MAC Viva Glam Taraji P. Henson

Elke februari is het weer zo ver en wordt er een nieuwe Viva Glam lipstick en lipglass van een celeb gelanceerd. Dit jaar is de eer aan actrice Taraji P. Henson, die je kunt kennen van de TV-serie Empire. De lipstick is heel bijzonder, mat fuchsia met metallic glans. En uiteraard is er ook een intens glinsterende lipglass!

De MAC Viva Glam producten hebben een kleine make-over gekregen. De hulzen en doppen zijn niet langer zwart, maar voor de speciale collectie knalroze gekleurd! Ik vind het er heel tof uitzien. Lekker opvallend en vrolijk. Ik ben benieuwd hoe de verpakkingen er de komende jaren uit zullen zien.

MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick € 20,00
MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipglass € 19,00

De lipstick heeft een koele roze kleur. Het meest bijzondere van de lipstick is de matte, maar toch ook metallic glanzende finish. Hoe dat eruit ziet, dat laat ik je zo zien.

De lipglass is ook roze, zit bombol glitters en match perfect bij de lipstick. Je kunt die twee los van elkaar dragen, maar ook combineren.

Lipstick – Lipglass

Lipstick

De lipstick vind ik heel mooi. De formule is zacht en glijdt makkelijk over mijn lippen heen, maar voelt toch ook stevig aan. De metallic glans gecombineerd met de matte finish vind ik heel bijzonder. Het is een prachtige diepe fuchsia, die bij een donkere huid waarschijnlijk nog mooier zal staan.

De lipstick slijt heel langzaam en gaat daarom een uur of vier mee. Ook trekt de lipstick in mijn lippen, waardoor ik zelfs na die vier uur nog vrijwel de hele dag lang een iets subtielere (maar nog steeds aanwezige) roze kleur op mijn lippen heb. Super goed.

Lipglass

De lipglass (lipgloss van MAC heet lipglass, met een ‘a’) heeft een hele zachte en gladde, maar toch ook ietwat plakkerige formule. Deze Viva Glam glass is aardig fel van kleur, maar ook glinsterend. Vind je de felroze kleur van de lipstick mooi, maar houd je meer van gloss, dan is dit een goede optie.

Lipglass/lipgloss slijt helaas wel een stuk sneller dan lipstick. De lipglass gaat op mijn lippen tot twee uur mee.

Lipstick & lipglass

De lipstick en lipglass gecombineerd zorgen voor de meest indrukwekkende lipdo. Heel intens, vol en glossy!

Ik vind de lipstick en lipglass op en top ‘Viva Glam’! Ik vind ze allebei heel mooi en vooral de lipstick ook erg verrassend. De verpakkingen werken ook goed mee, waardoor allebei de producten van top tot teen zuurstokroze zijn gekleurd. Ik ben te spreken over de samenwerking van dit jaar, ook al kende ik actrice Taraji P. Henson om eerlijk te zijn nog niet heel goed. Haar twee Viva Glam lipproducten zijn hoe dan ook prachtig!

De volledige opbrengst van de MAC Viva Glam producten, gaat naar het MAC Aids Fund.

MAC Viva Glam Taraji P. Henson is te koop bij alle MAC verkooppunten en hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: Celeb's High end | 14 februari 2017 | 33 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Suzanne op 14 februari 2017 06:18

Heel erg mooi! Fijne review

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 februari 2017 06:36

Heel fijn review, de lipgloss vind ik erg mooi

[Beantwoorden]


Door Aicha op 14 februari 2017 06:53

Vera, er staat een typfout voor de prijzen. Je hebt ‘Ariana Grande’ ingetypt, i.p.v. Taraij P. Henson. :) Verder is het een leuke review met prachtige foto’s en swatches! Zelf huge fan van Empire, dus deze moet ik in mijn collectie hebben!

[Beantwoorden]

Aicha antwoordt op 14 februari 2017 om 06:55:

Nu maak ik zelf ook een typfout, haha. It’s early in the morning. *Taraji*

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 februari 2017 om 09:51:

Haha oeps, thanks voor het opmerken! Het is inmiddels aangepast :)

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 21 februari 2017 om 02:05:

Helaas klopt het nog steeds niet, ze heet Tariji, niet Taraji.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2017 om 09:19:

Ik heb het gecheckt, maar vind toch overal dat ze Taraji heet.


Door Britt op 14 februari 2017 07:25

Mooie combo vooral, wauw! Het knalt echt!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 februari 2017 07:36

Ik vind vooral de lipstick en de combinatie van de lipstick en lipgloss erg mooi. Dat roze springt er echt lekker uit.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 14 februari 2017 07:39

Wauw wat een prachtig kleurtje zeg! Het staat je echt prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 februari 2017 om 09:51:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Irina op 14 februari 2017 07:52

Wauw wat een toffe kleur! Vooral de lipstick lijkt me geweldig.

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 februari 2017 08:18

oeh die combi is gorgeous <3

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 februari 2017 08:30

Ik vind dit twee zulke mooie kleuren. De producten zijn zowel gemixed, als afzonderlijk van elkaar echt ontzettend mooi.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 februari 2017 09:24

Wauw, toffe kleuren! Zowel samen als los van elkaar zijn ze top en perfect voor de lente als je het mij vraagt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 februari 2017 om 09:51:

Mee eens!

[Beantwoorden]


Door Liset op 14 februari 2017 10:22

Super dat de lipstick zo lang blijft zitten, dat is echt een pluspunt! Ik denk dat dit echt een knalkleur voor de zomer is. Zelf ben ik meer van de zachtere, bruine tinten op het moment. Ik denk dat ik er voor mezelf wel heel erg aan zou moeten wennen :).

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 februari 2017 12:05

Ik vind de kleur echt heel erg tof, een beetje een combinatie van fel roze en fel rood. Hij staat je ook echt enorm goed moet ik zeggen!

[Beantwoorden]


Door Do op 14 februari 2017 12:21

Wauw, die lipstick staat je erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Nora op 14 februari 2017 13:13

Wat een prachtige producten en kleurtjes! Ze staan je echt geweldig. Ik vind Taraji P. Henson overigens geweldig – de serie Empire waarin ze speelt is wat mij betreft echt een dikke vette aanrader, ik denk dat je de muziek erin als Drakefan ook wel zou kunnen waarderen :D.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 februari 2017 om 09:52:

Ik heb wel eens stukjes gezien en zou de serie graag willen volgen, maar het staat niet op Netflix oid :(

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 februari 2017 13:26

Die kleur staat echt super goed bij je! Zelf zou ik nooit zo’n felle kleur kiezen, maar hij ziet er mooi uit. :)

[Beantwoorden]


Door Eef op 14 februari 2017 15:02

Wauw echt perfect roze ik hou wel van felle kleurtjes

[Beantwoorden]


Door Amy op 14 februari 2017 15:13

Wat een geweldige samenwerking weer, inderdaad zeer Viva Glam! Ik vind de combinatie van beide producten ook echt super.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 14 februari 2017 18:25

Een mooie kleur! En een kleur die ik gemakkelijk terugvind in mijn handtas! hihi

[Beantwoorden]


Door Rahma op 14 februari 2017 19:10

Ik vind het zo ontzettend jammer dat MAC op dieren test want anders had ik zonder twijfel wel iets hiervan gekocht! Wel een fijne review! X

[Beantwoorden]


Door Nienke op 14 februari 2017 19:20

Ik vind die kleur van de lipstick prachtig! Die kleur staat jou ook heel goed.

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 14 februari 2017 20:42

wauw lekker zo! Staat je ook super goed. Zou voor mij wat te heftig zijn denk ik.. maar staat je heel mooi

[Beantwoorden]


Door Andréa op 15 februari 2017 07:44

Ik vinde de lipstick echt prachtig!
x

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 16 februari 2017 14:00

Wat een mooie lipstick zeg! Het staat je echt prachtig Vera. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2017 om 15:33:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Eva op 16 februari 2017 14:36

Die lipstick vind ik echt onwijs mooi! Zou ik zo dragen!

[Beantwoorden]


Door Arenda op 17 februari 2017 00:20

Prachtige lipstick, maar ik heb stiekem ook gelijk een vraagje: in hoever lijkt deze op de viva glam miley? Zo ff snel lijken ze best op elkaar maar misschien in het echt niet? ????

[Beantwoorden]