The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop heeft een nieuwe lijn met romige matte lipkleuren, de Matte Lip Liquids. Verkrijgbaar in 12 tinten, van nude tot roze en van rood tot donkerpaars. Ik kreeg ze allemaal opgestuurd ter review!

Een vrolijk beeld, al die kleuren bij elkaar. De Matte Lip Liquids zijn eenvoudig vormgegeven. Matzwarte doppen, een sponsapplicator en een tube in de kleur van het product. Heel overzichtelijk, net zoals de prijs van precies negen euro. Dat is nog redelijk betaalbaar ook.

The Body Shop Matte Lip Liquid € 9,00

Om het wat overzichtelijker te maken deel ik de swatches in tweeën.

Cali Gerbera 010 – Sydney Amaryllis 014 – Tahiti Hibiscus 016
Mauritius Dahlia 017 – Sicily Iris 019 – Taipei Orchis 020

Cali Gerbera 010

Een frisse sinaasappelkleur op mijn lippen, daar zeg ik geen nee tegen!

Sydney Amaryllis 014

Of framboos, ook mooi.

Tahiti Hibiscus 016

Deze koele tint lijkt op zijn voorganger, maar is net wat donkerder.

Mauritius Dahlia 017

Ik vind donkere lipkleuren prachtig, maar dan moeten ze wel egaal dekken. Dit ziet er niet best uit.

Sicily Iris 019

En deze kleur is helaas nog erger… Ai.

Taipei Orchis 020

Deze zachtroze tint dekt gelukkig wel mooi en oogt heel fris en lief.

Paris Peony 022 – Tokyo Lotus 024 – Goa Magnolia 026
Crete Carnation 030 – Windsor Rose 032 – Nairobi Camellia 034

Paris Peony 022

Fris en zoet als grapefruit, deze roze tint bevalt me wel.

Tokyo Lotus 024

Maar ook deze, nog wat koelere roze, vind ik niet verkeerd.

Goa Magnolia 026

Mooie, diepe berry tint.

Crete Carnation 030

Deze bruine nudetint wil helaas niet zo goed dekken.

Windsor Rose 032

En ook deze kleur die niet alleen qua kleur, maar ook qua dekking heel erg lijkt.

Nairobi Camellia 034

Deze steenrood zit heel natuurlijk maar is bij de randjes wat streperig.

The Body Shop Matte Lip Liquids hebben een luchtige, mousse-achtige substantie. Dat voelt heel zacht aan en verdeelt makkelijk, maar droogt mijn lippen helaas ook best erg uit. Vergelijk de Matte Lip Liquids niet met liquid lipsticks die compleet opdrogen, want dat doen ze niet. Ze hebben een mat effect, maar drogen niet op en slijten heel geleidelijk, maar helaas ook best wel snel.

Na een uur of twee zijn mijn lippen alweer zo goed als kaal. Dat gaat dus best wel snel. Maar dat is niet het enige minpunt, want de dekking vind ik vaak erg slordig en onflatteus. Vooral de donkere tinten, maar ook de bruine nudes hebben het moeilijk. Dat ziet er gewoon niet mooi uit. De roze exemplaren zitten het mooist, die dekken egaal en hebben zachte finish.

The Body Shop Matte Lip Liquid koop bij TBS filialen en hier online.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 20 januari 2017 | 35 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 20 januari 2017 06:05

Jammer dat je ze niet zo fijn vind… ik vind vooral de roze kleuren erg mooi. Balen dat sommige kleuren niet zo goed dekken, de producten je lippen uitdrogen en de kleur zo snel van je lippen af gaat.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 januari 2017 07:14

Het doet me denken aan NYX! Ze zien er goed uit, op een enkeling na.

[Beantwoorden]


Door Susan op 20 januari 2017 08:14

Ik heb hier ook twee kleuren van en vind ze zelf opzich wel fijn. Vind wel dat de kwaliteit erg schommelt.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 20 januari 2017 08:32

Wat een hoop mooie en diverse kleuren! Jammer dat ze niet allemaal even goed dekken. Ik ben ook het meest fan van de roze tinten, die zien er erg pretty uit. Jammer dat ze niet heel lang blijven zitten, dat vind ik wel een must bij liquid lipsticks.

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 20 januari 2017 08:46

De kleurtjes vind ik prachtig, vooral al die mooie fruittinten, de sinaasappel is heel gaaf. De nudes vind ik eigenlijk best wel oranje, gek! Jammer dat de donkere kleuren zo slecht op je lippen zitten, de kleurtjes zijn wel erg mooi. En al helemaal zonde dat de houdbaarheid kort is! Malou x

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 20 januari 2017 08:48

De kleuren vind ik erg mooi, jammer met de dekking en houdbaarheid.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 20 januari 2017 09:19

017, 019 en 034 zijn echt prachtige kleuren! Ik heb deze lipsticks uitgeprobeerd tijdens het Body Shop event en de textuur voelt zo fijn aan! Wat me ook verbaast is dat alle kleuren je echt prachtig staan! Of Body Shop heeft gewoon super goeie kleuren ontwikkeld die bij iedereen past ;p

[Beantwoorden]


Door Irina op 20 januari 2017 09:41

Jammer dat ze wat tegenvallen; ze leken me juist zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Nancy op 20 januari 2017 09:48

Mooi hoor, wel jammer dat de donkerdere kleuren niet zo mooi dekken!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 20 januari 2017 10:01

Jammer dat ze zo slecht dekken en zo snel verdwenen zijn. Die donkere kleuren… Niet oké!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 januari 2017 10:31

Ik vind er echt maar 1 of 2 kleuren tussen zitten waar ik echt blij van wordt. De rest trekt wel heel erg in de lijntjes en beaccentueren elke oneffenheid in je lippen. Als ik voor een liquid lipstick ga moet het ook wel goed blijven zitten. Zeker als de formule toch al je lippen uitdroogt, is het niet handig als je ze ook nog elke zoveel uur bij moet werken.

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 januari 2017 11:04

love 020 en 026 :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 januari 2017 12:18

Jammer dat ze niet allemaal even goed zijn. Ik vind het wel heel leuk de TBS zoveel kleurtjes heeft gemaakt. Heel tof!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 20 januari 2017 12:31

Hmm jammer dat sommige kleuren niet egaal dekken. Al vind ik dat er wel ook echt prachtige kleuren tussen zitten!

[Beantwoorden]


Door Julie op 20 januari 2017 12:59

Ik heb Goa Magnolia en vind die wel erg goed! Brengt fijn aan, blijft goed zitten en mijn lippen voelen niet super droog aan. Ik wou nog wel een andere kleur proberen, maar er zit niet echt iets tussen dat mij aanspreekt! :-) De Liquid Suede producten van NYX vind ik ook wel fijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2017 om 11:07:

Ik ook!

[Beantwoorden]


Door Britt op 20 januari 2017 13:18

Ik vind de kleuren heel mooi, maar ik vind het wel heel jammer dat ze niet zo lang blijven zitten! Toch nog even verder zoeken dus.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 20 januari 2017 13:29

Autch! Ik vind de kleuren wel heel mooi, maar jammer dat de uitwerking niet zo top is!

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 20 januari 2017 14:48

Wat bizar dat ze zo verschillend dekken. Vooral die donkere kleuren zijn niet mooi. Superjammer. Dan koop ik liever een Softmatte lipbalm bij Hema voor 4 euro :P

[Beantwoorden]


Door Heleen op 20 januari 2017 16:08

Hoi Vera, vraagje. Op sommige foto’s, zoals de foto van de SICILY IRIS 019, lijkt het alsof je de lipstick ‘buiten de lijntjes’ kleurt. Dus dat je je lippen wat groter laat lijken door de lipstick ook buiten je lippen aan te brengen.
Klopt dat?
Hoe bepaal je dan hoe ver je buiten je lippen kleurt? En is het niet ook vaak te zien dat de lipstick rondom de lippen zit?
Sorry voor het vragenvuur, ik vind dit gewoon een interessant onderwerp :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2017 om 11:08:

Haha, het kan bij mij zo lijken omdat de linkerkant van mijn lip kleiner is dan de rechter.

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 januari 2017 16:10

Ik vind de donkere kleuren helaas niet zo mooi, maar de laatste kleuren zijn wel heel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Maartje op 20 januari 2017 16:12

Wauw, wat een heerlijke kleurtjes allemaal! Ik vind Nairobi Camellia je echt heel mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 januari 2017 17:12

Normaal houd ik echt niet van oranje kleuren, maar hij staat je echt heel erg leuk! Echt alle kleuren lipstick staan jou!

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 januari 2017 17:57

Alle kleuren staan jou echt heel goed! Jammer wel dat de kwaliteit van de producten niet zo fantastisch is want het zijn hele leuke kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 21 januari 2017 08:50

Mooie kleurtjes, maar niet heel vernieuwend ofzo. Lijkt inderdaad best veel op de kleuren van NYX.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 januari 2017 09:39

Jammer dat die donkere kleuren niet zo goed dekken, vind de kleuren zelf namelijk wel weer erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Inna op 21 januari 2017 09:57

De kleuren zijn ook heel eentonig, beetje gefocus op mensen met lichtere huidskleur en minder op mensen met wat donkere huidskleur

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 21 januari 2017 10:41

Wat jammer dat de lipstick’s niet helemaal opdrogen, en dan ook nog zo snel vervagen en uitdrogen. Maar er zaten wel mooie kleuren tussen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 21 januari 2017 11:08

Ai, da’s een tegenvaller…

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 21 januari 2017 13:40

Ik vind de kleurtjes wel supermooi, maar de kwaliteit is het inderdaad nét niet, dus ik laat ze aan me voorbij gaan =D

[Beantwoorden]


Door Sharon van Bommel op 21 januari 2017 18:21

Ahhh deze heb ik vorige week ook binnengekregen! zo toch even gaan testen.. sommige zien er inderdaad niet zo gepigmenteerd uit :(

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 januari 2017 21:04

Jammer dat ze niet zo goed bevallen, ze staan je wel erg mooi! Ik heb zelf ook een aantal kleuren en moet zeggen dat ze bij mij wel erg goed blijven zitten en ook niet uitdrogen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 januari 2017 21:29

Hmm wat jammer. Sommige kleuren vind ik echt mooi en de prijs vond ik ook goed te doen. Alleen jammer dat ze niet allemaal even mooi aanbrengen en dat ze niet lang blijven zitten.

[Beantwoorden]


Door Nadia op 24 januari 2017 11:51

Jammer, want wat een mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]