Mugler Alien Eau Sublime

Jarenlang hoorde ik mensen lovend praten over het parfum Alien van Mugler. Ik wilde het ook heel graag begrijpen en ergens begreep ik wel waarom de geur verslavend kon zijn, maar toch voelde ik het niet helemaal. Het paste niet bij me. Toen ik Alien Eau Sublime een aantal weken geleden ontving, werd ik dan toch betoverd door een Alien parfum.

Mocht je denken dat ik Thierry Mugler zomaar enkel ‘Mugler’ noem, ik moest er zelf ook even aan wennen maar blijkbaar is de naam veranderd en is het tegenwoordig alleen Mugler. Alien Eau Sublime is een limited edition en verkrijgbaar in slechts één formaat.

Mugler Alien Eau Sublime 60 ML Eau de Toilette € 65,00

Mugler omschrijft Alien Eau Sublime als een frisse, lumineuze geur, die stimuleert en de originele signatuur cashmeranhout en Arabische jasmijn van Alien heeft, maar in een frissere en zonnigere variatie. “Geïnspireerd op de zon aan zijn hoogtepunt vangt Alien Eau Sublime al het licht van Alien”.

Topnoten: citrusschil, mandarijn, bittersinaasappel
Hartnoten: Arabische jasmijn, Tiarebloem
Basisnoten: amber, cashmeranhout

Het gebeurt niet vaak, maar dit keer snap ik precies wat er met de omschrijving van het parfum bedoeld wordt. Ik vind de geur perfect verwoord! Alien Eau Sublime heeft dezelfde verslavende warme en zwoele noten als de originele Alien, maar is verder frisser, fruitiger en zonniger. Enorm lekker.

Mocht je in tegenstelling tot mij de gewone Alien wel heel lekker vinden, dan vind je Alien Eau Sublime als een iets lichtere variant voor het voorjaar misschien ook wel wat.

Wat ik ook zo fijn vind aan dit parfum, is dat ondanks dat het een Eau de Toilette is ik ’s avonds wanneer ik in bed lig het parfum nog steeds ruik. Niet te zwaar, als een oud vrouwtje dat walmt in Chanel no5, maar gewoon lekker. Ik word de hele dag door vriendelijk herinnerd aan de heerlijke geur van Alien Eau Sublime. Sensueel, sprankelend, verslavend.

Mugler Alien Eau Sublime is nu te koop bij de parfumerie, zolang de voorraad strekt. Douglas* heeft momenteel korting.

Twitter Facebook
Categorie: Parfum | 31 maart 2017 | 36 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door nicoleswereld op 31 maart 2017 06:30

Wat een mooi flesje om te zien, het lijkt me een heerlijke geur

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 maart 2017 07:36

Ik ben erg benieuwd naar de geur!

[Beantwoorden]


Door Susan op 31 maart 2017 07:44

Ik weet niet zeker of dit helemaal wat voor mij is.. Ik ga hem eens ruiken!

[Beantwoorden]


Door Elles op 31 maart 2017 07:51

Die flacon vind ik ook super mooi! Ben erg benieuwd naar hoe het ruikt, er zit sinasapp en mandarijn doorheen: dat is altijd leuker!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 maart 2017 08:05

Dit lijkt mij echt een heel lekker geurtje, ik ga hem snel eens even bekijken en ruiken bij de parfumerie.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 31 maart 2017 08:10

Klinkt erg goed! Ik ga hem snel eens ruiken in de parfumerie.

[Beantwoorden]


Door Do op 31 maart 2017 08:23

Mooie flacon! Ik heb zelf de ‘originele’ Alien en ik vind hem wel erg lekker, ik ben dus benieuwd hoe deze ruikt :)

[Beantwoorden]


Door Mar op 31 maart 2017 08:25

Mijn vriend is echt helemaal weg van Alien, maar ik vind hem absoluut niet lekker. Misschien is dit wel wat voor mij, ga zeker even ruiken binnenkort.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 31 maart 2017 08:34

Alien heb ik een tijdje geleden geroken in een winkel, maar ik twijfel nog over het kopen. Het is inderdaad een geurtje waar je even aan moet wennen. Ik vind hem wel lekker, maar toch zat er iets aan waardoor ik twijfelde. Misschien is deze voor mij ook wel een betere optie :)

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 31 maart 2017 08:45

Prachtig flesje weer, en ben nu onwijs benieuwd naar de geur! Nog op zoek naar een Nieuw zomergeurtje, dit is een van de kanshebbers

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 april 2017 om 12:38:

Een waardige kandidaat denk ik!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 31 maart 2017 09:20

De geuren die je erbij beschrijft klinkt wel lekker! Ik ben echt de meest slechtste persoon wanneer het aankomt op het beschrijven van parfum. De originele geur van Mugler vond ik altijd al heel lekker, toen ik nog jong was ging ik altijd bij de Douglas een tester van vragen. Ik zal deze dus ook wel lekker gaan vinden voor de lente!

[Beantwoorden]


Door Loes op 31 maart 2017 10:05

Alien is een van mijn favoriete geuren, dus deze klinkt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 31 maart 2017 10:19

Ik ben enorm benieuwd naar de geur aangezien ik echt een fan ben van de originele geur! Snel even ruiken in de winkel. Het flesje vind ik prachtig.

[Beantwoorden]


Door Richelle op 31 maart 2017 10:23

Alien is toch dat paarse flesje? Ik had al een nieuwe geur verwacht van Mugler daar het paarse flesje overal enorm in de uitverkoop is, bij de kruidvat kost ie maar 15 euro geloof ik. Misschien die eerst even uitproberen, is wel een lekkere budget buy! ;-)

[Beantwoorden]

Yvette antwoordt op 31 maart 2017 om 15:56:

Ik ben heel benieuwd waar…? Niet online bij kruidvat in elk geval. Kan me ook niet voorstellen dat hij zo goedkoop is maar ben benieuwd want alien is normaal best prijzig.

[Beantwoorden]

Richelle antwoordt op 3 april 2017 om 12:45:

Oei, ik hoop dat ik me niet vergist heb! Ik ga er even achteraan en zal z.s.m. nog even een reactie achterlaten!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 1 april 2017 om 10:15:

Echt waar??? Bij welke kruidvat is dat, dan rij ik een direct heen!

[Beantwoorden]

Richelle antwoordt op 3 april 2017 om 12:46:

Ik ga het uitzoeken!

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 2 april 2017 om 11:08:

Kan me niet voorstellen dat Alien ergens maar €15,00 kost? Als het wel zo is ben ik benieuwd waar :)

[Beantwoorden]

Richelle antwoordt op 3 april 2017 om 12:46:

Ik ga het uitzoeken!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 april 2017 om 15:46:

En? Weet je al meer?

Richelle antwoordt op 17 april 2017 om 17:39:

Ja ik ben naar de kruidvat geweest en er stond wel een ander paars flesje voor 15 euro.. Dus ik ben bang dat ik het fout heb gehad, sorry! Op Marktplaats worden wel veel flesjes voor minder aangeboden, misschien dat je daar iets aan hebt :p xx

Suzanne antwoordt op 18 april 2017 om 19:49:

Maakt niet uit hoor, hoef je geen sorry voor te zeggen. Ik heb nog wat alien staan dus echt urgent is t niet maar dacht voor 15 euro ;-) Dank je wel voor je moeite


Door Julie op 31 maart 2017 10:41

Ik word altijd super nieuwsgierig van een positieve parfum review! Ik heb zelf echt veel te veel parfum in huis, maar toch wil ik steeds nieuwe dingen ontdekken. Vaak val ik al voor een prachtige verpakking en als de geur dan lekker is, kan ik hem niet weerstaan! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 april 2017 om 12:38:

Ik herken het helemaal, mijn collectie blijft ook maar uitdijen…

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 31 maart 2017 11:36

Ik wist ook nog niet dat ze de naam veranderd hebben! Moet er wel even aan wennen haha. Deze geur klinkt in ieder geval goed! Een aantal jaar geleden droeg ik Alien heel vaak maar raakte er op uitgekeken. Ik ben nu wel nieuwsgierig naar deze variant!

[Beantwoorden]


Door Kim op 31 maart 2017 13:52

Klinkt als een heerlijk parfum. Ik ben benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Marle op 31 maart 2017 15:21

Dit klinkt echt heerlijk! Ik ga hem absoluut proberen.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 april 2017 00:58

Alien is echt mijn signature geur! Heerlijk!! Deze klinkt ook super in de oren dus denk dat ik morgen even ga ruiken want citrus doet het hier altijd wel goed. Het flesje ziet er in elk geval weer super uit.

[Beantwoorden]


Door Annika op 1 april 2017 16:13

Het is wel een mooi flesje. Volgende keer maar een keertje aan snuffelen.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 2 april 2017 11:08

Ben wel benieuwd naar de geur van deze variant. Zelf is Aliën altijd wel een favoriet van me geweest :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 april 2017 09:59

Ik ben echt fan van Mugler, deze ga ik eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Susan op 6 april 2017 11:14

Helaas online al uitverkocht bij Douglas…

[Beantwoorden]


Door Ava op 14 april 2017 14:13

Bij de Douglas en ICI Paris werd mij verteld dat deze parfum helemaal geen limited edition is?

[Beantwoorden]


Door Renate op 22 mei 2017 16:27

Ik kan hem nergens vinden! Bij onze ici paris hebben ze hem niet en ze wisten ook niet af van een nieuwe. En online alleen bij voor mij wat onbekende sites. Ik ga liever altijd eerst even ergens snuffelen hihi. Is iemand hem al tegengekomen?

[Beantwoorden]