Foundation routine met zacht effect | Najaar ’16

Met behulp van de nieuwe Rimmel Fresher Skin Foundation, ontwikkelde ik voor mezelf een foundation routine voor een zacht en fris resultaat. Een make-up basis die ik in de video afmaak met een aantal stappen voor een volledige look. De Fresher Skin Foundation bevat SPF 15, verstopt de poriën niet en zorgt dat de huid kan ademen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Deze video is gesponsord door Rimmel London.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 1 december 2016 | 24 reacties

Reacties

Door Suzanne op 1 december 2016 07:44

Erg mooi en netjes effect!

[Beantwoorden]


Door Susan op 1 december 2016 07:58

Ik vond deze foundation erg fijn! Gebruik hem al maanden :)

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 1 december 2016 08:20

Ik zag een aantal bloggers uit Australie ook met deze foundation filmpjes/foto’s maken! Bij iedereen zag het er super mooi uit, ook bij jou vind ik het inderdaad een natuurlijke effect hebben die niet cakey eruit ziet. Helaas ben ik wel het type die wel van een goede dekking houd, maar daar heb je gelukkig concealer voor! Super fijne review <3

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 1 december 2016 08:25

Wat een mooi effect! Ben wel weer toe aan een Nieuwe foundation, dit is een kanshebbertje

[Beantwoorden]


Door Svenja op 1 december 2016 08:50

Hele mooie look Vera! Ik vind de foundation heel mooi bij je staan. Ondanks dat het een wat luchtige foundation is dekt ‘ie wel super goed, ideaal! De rest van de look vind ik ook super pretty, ik ben vooral verliefd op de highlighter <3

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 1 december 2016 09:05

Ah ziet er heel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 1 december 2016 09:45

Wat een mooie en natuurlijke uitstraling!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 1 december 2016 10:30

Die formule van die foundation klinkt wel heel interessant, zeker omdat hij ook verzachtend werkt tegen roodheden, da’s top.

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 december 2016 11:49

ik vind het effect wel erg pretty :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 december 2016 12:15

Ziet er mooi uit, heel natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 december 2016 12:16

wat een mooi effect.

[Beantwoorden]


Door Laura J op 1 december 2016 13:02

Ik vind de foundation je mooi staan en je hebt zeker niet altijd zoveel dekking nodig! :)
Wat ik wel jammer vind is dat het in deze review lijkt alsof een lichte/luchtige dekking ook per definitie beter is voor je huid of je huid laat “ademenen”. Dat is natuurlijk niet zo, het gaat echt puur om de ingredienten van het product. En als je naar dit product van Rimmel kijkt, lijkt deze me nou niet echt geschikt voor gevoelige huidjes, laat staan bij Rosacea. Parfum en Propylene Glycol staan hoog op de lijst en daarnaast zitten er veel toevoegingen in die bewezen huidirriterend zijn (cinnamal, geraniol en BHT en allerlei citrusextracten). Nou hoef je niet per se iets van te merken als je het 1x gebruikt, maar ze kunnen je huid na een tijd wel uit balans brengen.
Voor een vergelijkbaar “luchtig” effect kan je ook wat minder foundation met betere ingredienten wat dunner aanbrengen.

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 1 december 2016 15:24

Ik blijf bij mijn Clinique maar het effect is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 1 december 2016 19:57

Je haar vast en deze look vind ik ook heel chique staan. De make- up is voor jezelf misschien niet dekkend maar ik vind het juist wel heel mooi staan. Een flinke laag make- up vind ik vaak niet mooi doordat er allemaal lijntjes en barstjes in komen door het lachen.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 2 december 2016 16:09

Je foundation vind je erg mooi zitten, hier in dit filmpje. Mooie look gemaakt. En je haarkleur is echt erg mooi. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Emilie op 3 december 2016 13:06

Het ziet er mooi uit! Je “nieuwe” haarkleur staat je ook mooi :) Staat je trouwens mooi zo achteruit in een knotje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2016 om 12:06:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 december 2016 13:32

Welke kwasten gebruik je het liefst? wenkbrauwen kwast? Poeder kwast?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2016 om 12:06:

Ik mix verschillende merken. Real Techniques, maar ook MAC, EcoTools, een beetje Sigma en Zoeva.

[Beantwoorden]


Door anna op 3 december 2016 13:43

Wat een mooie look! De foundation lijkt mij erg fijn, alleen denk niet dat het wat voor mij is, met mijn vette huid. Die highlighter stick heb ik ook, die moet ik er vaker bij pakken!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 december 2016 13:48

Wauw ik ben eigenlijk best wel verrast door de kleur van de foundation. Hij is heel erg mooi licht!

[Beantwoorden]


Door Henriëtte op 5 december 2016 15:24

Ik vind deze dus juist helemaal niet fijn, en ik dacht nog wel dat het voor mijn vette huid een goede foundation zou zijn, maar bij mij is hij juist heel ‘cakey’, ondanks dat ik het aanbreng met een vochtige make-up blender!
En als ik het potje open maak, zie je ook een soort olieachtig laagje op de foundation liggen, ook al zo vreemd…..
Zo zie je maar weer, het pakt bij iedereen toch vaak weer anders uit.

[Beantwoorden]


Door Gaya op 9 december 2016 03:26

Eerst dacht ik “oh, gesponsord, zal wel een beetje een moetje zijn met producten die niet optimaal werken” maar ik vind het heel mooi en de kleur past echt goed bij je huid. Kleur en textuur zien er goed uit dus misschien koop ik de foundation zelf ook nog wel.

[Beantwoorden]


Door Nina op 10 december 2016 18:53

Wauw mooie look, ik vind een natuurlijke look echt heel mooi bij je staan! En met deze haarkleur komt je gezicht en make-up er ook een stuk stralender uit, je hebt het echt in een mooie kleur geverdf!

[Beantwoorden]