Lush The Comforter Shower Cream + Body Conditioner

The Comforter van Lush is een van populairste Bubble Bars van het merk. De zoete cassisgeur is verslavend! Van de heerlijke Bubble Bar kwam ook een Shower Cream en daarvan kwam weer een Body Conditioner. Een hele exclusieve, in een enorme pot. Tijd om deze heerlijke producten in het zonnetje te zetten!

The Comforter Bubble Bar heb ik al eens laten zien en zelfs live op beeld gereviewd in een van mijn Lush video reviews (vanaf 6:35 minuten). De Bubble Bar is dus absoluut niet nieuw voor me, ik heb hem al heel vaak gekocht en gebruikt. En ook van de Shower Cream ben ik al een tijdje fan. De Body Conditioner is wel nieuw en exclusief in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de nieuwe Lush winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam. Voor de echte fans!

Lush The Comforter Shower Cream € 16,95
Lush The Comforter Body Conditioner € 37,95

The Comforter Shower Cream is verkrijgbaar in drie maten. 100 gram voor € 8,50, 250 gram voor € 16,95 en 500 gram voor € 27,95. Ik heb de middelmaat van 250 gram.

Lush noemt The Comforter Shower Cream een knuffel in een flesje. Ik vind de romige, maar toch ook luchtige substantie van de Shower Cream erg fijn. Hij vormt makkelijk een vol schuim en droogt mijn huid niet uit. En ik ben natuurlijk dol op de cassisgeur. Het hele jaar lang. Zoet, fruitig, heerlijk.

Ik vind de Lush Body Conditioners erg fijn. Vooral de limited editions, daar wil ik nog wel eens een voorraadje van inslaan. De formule is met cacao- en sheaboter heerlijk luchtig, romig en verzorgend. De Lush Body Conditioners trekken bijvoorbeeld veel sneller in dan de Body Butters van The Body Shop (hoewel ik die ook lekker vind).

Dit is een 450 gram pot. Bam. Super veel! Dat kost wat, maar dan heb je ook wat. Eerst lekker douchen met de The Comforter Shower Cream en me dan insmeren met de Body Conditioner. Ahhh… Officieel breng je hem ook echt aan onder de douche en spoel je hem daarna af, maar ik gebruik hem eigenlijk altijd na het douchen op een droge huid en laat hem dan intrekken. Werkt ook top!

Ik hoop stiekem een klein beetje dat de Body Conditioner van The Comforter toch in het vaste assortiment kan komen. Ik miste nog een Body Conditioner met een lekkere geur in het reguliere assortiment en zeg nou zelf, deze zou toch perfect zijn?

Wat zijn jouw favoriete Lush producten?

The Comforter Shower Cream is verkrijgbaar bij alle filialen en online. De Body Conditioner alleen als Limited Edition in het filiaal aan de Kalverstraat.


Reacties

Door Femke op 22 maart 2017 06:09

Ik ben nu wel ontzettend nieuwsgierig naar de geur van The Comforter zeg! Die body conditioner klinkt ook heel fijn. Ik heb nog nooit een body conditioner van Lush geprobeerd, maar jij maakt mij wel enthousiast.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 maart 2017 07:16

Klinkt erg fijn, ik ben in ieder geval benieuwd geworden.

[Beantwoorden]


Door Susan op 22 maart 2017 07:21

Ohhh dit is mijn lievelingsgeur van Lush. Hoe vaak ik wel niet gedroomd heb van een bodylotion ervan haha. Jammer van de prijs alleen.

[Beantwoorden]


Door Meta op 22 maart 2017 07:52

Volgens mij moet je de bodyconditioner onder de douche op je natte huid smeren en dan afspoelen. Of doe ik het nu al heel lang fout?

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 22 maart 2017 om 10:10:

Ik wou net hetzelfde zeggen. Was ook al zo met die van Snow Fairy, dat had Vera toen ook al in een artikel gezegd, dat ze er zich mee insmeerde. Waarschijnlijk kàn het zo ook wel, maar het is niet de bedoeling. Daarom trekt hij waarschijnlijk sneller in, omdat je hem hoort af te spoelen :-)

[Beantwoorden]

Jolien antwoordt op 30 maart 2017 om 14:35:

Dat benoemd vera ook in het artikel☺
Je hoort hem eigenlijk af te spoelen, maar zij gebruikt hem op deze manier.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 22 maart 2017 07:58

Ik heb nog veeel te weinig van Lush geprobeerd haha, het blijft leuk om te zien ♡

[Beantwoorden]


Door Elles op 22 maart 2017 08:01

Sounds nice! Hopelijk komt hij inderdaad ooit nog eens in het vaste assortiment!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 22 maart 2017 08:44

Mijn favoriete Lush geur! De Comforter bubble bar is echt mijn lievelings.

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 maart 2017 09:03

Die body conditioner lijkt me wel wat!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 maart 2017 09:03

Ik houd van Lush producten! Deze lijken me ook echt fijn en dan vooral de shower cream, ik houd van fruitige geurtjes. :)

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 22 maart 2017 09:39

Eerlijk gezegd haal ik nooit producten bij de Lush, ik krijg ze wel vaak kado of alleen de bathbombs als ik een hotelletje pak. Ik ben nu wel super benieuwd hoe deze ruiken! Lush is echt een traktatie voor onder de douch. Ik heb niet veel dingetjes van Lush uitgeprobeerd maar ik vind de Bubblegum Lipscrub altijd wel fijn!

[Beantwoorden]


Door maxine kersten op 22 maart 2017 09:40

Deze bodyconditioner gebruik je alleen wel ook onder de douche, net zoals de conditioner voor je haar. Het is dus GEEN bodylotion of creme! Verder lijkt het me wel zoo heerlijk, ik ben verslaafd aan deze geur omg.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 maart 2017 09:56

De geur van The Comforter vind ik echt fantastisch!!

[Beantwoorden]


Door Do op 22 maart 2017 11:13

Ik ben al jarenlang een VASTE Lush gebruiker, en ook dit product is weer zo fijn! Echt een aanrader! <3

[Beantwoorden]


Door elke op 22 maart 2017 13:04

Je hebt me echt enorm benieuwd gemaakt naar de geur hiervan!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 22 maart 2017 15:46

Ze klinken allebei als ontzettend fijne producten! Ben er heel benieuwd naar, vooral die cassisgeur lijkt me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Fie, hola-nova op 22 maart 2017 19:17

Ik ben zo benieuwd naar de geur van deze! Zoet is mijn ding :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 maart 2017 om 09:39:

Ik kan hem aanraden!

[Beantwoorden]


Door Roxane op 22 maart 2017 23:57

Ik ben nu echt heel erg benieuwd naar de geur! Normaal gesproken vind ik de geur van cassis heerlijk.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 23 maart 2017 21:01

ben erg benieuwd naar de geur hiervan, het is niet een geur wat direct passend zou zijn bij mij. Maar klinkt wel veel belovend. Liefs Soraya

[Beantwoorden]