind ik de glans heel mooie en de tweede is gewoon geweldig.

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 31 mei 2017 06:33

Ik vind Pink Hurricane echt een prachtige kleur

[Beantwoorden]


Door Syl op 31 mei 2017 07:27

Ik heb zelf ‘mauve mania’ uit deze lijn. Echt helemaal mijn kleurtje. Binnenkort moet ik mijn back-up gaan aanbreken.
Shocking pink is trouwens ook echt heel tof als je van felle kleurtjes houdt.

[Beantwoorden]


Door Susan op 31 mei 2017 07:35

Prima lipsticks, maar ben er niet heel enthousiast over. Gewoon mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 mei 2017 09:03

Mooie lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Anna Lena op 31 mei 2017 09:27

oh, Siren in Scarlet, wat een BEAUTY!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2017 om 09:19:

:D

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 31 mei 2017 09:37

Ik weet nog wel toen ik net in makeup begon te verdiepen dat iedereen altijd gek was op de Maybelline lipsticks. Ik begrijp heel goed waarom! De kleuren zijn heel erg mooi en ze bieden meerdere finishes. Van de kleuren die je hebt getest vind ik persoonlijk Lady Red en Pink Hurricane heel erg mooi! De Lady Red vind ik echt geweldig maar ik ben altijd super bang omdat rood altijd bij mij uitloopt, no matter ik een base gebruik of lipliner. Pink Hurricane heeft een hele speciale sheer effect, perfect als je snel boodschappen moet doen en geen heftige kleur wilt gebruiken. Mooie swatches zoals altijd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2017 om 09:19:

Leuk om te horen en dankjewel!

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 31 mei 2017 09:37

Eigenlijk vind ik alle kleurtjes wel heel erg mooi <3

[Beantwoorden]


Door Britt op 31 mei 2017 09:56

Wat een prachtige kleuren zeg! Die laatste vind ik vooral heel mooi, zeker bij jou!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2017 om 09:19:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 31 mei 2017 10:02

Oh my…mijn hart stopte echt even bij de twee kleuren rood. Die zijn perff!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 31 mei 2017 10:23

Ziet er heel erg goed uit!!

[Beantwoorden]


Door Loesl op 31 mei 2017 10:51

Heel mooi! Vind de rode kleuren echt prachtig, maar Pink Hurricane is ook heel tof.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 31 mei 2017 11:56

Zijn zeker erg mooie kleuren maar vind ze ook niet zo heel bijzonder eigenlijk. Siren in Scarlet springt er trouwens wel echt uit!

[Beantwoorden]


Door Donna op 31 mei 2017 12:07

Prachtige lipsticks! Vooral die laatste is echt heel mooi. Super classy!

[Beantwoorden]


Door Jildou op 31 mei 2017 13:09

Fuchsia Flash is al jaren één van mijn signature kleurtjes. Gek genoeg houdt hij ’t bij mij véél langer uit dan 2 uurtjes! ♡

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2017 om 09:19:

Dat is goed om te horen!

[Beantwoorden]


Door Silke op 31 mei 2017 14:00

Siren in scarlet is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Kim op 31 mei 2017 14:41

I Like it! Wat een mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Leanne op 31 mei 2017 16:09

De maybelline lipsticks zijn bij mij al jaren geliefd! Eén van mijn favoriete is toch echt 630 Velvet Beige. Maar van deze 5 lipsticks is denk ik toch wel Siren in Scarlet mijn favoriete, wat een prachtig rode lipstick is dat zeg! (:

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 31 mei 2017 16:33

Pink Hurricane heb ik! Vind het ook een fijne, dagelijksr kleur met een gezonde glans die niet overdreven aanwezig is. :) Rood staat mij helaas niet. Bij anderen staat het altijd zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 31 mei 2017 20:36

Ik vind Pink Hurricane wel heel erg mooi. Jou staan ze allemaal mooi trouwens, leuke kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 juni 2017 10:54

Die rode kleuren vind ik wel heel erg mooi om te zien, prachtig.

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 juni 2017 16:32

Hele mooie kleuren!!

[Beantwoorden]