Voorlezen uit oude dagboeken

Ik schrijf al heel lang niet meer in een dagboek, maar toen ik puber was heb ik dat best wel een tijdje gedaan. In de video van vandaag pak ik die oude dagboeken erbij en lees ik voor uit mijn verhalen over de crushes die ik had, hoe mijn eerste vriendje was en meer… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 12 februari 2017 | 21 reacties

Reacties

Door Marijke op 12 februari 2017 09:53

Maar je bent nog steeds mijn veracamilla!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2017 om 10:52:

❤️

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 februari 2017 10:11

Mooie video om te zien meid!

[Beantwoorden]


Door Julia op 12 februari 2017 12:13

Wat een leuke video Vera! Ik ben geloof ik een jaartje ouder dan jij en er zitten echt hele herkenbare dingen tussen, zoals een telefoon met kleurenscherm, maar ook verliefd zijn en eerste bh’s en strings kopen haha. Ik heb volgens mij ook nog wel ergens mijn oude dagboeken, leuk om weer eens te gaan lezen haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2017 om 10:52:

Dankjewel Julia! ❤️

[Beantwoorden]


Door Nora op 12 februari 2017 13:05

DIT IS ZO SCHATTIG! En zo ontzettend leuk, echt fantastisch, ahah! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2017 om 10:52:

Dankjewel Nora ❤️

[Beantwoorden]


Door Danique op 12 februari 2017 13:47

Wat een ontzettend leuke video! Erg leuk om te horen waar je je in die tijd wel niet druk om kon maken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2017 om 10:51:

Dankjewel Danique!

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 12 februari 2017 13:54

GENIAAL! Ik heb nog een oud Spice Girl dagboek. Ga hem eens opzoeken!

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 februari 2017 14:32

Wat leuk om dit te zien. Sommige dingen zijn wel herkenbaar. Ik kreeg overigens ook altijd de telefoon van mijn pa!

[Beantwoorden]


Door Pien op 12 februari 2017 14:56

Haha zo’n leuke video!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 12 februari 2017 16:15

Wat een leuke video Vera! Vroeger schreef ik ook veel in mijn dagboeken, heel grappig om later terug te lezen!

[Beantwoorden]


Door Anke op 12 februari 2017 17:08

Heel leuk om te zien dit, haha! X

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 februari 2017 10:22

Super leuk om te zien! Ik weet nog dat ik stiekem met een vriendin mijn benen ging scheren want dat mocht nog niet van mijn ouders haha.

[Beantwoorden]


Door Inez op 13 februari 2017 22:17

Superleuke originele video!
Fijn om te zien dat jij gewoon onderscheidend blijft.
En ik wilde even zeggen: Ik volg je al vanaf het prille begin en je bent een fantastisch leuke meid, laat nooit iemand je het gevoel geven dat dat niet zo is!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 februari 2017 om 09:50:

Dankjewel Inez ❤️

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 februari 2017 19:08

Wat een leuke video. Heel erg goed dat je ook de minder leuke delen voor durft te lezen, dat vind ik heel erg knap van je! Als ik mijn dagboek van vroeger terug lees staan er ook heel veel lachwekkende dingen in maar ook wat dingen waarvan ik nu denk: ach wat erg dat een jong kind zich zo moet voelen.

[Beantwoorden]


Door Princess op 16 februari 2017 08:20

Haha, dat bhs willen dragen en strings willen kopen is heel herkenbaar! Nu liever geen strings meer! Ik wilde vroeger ook heel erg graag hakken en ik vind ze nog steeds wel mooi maar daar loop ik ook echt niet op!

Middelbare school was ook heel rot voor me, echt blij dat dat voorbij is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2017 om 15:33:

Jaaa, hakken! Toen ik een MBO opleiding deed liep ik er zelfs een tijdje bijna elke dag op.

[Beantwoorden]


Door Ester op 11 maart 2017 13:44

Wat ontzettend leuk dit! Ik heb zelf vanaf heel jonge leeftijd al dagboeken bijgehouden en ik had er minimaal een stuk of 10. Toen ik mijn eerste vriendje kreeg (ik was toen 20), heb ik ze in een vuilniszak gedaan en weggegooid. Mijn vriendje was toen al achterdochtig en jaloers en ik had eigenlijk beter het vriendje gelijk aan de kant kunnen zetten in plaats van mijn dagboeken weggooien. Ik heb daar altijd veel spijt van gehad! Confronterend ook dat stukje over lelijk gevonden worden. Herkenbaar ook. Ik werd zelfs na mijn schoolperiode tot dat ik een jaar of 35 was nog bijna wekelijks op straat uitgescholden voor lelijkerd. Als het online gebeurt, heeft dat inderdaad op de een of andere manier toch minder impact dan wanneer het recht in je gezicht wordt gezegd.

[Beantwoorden]