Dior Colour Gradation lente ’17

Wat ben ik toch altijd blij dat in januari al de eerste lente collecties verschijnen. Ik vind dit een sombere rot maand, maar met de lente in het vooruitzicht word ik al een stuk vrolijker. Waar ik ook vrolijk van word, zijn de producten uit de Colour Gradation collectie van Dior. Prachtige producten met een vintage tintje.

In producten als de Diorskin Nude Air en het oogschaduwpalette zit het patroon van een waaier. Dat geeft me een vintage gevoel en bovendien vind ik het klassiek en stijlvol ogen. Ik kreeg vier producten opgestuurd die ik vandaag voor je review. Op de Lip Sugar Scrub na, zijn het allemaal limited editions die je alleen in Colour Gradation collectie kunt kopen.

Colour Gradation Eyeshadow Palette 002 Coral Gradation € 60,50
Colour Gradation Diorskin Nude Air 001 Rising Pink € 58,50
Dior Addict Lip Sugar Scrub € 37,00
Rouge Gradiant Lip Shadow Duo 755 Red € 36,50

Hé, Dior gebruikt eens niet de vaste indeling met vijf kleuren! In dit palette zitten vier tinten in rechthoeken naast elkaar. Het ziet er prachtig uit.

1 – 2 – 3 – 4

Wat een mooie, zonnige tinten! De oogschaduws lopen prachtig in elkaar over. Het palette bevat een highlighter, matte gele en oranje tint en tot slot een glanzende donkerbruin. Het pigment is goed en de textuur is zacht.


MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base
Urban Decay Perversion Eye Pen
Clinique High Impact Extreme Volume Masara

Het was heerlijk om deze ooglook te maken. Omdat ik de kleuren erg mooi vind, maar ook omdat ze makkelijk aanbrengen, prachtig in elkaar overlopen en soepel blenden. Ze maken samen een heel mooi geheel.

Ik vind het tof dat niet voor de ‘standaard’ lentekleuren is gekozen als lichtroze en andere pasteltinten. Deze combinatie vind ik heel mooi en ook heel goed bij het voorjaar passen.

Colour Gradation Eyeshadow Palette 002 Coral Gradation € 60,50

Toen ik de Diorskin Nude Air Colour Gradation opende, moest ik even twee keer kijken. Zie ik nou een kleurverloop of niet? Het verloop in de poeder is heel subtiel en loopt van roze over naar lichtroze.

De poeder is heel zacht en fijngemalen en heeft een subtiele zoetige geur. De kleur is heel lichtroze en volledig mat. Volgens Dior zal de poeder de teint laten oplichten.

Voor – Na

Omdat ik erg bleek ben, gebruik ik de poeder op mijn hele gezicht. Hij matteert en staat heel natuurlijk. Een oplichtend effect heeft hij niet, maar ik denk dat dat komt omdat mijn huidskleur zo licht is. Ik vind het een prima poeder.

Colour Gradation Diorskin Nude Air 001 Rising Pink € 58,50

De Lip Sugar Srcub is toegevoegd aan het vaste assortiment van Dior. De lipstick zit in de bekende Dior Addict huls, maar de dop heeft dit maal een lichtroze matte kleur, waardoor hij er toch net even anders uitziet. Persoonlijk vind ik de verpakking erg mooi en praktisch. Het is hygienischer dan scrub uit een potje.

In de Lip Sugar Scrub zit dus suiker. De suikerkorrels scrubben je lippen. Ook heeft de scrub voedende ingrediënten en een subtiele lichtroze kleur.

Ik vind dat de scrub heel fijn aanvoelt. Hij scrubt, maar is niet grof. De scrub voelt juist ook heel zacht aan.

De subtiele kleur vind ik ook mooi, het zorgt ervoor dat mijn zojuist gescrubde lippen er al gelijk iets beter uitzien. Ook zit er pepermunt in de scrub, wat zorgt voor een lichtelijk verkoelend gevoel.

Dit vind ik een heel fijn product. Scrubbend, verzorgend en met een subtiele kleur. De Dior Addict Lip Sugar Scrub werkt makkelijk, heeft een lichte zoete geur en ziet er mooi uit. Scrub ik mijn lippen ’s ochtends en verzorg ik mijn lippen tussendoor nog eens met een balsem, dan zien mijn lippen er ’s avonds al een stuk beter uit.

Dior Addict Lip Sugar Scrub € 37,00

Dit vind ik ook een heel leuk product. De Dior Rouge Gradiant Lip Shadow Duo is een dubbelzijdige ‘stift’. 755 red heeft aan de ene kant een perzikkleur en aan de andere kant een felrode tint. Het is de bedoeling dat je die twee combineert.

Het lipproduct voelt heel bijzonder aan. Poederig, droog. Er komt veel pigment vanaf. Volgens het persbericht moet eerst de lichte kleur als basis aangebracht worden en dan de donkere/felle kleur in het midden van de lippen voor een mooi ombre effect.

Stap 1

Stap 2

Dat ziet er mooi uit! Een heel bijzonder effect en het werkt nog goed ook. De twee matte tinten dekken egaal, brengen makkelijk aan en mengen mooi zonder zoveel te mengen dat de kleur op je lippen één wordt. Ik zie een heel egaal ombre effect. Pretty!

Het product blijft erg lang zitten, wel zo’n vier uur lang. Omdat het product erg poederig is, voelen mijn lippen wel droog aan. Goede verzorging voor en na het dragen van de Lip Shadow Duo is daarom een must.

Rouge Gradiant Lip Shadow Duo 755 Red € 36,50

Volledige make-uplook met de poeder, het oogschaduwpalette en het lipproduct.

Ik word steeds blijer van de cosmetic van Dior. In de Colour Gradation collectie zitten echt ontzettend leuke, mooie en goede producten. Mijn favorieten zijn het oogschaduwpalette, de lip scrub én de lip shadow duo. Ik kan gewoon niet kiezen!

De Dior Colour Gradation collectie is vanaf januari 2017 te koop bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 6 januari 2017 | 38 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 6 januari 2017 06:09

Oh wauw, ik ben eigenlijk blij verrast. Wat zijn de producten mooi. Toen ik het palette zag dacht ik ook meteen ‘een andere indeling’, dat vind ik leuk. De look die je gemaakt hebt vind ik dan ook erg mooi, wat een leuke kleurtjes. Ook het lipproduct en poeder zien er goed uit.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 januari 2017 06:36

De producten zien er goed uit! Ik vind vooral het oogschaduw palette erg mooi

[Beantwoorden]


Door Susan op 6 januari 2017 08:42

Oh echt super mooi! Eigenlijk vind ik alles mooi, alleen de poeder vind ik niet heel bijzonder.

[Beantwoorden]


Door Syl op 6 januari 2017 09:00

Ik word hier niet echt enthousiast van. En een lipscrub voor 40euro?! Als je gewoon je handen wast voordat je je lippen scrubt, hoeft het niet onhygiënisch te zijn.
Want eerlijk, hoe vaak is dat scrubben echt nodig? Dat doe je thuis in de badkamer en niet in een volle trein.
Steeds met een scrubstift over geirriteerde en open lippen gaan, lijkt me minder fris.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2017 om 10:54:

Omdat er ook een balsem en een kleurtje in zit is het scrubben juist heel makkelijk onderweg. Vind het echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 6 januari 2017 09:05

Vooral het oogschaduwpalette vind ik er heel mooi uit zien! Wel jammer dat het zo prijzig is… Maar daarvoor is het wel Dior:) x

[Beantwoorden]


Door Svenja op 6 januari 2017 09:24

Wat een prachtige producten. Vooral de ooglook die je hebt gemaakt vind ik heel pretty. Het effect van de Lip Shadow Duo vind ik ook heel mooi en elegant. Dat heeft Dior weer goed gedaan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2017 om 10:54:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 6 januari 2017 10:15

Het oogschaduw palette vind ik er als enige wel heel erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 6 januari 2017 10:42

Wat een luxe en prachtige uitstraling heeft de collectie. Dit is het verschill dat tussen budget en High End merk ligt.

[Beantwoorden]


Door Irina op 6 januari 2017 10:58

Wauw het oogschaduw palette vind ik echt heel erg tof! Wat een leuke kleuren ook!

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 januari 2017 10:58

Hele fijne review. De uitstraling van alle producten is al geweldig, maar de uitwerking verbaast me ook, geweldige producten!

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 januari 2017 12:33

het palette ziet er mooi uit ;D

[Beantwoorden]


Door Andréa op 6 januari 2017 12:47

wauw, ik vind de ooglook er heel mooi uitzien! Het paletje zelf vind ik wat te duur, maar ik ga zeker op zoek naar dupes ;)
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2017 om 10:54:

Let me know als je er een gevonden hebt!

[Beantwoorden]


Door Anna Gerrie op 6 januari 2017 13:10

De details vind ik altijd zo mooi bij Dior♡ Het palette zou ik nog wel aanschaffen, de overige producten trekken mij niet zo :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 januari 2017 13:32

Hele mooie producten!!

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 januari 2017 14:06

Ik vind het palette super mooi! De look die je erbij maakte is erg prachtig ♥

[Beantwoorden]


Door Evangeline op 6 januari 2017 14:24

Ik vind de ooglook die je gemaakt hebt echt heel mooi geworden! Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 januari 2017 16:05

Wauw! Vooral het oogschaduw palette vind ik erg mooi. De lipscrub lijkt mij ook erg fijn maar die vind ik wel wat prijzig. Mooie look!

[Beantwoorden]


Door Margje op 6 januari 2017 16:48

Wauw! Wat zijn deze producten prachtig! Ik vind dat oogschaduw palette echt super. Kei mooie kleuren en je hebt er een prachtige look mee gemaakt. Het is inderdaad super om dit te kunnen dragen in de lente/zomer. Ook vind ik de lippenstift zo mooi. Je ziet ze gelukkig steeds meer opduiken bij verschillende merken

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 januari 2017 18:27

Ik ben helemaal verliefd geworden op het oogschaduw palette! De combinatie van de kleuren is prachtig.

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 januari 2017 18:42

De poeder vind ik er heel erg mooi uitzien

[Beantwoorden]


Door Yara op 6 januari 2017 20:47

Wauw, prachtige producten! Nog nooit iets van Dior gekocht, maar nu begin ik toch te twijfelen.
Liefs,
Yara

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 7 januari 2017 06:54

Ben vooral benieuwd naar de sugar scrub. Beetje prijzig, maar het effect is mooi

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 7 januari 2017 08:55

De producten zien er goed uit en de kwaliteit van de oogschaduws lijkt mij goed. Toch denk ik niet dat ik hier wat van zal gaan kopen.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 7 januari 2017 09:45

Die lip shadow is zo mooi! =D

[Beantwoorden]


Door Christy op 7 januari 2017 10:25

Die lip sugar scrub lijkt me wel wat, heel mooi subtiel!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 7 januari 2017 11:07

Wat een leuke collectie is dit weer zeg. Ik Ben wel benieuwd. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 januari 2017 11:55

De kleuren in de quad zijn wel helemaal voor jou gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Emke op 7 januari 2017 13:13

Het oogschaduw palette en de poeder vind ik erg mooi ❤

[Beantwoorden]


Door Alysha op 7 januari 2017 15:10

Wat een mooie producten! Je ziet gelijk dat het lipproduct is afgekeken vanuit Azië. Waar ze in het westen vooral houden van volle en overtekende lippen, houden ze in Azië van het ombré-effect, waarbij je ‘schattige’ kleuren gebruikt zoals roze. Prachtige collectie van Dior

[Beantwoorden]


Door Anke op 7 januari 2017 16:59

Fijn dat je tevreden bent over de producten! Ik heb nog nooit een lipscrub in de vorm van een lipstick gezien. X

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 januari 2017 17:48

Super mooie producten! Toch vind ik dat de (meeste) producten van Dior niet zó verrassend en onderscheidend zijn dat ik ze rond de €50,- waard vind. De lip shadow vind ik daarentegen wel erg leuk bedacht. :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 8 januari 2017 10:05

Niet helemaal ‘mijn’ ding deze collectie maar jou staan de kleuren erg goed!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 8 januari 2017 21:30

Die verpakkingen alleen al zijn erg mooi. Dat oogschaduw kleuren palet is denk ik mijn favoriet!

XXX

[Beantwoorden]


Door Virginie op 14 januari 2017 12:50

Een heel mooie collectie, vooral de oogschaduws, maar niks vernieuwend. Heb dit soort kleurtjes al..

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 december 2017 21:36

Mooie producten allemaal! Een vraagje over de lip scrub; blijft er ook suiker op je lippen zitten? Ik heb de scrub namelijk van KiKo alleen moet ik hierna altijd met water en een doekje het eraf halen omdat het vies op je lippen blijft zitten. X

[Beantwoorden]