W7 Skinny Lipping Matte Nude Lip Colour

Het is me nog niet helemaal duidelijk van wie W7 de nieuwe Skinny Lipping Matte Nude Lip Colours exact heeft afgekeken, maar dat vloeibare lipsticks ontzettend populair zijn is een feit. Dan kan W7 natuurlijk ook niet achterblijven! Ik review Skinny Lipping in vier kleuren.

In totaal zijn er zes tinten verkrijgbaar. Allemaal nude en mat. De verpakking is zoals die van de meeste vloeibare lipsticks: simpel vormgegeven in een transparante huls met zwarte dop. Kylie Jenner doet het zo, maar ook mijn favoriete lipsticks van Ofra zijn op deze manier verpakt. Het werkt prima, dus waarom niet?

W7 Skinny Lipping Matte Nude Lip Colour € 4,95

Ouch!! – Arty – Danny Boy – Honey Bunny

De applicator is groot en zacht, de kleuren lijken op elkaar maar zijn allemaal net even anders. In de swatches lijk ik hier en daar wat stukjes te zien. Gek. Met het aanbrengen op mijn kleuren merkte ik er gelukkig verder niks van.

Ouch!!

Hoewel Ouch!! niet helemaal lijkt te dekken, vind ik dat niet storend. Deze beige perziktint bevalt me wel.

Arty

Arty is een hele koele nudetint, vind ik ook erg gaaf. Dit soort kleuren kom ik niet vaak tegen.

Danny Boy

Dit vind ik ook een mooie kleur, maar de dekking is niet best. De substantie smeert moeilijk uit en zit heel ongelijk.

Honey Bunny

Hetzelfde probleem heb ik met Honey Bunny. En dat terwijl ik dit juist ook een super mooie kleur vind! Jammer…

De substantie van de W7 Skinny Lipping Matte Nude Lip Colour is luchtig en het aanbrengen van Ouch!! en Arty ging heel makkelijk. Bijwerken was ook geen probleem en de lipkleur droogde al snel mooi mat op. Helaas dekken Danny Boy en Honey Bunny niet gelijk en wordt het met deze twee al snel een rotzooi.

Ik vind de Skinny Lippings heel fijn aanvoelen. Totaal niet droog, juist heel comfortabel. Met eten slijten ze snel, maar als ik niet eet blijven de kleuren urenlang zitten. Ik heb gemengde gevoelens over dit product, helemaal overtuigd ben ik niet.

W7 Skinny Lipping koop je hier*.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 21 februari 2017 | 35 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 21 februari 2017 06:07

Jammer, ik ben ook niet overtuigd. Wel vind ik Ouch! een mooie kleur. Deze producten doen mij een beetje denken aan NYX Lip Lingerie, maar ook weer totaal niet.. goede vraag dus waar het dupes van zouden zijn.

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 21 februari 2017 om 11:31:

Ik dacht ook gelijk dat ze me aan de NYX Lip Lingerie lijn deden denken! Alleen jammer dat ze niet helemaal goedgekeurd zijn! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 februari 2017 om 09:06:

Ik moest ook eerst aan NYX Lip Lingerie denken, maar denk dat dat ’t toch niet helemaal is. Maar misschien hebben ze dit keer ook wel niet één specifiek merk gekopiëerd.

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 februari 2017 06:10

jammer dat de donkerdere tinten zo patchy aanbrengen :(

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 februari 2017 06:39

Het had zo mooi kunnen zijn. De kleuren vind ik niet super draagbaar en ik vind ze wat te flets ogen ofzo?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 februari 2017 07:08

Jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Ik sla deze ook even over, ik vind persoonlijk de kleuren ook niet heel mooi

[Beantwoorden]


Door Sandra op 21 februari 2017 07:41

Hmm jammer dat die donkere tinten niet helemaal egaal zijn, de kleuren zijn namelijk wel echt gaaf!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 21 februari 2017 07:56

Mmm klinkt eigenlijk wel goed! Al zou ik zelf genoeg hebben aan één zo’n bruine tint!

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 februari 2017 08:01

Ik dacht meteen aan de NYX Lip lingerie!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 21 februari 2017 08:16

Ouch vind ik mooi, de andere drie zijn toch iets te bruin voor mij. Vooral de laatste twee drogen inderdaad echt niet mooi op, zonde! Malou x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 februari 2017 08:30

Het oogt allemaal een beetje grauwig vind ik. Fijne review.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 februari 2017 08:54

Ik vind de kleurtjes echt heel mooi. De laatste twee drogen wat minder mooi op, maar op een afstandje zie je dat niet. Meestal vind ik van dit merk niks fijn, behalve de oogschaduwen, maar ik ga er denk ik toch eentje proberen.

[Beantwoorden]


Door Susan op 21 februari 2017 08:55

Hmm, ik vind dit erg grauw. Zou mij niet goed staan.

[Beantwoorden]


Door Liset op 21 februari 2017 09:13

Jammer dat Honey Bunny niet zo goed dekt, dat is juist de kleur die ik zo mooi vind. Leuk dat W7 altijd weer nieuwe producten erbij krijgen en die is wel echt een leuke toevoeging. Nu nog even de formule verbeteren :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 februari 2017 om 09:05:

Vind ik ook, en er zijn nog meer nieuwe producten!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 21 februari 2017 09:19

Niet meteen mijn kleuren. Jammer dat de formule niet zo top is.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 21 februari 2017 09:46

Jammer dat ze niet allemaal dezelfde formule/dekking hebben. De kleuren zijn helaas ook niet echt ‘mijn ding’

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 21 februari 2017 09:59

Mij doen ze ook denken aan NYX Lip Lingerie, ik zou eerder voor eentje uit die collectie kiezen dan. De kleuren vind ik ook ’n beetje flets eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Life as Chelsey op 21 februari 2017 10:13

Jammer dat de donkere tinten niet zo willen mee werken. Arty vind ik wel de mooiste!

[Beantwoorden]


Door Irina op 21 februari 2017 10:21

Ik vind ze mooi! Maar wel erg jammer dat de donkere tinten zo tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 21 februari 2017 10:22

Mooie kleurtjes allemaal, maar jammer dat ze niet allemaal even goed dekken. Wel fijn dat ze niet uitdrogen, dit voelt altijd zo vervelend aan. Arty vind ik wel bijzonder!

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 februari 2017 11:40

De eerste is echt mooi, de anderen vind ik te donker. Jammer dat ze niet helemaal precies dekken!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 21 februari 2017 12:48

Wat jammer dat de laatste twee tinten niet zo mooi zitten! De eerste twee vind ik wel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Britt op 21 februari 2017 14:09

Jammer! Ik vind het dan nog wel een beetje zonde om hier geld aan uit te geven als het het net niet helemaal is, nog even verder zoeken, ondanks dat de kleuren wel heel mooi zijn!

[Beantwoorden]


Door Loes op 21 februari 2017 14:14

Jammer zeg, deze zagen er zo veelbelovend uit, maar als ze niet egaal dekken, vind ik het toch een afknapper! Wel mooie/duidelijke review.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 februari 2017 om 09:04:

Thanks Loes!

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 februari 2017 17:21

Wat jammer zeg! de eerste twee kleuren vind ik echt wel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 21 februari 2017 17:44

Tijdens het persevent De Proefparade heb ik er ook één cadeau gekregen van W7. Het is een bessentint, maar ik heb ‘m nog niet getest. Deze tinten zien er ook prachtig uit, maar zie ik mezelf niet snel dragen in de lente / zomer. Dankjewel voor je fijne en eerlijke review!

[Beantwoorden]


Door Joséphine op 21 februari 2017 18:44

Ik denk echt wel dat deze als dupes van de NYX Lip Lingerie bedoeld zijn. Jammer dat ze het net niet zijn… ik zou zeggen probeer de originele van NYX, dat zijn echte aanraders.

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 21 februari 2017 19:50

Mwah, ik ben ook niet heel enthousiast. De kleuren zijn sowieso niet mijn smaak ( ze staan jou wel goed btw, ik zou lijken op een spook gok ik ).

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 februari 2017 20:09

Jammer dat het niet goed blijft zitten tijdens het eten en dat ze niet allemaal even goed dekken, maar vind ze wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Marle op 21 februari 2017 21:54

Ohh de kleuren staan je erg goed! Jammer dat je er verder niet heel enthousiast over bent..

[Beantwoorden]


Door Eliushi op 23 februari 2017 00:24

Ik denk dat dit niets voor mij is.
Dan ga ik liever voor andere merken.

[Beantwoorden]


Door Romy op 24 februari 2017 13:45

Ik vind de eerste mooi, de rest niet zo…

[Beantwoorden]


Door Rosa op 1 april 2017 11:22

Hee, weet je zeker dat je de lipswatches van ouch en arty niet hebt omgedraait? Op de swatches op je arm lijkt arty namelijk juist meer oranje en ouch wat grijziger, en op je lippen andersom. Ik heb zelf ouch gekocht en die vind ik toch meer op jouw lipswatch van arty lijken.

[Beantwoorden]